- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
nem azért Paja.. nélküled nem lennék itt... de hogy neked mindíg van pozitív észrevételed a sok "panasszal" kapcsolatban, mindíg megvéded, megmagyarázod, ami mást dühít.. És még soha, még csak nem is utaltál, céloztál olyasmire, hogy "lehet benne valami"...
Ez a GSXR csávó tuti "szed valamit".. Ahogy írtam..legyorsult, és xarrá alázott majd egy körrel béródon csaj és bp. nélkül egy Alfával egy fullos full BP-s Vettit.. ugyanmár! És ha ez Veled történik? ááá csak bug.. előfordul az ilyen..csak lag, béna vagyok...stb stb..?????Simán belenyugszol? Le se xarod?Azért is kreálok egy accountot, és csinálok pár oszlopon átmenős, megatapadós, hihetetlen kört, és én leszek a király.. vagy csak tudok egy kicsit programozni, és egy védelem nélküli játékban én leszek a csíter??
Uninstall megint...Jah.. Lacika előző user neve volt GSXR..hehe.. hát ilyen köridőket papi
Megyek is anyámért
-
csaba0223
senior tag
Lehet hogy igazad van ! Egyébként teljesen korekt csávó ez a gsxr! Megkérdezte melyik pályán szeretnék menni, ha kicsúsztam bevárt stb. Azt mondta hogy megszünt a speed bug! Mentünk vagy 5-6 versenyt aztán megjöttek a nagyok
( gridghost, riot, lapro, stb) na onnantol kibéreltem az utolsó helyet
De a motoros csávónak sem volt sok esélye!!! 10-versenyböl 1-ezt nyert!
-
dokar
addikt
Persze, ez egyértelmű, csak az általad látott eseményt rögzíti. Nálad számolja ki a kocsi pillanatnyi helyzetéhez tartozó állapotát. Tehát a következő van, ha az emberünk laggol: az adatszolgáltatás mintavételezése kritikusan alacsony szintet ér el és ilyenkor a másik autójának helyzete sem pontos. De nálad a program akkor is ezzel a helyzettel fog kalkulálni. Durva példa erre, amikor egy laggoló "neked megy" TA-ban, mert hol előtted van, hol mögötted a te szemszögedből, holott valójában ő csak futja normális körét. Többször láttam olyat, hogy az ellenfél folytonosan borulgatva haladt előttem itt-ott megjelenve a pályán.
-
Creative997
őstag
Találkoztam már olyannal aki lagolt mint állat és azt látom h belerongyol a falba, nagy csatt a következő pillanatban meg előttem van, meg alattam bukkan fel, erre is volt példa anno TA-n és én kaptam büntit
Hogy van az hogy sim vs-ben egyszer csak az egyik verseny arcade-os lett a kövi meg már normál?? (Hangar) Csaba is tanúsíthatja!Egyébként ezredre annyit mentem mint Dani
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- PlayStation 5
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest