Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12497 üzenetére
gyááááá dikkk én ennyit tudok mondani!
-
sepR
csendes tag
Még sehol a bug javítása
?
Pedig azt hittem mire hazaérek melóbol már nyugodtan mehetek tankolni -
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #12497 üzenetére
Grat!
-
[pH]Lacika
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #12493 üzenetére
Ez sem rossz elgondolás.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #12490 üzenetére
Pár lazát mi??
Te kis fotósop mester
De azé'
(Karesznak tuti lesz rá válasza...) -
Stig20
tag
válasz
[pH]Lacika #12490 üzenetére
Pffff, túl laza lettél.
Örülnék ha nekem is ennyire menne a gém, de sajna tegnap bemonta a gamepadom az unalmast, úgyhogy billel kell tolnom, ami nem nagyon ment mert nagyon rászoktam a gamepadra. -
[pH]Lacika
tag
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #12488 üzenetére
Jaja!
Látom megtaláltad, és írtál is rá kommit..Szerintem is lehetne még egy olyan event mint például az a ten ton hammer event vagy mi..
-
[HUN]Dani
őstag
Mivel nem nagyon tudok angolul így nem akar vki leírni egy olyan eventet amiben nem csak a nyertes kap vmit hanem a 2. és 3. is..
Pl. a nyeremény lehetne az 1.-nek 3 napos rp és xp bula, a 2.-nak 3 napos rp bula, a 3.-nak meg egy 3 napos xp-bula..na meg persze mindenkinek egy kisebb nagyobb pénz összeg... -
pH érték
aktív tag
Tudja valaki , hogy mikor teszik be az új TA mapokat?
-
válasz
Creative997 #12478 üzenetére
Jah zsír volt!
Többet voltam tetőn, mint 4 keréken!
-
PaJa1
őstag
5leteket várok milyen eventeknek örülnétek, részletezve persze: IDE
-
Creative997
őstag
válasz
UnConnecteD #12477 üzenetére
Jó hát bugyival még jó hogy levered, nem is értem miért kellett berakni off-roadra mikor esélye sincs a többi gépnek ellene!
A Python-Tubes, meg az around the mountain volt nagyon FUN, speciel ezeken c-racerrel toltuk spittie-vel.Aki akar hatalmas nagyon funolni és szarrá röhögni magát az próbálja ki
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Creative997 #12475 üzenetére
melyiken? van egy par. eddig mindegyiken lenyomtam a boszme kocsikat a buggyval
-
Creative997
őstag
qrva jó destroyerrel ctf-ezni az új pályán
nagyon cool
-
A ranglistában mit jelent a MISC? Mi szerint vannak ott rangsorolva a userek?
-
PaJa1
őstag
Nem tudom miért kellett macerálni a chatet. Az előzővel nem volt baj.
Nekem szerencsére még mindig nincs CTD
GSXR szpírója fullos, hasonló időket mentem harpoonnal azkon a pályákon amit eddig néztem.
Még ez előtt a patch előtt táska nélkül speedbuggal 1.43at mentem poonnal -
Amúgy én csak egy Aero F-et használok Phoenixre. Talán még a Grip F néha jól jön driftes mapokon, mert ha megtanulod a gázt rajta kezelni, akkor inkább az orra mászik el, nem a segge.
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #12467 üzenetére
Biztosan megörülnének,ha beállítanánk,"Jónapot kívánok pH Tibee [HUN] vagyok és jöttem a project torque hibái miatt,ez a koléga mellettem Creative néven fut és Ő is a hibák miatt jött...-kézfogás,baráti mosoly -... akkor most átadnánk a petíciónkat és a bejárat előtt álló mintegy 25 társunkkal addig maradunk amíg valamilyen érdembeli javulás nem történik,megkérem Önök,hogy őrizzék meg nyugalmukat,és lássanak neki dolgozni az ügyön."
-
Creative997
őstag
Valaki mondja már meg: h a qrva életbe tudom visszahozni a chatet ha nem reagál a bill parancsra??????? LOST
-
MaciG
addikt
Paja mester, ma lesz liga vagy mi a here van?
(#12464) tomkatomi: Előre aero F, grip R+, acc+ és még talán fék előre. Én ezekkel szoktam versenyezni.
-
tomkatomi
tag
Üdv néktek!
Hát a speedbug sajna megmaradt, ma circuitokon 2mp-et vert rám körönként valaki, ahol én a szokásos időimet futottam...
Más: tud valaki jó balance-ot Phoenix-re? Mert vagy az orrát túrja, vagy kidobja a seggét a kanyarban az első mozdulatra, hogy meg sem tudom fogni...
Köszönettel. -
[HUN]Dani
őstag
-
MaciG
addikt
Ez hihetetlen. Mi az, hogy B-roadon max 2 kört enged, az új broadway-en meg max 3- at (a többi mapot nem néztem). Ebbe mi a jó? És azt se lehet mondani, hogy azért ,mert volt a szobába "kicsi" játékos, mert nem volt...
-
ABnormal
őstag
eBay.de-ről kellene nekem valami,de kellene valaki aki szokott ott vásárolni és intézné nekem,tudtok segíteni?
-
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #12453 üzenetére
hábakker egyszer rászánom azt az 5 liter benzint!!!
-
Target78hu
aktív tag
Leszedtem a big-peccset ,aztán kb 5 perc után ki is léptem
Nem hordok rá sarat ,mert ennyi idő alatt nem lehet véleményt alkotni ,de nem volt normál off-rúd pálya csak ctf/exp verzsőn és az nem mozgat.
Pozitívum azért van : Destyhez van új föstés az tetszett.Gyorsabbnak tünt a lobby vagy micsoda meg a login/out ,de lehet ,hogy a net ápgrédem miatt hasított
Még nem érzek késztetést ,hogy újra toljam sajna :SMost a samp scriptelés nyújt kikapcsolódást ,mert hozza picit a régi c64 basic feelinget/alkotási hajlamot.Amúgy találtam race módot is hozzá és elég szimpla ,de fun(valahogy érdekes sampban nem zavar,hogy totál bugos)
-
ABnormal
őstag
szinte minden nap van olyan hibám,hogy eltünik az egérmutató!!!
-
válasz
Creative997 #12444 üzenetére
Fura én most megint elég sokat kezdtem játszani PT-vel, de azóta 1x sem fagyott, sem CTD vagy bármi ilyen! Bár, hogy most ezt mondta, tuti ez lesz az első ha belépek...
-
ABnormal
őstag
menjünk tüntetni debrecenbe!!! -borítsunk az invictus székháza elé pár pc-t,meg tartsuk blokád alatt az épületet!
na,most ráérek,ki jön kipróbálni a corvett - spiedó harcot? nekem csak spiedóm van!!!
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni. -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #12443 üzenetére
Huh, az szopás, én már rég szétvertem volna gépet. Nekem anno a nagy explorerezésnél volt h használtam csajokat és aállandóan ctd volt és összesen sok százezret buktam, volt h 4-5x egymás után ctd.
A 49 be nem fejezett versenyből kb 35 ctd, 10 lefagyás, loginra baszás és egyebek a maradék meg kilépés TA-ból (pl amikor elbasztam a boxutcát egy mellettem lévő csávó miatt és esélyem se volt utána mert + kör üres tankkal; vagy mert jogtalanul kaptam a végén áthajtásost és felbaxott...) -
[HUN]Dani
őstag
válasz
csaba0223 #12434 üzenetére
Tegnap vettem egy rp-s csajt + xp, rp poppert. Én ma reggel fánkoltam egy másfél órát kaptam volna vagy 300k rp-t azt lefagyott.
Bementem a célba megmutatta azt a képet hogy milyen gyors voltam meg milyen lett a bestlap time-om meg stb. utána egy fekete képernyő (azt hittem hogy jön egy pezsgőzés de semmi nem jött), úgy maradt a feketeség, vártam egy-két percig utána meg magától kilépett a gamma..
Így elestem kb. 300k rp-től 150k xp-től 1 xp, rp poppertől és még a statomat is rontotta..
-
Milyen jó a quick repair? Mert hogy mission-ben semmit nem ér az biztos! Ugyan annyi idő! Sőt ugyan úgy elrak a pálya másik felére, ha épp az új mapon tolom, pedig kéne az egyik mission-hez!
-
kavicssli
addikt
Úgy néz ki leszedem én is a játékot! Remélem nem csalódok benne!
-
SSP33DY
aktív tag
jóestét
Tennap megin bizonyított a PT.. vagy biztos csak szimplán béna vagyok
Nyomtam 3 versenyt england pályákon a motoros barátommal ex GSXR-el.
Én egy fullos vettivel, full bp.-vel, ő meg egy spiedoval, minden nélkül, csaja sem volt.. namondom, biztos kell a "negatív" statisztika is neki.. hát miért ne.. Már a rajtnál láttam, hogy valami "vicc" lesz ebben a versenyben.. hehe.. az 1 kanyar után bérodon már 1 mp-et vert rám.. aztán a 2. körben már vagy 4mp-t, az uccsó 3. körben pedig fél pályát.. Egy spiedoval... 4-5mp.-ekkel ment jobb köröket.. És ezt mindenpályán.. 4-5 ember volt a roomban, és mindenki keményen hitetlenkedett.. Vajon miért??Ha mást nem.. csak a járgányokat nézzük meg.. DE próbáljuk ki! Tényleg kíváncsi vagyok.. Vetti vs Spiedo England.. Karesz!! Főleg Rád számítok
-
csaba0223
senior tag
válasz
[pH]Lacika #12435 üzenetére
Én nem nagyon gyjtöttem mert nem tudtam berakni a BP-t! Meg nem reagált a billre a játék! Írni sem tudtam! Ofi meg ráült a tápkábelra és szétcsúszott a csatlakozás
Aztán megláttam menyi az idő
Inkább nem mentem vissza! Ofi még visszament de már nem voltál onlány! Vennem kell egy laptop hűtést
Nagyon melegszik a masina játék közben! A táp meg egyenesen izzik!
-
csaba0223
senior tag
Tök jó lett a játék! Vagy nem tudom mi van, tegnap kb 5x kirakott loginra ma meg már 3x 1-órán belül!
-
válasz
Creative997 #12420 üzenetére
A Forte-t mondjuk mindenképp meg kell vennem illetve a Stallion is nyerő nálam!
Akkor lehet tényleg kimarad a level 6! Amúgy drift annyira nem, inkább a vegyes versenyeket szeretem. Pl Serpentine! Ott drift-től kezdve minden vezetési tehetség szükséges!
Ha lenne AP-m az Evo-t és az RX-7-et szeretném nagyon, de hát az majd talán, ha nyerek elég AP-t! -
Ofi1978
csendes tag
Lacika!Bocs,hogy kiléptünk köszönés nélkül(nem szoktunk),Csabánál nem reagált a játék a billentyűzetre, kilépni is csak alt f4 el tudott.Én meg véletlenül kihúztam a tápot(nem vagyok még ennyi vezetékhez hozzászokva)!
-
Karibaba
aktív tag
Ekkora 1 szar játékot, hogy ezt a szar speed bugot nem lehet kijavitani.
Igy semmi értelme wette bajnokságnak. 5 olyan köröm volt saját magamon csodálkoztam,milyen jol megyek Duran össze vissza csuszkált 3 másodpercel ment jobbat mind én. ahol én full gázzal mentem a kanyarba ő ott is fékezett, és csak maradok le.
Akkor mi ez a szar.eladnám az accontomat 5 forintér ha valakinek kell. need for speed 1 az is jobb.
-
sanye89
csendes tag
Méghogy javitották a bugot.
Egy l***t . Vette ligán olyan slowbugot kaptam,hogy célba se értem. -
PaJa1
őstag
a gamershelles fileokkal nekem eddig még nem volt gondom.
-
Detox!
senior tag
válasz
ABnormal #12422 üzenetére
köszi de melyiket? Az első hsz linkje alatti oldalról először lekaptam a filefrontról aztán szar volt és leszedtem a gameborderől, de az is szar.. Letöltötte mindkétszer a kiírt 970megát, de feleannyinak jelenik meg a setup file... Tudsz egy korrekt linket, ami leszedve már jó is? A többi oldal az 1hszből mind reges és nincs regem, meg nem is pöcsölnék vele. Tököm kivan, sok szar aztán nemjött 200-al se ...
-
Detox!
senior tag
Csőtök,, leszedtem, de amikor elinítom a setupot EZT dobja ki. Mi a ***** annya ez?
-
Creative997
őstag
Hát ha pannyt nem akarsz akkor vegyél mást és nyomulj alsóbb kategóriában (mint eddig). 3 van még: Harpoon, Forte, Stallion (+buggy és Destroyer, de azok off-road kat.) De a tuning az nagyon drága! Vagy vegyél driftes autót ha szeretsz driftelni, arra költeni se kell, csak megveszed, stb
Nekem már csak egy Toyota MR-2 és 2000GT kell, meg talán driftes autót veszek még és a többi kocsira nekem nincs is szükségem, majd egyszer egy skyline... -
Semmilyen class6 autó sincs ezen a pannin kívül? Őszintén nekem herótom van attól az autótól, mindenkinek olyan van, meg igazából nem is jön be. Persze RP-s autót tudok venni csak.
(De elsődleges cél a Phoenix utolsó tuningjainak megszerzése
Szerintem a legfiiilingesebb verda az összes közül! )
-
Kommy
veterán
A quick repair-os bp annak , hogy kéen működnie, mert ha jól olvastam , akkor lassítás nélkül kéne javítania, de sim vs-ben amikor bent , volt bp-ben akkor nem tudtam javítani, missionban pedig ugya úgy javít mint nélküle
-
csaba0223
senior tag
Felraktam a vistát meg a PT-t a laptopra! Eddig baró
1024x768 on fullon minden csak a shadow van kikapcsolva! vígan szalad a game
-
sepR
csendes tag
A fent említett probléma nálam is megjelent XD.
Kormánnyal játszom és egyszerűen csak balra tudok kanyarodni .
Nem lehet jobbra sehogyse , beállítani se lehet , és a kormány jó mert más játékkal simán megy... de itt nem .... -
PaJa1
őstag
válasz
ABnormal #12409 üzenetére
A TIEDEN látszik hogy Sim VS, ott szerintem az egyidejűség kavarhatott be valamit, más tippem nincs.
Crea: Telitalálat! Felezzük a lottónyereményt
Van 1 új Hexanom, 2 új Stallionom, és egy FC3S-em, mindegyik kapott 3 szép külsőt isWankel-motor még tuningot is
A Hummer, a Camaro és Sniper is meglesz idővel. És tényleg leértékelésre várok30% XP és RP rush van! Akad pár füstölni való duplázóm, kell a lóvé tuningra
Valaki esetleg fánkolni?
-
Creative997
őstag
4 új autó, hm... szerintem mivel drift mániás is vagy ezért a két stallion meg egy hexan bennt van és 1 AP-s: lehet h nem camaro mert megvárod h le legyen értékelve, de túl jó ahhoz h ne lehessen kihagyni (meg a tuningja csak fél mila min...tehát nem); leht még a másik drift autó, de már vettél 3at, tehát lehet h nem, Hummert meg még minek, mikor van Destroyer és Buggy, ergó maradt az RX-7 GT, mint 4.
Nos?
-
PaJa1
őstag
Driftben nem jár semmi WRért, mivel ott nincs WR
A missionök miatt sem rossz hogy van reset, így legalább meg lehet csinálni a Pursuit of Flame-et
Most amikor nyomtam WRt(a küldik miatt) akkor kiírta és a pontszámolsánál is bedobta a WR-os képetFaszán elnyomtam fél millát
Beboltoltam 4 autót, és a régiekhez is vettem új dizájnokat
Egyre színesebb a garázs
Öröm belépni
-
sanye89
csendes tag
Nagy nehezen de sikerült lenyomnom
De nem kaptam érte semmitHangar drift WR
-
UnConnecteD
senior tag
nekem egyelore nem volt ilyen, marmint a szaggatas, mint tominak
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hitachi tv-k
- Milyen széket vegyek?
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest