- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destified
csendes tag
válasz
Target78hu #13899 üzenetére
Ez tény és való, ez a kocsi nagyon jó
élmény vezetni egyébként, és igen, az a baj, hogy sokba kerül minden
De amúgy hát mittomén, mégis nagyon karakteres verda (és tök fura, hogy keveset látok belőle, ha már ilyen árú kocsi, akkor inkább stallion-t vesznek) De köszi a tippet, igyekszek kicsit feltolni a kocsit, és remélem a végeredmény nagyon jó lesz, és ha ki lesz fullozva akkor stabil kis verda lesz
-
Destified
csendes tag
Sziasztok, már olvasgatom egy ideje a fóóóórumot, és látom abszolute nagyonextrafüggő, ap/rp/xp éhes társasággal állok szemben
most vagyok LVL21 a nickem pedig már olyannyira hasonlít az itteni nickem-re, hogy ugyan az.
No, de kérnék pár tanácsot, egy kis LVL21-es mivel tud, sok sok sok sok sok sok, RP-t szerezni, ha elkövette még régen azt a hibát, hogy megvett egy Phoenix, "Muscle car"-t, és egyszerűen irányíthatatlan a gép, persze lehet velem van a baj, hogy nem tudom eléggé vezetni az RWD-t
Tippek/trükkök mivel lehet legjobban RP-t szerezni (nekem eddig TA-ban és driftben volt a legtöbb TA=2800, drift=1900) Tudom, tudom, kevés
-
PaJa1
őstag
A játékba belépésénél azokat az adatokat kell megadni amivel a játék honlapján regissztzráltál! Aeriagames.com végződésűn. Oda meg legalább 8 karakteres jelszó kell amiven nincs ékezet, szóköz, egyéb karakterek és van benne legalább 1 nagybetű és egy szám. Játékban a felhasználónevet mindegy h kicsivel v naggyal írod a bejelentkezésnél.
-
válasz
Target78hu #13885 üzenetére
Hova? Ezt hogy érted?
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13889 üzenetére
Küldtem pár képet! Lehet hogy használhatatlanok
előre is köszi! Mester
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13889 üzenetére
Szia! Azon dolgozom hogy megfelelő képet tudjak küldeni!
-
[pH]Lacika
tag
Csabikám!
Küld a képeket! -
Ricco_hun
senior tag
A hiba az Ön készülékében van. Figyelj jobban a megadott login-ra meg pass-ra. A jelszónak pl olyannak kell lennie, hogy legyen benne NAGY betű is meg legyen benne szám is. Szerintem egyszerűen elírtál 1-2 karaktert.
Unconnected: az én Login ID-m is nagy betűvet kezdődik, ez nem jelenthet problémát. -
Pecc
őstag
Letöltöttem a játékot, regisztráltam.
Írnám be a belépőm, jelszavam de nem enged be.
Egyszerüen uninstall vagy bennem van a hiba és elronthattam valamit? -
Target78hu
aktív tag
Ilyen szignót ,hogyan lehet bé tenni?
Me van képem hozzá :
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #13875 üzenetére
hé, majdnem lekopíroztad az enyimet, csak nincs szárnyad és más a kipufogócső
-
PaJa1
őstag
Jééé bekerültem az 1ik helovínes top 20ba
-
pH érték
aktív tag
Mióta fent van az új patch, multiba élvezhetetlen a játék. Szaggat hang, és elmosódnak a feliratok és halvány fehér az írás.
-
buvez
tag
Szegény kis corall-nak még az idejeit se jegyzi a tabella vmiért.
-
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #13875 üzenetére
Te már vettél Morellót?
GRAT!! -
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #13873 üzenetére
Ja ja nagyon jó.
-
válasz
[pH]Lacika #13862 üzenetére
Ezekkel a képekkel semmi baj. De a 4:3 arány elég idegesítően nagy. Tudtommal nem is lehetne ilyet a ph-n de ez nem biztos. Amúgy nem hiszem, hogy a 20 éves koromhoz köthető ez!
-
Mariann294
őstag
Ez a morello nagyon tetszik
Jó a hangja isZsíííííííír!!!
-
Isten88
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13865 üzenetére
Köszönöm.
Nekem nem azzal van baj, ami 80 pixel magasan elfoglalja a képernyőt - normális banner méret -, hanem ami egy 640x480-as kép és img-vel beágyazott. 15,4"-ban 16:10-es képaránnyal az közel egy egész képernyő.
Itt megelőlegezném az ilyesfajta kérdésekre a választ:
- "Miért nem veszel nagyobbat?"
- "Miért ilyet vettél?".
Erre volt pénz, jobbra nem telik, vegyél nekem újat, ha belekötsz/nem tetszik.Szóval tőlem az ilyen 80 pixel magas bannereket használjátok egészséggel, ha nektek ez tetszik, de kérlek titeket, hogy az ennél nagyobb képeknél a linket használjátok. Akit érdekel úgyis megnézi, akit meg nem, Őt ne zavarjuk ezzel. Azköszi.
Szerk.:
(#13869) csaba0223
Nincsenek is elvárásaid. A házadat ne rajzolja mellé egy Európa térképpel? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13868 üzenetére
Ez nagyon tetszetős kép lett
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13868 üzenetére
Akkor leírom milyet szeretnék:
1.legyen rajta a csodálatos, utolérhetetlen és fantasztikus Morellom
2.a hasonlóan jó Camarom
3.a kicsit kopott,de annál jobb Panamám
4. ha még mellé fér a Corvettem is
5.a nevem
De úgy kéne komponálni a képet,hogy látszódjon ahogy alázom Kwizibo-t, DarkRiot-ot,Gridghost-ot,Patriot-ot,de nem kicsit... -
Creative997
őstag
SPH3 tatyóval 1:23:619, max 23 elejét tudnám kihozni. Milyen lesz tuninggal??
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #13865 üzenetére
Nekem csak 1 bajom van a képeiddel, az hogy én nem tudok ilyen jókat csinálni
-
[pH]Lacika
tag
válasz
[HUN]-Kisa #13848 üzenetére
Azért nem veszek csajt, mert napi 2-3 futamot megyek, tehát csak a pénzt szórnám ki az ablakon fölöslegesen.
Akkor lenne csak értelme, ha egész nap tolnám a gammát. De így nincsen.Amúgy már elvertem az AP-t, vettem egy RX7-t.
PaJa1: Áldásom rád testvérem! Ámen!
Isaten: Oksa, akkor ezt fogom használni, ez valóban jóval kisebb.
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13862 üzenetére
jajj a "te nem értheted mert még kis pöcs vagy" szöveg?
könyörgöm neeee! Hallgattam eleget.
Nekem spec nincs bajom az ekkora méretű képekkel mint ez Laca, csak azokkal amik ennél jóval nagyobbak!Na megnézem én is mit tud tatyóval.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #13859 üzenetére
tuti van még az alap autóban!
Táska nélkül panamával 1.25.4-5 a legjobbam. Morellón a táska többet dob mint 3mp, 28 kb a táskamentes ideje.Lacika, templomba is menjek el, hogy ennyi mindent elhiggyek?
Én is el tudnék viselni egy mutatós aláírást, de lusta vagyok csinálni, és nem is nagyon értek hozzá.
-
[pH]Lacika
tag
"Marha idegesítő, értelmetlen dolog."
Neked!
Engem 1álltalán nem idegesít.Nincs olyan túl sok hozzászólásom, hogy ez annyira zavarjon.
Nekem ez a dilim, ettől élvezek, nekem tetszik és ennyi.
És használom. Mert jó! És szép! Sőt, gyönyörű! Punktum!Majd ha, annyi idős leszel mint én, akkor már nem fognak az ilyen dolgok zavarni, hidd el.
Egészen más dolgok fognak zavarni! Hidd el. -
Isten88
senior tag
Mrello iszonyat gyors, váltója megint gyorsabb - nem tököl annyit -, bár az 5. és a 6. sebessége hosszú, nagyon. Balance-ot rá kell dobni rendesen, én Acc A+, Grip R és Aero F balanszokkal teszteltem CTF-ben. Ha kipörög, akkor nehezen lehet nagyon megfogni, de a stock Panama is ilyen volt, meg a Harpoon is. Majd ahogy jönnek rá - a méreg drága tuningok -, akkor majd javul ez is...legalább Invictusék ezúttel betartották a 'nemígéretüket'...
(#13856) SP!T
Jókor kell írni. -
Creative997
őstag
Morello: qrva jó kocsi...lesz ha megjön hozzá a tuning is! Így se rossz, aki ismeri a saját idejeit cl6al bp nélkül: city tour2-n kb 1:32, bullfrog kb 47, touge kb 1:25 amin most kb lehet menni+sph1 de arra nem emléxem mennyit lehet. Ez bp nélkül és stock, sztem nem rossz!
-
Creative997
őstag
válasz
[pH]Lacika #13846 üzenetére
Nekem végre nagy mákom volt és megszedtem magam, nem is kicsit........
Kijönne pár muréna belőle, ahogy ti hívjátok...
Na benézek én is, meglesem a gépet, hosszú napom volt
-
Isten88
senior tag
Tudom, hogy én vagyok a f*sz, meg hogy merek ilyet írni, de hagyjátok már abba a fél oldalas bannerek gyártását. Eleinte azzal a kicsi csíkkal szórakozott valaki, hogy Ő milyen ügyes, meg ismeri a photoshopot - az még el is ment. Örülök nagyon neki, de ne pakolja már tele az egész oldalt ugyanazzal a képpel. Egyszer már láttuk, nagyon szép és gyönyörködtető, de a fórum nem erre van. Lehet oltani emiatt is.
-
Ricco_hun
senior tag
Jó esetben, ha nem gurulok be idő előtt a célba
és van időd perfekt drifteket nyomni. Gondolom azért voltál egy kicsit ideges, mert ugye bent volt a 3x race bonus. A blt-d megvolt már csak perfekt driftek kellettek volna. De nem tudtam, hogy a mögöttem lévők meg fognak-e állni. Mirror-t nem használok
.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
-
PaJa1
őstag
válasz
Azzal olyan 10k jöhet össze.
Mostanség spag3on megyek. 3,5k jó esetben. -
[pH]Lacika
tag
Olyan kevés az RP-m hogy nem tudom megvenni ezt a murénát!
Ilyen még nem volt!
Lehet hogy a napi 2-3 verseny kevés az RP-gyüjtéshez? -
vtomi
tag
Ez eltűnt a "hegyben"
[link]
-
vtomi
tag
Na végre mejött class7 de én még fogok rá gyűjteni
A kocsi 2500000rp + az upgrate tuning=kész kirablás
Alapból a sebessége 317km/h ha még rátesszük az upgrate tungot kb380/90km/h -
Razin
csendes tag
kiprobaltam a morellot, sztem mar most is utos... mar gyujtogetem ra a manyt
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Mariann294 #13835 üzenetére
so etwas zürzavar - én kérek elnézést !
Ha ala natur irok átsiklanak ,de így továbbtart míg kihámozzák mi a jó "miatyánkat" ír ez?!
Na de nem offolok tovább ,ezért csendben elvíharzok.(a külalakkal mostanában nincs gondom(billentyűzet rulz) ,de a hejesírás azért még nem az igazi)
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #13839 üzenetére
De lesz. Majd.
-
Isten88
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #13835 üzenetére
nekem csak pár nem tiszta. a SAMP micsoda?
A ranger a legjobb hegymászójók a terepszögei és a hasmagassága és a tengelytávolsága, ereje, kb minden
-
Mariann294
őstag
válasz
Target78hu #13834 üzenetére
Úristen te aztán tudsz írni,1-2 szót ha értettem lol
-
Target78hu
aktív tag
Jéj van végre ócsó(RP) verda ungarishe pipolnak is és ráadásúl jójis!
A 4x4 bejövős ,ahogy mentem kicsit vele shoppingban ,olyan cracer feeling csak kicsit morcosabb paripákkal! A másik gyertyák a téren(koral) izé meg jó ,hogy van ,de minek me a többi c2 est is hanyaganya sajna a legtöbb pléjer! Ettől függetlenül ,majd szakítok rá is RP-t ,mert csakazért is nonpopularCAR4ever! (ez bosszant SAMPban is és ezért dugtam el az infernusokat a szerveremen,mert nem kihivás versenyezni vele +hadd sírjon a Ngen ,h hol az inf nemtook racelnii lol) A mozzarellasajt bigyó ,meg a sok 0 az árában ,csak ennyit hoz ki belőlem ,dá jó ,hogy lehet kapni...kinek mi vagy valami -
[HUN]Dani
őstag
Na megyek is megnézem az újdonságokat
úgysem léptem már be a gameba kb. másfél-két hete, tehát itt az ideje.
Paja: majd megyek egy-két laza kört broadways 4-en -
PaJa1
őstag
SpeedR, Azért ne a játékra fogd már az emberek hibáját! Lehet h már nem olvasod de akkor is. Az tény hogy balfaszokkal nem fogsz jót versenyezni, tehát nem fogod élvezni a játékot. Meg még annyi, hogy ha a KIS chat ablakot olyan ccsatira teszed ahol sok az írás leesik az FPS, nagyon. Nem kell arra kapcsolni (se a kis chatre, se sűrű channelre) verseny közben és akkor jó lesz
Az h adnak még 68.000 RP értékű ajándékot 3000AP után, hát szerintem elég nagy átverés.
És most is lehet jól keresni versenyzéssel! Spag3, ez az egyetlen nem 4 körös spagetti. itt 6 körrel ha jól mész sok ellen kapsz 4.000 pontot. Nem is tart sokáig egy 6 körös futam class6al. amúgy meg 3k ha kevesen mentek.
Morellora később jön a tuning.
Corall meg nem rossz! Class2be tökéletes. Csak a 2000GT jobb nála. Kicsit esetlenül néz ki, de a menettulajdonságai jók. A stat ne tévesszen meg: a limitált RX7es statja gyengébb mint a class2es verdáké. A kanyarsebességről csak akkor tudsz meg valamit ha kipróbálod
és KANYARBAN KELL GYORSNAK LENNI, egyenesen a hülye is tud menni. -
SSP33DY
aktív tag
jóreggelit mindenki-net..
nah.. kicsit Pt-ztem.. beestem egy gyenge szobába.. Patriots, RC, Miakul..stb..srácok közé.. hát LOL.. kezdésnek erős volt..de gyakorlásnak jó
Egész türhetően megy ez a kis Muréna.. vagy morello vagy mi (Luiginak csak Ferráárrii).. A legkisebb hiba ,és pörög mint a büdösbogár.. egyébként jó.. a féktávja katasztrófa, 1-4-ig tök jól gyorsul, aztán 5.be mintha agyonvágták volna...(akinek volt verhovinája, tudja miről beszélek..wweehheee) Balace-al és anélkül is hasonló köröket mentem.. 04-06-különbségekkel..Más.. Ez a kevés RP/XP-t kapok..hát lehet hogy nem is olyan gáz..Régen talán látványosabb volt az 2-4000 pontok egy egy izzasztó verseny után.. De most is alig nyomtam pár versenyt, talán 30 percet, és 6000 pontot szedtem össze.. és talán csak 1-et nyertem.. és majdnem mindíg utolsó lettem..
Namajd belejövök megint.. mert a circuit mapokon zavar a nevetek
-
pH érték
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy mikor lesz új TA pálya?
-
vtomi
tag
Már megérkezett a patch?
-
Karibaba
aktív tag
Nem rossz! de tuning nélkül bármelyik class 6 elveri a Morello-t.
-
sanye89
csendes tag
válasz
UnConnecteD #13825 üzenetére
Hát reméljünk lesz hozzá tuning
-
UnConnecteD
senior tag
azert nem semmi. ha veszel 3000 AP-ert egy 250.000 RP-s auto-t, akkor kapsz ajandekba 2 db 34.000 RP-s kocsit ajandekba. tuti uzlet, mar rohanok is
a morello-t nem is lehet majd fejleszteni, semmi tuning, mint a drift kocsiknal ?
a korall cuccot nem ertem, hogy kinek jo ez, lassu, regi, ocskasag. class1-ben meg talan passzolt volna a 7.xx gyorsulasaval, de igy elegge felesleges cucc, felejtheto, kivancsi vagyok, hanyan fogjak hasznalni
a Jeep viszont elegge jo, de csak a Desroyer mellett, a buggy-t sose fogja utol erni
-
Speed®
titán
Hogy ez a játék mekkora egy gyalázatos selejt még mindig, atyaég
Hónapok óta nem játszottam, most rászántam magam hogy benézzek.
Hát (tudom, nem kezdünk vele mondatot..) nem kellett volna, tényleg
VS módban lagzó emberkék, versenyről versenyre változó menettulajdonságok, TAban slalombajnokok és fantomkoccok utáni büntik, 11 körös tankkal rendelkezők, draftolás közben 100FPS átlagból 6-8ra esés megatöbbi. Régebben fárasztottam magam azzal, hogy ha hibát találtam, bugreportot írjak a készítőknek. Most már csak annyit szeretnék velük közölni: kezdjétek előlről, légyszi.
ps: részemről itt a vége, köszöntem az eddigi jó perceket (nem sok volt).
ps2: le lehet venni az itteni listáról, a vinyómon 5GBal több hely van már. -
PaJa1
őstag
Karbantartás után volt egy 2 órás rush.
és megjött 3 új autó MIND RPs
Corall cl2 ?Suzuki Maruti?
Morello cl7 Lamorghini Miura
Ranger off4 Jeep Wrangler
,ha jól sejtemMa délutánra javították a teszten felmerült hibákat(egy részét tuti), így kikerültek a nagyközönség el
Ranger
kedvenc
-
Creative997
őstag
válasz
G@bi90MR #13821 üzenetére
Hogy te miket észre nem veszel?
Az tényleg nagyon szar h minden noob aki vezetni sem tud, megveszi a panát és rinyál h szar. Szar mert nem mentél végig a létrán és nem ismered a kocsikat. B-Ies szinttől lehet megvenni (vagyis lvl25 vagy nem tom mennyi) amit "viszonylag" hamr el lehet érni, sőt volt olyan akció h a pana és vette szintjét lejjebb vitték). Alacsony a szintje sztem, felljebb kéne vinni. Ma is találkoztam egy gyerekkel aki bejött egy cl5ös szobába stock panával, persze az én wrx-em simán otthagyta, de az egyenesben utolért és elkezdett lökdösni, aztán beszívta mert magát lökte ki és befákkozott majd kilépett. Erre utolag beírom neki h vigyázzál h mit beszélsz mert ban lesz a vége, erre megint fakkozott. Mondom öcsi gyorsan éld ki a pt-t mert most feljelentelek és bannolva találod magad hamarosan, erre rögtön elkezdett sírni és jópozizni, hát eredjen az ilyen picsbe... -
G@bi90MR
aktív tag
Quadro New Edition??? Lesz új Quadro?
Ma végre sikerült felidézni a régi szép PT-s időket. Csináltam Quadro szobát, ahova 5p várakozás után beesett egy emberke, gyorsan nyomtam is a readyt. Pálya B-Road volt, a verseny is szoros volt.
Néha óhatatlanul összekoccantak az autók, ment a verejtékes csatározás, és a sűrű elnézéskérés, yeahzés, végre egy tag, aki tudja mi a helyes verseny etikett, meg úgy a kulturált netes szórakozás.
Sajnos csak két verseny telt igazán jól. Több nem is volt. Mindenki wangázik, az egyéni kreált szobába nem jönnek az emberek, sok autó halott, class 1 ..... class 6.
A közbülső osztályok inaktívak. Nem tudom, részemről a PT Class 3-ig tart. Idáig az autók irányítása tökéletes! Normálisan lehet vezetni őket, érzi az ember mikor mit és hogy csináljon. Quadro igaz hogy nehéz, de állat, ha a gázpedálra lépek kúszni kezd a mutató, kanyarban kicsi fék és már sodródik is. Vezetési élmény a toppon!
Panama unalmas, mindenkinek van, szar. Minden versenyen máshogy viselkedikfolyik az úton, nem gurul, kiszámíthatatlanul megy. Phoenix is jó lenne, de azt még sokat kellene vezetnem, hogy normálisan tudjam uralni. Örvendetes a sok új kocsi, de nagy része AP-s, és az osztályok nőnek, mindig erősebb, jobb kocsi jön. Alig nyomulnak régebbi kocsikkal.
Tuningban nem lehetne megoldani, hogy a felni mérete manualisan állítható legyen, mint a Pro Streetben pl? Elég lenne csak a col méretét állítgatni, némelyik kocsin baromi béna a földhöztapadó szoknya + 13 colos kerék.
-
-
Isten88
senior tag
Aki tudja, szóljon!
Problémám: Általában (mindig) F5-ös kameranézetben versenyzek. A patch előtt, ha beállítottam az F5-ös kameranézetet a page down illetve page up billentyűzetekkel a távolságot, akkor az úgy is maradt, amíg nem állítottam onnan el megint.
Most akárhányszor elkezdek egy versenyt, mindig be kell újra lőnöm a távolságot. Valaki valamilyen megoldást tudna erre? Megoldásra segítő válaszokat köszönöm! -
[HUN]Dani
őstag
válasz
UnConnecteD #13814 üzenetére
Nem tudom mennyi volt a legjobb mert törölték a patch érkezése kor.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997 #13810 üzenetére
Hát én speciál sosem nézem a sebbeséget kanyar előtt..mindig csak becslésre megyek
Ez általában sikerül is kivéve ha beszaggatok
Csak akkor nézem a sebességet ha éppen neki akarok menni valakinek
Nem mindegy ugye hogy 50-el vagy 100-al mész neki
Nekem m/h van mert a legelején ezt szoktam meg és nehéz lenne már átálni level 36-onJa és mindig F3-as nézet (kivéve driftben akkor F6) F1-ben idegesit hogy szűk a látóhatárom
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor végülis ez az explorer mód a masser-ekre lett tervezve és nem az only combo-sokra. Nekem a mágnes pont nem egy pozitív dolog. Azt hittem, hogy majd csak gumit, nitrót, meg "található" cuccokat ad a kérdőjel, ha használom a positive blindboxot. Akkor nekem ez a bp felejtős (úristen majdnem 30 db-ot vettem belőle, még jóhogy "lebeszéltem magam" és csak 10-et vettem). De szép is lett volna, ha úgy működik ahogy én elgondoltam
.
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13811 üzenetére
Azon pontosan 4 kanyar van.
Amúgy aki komolyabban veszi, az nézi a km órát is, és az a legjobb megoldás, ha valamihez kötöd a fékezés kezdetét.
Tokyo-knál már nagyjából Én is tudom, hogy merre ,hogyan ,mennyivel és mikor...csak valamiért mikor más ütközik, akkor belaggolok és ha éppen kanyarban vagyok, akkor hirtelen oszlopot fogok. Ez a bug is a patc-csel jött, remélem majd javítják, mert ez zavar engem a legjobban.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #13810 üzenetére
Hát én a Broadways 4-nél vagyok így, mert ott tudom minden kanyar "titkát". De az mondjuk nem egy nehéz pálya
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #13805 üzenetére
Nana azért ne túlozzunk.
Igen néha egy századmpre lenézek az órára, F2 nézettel könnyű mert közel van az óra. Nem minden kanyarnál tudom, de a kritikusaknál mint pl b-road 180as kanyar a fánál vagy over the head, sph3 stb-nél a...hogy magyarázzam. Van az arész amikor keresztezi egymást az út, a pálya egyetlen hídja, az alatta lévő út előtti 90es kanyar. Mondjuk b-roadon majdnem az összes kanyart tudom mennyivel érdemes, azon toltam a legtöbbet, főleg a kezedekkor. Route2-nél is tudok 1-2 sebességet, de ott főleg valamihez kötöm h mikor kell fékezni és ez a többire is igaz, STB
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #13802 üzenetére
Hát csak azért vagyok lvl34 mert amikor volt az 500% mass bonus még anno akkor C-III-tól felmentem A-IV-ig, utána meguntam az explorert és váltottam sim vs-re. De te kb. 10-szer annyit tudsz a sim vs-ben mint én tehát még mindíg azt mondom hogy van hova fejlődnöm.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #13802 üzenetére
ezt most komolyan mondod,hogy úgy játszol,hogy közben nézed a km órát kanyarok előtt?
én nagyon amatőr vagyok akkor,mert én "szemre" megyek mindíg... - meg is van az eredménye-
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #13800 üzenetére
Hallod jó durva, 1k versennyel, 9k mérfölddel, 5 nappal lvl34. Csak mert mielőtt volt ez a nagy explorer láz hétvégén lvl38 voltam 2900 versennyel 30k mérfölddel és asszem 17 v 19 nappal arra nem emléxem
Én is mérföldet használok, anno a TA-ból megszoktam az 55 limitet és amikor átállítottam elbasztam a boxutca sebességet, ill sok kanyarnál tudom mennyivel kell azt bevenni és nem kezdek el szorozgatni verseny közben h most mennyi kmh-val kéne ezt, annak ellenére h nagyjából ismerem a féktávokat
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #13799 üzenetére
De ez nem csak mágnest dob.
Én azt vettem észre hogy ha felveszek pl. egy mágnest és utána még ?-ket úgy hogy még oldalt mutatja azt hogy nem járt le addig folyamatosan azt fogod kapni, de ha elmúlik akkor már mást ad tök véletlenszerűen.
Nekem volt már olyan hogy egymás után legalább 6-7 nitrot kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Borderlands 4
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest