Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10899 üzenetére
Gondolom kínai vagy japán szerverről. Vagy amerikairól. Európa csóró, neki ez jár, ami van.
-
csaba0223
senior tag
Ma nézelődtem kicsit az aeria oldalán, Megnéztem a Rankings-ot és feltünt egy pár autó márka amit még nem láttam!!!
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10896 üzenetére
Gratulálok, akkor talán visszatérhet már a fórum az eredeti céljához. Remélem mindenkinek sikerült 30 segítségkérés után feltenni a játékot, amihez 10 kattintás elegendő, mindenki kért magának fejlett accoutot, még ha nem is ért a játékhoz és mindenhol megverik akkor is.
-
Isten88
senior tag
válasz
Fittipaldi72 #10893 üzenetére
Én adok ingyen egy acc-ot. Mondd, hogy milyen nevet szeretnél magadnak és milyen jelszóval. Amúgy szerintem a kunyerálást abba lehetne hagyni, aki szerencsétlen, az fizessen. Ennyi.
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10892 üzenetére
Ha így volt akkor én kérek elnézést (én úgy emlékszem, hogy amikor paja belinkelte akkor is 2-3 hetet írtak). De reakciódból ítélve úgy olvasod a Magyart, mint én az Angolt, kiemelsz pár szót és abból akarod megérteni a mondatot (sikertelenül).
Attól mert többet kockulsz a játékkal még nem lesz igazad. (bár stock kawaval elkenném a szádat touge-n...)
ABnormal: Vhogy nem tudott meggyőzni.
Mellesleg kihasználtam ezt a 30%-os kedvezményt a buggy-ra. Hát én vagy nagyon régen játszottam a PT-vel vagy már sokat játszottam szimulátorokkal... A grafika pedig továbbra is ocsmány. Na de befejezem, mert lassan én is megérdemlek egy warn-t.
-
Karibaba
aktív tag
hát nem a faszba van leirva, mert amikor paja ezt mutatta akkor 20. -a volt pm 3.00 most 2 napja meg ez van irva
, ha nem hiszed kérdezd meg töle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Shad0w
senior tag
válasz
Karibaba #10886 üzenetére
Most nem azért, de hogy a faszba lehet ilyen trehány módon írni?! Ha rejtvényt akarok fejteni akkor veszek egy Fülest az újságosnál, ide nem ezért járok...
Továbbá, hol vagyon az leírva, hogy huszadikára jön ez a patch? 12.-én írták be és minimum két hetet írnak a megjelenésre. Akárhogy számolom sehogy se jön ki 20.-ra.Jópáran el vannak itt kanászodva. Pár hónapja vmi ilyesmit jósoltam ha nem tévedek. Támadnak a 10 évesek...
-
Karibaba
aktív tag
most akkor 2-3 napot csúszik. vagy mi van?
-
Karibaba
aktív tag
most nem azért ,de kellene reklomálni aug 20. ra vértam pm 3.00 ezt a frissitést és semmi.
-
had423
aktív tag
hey, az ilyen patch-eket honnan szedtek le? Légyszi adjátok linkbe...kössz
-
PaJa1
őstag
Hoppika, 30%akcio van Buggyra, Phoenixre és az alap 4 autóra! És még az upgrade is!
Sőt ha APval veszel autót akkor még egy táskábavalót is kapsz!Uff, nekem több mint a fele ajándékom tök sötét... nem tudni mi van benne, csak emlékezetből tippelem hogy ticket meg kazetta, de van olyan ajándék amire kiírja, hogy az pl kazetta..
-
ABnormal
őstag
kaptam még régebben eventekért challenge ticketet,gondoltam most felhasználom,már akkor gyanus volt amikor nem írt ki semmit a gifthez a garageban,de azért rányomtam az use gombra....és nem történt semmi...15 ticket eltünt...
-
[HUN]Dani
őstag
Mikor jön már a patch?!
És szerintetek mennyi lesz a class7 autó? Van 130k-m de szerintem ez nem lesz elég mert a panny class6 és 139k-ba kerül tehát a class 7 az szerintem lesz vagy 180k-200k! -
[HUN]Dani
őstag
Ez az ap befizetés a gammába dolog hogyan, mivel működik?
Ricco akkor én még a 16 évemmel beleférek remélem... -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #10866 üzenetére
Ez a paypalos leírás nagyon jó, bár ahhoz hogy APt vegyél nem kell
Én simán követtem az instrukcoikat amikor APt vettem, teljesen egyértelmű volt minden és faxán működött is. 10 percen belül már ott volt játékban a feltöltött AP mennyiségHiányzik már a PT... tesztelni is kéne, mert amint láthattátok, már ajándékozási listán vannak az új autók, NSX és RX7. Nevükből már kiderül hogy license-elt autók lesznek, csak APért lehet majd megvenni.
De már túlléptem a felét a mobil netnek, és nem akarok pótdíjat fizezni... -
SSP33DY
aktív tag
jah, közérdekű, ha valaki új ember kérdezné, hogyan fizessen online AP-ért.. íme : http://vbence.web.elte.hu/paypal-leiras.html
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #10861 üzenetére
SZÉP Volt Ricc!!
Akkó' én így 35 felé befoghatom ugye?Paja.. ANNYI
nekem sem akkor esett le, hanem amikor nézegettem a hitelkártya számlámat..hehe.. de még megoldottam!
Természetesen nem ennyiért adnám, de a looserek hagy nézzenek gyogyósnak.. és érezzék mennyibe kerül egy ilyen account! Főleg az idő ami qrva sok.. és egy első accost nem dobál el senki! De ebayen 2-t már megvettek..hhehehhee(de ez titok vazze!)
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Isten88 #10862 üzenetére
Megspórolhattad volna magadnak ezt a hsz-t, mert nem rád értettem. És olvass figyelmesen, ne csak egy-egy részletet ragadj ki az írásomból, mert a hülye és a fiatal szavak nem szerepelnek egy összefüggésben. Én meg 21 vagyok és a fiatalt itt a 13-14 évesekre értettem.
-
Ricco_hun
senior tag
Úgy látszik a PT mostanában vonzza a hülyéket. Először az a had423 gyerek jött az értetlenkedéséivel. Most meg egyszerre jelent meg ez a 3 matador: zip_elek45, Drift_Elek24 meg Fittipaldi72. Hogy lehet valakinek is akkora bőr a pofáján, hogy első hozzászólása alkalmával rögtön account-ot kunyerál. Ráadásul kikérik maguknak, hogy nekik csak valami überbrutál magas szinten lévő jó és persze mindezt free. Meg hogy a jó büdös picsába jösztök ti ahhoz, hogy itt osszátok az észt a nálatok jóval tapasztaltabb és normálisabb embereknek. Ez a mai fiatalság kéremszépen. Pofátlanság és tiszteletlenség ezerrel.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Drift_Elek24 #10858 üzenetére
azért is megküzdöttem, bár abba 1 forintot nem tettem.
a csóróság pedig nézőpont kérdése.. ugye.. ha "fullos account" kell fizess.. vagy kezd el magad, erről ennyit.. (annak szól a ki ezt a poént lőtte, és itt nyavajog free accountért.. looser.. csak semmi személyeskedés!! csinálj magadnak, és add el az ebay-en.. működni fog!!)
Paja tesó.. nyertél ezer eventet, és tolod 2007. óta.. én meg februárban kezdtem, és márciusban már 150 dolcsiért vettem ezt-azt.. aztán minden hónapban vettem AP-t! Júniusbam jártam 600 dolcsinál!! Igen, ez bizi százezer kemény magyar forint körül van.. ÉS? Melózok annyit, munka mellett is bőven, hogy költsek "magamra", a szórakozásomra, a kikapcsolódásomra.. ennyi idősen.. talán..
erről is ennyit..
Ha nem kel el az account, nagy kaland.. természetesen nyomom vele tovább.. hidd el, megveszik..
JAH természetesen nem csak saját lóvéból vettem az AP-t.. adtam-vettem.. ezt-azt..hhmm..Na pá, megyek Grid-elni, mert az jó..
-
Fittipaldi72
tag
válasz
zip_elek45 #10855 üzenetére
na épp vmi ilyen hsz-t vártam!legalább valakire hallgatnak is...
bocsánat macinak akartam válaszolni
-
MaciG
addikt
Megkérném a kedves kollégákat, hogy NE erről szóljon a PT fóruma, hogy Speedy mennyit költött az felhasználójára. Ő dolga és az is hogy menyiért adja, HA neked nem kell akkor nem veszed meg, átnézel rajta (ajánlaton), ha pedig neked bántja a szemed akkor írsz neki privit. ennyi.
Köszönöm!
-
Darkynt
csendes tag
válasz
Fittipaldi72 #10853 üzenetére
Futass le egy virus keresőt stb.. mert 99 % hogy neked bizony kloggered van..(jo modszer igy megszerezni az informaciokat, gyakran hasznalom
)
Es utana legyen tuzfalad meg ne nyiss meg minden hülyeséget(utobbi időkbe az mmo hackekbe rakják a loggereket, nagyon sok embert megfertőzve) -
ABnormal
őstag
válasz
Fittipaldi72 #10849 üzenetére
kik törték fel? én erről még nem is hallottam,soha senki nem panaszkodott még erre,ráadásul azt írod,hogy neked többször is....hm....részleteket kérek...
-
Fittipaldi72
tag
válasz
zip_elek45 #10850 üzenetére
nem!nekem egyet sem banoltak:S
-
zip_elek45
csendes tag
válasz
Fittipaldi72 #10849 üzenetére
Ezt nem bannolták? az ezelöttit törték fel én ugy tudom
-
ABnormal
őstag
adok én nektek felhasználót,mondjátok,hogy kinek milyen névre regeljem
na,a kunyit most befejezitek és irány játszani,saját erőből felfejlődni...
tudom: a k...anyámat... -
Fittipaldi72
tag
és én olyat fogadok el ahol nem AP-s kocsik vannak mert azt biztos pénzért akarják belőlem kihuzni!de nem fog menni....
-
csaba0223
senior tag
válasz
zip_elek45 #10839 üzenetére
2002-ben vettem az első számitógépem 120-ezer forint ért az óta lecseréltem évente 2x lassan 1.5 millánál járok!!! és ezt csak a gépre költöttem És csak játszom vele nagy részt Akkor az a szaros 600usd sok 1 játékra?
-
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10841 üzenetére
Most kaptam a hírt, hogy visszavonták a katonaság támadását, amit feléd intéztek...
XD XD XD XD
Ezúttal megúsztad... -
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10839 üzenetére
Lehet, hogy Ő a miniszter...szal ne szólj be neki. XD
-
csaba0223
senior tag
Ha lenne pénzem én is költenék rá!!! (Többet
)
És az milyen dolog hogy itt kunyeráltok 1 accot? Ülj le játszani azt ne verd a nyálad hogy drágán adja!!! -
Isten88
senior tag
válasz
zip_elek45 #10835 üzenetére
nem röhögtetlek, semmi jogunk, hogy beleszóljunk...vagy Te adtad neki a pénzt? Mert ha igen, akkor bocsánat.
-
Isten88
senior tag
Ki mire szánja a pénzét. Ha Ő szereti ezt a játékot és ebbe akarja a pénzét rakni, szíve joga, semmi jogunk hozzá, hogy lehurrogjuk.
-
Fittipaldi72
tag
válasz
zip_elek45 #10832 üzenetére
hát épppp ez
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
zip_elek45 #10829 üzenetére
Ne nevezzétek speedy-t csórónak mert ő igazán jó fej!
Ő legalább nem level 5 szinten van mint egyesek.. -
ABnormal
őstag
számomra hihetetlen,hogy bárki ennyi pénzt rakjon ebbe a játékba...én eddig pl egy forintot sem raktam...
-
zip_elek45
csendes tag
válasz
Fittipaldi72 #10828 üzenetére
sztem is a speedy 1 csóró!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Fittipaldi72 #10825 üzenetére
Ja az pénz! dollár
az kb. 90000-120000 Forint! -
-
[HUN]Dani
őstag
Hát csak annyi hogy:
Belinkelsz egy képet a kedvenc sportólódról egy éremmel a kezében. Leírod utána hogy miért ő a kedvenced. És kész!
De siessetek mert az első 36 ember mehet az eventre..Itt az angol verzió: ha esetleg rosszul fordítottam volna..
Angol: How to enter? - I will take the first 36 players to reply to this topic with a blurb about their favorite Olympic event plus a picture of a medalist from that event. (blurb should include why it is their favorite)A nyeremények a következők: 1st kapsz egy nsx-et és 16 napos xp csajt, 2nd kapsz egy rx-7 gt limitedet és 7 napos xp csajt, 3rd kapsz egy class 4-es kevés ap-s kocsit, és 3 napos xp csajt.
Angolul:
What you Win- 1st place gets the NSX a week befor release plus 16 day xp girl, 2nd will get the RX-7 gt limited pluse 7 day xp girl, and 3rd place gets a class 4 or lower AP car of their choice plus 3 day xp girl.Tudjátok mit inkább itt az egész angolul és olvassátok le ti:
In honor of the 2008 Olympics in Beijing I am running a triathlon race for Project Torque. I'll be taking 36 players to participate in the three tournament. Starts Monday August 25th at 12 pm PDT (7pm GMT) - (edited)The Events- The three tournaments will be first Drag, then Drift on Shanghai rooftops, and SIM on Wangan. There will be 36 racers participating in 6 semi final races (6 players per race) and the 1st place racers in each of the semi finals will move onto the final.
How you Win- In the finals each player will receive points depended on their placement of the final. (1st = 6 pts, 2nd = 5 pts, 3rd = 4 pts, 4th = 3 pts, 5th = 2 pts, and 6th = 1 pts) At the end of the three finals I will total up the points for each of the 6 finalists and the top three will be awarded the "Gold", "Silver" and "Bronze" medals.
What you Win- 1st place gets the NSX a week befor release plus 16 day xp girl, 2nd will get the RX-7 gt limited pluse 7 day xp girl, and 3rd place gets a class 4 or lower AP car of their choice plus 3 day xp girl.
How to enter? - I will take the first 36 players to reply to this topic with a blurb about their favorite Olympic event plus a picture of a medalist from that event. (blurb should include why it is their favorite)
-
Csabiiika
csendes tag
AP-t azon kivul h venni lehet penzert azon kivul meg lehet szerezni valahol valamilyen modon??
-
MaciG
addikt
Én még semmit nem áldoztam rá
és szinte megvan az összes verda (RP-s ből ami nincs azt megvehetném ,de minek, ha egyszer nem tetszik...) AP-s kocsik közűl még az evo-t és talán az mr2-t venném meg és így ,hogy a sok fánkzabálásal megszettem magam RP-ből, rendelnék is annyi AP-t ,hogy ezt a kettőt megvegyem, DE sajnos feleslegesnek tartom mivel nincs elég játékos. Ahogy már a kolléga is megírta, felmegyek és nem tudok egy jót játszani. Akkor meg minek költsek rá? ...
Már kínomban elkezdtem quadozni is, pedig régen, hogy útáltam, de most kezdem megszeretni(#10818) [HUN]Dani: Akkor osztd meg veleünk is plz.
-
[HUN]Dani
őstag
Új event itt!
De mit is kell itt csinálni? -
ABnormal
őstag
80ember van fent..amelyik szoba nem jelszavas ott csak a wangan megy...
-
buvez
tag
Olyan jó, hogy ebben a game-ben még egy kis műanyag bója, kavics,papírzsebkendő miatt is képes az autó az egekbe szállni!
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #10811 üzenetére
Mi a fakk?
600 dolcsit nyomtál csak PTre? Szerintem nem, és azt a sok APt másik játékban költöd el...Én PTre 2x20 dolcsit áldoztam, igaz mindkettő akciós volt
Az autóimat akcioban vettem, ezzel is spóroltam. Event nyertem még APs autót. Eventeken szereztem az autókért a maradék APt, rengeteget. Szerintem mostmár 6k is megvan... Az accom 40es 2 autó híján mind megvan, bár a meglévő RPmből azt is megtudnám venni és fullra tuningolni
1et leszámítva mind high-end, külső(ahogy nekem tetszik) - belső egyaránt
Táskában is van minden, mint karácsonykor
Te nagyon előre gondolkodtál ha ennyi APt vettél, remélem sokáig tagja maradsz a PT játékosoknak, de a 600 USD értékű APt sokallom, főleg ahhoz képest hogy sokkal kevesebbért ugyan ott tarthatnál. Nekem semmi bajom ezzel, nem az én káromra gyarapodtál
Mielőtt valaki megkérdi: Eszem ágában sincs eladni az accountomat, egyiket sem
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Fittipaldi72 #10803 üzenetére
Mindjárt Level 36-os account, fullos autókkal, (pana, vette, evo, stb..stb.. mind fullon) és sok AP-vel, és back pack itemmel feltöltve! 600 dolcsi volt csak amit beleöltem (majdnem 100.000. Ft..).. a többi az idő.. de engedhetek belőle..
SŐT bónuszba adok még 1 accountot is, az 30-as level körül van.. hhmm?? -
had423
aktív tag
nem értem és nem is hiszem miért törné fel v.laki, az Elek barátnak meg van akkor mi a gond
-
had423
aktív tag
kössz a választ, amúgy azt is láttam hogy a forumózók is érnek el eredményt...
még csak 9-es szintü vok...és nem tom hogy szerezzek pénzt, de ami jobban idegesít nem tom egy auto nevét amit meg akarok venni drift-hez. Most nem tok mást mondani róla szentem olcsó és sokan használják, lehet hogy jogsi frissítésnél kell megszerezni...
HSZ-eket kössz... -
zip_elek45
csendes tag
válasz
Drift_Elek24 #10804 üzenetére
nekem jobban kéne!
-
Fittipaldi72
tag
kéééééééééééérrrem ingyen!amugy ha van rajta corvette vagy panam akkor beszélhetünk róla...
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #10795 üzenetére
A tag neve GSXR13K, nagyon jó játékos, általában saját accoutja ellen megy, és versenyzik...sokat, speedbuggal nagyon jó időket ér el, szerintem anélkül is.
Jah, a helpin hand-re oda kell nyomni a képet, mint bizonyítékot. Elmesélni hogy mit segítettem, leírni még hogy miért rám szavazol és h miért én lennék a top helper
Az új accountot meg sztem annyira nem érdemes venni, csinálsz 1 újat, nevezel ligára, és lesz RPd
Vagy ügyesen szerzel pontokat...
-
buvez
tag
válasz
[pH]Lacika #10783 üzenetére
Nálam ez állandó probléma
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- League of Legends
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Docker konténerizálás
- További aktív témák...
- Eladó Intellivision multikártya 130 játékkal. használati utasítás és játéklista Opció-ovarlaykártyák
- Nikon z 20mm f/1.8 S Újszerű!
- Eladó egy remek állapotban lévő Google Pixel 9 telefon + az eredeti tokja
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest