Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz dokar #12517 üzenetére

Ha még nem sokat mentél sim_vs-be, akkor szerintem NE pananmával kezdj. Nem azért ,mert nem jó, mert tényleg jó, vagyis mégse ,mert vette jobb, és mivel 2db class6-os verda van ezé panama a legxarabb ott, de most ne ezen filozófáljunk. :DDD . A panama és a vette drága, ha megveszed (nem tuningolod fel) és mész class6-ba versenyezni, akkor nagyon el fognak verni ami hosszútávon unalmas is lehet. :)) Inkább vegyél egy class4-es stalliont ami nagyon jó, vagy egy destroyert (az is aláz ám class4-be és még off-rodra is jó :K ) és menj olyan szobákba ahol tudsz a saját kategóriádban nyomulni. :K És késöbb, ha megtetszik sim- vs akkor majd beruházol valami vadállat verdára is. :)) Intimnek nem sok értelme van, mivel kevesen mennek vele így nem nagyon látni intimes szobákat. :( (én is megvettem ,de össz-vissz 1 versenyt mentem eddig vele. :) )

(#12521) SP!T : Én régen sokat TA-ztam ,de aztán meguntam, hogy a sok köcsög mindig kilök és mikor nem is vagyok hibás akkor is én kapok büntit, nah meg a speedbug...
    Szóval elegem lett és ráhagytam azt a modot.

Új hozzászólás Aktív témák