- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABnormal
őstag
válasz
[pH]Lacika #13194 üzenetére
a data.hu-t ismered? "kicsit" jobb szvsz mint a rapid...
-
Mosquitoo
senior tag
TA, 20/30 kör. A ProjectTorque.exe hibát észlelt, ezért leáll.
Qrva jó... a Reliabilitym is 99-ről 89% lett... -
MaciG
addikt
válasz
Csak szimplán jól kapta el a rajtot és jó íven érkezett az első kanyarhoz ,ennyi. 4wd-vel nagyon el lehet rajtolni ha jó a balance.
-
buvez
tag
válasz
Karibaba #13181 üzenetére
és ezt bármimilyen segítség nélkül?
grat hozzá
jó lenne, de én csak este kerülök gép eléIsten88 csak a madarak csiripelték
bár elég egy jó kis speedbugot kifogni
Creative997 akkor csak nekem kell még sokat gyakorolnom, épp csak beférek 53 alá a kicsikével
PaJa1 51.xx időt bp nélkül ment. route2-en biztos tudsz ettől sokkal jobbat is
-
csaba0223
senior tag
válasz
Replay-nak jobban örültem volna
légyszi írd meg pm-ben hogy mit kérsz 100-Ap-értékben! -
[pH]Lacika
tag
Na itt a videó!
Tévedtem, nem az első kanyarban áll az élre, hanem a másodikban. -
ABnormal
őstag
én is mentem gsxr-el nemrégen,többféle szerpentinen...körönként 2másodpercel ment csak jobbat...
-
Creative997
őstag
Nekem is barátom, volt h egyhuzamban 2en végigtoltuk az összes tokyo-s pályát, majdnem mindenhol megvert és mindig megvárt ha nagyon vezetett, sőt volt olyan pálya ahol körökön keresztül nagy csatát vívtunk aztán hibáztam 2 nagyot és megvárt h folytassuk a csatát. Rendes arc, csak keveset beszél. Egyébként vannak barátai 3G-s körökben, meg magasabb szintű, ismert játékosok nagyrészt.
Látom terjeszkedik a [pH]...[HUN] név, ill gyakorlatilag klán
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13185 üzenetére
Én sem bírtam megverni még anno.. Broadways 2 volt és ketten voltunk a szobában. Nem volt nálam se nála bp se acc csaj és mégis 4 másodpercel kaptam ki tőle 7 kör alatt. Ő 54.*** időket ment én meg 56-57... Sajnos kép nincs róla...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #13185 üzenetére
Sokszor nekem se sikerült még elverni ,főleg bp nélkül nagyon nehéz.
Nem nagyon hibázik ,sőt minden körben javít 1 kicsit, de ha teli a hátizsák akkor sikerül néha.Mióta összehaverkodtam vele, és jelöltem barátnak ( visszajelölt nagy nehezen szerintem nem sok barátja van.) azóta ha nagy előnnyel nyer akkor bevár.
Van akinek haverja a nagy ember ? (ItSOver) kíváncsi lennék vannak-e haverjai ???
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #13186 üzenetére
Ecsém, megnézed a hsz-t (#13182) [HUN]Dani
oda van írva, 3 órával előtte kezdődik, este 9kor a rookie és kb fél órával rá a pro -
[pH]Lacika
tag
Mentem 1-et az isten ellen (ItSOver)! Nem volt 1 rossz szoba!
Csak neve nincs versenyzők voltak jelen.
Karesz minden elismerésem a tiéd, hogy megtudod verni ezt az embert.
Aztán ugyan megszorongatni nem, de viszonylag menni vele az sikerült.
Aztán beszóltak neki mert soha nem áll meg a cél előtt.
Majd mellékelek 1 videót, mert ezt nem hiszem el, ItSOver indul a 8. helyről de az első kanyarban már ő van az élen egy WRX-el!!
És amint a mellékelt kép mutatja nem kispályásokkal mentünk.
-
[HUN]Dani
őstag
Karibaba: Jó lett az új neved, szép idő
-
Karibaba
aktív tag
Ma du. én mutatok neked route 2-ön ha akarod hasonló időket.
ez csak próba volt nem olyan jó!!! -
Isten88
senior tag
Új TA pályáról van már valami hír? Úgy volt, hogy 2-3 hétet késik "előreláthatóan". Azóta valami infót olvasott/látott/tud valaki?
-
Razin
csendes tag
Paja át lehet még jelentkezni a sportba?
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #13168 üzenetére
Ligára?
Ha jelentkeztél és megfelelsz akkor kapsz majd üzenetet, amire ajánlatos válaszolni de legalább a versenyen megjelenni.Ez Rooster89 képe
-
Mariann294
őstag
Honnan tudom hogy fölirtak-e a versenyre?
-
buvez
tag
valaki mutasson már nekem élesben class5 járgánnyal- nem camaro- amőbán 51.xxx, route2-ön 50.xxx időt
-
vtomi
tag
Így aztán lehet versenyezni!!
[link]
Mire sikerült bezárni fél kör hátrányban voltam......Járt már valaki így?
-
Mosquitoo
senior tag
Soha többet nem fogok Destroyerrel EVO IX ellen CTF-ezni...
De így is 2. lettem a 4-ből!
-
PaJa1
őstag
Nem gyökérség. Minden átalam ismert netes fejlődős játékbna így van. PL wow. ott is volt 60as a max, most 70, aztán lesz 80.
Én anno kb fél évet álltam lvl30on, csak az RPt gyűjtöttem szépen. Most meg nem sietek a 40 végére, felesleges, ráérek bőven összeszedni a hiányzó XPt. Megtehettem volna egy verseny alatt is hogy szerzek 1 milla pontot, de minek?!
-
válasz
Creative997 #13152 üzenetére
Mondjuk elég gyökérség... Attól még, hogy lvl 41 nincs, a pont gyűjtést megoldhatták volna. Aztán, ha új lvl születik, majd a szerint kapja az "érékelését".
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #13150 üzenetére
Ezek szerint te nem voltál lvl30 cipőjében még a júniusi patch előtt. Nagyon sokan elérték az 1300k xp-t (köztük én is) és nagyon sokáig nem lehetett licenset csinálni mivel nem volt megnyitva feljebb lévő szint. Most is ez a helyzet, jelenleg lvl40 a max és ameddig nem nyitják meg a lvl41-et addig nem tudsz továbblépni. Nem tudom mikor fogják, de sztem egy darabig nem, mivel alig van pár ember aki elérte a maxot. Ergó ha tovább játszol akkor kiírja a kapott xp mennyiséget, de nem tudja hozzáadni, tehát elveszik.
-
Karibaba
aktív tag
Ennél jobban még nem akadtam ki semmin!!!
Mint ezen!!!!
És vizsgázni se enged
Most mit csináljak addig? Járt valaki már így? -
Szintúgy én is!
Végre megvan a florklift nekem is!
-
Mosquitoo
senior tag
Köszi az Explorerezért mindenkinek, aki ott volt!
-
Creative997
őstag
Köszönjük Emese... vagyis csaba
-
csaba0223
senior tag
Bocsi mindenkitöl akinek nem válaszoltam a játékban! Kikában voltunk és bent hagytam az accokat a többieknek!
Laci: köszi már jobban vok! Lehet én is átmegyek a sportba! -
Mosquitoo
senior tag
Látom, Explorerben van egy Csaba0223 combo only szoba, jönnék én is, de mi a jelszó?
-
MaciG
addikt
válasz
[pH]Lacika #13136 üzenetére
5pmGMT, azaz jelen helyzetben +2 óra tehát este 7-kor kezdődne, de hamarosan átállunk a téli időszámításra, tehát +1 óra, szóval este 6.
-
lvl 30!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13120 üzenetére
Grat!
Én még az 1000. majdnem elérem..Húú néztem a jelentkezőket a touringba és nagyon erős lesz..
De legalább van rollam.. Még annyi hogy ugyanazok a futamok lesznek mint az előzőbe?
-
PaJa1
őstag
válasz
d_Gabesz007 #13127 üzenetére
28 fős lesz most a touring.
Spit, Kicsúsztál az időből, előfordul, velem meg elég sűrűn
-
Gyááá! Nem mondjátok már lekéstem a smash it-et? Pedig 3. lettem vna 5%-al
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #13125 üzenetére
majd ha leszünk elegen
-
Mariann294
őstag
Ja és ez a liga mikor kezdődik pontosan?
-
Mariann294
őstag
Na megnéztétek?
-
PaJa1
őstag
válasz
[pH]Lacika #13122 üzenetére
Meg olyan is volt hogy ha nem használtad akkor is fogyott.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
csaba0223 #13121 üzenetére
Köszi!
Jobban vagy már?
Amúgy volt már ilyen, hogy eltűnik a BP.
Kb. 7 hónapja volt 1 olyan hiba, ha egyedüliként használtál bp a szobában, akkor mindenki másnak is adtál a sajátodból.
Vagy volt olyan is ha vettél 1db aplicationform-ot akkor az nem jelent meg a bp-id között, csak akkor, ha újraindítottad a játékot. -
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13120 üzenetére
Grat
-
[pH]Lacika
tag
És igen!!!!!!!!!
A 4000. versenyem. -
csaba0223
senior tag
Nektek volt már olyan hogy eltünt a bp-tek?
-
Sp33d
csendes tag
Köszi =)
-
Sp33d
csendes tag
Sziasztok
Énis szeretnék jelentkezni a csapatba
ugyan még uj vagyok de lelkes =)
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #13113 üzenetére
Austrailian Touring Car Championship League vasárnap ~reggel 9 óra
USA Touring Car Championship League kedd, ~hajnali 2
Euro Touring Car Championship League szombat ~ délután 5Ezek közül válassz, melyiken szeretnél indulni. Mind a 3 ugyanaz a liga csak más időpontban vannak, ami neked a legmegfelelőbb, oda jelentkezz ( Beírod a topikba hogy " Count me in plz!" )
Kisa: Már jelentkeztél, felírtak!
-
Mariann294
őstag
És nekem hol kell jelentkezni?Itt?
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #13110 üzenetére
Ott ahol már megtetted
-
Creative997
őstag
Azért felhívnám a figyelmet, h mire elkezdődnek a ligák, visszatérünk GMT+2-ről +1-re!! Tehát nem 2, hanem 1 órát kell majd hozzáadni. Tehát most még úgy nézzük, h este 6kor kezdődik, de 1 hét múlva durván visszaállítjuk az órát és akkor du 5kor indul, jó ha ezt figyelembe veszitek!
-
Euro Touringgal kapcsolatban! Nem a legjobb az angolom és még nem szerepeltem ilyenen így lenne 1-2 kérdésem!
Tehát: én jelentkeznék, de hnap lesz egy kis dolgom, amit még nem tudok időben. Tehát meddig lehet jelentkezni? Illetve minden heti versenyre külön kell feliratkozni vagy alap lesz hogy mindegyikre felírnak? Illetve jól számoltam, hogy vasárnap du 6-kor lesz?
Köszi!
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #13105 üzenetére
Nem meghosszabodik hanem az új lép életbe, a réginek kampec.
-
Creative997
őstag
Egyébként meghosszabítódik a targoncád élete, ha van és találsz még 1et. Mert az enyém kb 3 óra múlva járt volna le, de találtam 1et és már nem írja ki h le fog járni.
Tegnap nagyon fun volt ez a targoncás ctfCircuit-destruction pályán. Nyertem is 5k rp-t, ticketet meg xp poppert
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #13100 üzenetére
touringban bárki indulhat
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest