- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jajmár emberek!
És? Van pár bug! Attól független jó game és örüljünk, hogy magyar!
-
SSP33DY
aktív tag
nem azért Paja.. nélküled nem lennék itt... de hogy neked mindíg van pozitív észrevételed a sok "panasszal" kapcsolatban, mindíg megvéded, megmagyarázod, ami mást dühít.. És még soha, még csak nem is utaltál, céloztál olyasmire, hogy "lehet benne valami"...
Ez a GSXR csávó tuti "szed valamit".. Ahogy írtam..legyorsult, és xarrá alázott majd egy körrel béródon csaj és bp. nélkül egy Alfával egy fullos full BP-s Vettit.. ugyanmár! És ha ez Veled történik? ááá csak bug.. előfordul az ilyen..csak lag, béna vagyok...stb stb..?????Simán belenyugszol? Le se xarod?Azért is kreálok egy accountot, és csinálok pár oszlopon átmenős, megatapadós, hihetetlen kört, és én leszek a király.. vagy csak tudok egy kicsit programozni, és egy védelem nélküli játékban én leszek a csíter??
Uninstall megint...Jah.. Lacika előző user neve volt GSXR..hehe.. hát ilyen köridőket papi
Megyek is anyámért
-
vtomi
tag
Ezt én is lefotóztam mikor bent voltam a szobában
Gondolom az új küldetésekben lehet nyerni....... -
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun #12582 üzenetére
Mikor leszed egy fájl-t akkor azt kicsomagoja és felrakja azért áll. És azért enny ideig ,mert jól van tömörítve és így jóval kevesebbet kell leszedned a netről... Úgy is meg lehetne oldani ,hogy ne így legyen, hanem mint "más" játékoknál, de akkor a 10 megás patch az 100-150 mega lenne. Ez a része elég jól meg van csinálva szóval ezt nem kéne szídni.
És én se akarok összeveszni veled, de ha nem vagy otthon a témában akkor ne írj baromságokat.
Én se értek hozzá, csak nagyon minimálisan, talán
-
ABnormal
őstag
jaja,a koncertek felejthetetlenek...pl amikor nálunk ~1600ember teli torokból nyomta a szárnyaszegett-et...
csak jegyzem,hogy a tankcsapdára "csak" 1200-an jöttek el...
szerintem meg egy nagy kaki a szavazásos rendszer,balanszot nem tudok állítani a pályák között,nekem pedig az kell...mert mint már írtam is én pl más beállításokkal megyek b-roadon és mud-on...
-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #12581 üzenetére
"akkor vegyél nagyobb CPU-t" hát ez teCCik, akkor te meg adj pénzt, mind1 nem akarok összeveszni veled. Megint csak más online játék példájához kell nyúlnom. Akkor miért van az, hogy pl a Silkroad (nem én játszom vele) annyi idő alatt update-el amennyi ideig ténylegesen a fájlok letöltése tart. Hö? Megmondom én. Mert ez is szarul van megoldva PT-ben. Minden más játék, ha update-el egyből telepíti is, nem kell több tíz másodpercet várni a 20kb-os kis fájlok között mire elkezdi szedni az n+1-edik 20kb-os kis fájlocskát is. Béke!
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun #12560 üzenetére
Mikor frissíti a játékot, akkor néha nézd meg a processzorkihasználtságot is...azért nem szed, amikor nem szed, mert telepít, és a CPU maxon megy.
Másrészt szerintem a CPU-d kicsi, hogy lekódolja a netednek a csomagokat játék mellett. Nekem is volt egy ilyen jellegű bajom, egy win. reinstall megoldotta. Ha neked ez sem jön be, akkor vegyél nagyobb CPU-t, mást nem tudok javasolni. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #12576 üzenetére
Én is csak szigorúan motorháztető nézetből tolom a gammát, explorerben pedig maptól föggően vagy motorháztető vagy f5 kamera
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
_PT_rocket #12572 üzenetére
Jól mondod nem értek hozzá. De sz@rt én nem adnék ki a kezem közül, akkor inkább belefeccölnék még egy kis időt meg energiát. Igazad van a sebesség dolgában, aláírom. DE! A PT-ben nem kell ahhoz letölteni (vagy feltölteni) játék közben, hogy előjöjjenek ilyen információ-csere késések. Én például sose csináltam semmit játék közben (tehát az egész sávszél a PT rendelkezésére állt - 1024/128) és mégis szinte minden TA versenyem olyan volt, hogy a többiek álltak a füvön, de a végén mégiscsak beért mindenki. Ezekszerint PT-ben elég ha egyetlen egy ember laggol és akkor már vége mindennek. Ez a lényeges különbség a PT meg más online játékok között, hogy más játékoknál csak annak az illetőnek látjuk a mozgását szaggatottnak aki valójában laggol. De PT-ben mi van? Ha már csak egyetlen egy embernél is gáz van, akkor azzal elqrta minden játékos versenyét. És hát ha ez nincs megoldva egy online autós játéknál, ahol akár századmásodpercek döntenek helyezésekről, akkor azzal már nem nagyon lehet igazságos, szoros versenyeket futni. Lehet, hogy Invictus-os vagy vagy csak egy ilyen "megmondom mindenkinek a frankót" emberke, de ez már bizakodásra ad okot, hogy csak emiatt beregeltél (pedig már korábban is bíráltam eleget a PT-t).
Még valami?!
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12543 üzenetére
1 jó balance , jó helyen nitrozni
-
ABnormal
őstag
válasz
_PT_rocket #12572 üzenetére
Kedves PT_rocket,nagyon örülök,hogy -csak- e miatt regisztráltál a pH-ra,remélem ,hogy debrecenből jöttél ,mert sem rageous sem benedicht nem aktív itt mostanában...
erdol:mi mást tudnál leszűrni a hozzászólásból? de remélem ez nekünk jó,mert legalább olvassa valaki közülük a bajainkat,örömeinket... pl én most nagyon örülnék,ha az uphill-en első lennék
-
_PT_rocket
csendes tag
válasz
Ricco_hun #12560 üzenetére
Kedves Ricco!
A hozzaszolasod alapjan nagy szakertoje lehetsz a temanak. A Cod2 tenyleg ugyesen oldja meg a halozati lag kezeleset. De kihagytal par aprosagot a szamitasbol: pl az egyik es nagyon lenyeges hogy a ket jateknak semmi koze egymashoz, meg csak ossze sem lehet hasonlitani oket. Nem is tudom hogy jutott eszedbe, de ha mar ez a pelda akkor hasonlitsunk. A cod2-ben egy ember kb 5 km/h sebesseggel halad, ami durvan 1.39 m/s. A netkodok altalaban ugy mukodnek hogy amig nem jon uj csomag, addig megprobalja
megbecsulni az eddigi mozgasod(palyad) alapjan hogy hol is lehetsz most, mivel nem allhatsz ott amig nem jon csomag toled. Nos ez alapjan 1, 1.5 masodperc mulva is csak 1.5, 2 meterre lehetsz a kiindulasi ponttol, amit nem olyan nehez korrigalni. Na nezzuk a PT-t! Az autok 300km/h -val szaguldo fizika altal mozgatott testek, ami kb 83.4 m/s tehat 1, 1.5 mp mulva kozel 100m-tavolsagra van a kiindulasi ponttol. Na ezt mar szerintem nehezebb ugy korrigalni hogy ne tunjon fel. Szerintem ezeket vedd szamitasba mielott optimalizalod a PT netkodjat. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #12569 üzenetére
Régen sokat TAztam és ott nagyon hasznos volt a leghátsó nézet, láttam hogy alakultak mellettem, mögöttem a dolgok. Aztán ez szokássá vált és mindenütt így játszok, csak már a közelebbiből. Destroyerrel így 20 méteren belül semmit nem látok magam előtt
Valós életben az oszlopok miatt utálom az autók nagy részét. Nagyából minden oszlop útban van. Ezért motorozok
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #12569 üzenetére
és neked van autód?
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #12566 üzenetére
szigorúan belsőnézetből játszom
van autód? mert nálam ég és föld a játékbeli belső nézet és az autóból történő kilátás, éppen ezért nálam játékban szigorúan (de nem morcosan
) külső (chase) nézetben játszom.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #12566 üzenetére
Hát igen patriotot már tapasztaltam mert játszottam vele..Bazzeg pannyval nem mindíg tudtam megverni...
-
[pH]Lacika
tag
Sorolom a problémákat: Nehezen kanyarodik, van olyan hogy 4kerékkel csúszik ki a kanyarból, (régen ez volt a baja a panninak) meg olyan is hogy fékezek és csak megy nyugodtan mintha nem fékeznék, nehezen gyorsul, bár amikor lendületbe jön akkor megy mint ágyúgolyó, csak nehéz vele megállni, és még egy gond, nagyon erős, kanyarból kijövet könnyen megforog.
Meg még az is nehézség hogy nagyon nehéz belőle kilátni (szigorúan belsőnézetből játszom).De ezek ellenére imádom!
PL: YUP Patriot úgy megy vele mint egy állat.
-
erdol
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12564 üzenetére
Az új kocsidról /camaro/mi a véleményed druszám úgy láttam tegnap nem mindenhol jön be,vagy még nem szoktad meg?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #12563 üzenetére
Az túlzás, hogy majdnem minden pályán, 1 pár helyen.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Ma este megyek egy kicsit Explorerezni.Van akinek lenne kedve jönni játszani?
Jók vagytok akk most már majdnem minden páján Lacika az 1-ső?:? és 2-ik?:? -
[HUN]Dani
őstag
Hát én örülnék annak hogyha visszajönne a régi jelölés.. pl.: A-V meg ilyenek azt nem ez a xar level faszság lenne helyette..
Nem is tudom honnan jött most ez a hsz.lehet hogy az előző hsz-ből.
(spittie, paja1 hsz-re gondolok)
Creative: Csütörtökön megyek Alföldre és csak vasárnap jövök haza. Debrecentől 20-30km-re leszek egy kisebb városban, az ok-ot nem mondanám meg.
, ha gondolod leugrom pár haverral Debrecenbe és tüntetünk egy jót
-
Ricco_hun
senior tag
A netkódot is optimalizálni kellene (meg úgy az egész játékot "optimalizálni" kéne, de most hagyjuk), mert így nem lehet igazságos versenyeket futni. Érdekes más (nagyobb nevű kiadó játékainál) online játékoknál meg van valahogy oldva, hogy mindig valós információkat kapj. Például CoD2 multiban ha valakinek 999-es (tehát max a pingje vagyis fullal tölt valamit és még emellett akar játszani) a pingje, akkor is max ilyen 1-1,5 másodperces késések vannak a játékban. Mi lenne ha valaki PT mellett töltene is valamit (totális káosz), mert még ha nem is használja a netet az illető, akkor is előjöhetnek ilyen "információ-csere" késések. Másik jó példa az update. Nem azért olyan lassú az update, mert sokna akarják egyszerre letölteni, hanem mert sok kis pöcsöm fájlból áll az update (és itt jön a lényeg!) és ezek között a kis fájlok között nagyon sok időt vár (tehát nem tölt, nem használja a netet). Valahogy így néz ki: van egy 1 megás update, ami az én netemmel 8 sec alatt lent lenne, errefel beletelik vagy 3-4 percbe, mert az egyes fájlok letöltése között nem csinál semmit, tehát nem folyamatos az update. Akkor képzeljétek el ezt egy 300 megás patch esetén. Elméletileg nekem ez lenne vagy 40 perc, közben meg beletelik vagy 2 órába. Akkor jó, ha nagy méretű fájlokból áll az update, mert akkor azt szedi folyamatosan teljes sávszéllel, de ha egy új fájlt kezd el leszedni, akkor előtte megint "gondolkodik" vagy 15-20 másodpercet. Fú, na az a lényeg, hogy gondok vannak, nem kicsik.
-
Level 28! Jeje!
Az a régi jelölsben A-micsoda?
-
csaba0223
senior tag
Lehet hogy igazad van ! Egyébként teljesen korekt csávó ez a gsxr! Megkérdezte melyik pályán szeretnék menni, ha kicsúsztam bevárt stb. Azt mondta hogy megszünt a speed bug! Mentünk vagy 5-6 versenyt aztán megjöttek a nagyok
( gridghost, riot, lapro, stb) na onnantol kibéreltem az utolsó helyet
De a motoros csávónak sem volt sok esélye!!! 10-versenyböl 1-ezt nyert!
-
dokar
addikt
Persze, ez egyértelmű, csak az általad látott eseményt rögzíti. Nálad számolja ki a kocsi pillanatnyi helyzetéhez tartozó állapotát. Tehát a következő van, ha az emberünk laggol: az adatszolgáltatás mintavételezése kritikusan alacsony szintet ér el és ilyenkor a másik autójának helyzete sem pontos. De nálad a program akkor is ezzel a helyzettel fog kalkulálni. Durva példa erre, amikor egy laggoló "neked megy" TA-ban, mert hol előtted van, hol mögötted a te szemszögedből, holott valójában ő csak futja normális körét. Többször láttam olyat, hogy az ellenfél folytonosan borulgatva haladt előttem itt-ott megjelenve a pályán.
-
Creative997
őstag
Találkoztam már olyannal aki lagolt mint állat és azt látom h belerongyol a falba, nagy csatt a következő pillanatban meg előttem van, meg alattam bukkan fel, erre is volt példa anno TA-n és én kaptam büntit
Hogy van az hogy sim vs-ben egyszer csak az egyik verseny arcade-os lett a kövi meg már normál?? (Hangar) Csaba is tanúsíthatja!Egyébként ezredre annyit mentem mint Dani
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #12551 üzenetére
Az a baj hogy a replayek is különböznek az embereknél, az azt rögzíti ahogy nálad történtek az események, ahogy te láttad.
Szaggatottan láttad a mozgását, ilyenkor ha nagyon rossz a szinkron, neked rossz a letöltésed vagy,és neki rossz a feltöltése akkor általában egyenes vonalban látod a mozgását, a kanyarok kisebb egyenes szakaszoknak látszanak, mert csak nagyritkán frissül a pozicioja, és akkor csak a hely, sebesség irány megy át.
Szerintem busman még az oszlop előtt elfordult, de ez az info hozzád már úgy jutott el hogy az oszlop előtt még pont feléje tartott, a következő info amit te kaptál az már akkor érkezett mikor már az oszlopot elhagyva megy, a kettő között te egyenes volnaú mozgását láttad és hallottad hogy nekimegy az oszlopnak, mert te olyan adatokat kaptál ami alapján neki kellett hogy menjen.
Asszem ennyi -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12550 üzenetére
Most néztem vissza a replayt! Lehet hellani az ütközést! olyan hangja van mint amikor eltalálsz egy táblát!!! Szerintem csal!!!
-
csaba0223
senior tag
Ma volt szerencsém játszani a motoros csávóval! Hát persze hogy vert mint a szart!
Na de úgy lagolt a csávó mint állat! De ez még nem semmi! Úgy ment át az oszlopon mint ha ott sem lenne, sérülés nélkül !!! mint kés a vajonDe vajon hogy csinálta? Ez is egy bug? Vagy mi! Itt van pár kép az incidensről! oszlop 1
oszlop 2 -
[pH]Lacika
tag
-
[pH]Lacika
tag
-
Egyre több olyan játékossal találkozom, akik szándékosan jönnek nekem. Tököm kivan ezzel! Hülyeségnek tartom a ghost-ot, de sajnos egyre gyakrabban kell...
Persze ha felstuffolom magam és lelököm az útról cserébe, akkor meg bekattan és csak engem basztat az illető az egész kör alatt!
-
Creative997
őstag
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12530 üzenetére
-
Creative997
őstag
sztem f+ az jó, mivel wanganra kell meg class1 ez megfelelő. Ettől ugye a leszorítóerő az elejére megy és jobban csúszik a fara a kocsinak. Össz leszorítás nincsen, de hátsókerekesnél talán úgy lehet stabillá tenni, de azért tudj kanyarodni is h grip r+ és aero f+. Egyébként a lionom az csak stock, de touring ligában mentem vele, tehát valamennyire ismerem. Ergó wanganon se mentem, tehát elhiszem ha t kell acc-ra
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #12535 üzenetére
ja bocs, a grip az nálam nem A+, hanem F+
aero legyen F+?
ez csak a tapadásra vonatkozik, vagy a leszorító erőt is növeli? lehet csökkenteni az össz leszorító erőt?
az acc T+ azért nem jó, mert túl gyenge hozzá az autó -
pH érték
aktív tag
Én a 4x4 es terepjárkálót szeretetem.
Balanszolni még nem volt időm rá, de majd biztos megéri finomhangolni.
-
[pH]Lacika
tag
Bocsi Karesz!
Spaghetti 1SSP33DY mostmár biztos meg fog mondani az anyukájának.
-
MaciG
addikt
-
[pH]Lacika
tag
Ámokfutás 1000-el! Toltam 1 dundit!
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #12523 üzenetére
Grat!
(#12522) MaciG: Szerintem még most is rengeteg pályán jobb a panny a vettenél pedig a vettere van már lvl5 is és még így sem olyan jó..EZ ITT NAGYON OFF
: Én személy szerint rengeteg lvl5 vettet megvertem már bp nélkül, de bp-vel nem sok esélyem van..
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Ez megfogott, le is töltöm!
-
[pH]Lacika
tag
-
MaciG
addikt
Ha még nem sokat mentél sim_vs-be, akkor szerintem NE pananmával kezdj. Nem azért ,mert nem jó, mert tényleg jó, vagyis mégse ,mert vette jobb, és mivel 2db class6-os verda van ezé panama a legxarabb ott, de most ne ezen filozófáljunk.
. A panama és a vette drága, ha megveszed (nem tuningolod fel) és mész class6-ba versenyezni, akkor nagyon el fognak verni ami hosszútávon unalmas is lehet.
Inkább vegyél egy class4-es stalliont ami nagyon jó, vagy egy destroyert (az is aláz ám class4-be és még off-rodra is jó
) és menj olyan szobákba ahol tudsz a saját kategóriádban nyomulni.
És késöbb, ha megtetszik sim- vs akkor majd beruházol valami vadállat verdára is.
Intimnek nem sok értelme van, mivel kevesen mennek vele így nem nagyon látni intimes szobákat.
(én is megvettem ,de össz-vissz 1 versenyt mentem eddig vele.
)
(#12521) SP!T : Én régen sokat TA-ztam ,de aztán meguntam, hogy a sok köcsög mindig kilök és mikor nem is vagyok hibás akkor is én kapok büntit, nah meg a speedbug...
Szóval elegem lett és ráhagytam azt a modot. -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #12516 üzenetére
én szinte sosem nyomok sim vs-t, most azon gondolkozok, hogy panama gt-re vagy intimre gyűjtsek.
-
Creative997
őstag
Én pannyt jobban szeretem mudra, mert gyorsabban megyek vele a kanyarban bp-vel, jobban ismerem így nem csúszkálok vele, viszont instabil, ha kanyarban rámész egy puklira felborul, vigyázni kell vele, viszont jobb a gyorsulása mint a vettének, ami a teknikás mudon előny. A vette meg stabil és szintén jól kanyarodik, csak még nem tudom annyira megfogni a seggét mint a pannynak.
Alsóbb kategóriában az evo és wrx az nagyon állat, iszonyat jól lehet menni velük és jó beállításokkal a forte is hasonló. Meg a bugyi is jó, habár nem próbáltam még, de sokan elképesztő időket tudnak vele. RX-7et se próbáltam.Tegnap este a végére elfáradtam, de azért mindegyik pályán ott vagyok a top3-ban mudon. Ma megpróbálok javítani még rajta.
-
dokar
addikt
válasz
[pH]Lacika #12513 üzenetére
De én a Bugyit nem szeretem használni, állandóan felborul.
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #12511 üzenetére
milyen autó a legjobb mudra?
-
Creative997
őstag
na én elkezdtem és szándékozom folytatni a wr gyártást mudon
-
Isten88
senior tag
Valaki tudna Buggy-ra mondani egy használható balanszot? Fullos Buggyra...Köszöntem!
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12497 üzenetére
Laca vazzee!! Megmondalak anyukámnak!
A circuit mapokon számíthatsz rám! A többiről "azt sem tudom hol vannak"
Háde' most tényleg na.. elég.. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #12503 üzenetére
Én szombaton rp bulával és popperral mentem explorert és 41k rp-t kaptam..
Persze a fánk nem jött össze vasárnap reggel, ahogy már korábban írtam. -
MaciG
addikt
Kitőrt a WR láz vaga mifene?
Inkább gyertek füstölni az új drift verdákkal.
-
ABnormal
őstag
Olyan lettem,mint a talajvíz...jövök felfelé!,de nem jön senki velem megdönteni a rekordot,egyedül meg nem indul a game!!!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok.
Játszottam egy explorer-t elég jól adott azé.
Nem vagyok nagy Spíler a képfeltöltésbe ha nemsikerül nézzétek el légyszi.
kössz -
PaJa1
őstag
Áhhh, szép eredmények! Grat.
Mennék már én is üldözni a legjobb időket, hátha felkerülnék az 1. oldalra, csak nincs 3 szabad napom hogy kihasználjam az acc csajt, meg elpazaroljam a táskámat.
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12497 üzenetére
Látom formában vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest