Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba0223
senior tag
válasz
Csabiiika #10586 üzenetére
Szia! A fánkolás azt jelenti hogy Sim módban 2 vagy több ember van a szobában és nem versenyeznek hanem megállnak egy olyan helyen ahol nagy hely van és elkezdenek driftelni a lényeg hogy perfect drift bonuszt kapjanak akkor éri meg ha van dupla RP poppered vagy dupla RP/XP csajod + szerver bónusz.Így akár 100-200 ezer RP/XP-t össze tudsz szedni 1 óra alatt.
-
csaba0223
senior tag
Új Event itt
-
Creative997
őstag
válasz
Target78hu #10517 üzenetére
És én még idetenném az oroszok által készített UAZ-t is...
baxus, Paja a következőben már meg is említette, csak lassan olvasom vissza a hsz-eket
-
Creative997
őstag
Aham, akkor ha nem lesz megoldható hogy a lezárásig ill az indulásig a race3-ba juthassak, mert időben sajna nekem az lenne jó (ha jól látom 1 órával korábbra lett téve az időpont), tehát akkor töröltetem magam. Vagy csináljam azt h vonjam vissza a jelentkezést és aztán megint jelentkezzek??
Szerk: Oops, velem együtt pont 21, tehát fullos, kockázatos művelet lenne, így hogy nem túl sűrűn vagok gépközelben...
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #10569 üzenetére
Tegnap akcio volt a buggyra, ráadásul qrvanagy! Valószínű sok volt az újonc buggys. Én a következő futamban indultam. A tiedben több esélyem lett volna az tuti... keybrd elhúzott mint a picsa, kwizibo val meg harcoltunk a 2. helyért, alulmaradtam
De tényleg tré a sok wangan. Fánkkal jobban lehet keresni, bár ez is unalmas. Az explorer tényleg javult, és za nem is unalmas
Fánkolás után Xplorerezni fogok, ez legalább megy barátnőnek is
-
Karibaba
aktív tag
A tegnapi buggy event eredménye, a kis térképen jol látszik ki hol tart
1 kép 10 másodperce várok
2 kép
nem magamra vagyok büszke , szégyelem hogy mindenki csak Wangan+Exploreren nött fel.
-
MaciG
addikt
Teganp megint fánkoltunk egy picit.
-
MaciG
addikt
válasz
[pH]Lacika #10562 üzenetére
6 percre az elég jó.
Régen 10 percre volt 10K . HA van bula is akkor most 15K 6 percre.
ESTE OTT VAGYOK
-
Isten88
senior tag
Fakkom ki van a wangannal...minden második pálya wangan. Nem lehet egy jót játszani, mert mindenhol csak wangan van...wangan wangan és wangan.
-
[pH]Lacika
tag
Megint egész jól fizet az explorer mód!
Combo, kb 6perc 5000rp.
Nem rossz!Csak 8-an kell lenni 1 szobában, mint régen.
-
Darkynt
csendes tag
itt mit is kell csinálni ?
-
ABnormal
őstag
válasz
UnConnecteD #10554 üzenetére
nem ez a lényeg...olvass vissza...az a lényeg,hogy TNA segítsen...
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
UnConnecteD #10554 üzenetére
Nem akarok én AP-t venni, csak a segítős event-en akarok részt venni. És hogy PaJára tudjak szavazni kell egy fotó, hogy segített nekem játékon belül.
-
Ricco_hun
senior tag
PaJa! Tegnap este kerestelek PT-ben, de állandóan versenyben voltál. Meghatároznál egy olyan 5 perces időintervallumot, amikor a főmenüben vagy a chat-en. Majd megkérdezem tőled, hogy hogyan vehetek AP-t, te meg majd jól megmondod nekem, hogy kattintsak az aeria oldalán az xy gombra.
-
PaJa1
őstag
Wagányon táska és csaj nélkül mi számít jó időnek? Kívinácsi vagyok
-
PaJa1
őstag
GMek babrálhatják az accokat, meg az invictustól is asszem. Anyni XPt RPt adnak maguknak amennyit akarnak... Ma este átléptem az 1 millós álomhatárt. Sose volt ennyi RPm
Lacika, azért fánkolok mert kell az RP tuningra és új autók megvételére. Eddig nem ilyen bohocókodással kerestem a kenyerem, az xplorert meg a driftet leszámítva, hanem kemény versenyekkel. Ott is ment a fejlődés. De amint láttátok jönnek új autók, szerintem karácsonyig bent lesz az az említett 10, legalábbis remélem. És mivel egyetemen leszek szeptembertől így jóval kevesebb időm lesz játszani mint most.Isaten, APs cucc nélkül, ha 1 óra alatt csinálsz 20k pontot, ami szép teljesítmény, az legalább 40k lesz elszámolásnár mert rájön még 100% pályanehézség.
Dani, a kazetta nem számít. Legalább 10 es csomagolású táskába való cuccot kell venni. a 30as pack 4 nek számít. Vettem is mágnesket készülve az Xplorerre
Ha jól tudom akkor péntekig 5%, hétvégén 10% XP és RP rush van. Ha igen akkor köszönjük a producernek, CTDnek
(nem, nem az együttesnek
)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #10539 üzenetére
Azta neki hogy a 7szentség, namost aztán már csakugyan! Mennnyünk fánkolni...
Az őj taskok egész lol-ok.. hát a kocsitöréshez nem kell nagy kunszt, meg a repüléshez sem, viszont egy kis bohóckodás megér ennyi rp-t..
NNaa.. ese felé, ha még élek leszek!!! Paja, ha még kell pár AP, vagy akinek kell, szóljon, és "adok" challenge ticket-et, azaz nyomjuk pénzé' a versenyt, és majd jól lemaradok előttetek jó..
ui.:mondtam, hogy simán lehet törni a pt-t...
-
vtomi
tag
Ezt hogy csinálta ezt a statisztikát?
-
vtomi
tag
Champion aszta ez tudvalamit!!!!!
-
[HUN]Dani
őstag
Ha én most vettem egy replay mediumot ap-ért akkor bekerültem abba a bizonyos kapalba?
Mindenki kap valamit aki bekerül? -
[pH]Lacika
tag
Szarakodtok ezzel a fánkolással, csak hogy sok legyen a pénzetek, ahelyett hogy versenyeznétek. Nyomjátok órákon át a dög unalmat. Ez igen!
Persze néha, én is csinálok hasonlót, de csak néha!Jöhet az akasztás.
-
[HUN]Dani
őstag
Én nekem a legjobb fánkolásom 1 óra alatt 30k volt az is úgy hogy nem volt semmi szerver bónusz és csaj..
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #10534 üzenetére
ez 1 óra alatt 130 körül van 415%al, Fánkolás már jobban megy mint eddig
mostmár olyan 20k per óra fánkolás
ami 215%al lesz 130k
ez 415%al 220k körül fizetne 1 óra dagadásért
Wangan Sux
Nekem is be kellene izzítani a lányokat... csak nem tudom melyik ajándékba vannakmeg aztán azt se tudnám hogy miféle...
-
sanye89
csendes tag
na ez fánk nem hülyeség
ittt
-
rsx
aktív tag
Azzal semmi gond, haverokkal mi is szoktunk.Meg a poénkodás is megy
(ezért nem is kapcsolom ki), de amikor valaki 152-szer is beirja hogy nyomjad má vazze meg hasonlok az már ......... sok.
Csak azért irtam le mert ma vagy 5 ilyen fazonnal is összefutottam és kicsit betelt a "pohár" -
rsx
aktív tag
Miért van az, hogy egyesek futam közben azt hiszik "msn-en" vannak?!Megállás nélkül irogatnak piszokul idegesítő
-
PaJa1
őstag
Fél óra mulva szerver karbantartás, utána XP és RP rush 3 órán át! Gyertek fánkolni ha van kedv.
-
Csabiiika
csendes tag
hello!most regiztem a honlapra es lecci valaki szoljon ha van vent.itt a yahoo id-m:dobaicsaba94@yahoo.com meg az msn:dcsabiiika@hotmail.com
-
Plokijuma
aktív tag
"Hoping for speed bug fix, but not making any promises "
Ezekszerint elég bizonytalanok:
Ez két dologra enged engem következtetni:a) Nincsenek olyan képességű testereik, akik könnyen és magabiztosan felismerik a speedbugot.
b) Teszt serveren nem jelentkezik a probléma.
c) azt hiszik, hogy b), de mégis az a) eset az igaz(najó, ez picit erőltetett
Paja:
Kéne egy FUN liga Buggyknak -
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #10519 üzenetére
Én már rég nem drifteltem drift módban, Sim VSben nyomom
És nem én emiatt nem leszek banolva, nem csaltam...
De van ott 1 másik mondat is, attól már jobban tartok...lényegében a kiskapuk kihasználása - remélem a fánkolás nem ez
Driftben irreális pontokért meg menj a rankins-ba -
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #10514 üzenetére
Speedbugot már legalább fél éve elismerik, tudnak róla. Eddig is volt. Remélhetőleg nem lesz ezután. A folt részletezése utáni sorokat is érdemes elolvasni. Nem érdemes csalni mert örök ban a jutalom. Akik driftben irreális pontokat szedtek össze, kezdhetnek mindent előről
-rosszul, feltűnüen csaltak.
Ebben a foltban sem ígérték a speedbug javítását...[OFF]Target, Az UAZ-t próbáltad már?
Kb fél óra múlva hazaérek, megyek játszani
[/OFF]
-
Target78hu
aktív tag
Most is meg van nekem majd mind RP-s kocsi ,csak 2 kiv a harpoon meg a stallion (,mert nem szimpik
) .De mostanában olyan a szobákban a szitu ,mint a kártyajáték ,ki milyen autót rak épp s arra egy másikat stb ..(van így tartalék paklim) Leginkább ,a nem tömeg járgányokkal szeretek menni pl cracer v destroyer,phoenix bár a ,ha véletlen nyerek a nubok ellen ,akkor a következő futomot már másik szobába töltöm ,mert 90%a kilép s egyedűl árválkodom
Ritka eset ,de feeelinges! Nagyon érdekelnek ezek az ofród izék ,mert terep2 és insane gamékon kívül nem láttam még épkézláb terepjárósat (na jó talán a screamer 4x4 is) .
-
[HUN]Dani
őstag
Ez mi is?
Ez lesz aug 31-én? -
PaJa1
őstag
válasz
Target78hu #10510 üzenetére
Ez összesen 6 autó, kéne kb 4 milla a feltuningolásukra
A nem offroad autókrol nem is beszélve... NSX,RX... -
Target78hu
aktív tag
-
PaJa1
őstag
Délután valószínű megtalálható leszek játékon belül, estefele inkább.
-
Ricco_hun
senior tag
Részt vennék a segítős event-en. PaJa mondanál egy időpontot amikor játékon belül "segítesz" nekem (majd kitalálunk vmi témát). Tényleg mindenki jól járna vele.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #10503 üzenetére
RP v XP jár minden résztvevőnek. A nyertes meg talán nitrót kap, nem tudom. Ez valahogy tabu maradt a versenyeken
Az meg sorsolós event, veszel APért legalább 10es csomagot a táskádba akkor bekerülsz a kapalba.
LOL 6AP hiányzik a 2000GThez
Ligán nem baj az 1 IP. De azzal az felhasználóval játszatok amelyikkel regisztráltatok! Kivéve ha banolták. Nem fogok szarakodni alt felhasználónak küldözgetéssel.
-
MaciG
addikt
Paja, az ugye nem baj ha a ligán 2 ember 1 ip-ről játszik? Mert Koko barátom is jelentkezett csak valószínű, hogy az első 2 futamot itt játsza majd le nállunk, mert hamarosan költöznek és nem tudja még mikor lesz újra net
-
sanye89
csendes tag
nem tom jo az redmény de csak gyakorlok:ez
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- BestBuy ruhás topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest