Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
YEAH!
2. lettem darasuum eventjén
De mit is kapok ezért? És grat csaba0223 barátunk 3. helyének is...
-
sanye89
csendes tag
Kódot lehet cserélni?
-
Karibaba
aktív tag
az érdekelne , hogy hol kell jelentkezni és mikor .
nekem mindegy csak ne szombaton legyen, a verseny. -
PaJa1
őstag
válasz
Creative997
üzenetére
A beosztás még nincs kész, Újra tervezzők amennyire lehet, hogy lehetőleg mindenki menjen mindenki ellen. Matematikailag ez megoldható egyáltalán? Ha igen akkor kérek 1 beosztást
Én ma próbálkoztma összehozni 1et de nem akart sikerülni.
A jelentkezés sorrendjében lesznek bedobálva a listára a játékosok -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
szerintem nem lehetsz mindig a 3. ba! Sőt biztos hogy nem

-
Creative997
őstag
Megvolt a szavazásom Pajára, akkor ezek szerint már 4en vagyunk!
Jelentkezem én is a ligára, de nem tudom: jelentkezés idősorrendjében jönnek ki a race1,2,3 listája, ugye? Na én jelentkeztem de megírtam h lehetséges e h a 3. futamba kerüljek, mert időben nekem az lenne a jobb! Vasárnap este szoktam visszamenni az albiba és kb. fél 8ra érek oda, a 8 órás futam az lenne jó nekem! -
[HUN]Dani
őstag
Ez lesz most?
-
PaJa1
őstag
Felraktam a javított listát. A plusz 10K RPt meg igyekszem hozzácsapatni

Maradhat a 4es felfüggesztés a vettére, vagy motor kéne? -
[HUN]Dani
őstag
Mikor indul az eu liga?
Milyen kocsikkal?
Én is szeretnék jönni!
-
csaba0223
senior tag
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki pannyra drift balanszot?
És buggy evora faxa balansz? Vagy nem is kell rá?
-
Karibaba
aktív tag
ezzel most mit kell csinálni nem tom
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki tud egy-két jó balanszot pannyra és kawára?
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
A csaj 100%ot ad, csak úgy mint a popper. Dupláz, tudod...
Szerver bonuszzal kapsz többet, akkor 200% a minimum, ha te is hozzáteszel valamit
A pályák a ligákban tudtommal maradnak, lehet hogy következőleg lesz már csere, ezt nem tudom.
Event szobát meg már csináltam szó nélkül
Direkt Long Races volt a neve. Hosszú pályákon mentünk 7 köröket. 2-4 ezer között fizetett 
Bár nem tudom, hogy ez tetszik e a vezetőségnek ill a játékosoknak. Kaptam hideget meleget a játékosoktól.Event szoba azért kellett hogy mindenki tudjon hosszó versenyt futni, sajnos most csak így kerülhető ki a kis játékos keveset fut dolog. Így több pontot kapnak mert többet mennek. De pontszerzésre tök jó a fánkolás

-
[HUN]Dani
őstag
Az rp-s csaj miért csak 100%ot ad?? Eddig 210%ot adott

-
MaciG
addikt
Paja, mikor lehetlesz majd jelentkezni a következő ligára?
Reméllem lesznek új mapok is. 
-
Karibaba
aktív tag
Tegnap este összejött a csapat, sanye89 RSX meg én hát mind a hárman bejutottunk az elsö 3 ba ilyen még nem volt. érdemes megnézni!
-
PaJa1
őstag
Még jó hogy eventen csak a szobából vágott ki...
Az 5% bonus nem sokat jelent, kivéve ha hozzátszel valamit
Az autó le tudja dobni magáról a festéket! Képet majd mellékelek

A bicikli nem APs?! - a mai PTs pályafutásom leemlékezetesebb beszólása
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY
üzenetére
Nem azért jobb mert a való életben gyorsabb. Attól mert régebbi, mint az evo vagy wrx még nem jelenti azt ,hogy nem fürgébb. Az ,hogy melyik gyorsabb a való életben, azt a tuning szintje határozza meg. Egy rx7-est is fel lehet úgy turbózni hogy odavágjon mondjuk egy ferrarinak vagy akárminek. Mikor bejöttek a játékba, akkor kb egy szinten voltak (talán rx7 egy picivel gyorsabb volt, de mudon meg nem). Aztán rájöttek hogy sokan nem veszik meg vagy inkább rx-et vitték és ekkor jött az ötlet, hogy akkor legyen gyorsabb... És nem is az ára a baj, meg hogy AP-s, mert megvenném én, csak nincs RP-m feltuningolni, annélkül meg...
Úgy lenne reális ha földes pályán és kanyargos hegyi utakon (togue) wrx/evo, a többi betonos mapon meg rx7.
-
SSP33DY
aktív tag
...és ha már megkapták a liszenszét azoknak a qrva autóknak.. valami életszerűséget vigyenek bele.. mert ha egy akármilyen tuningos 1823-ban készült rx7-es lenyom egy Evo IX MR-t...hát be is xarnék.. Szal ahogy Paja mondja. "muszály" jobbnak lennie!
Mert ugye pl. a Panama nevű porschénk az repülhet is, meg a kawana is lehagyhatja..ppffff... -
csaba0223
senior tag
Sziasztok!
Nagyon sok AP-s event van mostanában !
Csak egy tipp AP spórolásra: sokaknak van 2 account-ja én azt fogom csinálni,hogy a második acc-cal csinálom az AP-s eventeket ill arra utalok AP-t és gift-be küldöm át a szükséges dolgokat mert így jelentősen olcsóbbak a cuccok! -
MaciG
addikt
Másnak is feltünt már ,hogy az evo meg a wrx mostanság gyorsabb, mint az rx7? Egyszerűen rx7-el nem tudok nyerni ellenük pedig már csak a lvl4-es body kell rá
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
RX7esen full tuning, Grip F és Acc T+ - ennyi
billentyűzetről is prímán kordában tartható.
Úgy látom még él a szerver bonusz, egy kis esti fánkolás?
Phoebuson megtaláltok - igen közben tudok válaszolni az esetleges kérdésekre 
-
MaciG
addikt
válasz
Isten88
üzenetére
Jah
Ha előre teszed az elsőt hajtja jobban, ha hátra akkor meg a hátsót.Itt az baj ha egy IP-ről többen is szavaznak? Mert ha nem akkor mondm öcsémnek hogy szavazzon ő is.

Ha összafogunk akkor simán első lesz Paja és nekünk se jön rosszúl az a 1000AP, és a szavazás az kb 5 perc ami igazán nem sok idő.
-
Isten88
senior tag
MaciG is szavazott!!! Már 2-en akarjuk [HUN]This No All-t... =)
De szeretjük Őt...
Amúgy tényleg mire jó a 4WD balansz? A nyomatékot a hátsó/első kerekekre helyezi jobban? -
Isten88
senior tag
válasz
Darkynt
üzenetére
Csinálsz a játékon belül olyan képet, amivel bizonyítani tudod, hogy (angol nyelven) segített neked "[HUN]This No All" (Én a chat ablakot fényképeztem le párszor), majd feltöltöd egy olyan helyre, ahol sokáig fent marad. Ha nem tudod, hogyan kell, kérj segítséget akár tőlem is - msn címem a profilomban. Ha ezekkel meg vagy, akkor kikeresed EZT az oldalt, rányomsz h "new reply", miután bejelentkeztél. Belinkeled a képet/képeket bizonyíték gyanánt, majd írsz ANGOLUL egy kisebb szöveget, h miben segített neked akire szavazol - jelen esetben [HUN]This No All - és miért szeretnéd, hogy ő legyen az első ezen az eventen.
Hogy legyen sablon, linkelni tudom saját SZAVAZÁSomat is...az oldalon az első.
Ha nem tudsz valamit még így sem, akkor vegyél fel MSN-re. -
Isten88
senior tag
Ebben a 8-as eventben garantált a 888 AP? Vagy azt is csak sorsolás alapján döntik el, hogy ki kap? Mert ha garantált, akkor telepítem is... =) Kell az ingyen zseton...

Szerk: Ja, végig olvastam...8 emberke kaphatja csak...

Szerk2: A SEGÍTŐKEZES EVENTRE MEG SZAVAZZATOK TI IS PAJÁRA!!! vAGY NEM KELL 1,5 INGYEN AP???
-
PaJa1
őstag
Ha valaki most kezdené az tuti meg lenne döbbenve, hogy csupa 30+ feletti játékos veszi körül...
Amikor én kezdtem akkor még nem voltak ilyen nagy szintbeli különbségek. Szóval jobban éreztem magam
Így legalább ezt az akadályt le lehet küzdeni, ha gyorsan fejlődsz akkor nem érzed magad annyira lemaradottnak. Persze ez csak a statisztkika. Attól hogy még sok pénzed és XPd van nem biztos hogy jól is versenyzel. De egy kezdő lökést adhat a könnyű pénzszerzési lehetőség.A segítő kezes eventbe még csak Isaten nyomott hozzászólást, Eddig nem sok embert láttam akira 2nél többen szavaztak volna. Szóval ha netán nyomnátok oda pár sor, képpel alátámsztva hogy miként segítettem akkor mindannyian jól járnánk. Hangsúlyozom, jelen állás szerint jó esélyünk van nyerni.
Őrült 8as event!
A felsorolt játékok közül 8ban kell 1 képet csinálni a karakteredről és beküldni a kép LINKjét a témába. Elég beteg ötlet hogy legalább 30 gigát telepítsek fel 1 event miatt... 10 giga letöltésről nem is beszélve
-
-
PaJa1
őstag
1 óra fánkolás eredménye. Közben kimentem még ebédelni is

Azért érdekes hogy 2 perc alatt mennyit drifteltem
1óra
kerekElképszesztő milyen könnyű az RX7essel ez a "mutatvány" 1 perc alatt 12 perfect drfitet össze lehet vele hozni. Ez 360 pont, és erre jönnek még a plusszok! A képeken jól látszik mennyi zsetont lehet nyerni 1 popper elhasználásával.
Minél többen csináljuk ezt annál jobban járunk.
-
SSP33DY
aktív tag
...tán már az előző oldalra csúszott amit írtam.. köridő, pontszám..stb..stb..simán törhető a PT.. Nemtom' ki ismeri az Americas Army-t.. abban is van wall hack (átlátsz a falakon, látod ki-merre van), honor hack (ezek a meghatározott pontok után kapott szintlépést jelentik)..stb..stb, de ezt biztos tudjátok.. Komolyan be fogok regisztrálni pár csíter oldalra (még nemtom milyen néven), de megosztom veletek, és kíváncsi vagyok, van e publikus csalás a PT-hez.. 20millió drift, 1milliárd pontok.. ugyanmár.. ez nem lehet bug, vagy szerver hiba.. blablabla.. meg a pár másodperces köridők..

-
PaJa1
őstag
válasz
sanye89
üzenetére
Itt valami turpisság van a dologban. Mivel neked volt a legtöbb pontod minden szektorban és végig csúsztad a 10 percet, nem tudom hogy lehet neki ilyen nagy pontja. Talán éppen olyan későn fejezte be a driftet hogy csak az összpontszámhoz számolta neki, de a szektorokhoz nem, így azért ő nem is kap bonuszt.
-
csaba0223
senior tag
Grat Maci!

-
PaJa1
őstag
Csak kidumáltam magam
Újra benn vagyok a bloons-os játékos eventben, ha jól láttam akkor 3. leszek Októberiában 
-
MaciG
addikt
Lezárúlt az Euró liga. Hát elég érdekes és szoros volt, főleg a vége meg a shotout vagy mi a fene,
ami viszont egy érdekes dolog, mivel elsőnek választasz verdát és rá performancet-et és azután meg Paja választ mapot. Most nem volt gond ,mert mindketten rollát választottunk, de ha mondjuk én kawát teszek a másik player meg rollát akkor elég nehéz igazságos mapot választani... -
[HUN]Dani
őstag
Én majd ha 10k FT-t be akarok fizetni a gammába az mennyi ap -lesz?
-
Razin
csendes tag
wooow ... nem semmi
-
sanye89
csendes tag
ez meg mi?

-
sanye89
csendes tag
ez nézzétek meg

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Hello,hogy lehet lefényképezni a rekordotokat??,és bekell jelentkezni előtee?
-
MaciG
addikt
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
bankkártyával
-
Fittipaldi72
tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
akkor mivel lehetne kérni?
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Fittipaldi72
üzenetére
Sajnos a mobilos fizetés Magyarországról nem működik. (Próbáltam)
-
Fittipaldi72
tag
sziasztok!2300 AP mobilon mennyibe kerül???kössz
-
csaba0223
senior tag
Uj event!!!
Nagyon király
itt -
PaJa1
őstag
lol azért csuktak ki engem a bloonsos eventből mert a barátnőm eredményét töltöttem fel aki az alt accountommal játszik. Router mögött vagyunk 1 az IPnk.. .ezek hülyék.. mindenkit kicsuknak akinek többen vannak 1 IPre???
Írok is nekik 1 szépet. -
csaba0223
senior tag
Egy pár embert kizártak a Minigame-s eventből! Engem is

-
[HUN]Dani
őstag
Ha valakinek van egy kis fölös ap-ja az küldhetne nekem egy sponsor csajt...
-
csaba0223
senior tag
Az Rp szerzésről (mert mindenki nyavajog)
Tegnap este azt mondta a barátnőm,hogy kell neki egy panama!(Na jó én akartam
)
Volt 40.000 RP-je és level17 volt. Leült a gép elé és 3 óra alatt összeszedte a hiányzó 100.000-et és megvette a panamát!
Ehhez kellett, 50 1 körös wangan nyerés. ( Kreatívnak kell lenni: én 2 acc-cal játszom az egyik csak azért van hogy tudjak indulni ,így mindig én nyerek)
De ez csak pénz szerzéshez használom.
De lásd Paját ő is kreatív a drifteléssel szed össze sok-sok RP-t.
Szerintem nincs gond az RP szerzéssel.
Ja és + ott vannak a kulcsok is,ami bőven ad,csak ki kell használni!
Minden 3. futam után kapott egy piros kulcsot! -
PaJa1
őstag
Liga gyakorlásra vagy hízásra várok mindenkit
- also sim vs
Tegnap olyan 70perc fánkolás után 130.000 ütötte a markomat
El se merem képzelni mi lenne ha csajt is aktiválnék
Szerettem volna de az ajándékaim 90%át nem tudom hogy micsoda, tök üres a leírás róluk 
-
Ricco_hun
senior tag
A World Record-ért is annyira szánalmas az a 3100 RP. Mégha mondjuk 10.000 RP vagy 20.000 RP járna egy "világ" rekordért. De nem. Ezzel az RP mennyiséggel még a "world record" fogalmát is lealacsonyítják. Arról nem is beszélve, hogy az ilyen űridők ellen semmit sem tesznek. Gondolom reset-elni nem mernek, mert, akkor jujj ki kell osztani párszor 3100 RP-t, jajj nehogy már legyen egy kis pénze valakinek. Akkor egyszerűen miért nem törlik a csalással (vagy buggal) elért időket? Valahol valami nagyon nem.

-
[HUN]Dani
őstag
Itt egy kicsit egyszerű rekordot dönteni:Serpentine rough and tough csak nem kicsit nehéz elérni azt a szintet ahol már lehet ezen a trackon játszani..
[The Beat] már fullos
itt vannak a képek: 1. 2. level 40
és 3539 verseny 
-
MaciG
addikt
Valaki egy kis gyakorlás a liga uccsó futamára?
Fenn leszek, majd írjatok rám. 
Új hozzászólás Aktív témák

- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux felhasználók OFF topikja
- Renault, Dacia topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,e ezeket a cuccokat amiket nyerünk, mikor írják jóvá? 

Mert ugye pl. a Panama nevű porschénk az repülhet is, meg a kawana is lehagyhatja..ppffff...