Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Nos, a dammit-es beszólásod miatt csak figyelmeztetést kaptál. Ami szerintem így is erős...
De úgy látom, hogy a 3 napos banod nincs sehol. mert 3 napon belül jelentették ezt a beszólástAz APs dolgokhoz semmi közöm sincs, maximum az olyanoknak tudok utána kérdezni GMnél ami PTt érinti. Úgyhogy ne csodálkozzatok ha nem tudok válaszolni az APs problémákra.
NAGYON KÖZÉRDEKŰ
Ha vettél APt akkor kaptál érte Reward Point-ot, ez nem a PTs RP. Ezt 90 nap után APra lehet váltani!
Sipirc bejelntkezni az AERIA-s felhasználódba. Zúduljatok a STORE gombra, majd a PURCHASE HISTORY-t kutassátok fel és semmisítsétek meg egy kattintással. Aztán ott a 3. opcióba ((iii)Reward Points History) kell bemasírozni és ott van a...... Csúf, gonosz HókuszpókCrea, az a 900k nem is sok ahhoz képest, hogy a 40es szint 1,6 millió XPt ölel fel
-
Creative997
őstag
Na EZ is megvan végre, most már "csak" 900k xp kell a lvl40hez
Ricco: így igaz, meg kéne kapni az 500at de szarnak bele, vette bajnokságért kéne kapni 160k rp-t szarnak bele, ezen kívül nekem még csináltam AP-s eventeket amik hamarosan lejárnak, azokért se fogom tuti megkapni, az összesen már 2k AP lesz. Menjenek az ...juk pics.... Egyre kevesebbett játszom, már csak pár versenyre nézek be, meg felnézek mindig 1 dolog miatt..... és ennyi.
-
MaciG
addikt
Hagyd őket békén, okos enged... CSak simán dobd ki a szobából ha bejön ,de attól hogy leoltotd őket még nem lesz jobb max még jobban ki akar majd babrálni veled.
(#13590) Ricco_hun: Kivételesen most teljes mértékben egyet kell hogy értsek. Az aeria xarik az egésszre, össze vissza beszélnek, (hasonlít a Feri féle bandára
). Nem tartják be amit megígértek. Pl. hol van az a kanyargós TA map amire még nyáron (vagy szeptember elején) mondták hogy 2-3 hét és jön.
-
Ricco_hun
senior tag
Na jó, eddig bírtam hsz. nélkül. Amióta Csabi mondta, hogy mindenki döntse el: fikázza a PT-t vagy játszik vele - sok-sok hibája ellenére is
, azóta nem írtam ide. Pár napja megint "elővettem" a PT-t, ha nem figyelek a bug-okra meg nem bosszankodok azon, hogy nem fejlődök, akkor lehet vele nyomni pár izgalmas versenyt, de semmi több. Tehát amik miatt újra hozzászólok: itt vannak a Dokar-féle "ügyek", nekem ebből nagyon az jön le, hogy még csúnyán sem szabad nézni a monitor előtt, mert bannolnak. Az nem baj, hogy TA-ban még mindig te kapsz áthajtásos büntit, pedig a másik volt a hibás (nem hiába nem játszok abban a módban), de a "feljelentgetések" nagyon mennek egy két indulatos szó miatt. És egyből jön a ban, nem úgy mint a beígért AP-k. Hoppá itt is vagyunk a 2-es számú témánál. Ugye volt az az ominózus segítős event, amikor mindenkinek kellet volna 1000Ap-t kapnia és erre behoztak még egy szavazást, hogy döntsük el kié legyen az 1000Ap. Oké megértem, meg azért valahogy össze is kampányoltam (nem nagyképűség, de ha visszalapoztok azokhoz a hsz-ekhez kiderül, hogy én mondtam mindenkinek, hogy szavazzanak), hogy "nálunk" maradjon az 1000AP. Na és itt van megint egy vitatott AP-s event. Ez a 4 millió tagos event. Ugye az volt (ha minden feladatot megcsináltál), hogy ha elérik a 4 millió tagot, akkor 900AP/kopf, de ha nem is érik el akkor is 500AP/kopf. Na erre mi volt, nem értek el csak valami 3,6 milliót és 500AP sehol. Erre indított TAZ még egy 4 millió tagos eventet, új feladatokkal (persze nehezebben kivitelezhetőekkel), hátha most elérik a 4 millió tagot. Ebből nekem nagyon az jön le, hogy az előző 4 millió tagos event 500AP-ját nagy ívben elfelejthetjük, pedig JÁRNA nekünk. De hát ilyen ez: a ban rögtön jön, az AP soha, vagy 2 hónap múlva. És látjátok, nem fikázom a játékot, bugokról egy szót sem ejtek.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #13582 üzenetére
Eddig a 100ap kívül én semmit nem kaptam meg!!!!!!!!!!!!!!!!
evo 50% áááááááááá most keltik. vettés verseny 150.000rp ülnek rajt kell nekik biztos kamatozik -
sanye89
csendes tag
válasz
Creative997 #13582 üzenetére
Azt még én,se kaptam meg a vettés bajnokságért az Rp-t.
-
Creative997
őstag
válasz
Isten88 #13571 üzenetére
Én 2 hete írtam Taz-nak PM-et, de semmi. Soha senki sem válaszol semmire, (csak Paja) és ebből már kezd nagyon elegem lenni.
Karesz, te megkaptad az RP-t a vettés bajnokiért? 3x szóltam fastcrx-nek nézzen utána, írtam neki részletes PM-et, azt mondta jó és azóta sincs semmi.
-
PaJa1
őstag
Megint banoltak? vagy csak a szájuk járt, hogy banoltatnak?
Ilyenkor érdemes neked is replayt menteni, ha esélyes hogy jelentenek akkor tudsz mivel ellenérvelni.A TA qrvajó ha normálisakkal versenyzel. Ez igaz sim vs-re meg a többi játékmódra is, de TAban látszik a legjobba na különbség.
Frissítettem az EUro ligák tabelláját. Start nov 8-án nálunk du 5kor subtropolison.
-
erdol
senior tag
Én ezért hagytam abba a TA-t már fél éve pedig addig szinte mást nem is játszottam.1600-os rating-ot értem el szóval nem voltam ügyetlen, szerettem.De nem is hiányzik elegem volt a sok idiótából.Szerintem Paja nem fog tudni csodát művelni,ez van vagy elfogadjuk vagy nem játszunk TA--t.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[pH]Lacika #13575 üzenetére
Nekem is hasonló volt. -
dokar
addikt
hali, csinálj vmit, mert megint engem vettek célba!
azért az már kicsit sok, hogy egész TA verseny alatt szabálytalanul püföltek engem, volt külső szemlélő is aki figyelte, ahogy versenyzem és egyetért az álláspontommal. a célba érés után beírtam, hogy "dammit", aztán én kapok ban-t meg warn-t, mert ezt vki jelentette. ennyi erővel ha elmentem a replayt, akkor a fél bagázs kaphatott volna legalább egy hét bant a vezetési stílusuk miatt. nézz utána kérlek, mert ez már felháborító. nem tudnak vezetni, lökdösődnek, csalnak, leszorítanak, aztán mondok egy picit csúnyát, akkor egyből mennek jelentgetni. direkt kiprovokálják.btw a dammit azt jelenti, hogy "a kutyafáját".
-
PaJa1
őstag
válasz
Isten88 #13569 üzenetére
Őszintén? FINGOM sincs
APs dolgokról nem tudok semmit. Ezt meg nem is a PTs GMek csinálták, úgyhogy szerintem nekik is hasonló lövésük van a dolgoról.Kinek volt autóegymásra-pakoósdi? Valaki írta hogy van róla replay. Nem találom már azt a hsz-t, pedig jó pár oldalt visszapörgettem...
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #13566 üzenetére
A térgörbítés alkalmazásával az okosok szerint a fénysebességnél is gyorsabban lehet utazni. Nézz ismeretterjesztő műsorokat közvetítő adókat, sok hülyeség rád ragadhat, néha okosság is...
UP, mert kellene az AP, ha egyszer már "megdolgoztam" értük.
-
mackosajt
addikt
válasz
Creative997 #13548 üzenetére
hehe. 2.-ra majdnem 45000
de kutyára hosszú idő
-
Isten88
senior tag
válasz
Mosquitoo #13564 üzenetére
Nem csítelt, térgörbítéssel közlekedett... XD
Ez meg még mindig UP!
Paja, pls válaszolj rá, főként neked szól, mert Te vagy innen a legbefolyásosabb tudtom szerint. -
norbert087
csendes tag
Népszerű lett a gyorsulás a b-road pályán mentem én is egyet, nem full tuningos a gép de ez jött össze :
-
csaba0223
senior tag
Sziasztok! phoebus szerveren explorerezek gyertek ha akartok!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #13555 üzenetére
Én csak egyet játszottam de az is ennyi lett.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Szia Creative!
Nagyon kira játék!
rekordom 3021méter -
Marci9411
csendes tag
Hello!
De ideges lettem ezen: Rainika (vagy vmi ilyesmi)nevű csávóval wanganoztam.
Ő Lionnal én Corussal.Lion mindig elhúzott rajtnál és mikor utolértem NEKITOLT A KORLÁTNAK.Ezt 2x megcsinálta.Persze ő nyert.Mikor mondtam neki h ez már mekkora bunkóság akk még ő mondta ŐŐŐ a gyorsabb ezért nyert.Na mind1 ez csak egy játék...
-
dokar
addikt
válasz
hehe, vicces egy játék.
-
buvez
tag
Valaki elmondaná nekem, hogy a steering response-t,mikor állítom, melyik irányban(0-10) hogyan kellene változnia? Valamiért én nem érzem a különbséget
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Ez nagyon odavág!
-
buvez
tag
válasz
-
Creative997
őstag
Aki akar jót röhögni és baromkodni és nem a szíve csücske a macskák, annak figyelmébe ajánlom: Cat-a-pult
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap futottam pár kört, van némi javulás, de pár bug még mindig megvan. TA-ban körözgetve sokszor csak úgy eltűnik a clean sector bonus. Nem ütközik az ember, magában autózik, mégis elmegy. Jó pár RP úszik el így.
Legutóbbi bejelentkezésem óta meglepetten vettem észre, hogy kaptam 100AP-t. Nem tudom miért, de örülök neki.Még 300 kell és megvan az RX-7 FC.
A terep térképek faszák lettek, VS-ben nem elérhetőek csak Explorerben? -
[HUN]Dani
őstag
Valamelyik nap egy kis liga gyakorlás?
-
dokar
addikt
válasz
csaba0223 #13543 üzenetére
a minimális beállítási lehetőségekből leírta a választását, hát bravó, ez semmire sem jó.
minden axisra kéne külön deadzone + saturation + linearisation + response. továbbá jó lenne, ha nem csak 3 axist látna. most majd megpróbálom a driverben átírni az értékeket, ha már a játék erre nem biztosít lehetőséget. nézd meg más autós játékoknak a controller beállítási lehetőségeit. -
dokar
addikt
válasz
Creative997 #13537 üzenetére
játszanék én a simvs-ben ha lenne lehetőség a deadzone érték megadására, ami ugye a legtöbb autós játékban alap.
egyébként olyan TA szobába kell menni ami "korhatáros" (LVL20+ v. LVL25+).
-
Karibaba
aktív tag
Erre emlékszem el is mentettem!!!! b-road record
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #13530 üzenetére
főleg sim vs-ben gammol
az számomra komolytalan
(#13531) csaba0223: egye fene, úgyis el kell utaznom 2 hétre üzleti útra
-
csaba0223
senior tag
Én is voltam TA eventen! Elmesélem mi volt...
Szóval bemegyek, látom tele van a szoba!
Kijöttem azt kész! Esélyem sem volt nyerni -
Mosquitoo
senior tag
TA Rookie, 6. helyről indultam. Rajtot egész jól elkaptam, aztán elöttem összeakadtak hárman, fasza, 3. hely. Megint összeakadtak, az egyik keresztbeállt a pályán és naná, hogy elém tolatott ki
És naná, hogy én kapom a piros zászlót... lőttek a 2. helyemnek..
-
csaba0223
senior tag
-
Creative997
őstag
Kwizibo főleg sim vs-ben gammol és van vele egy kis problémánk, korábbi hsz-ekből kiderül, irreálisan gyors. Az a nem engedtem el az a cél előtt kb 20 métert jelent, hogy beálltam elé, de tök mindegy mert így is őt írta előrébb a végelszámolásnál. Egyébként meg az lenne a minimum h maga elé enged ha már voltam olyan rendes hogy 2x is megvártam 200 lábnyi hátrányból...
-
dokar
addikt
válasz
Creative997 #13527 üzenetére
ki ez a Kwizibo?
én csak a TA-ban mozgok, ismerem az összes nagy kutyát, de vele még nem találkoztam. vmi high level noob? mert azokat rendszeresen kirugdossuk a szobákból.a cél előtt nem engedtem el
na egy ilyen húzás miatt már azonnali kick jár azokban a szobákban, ahova én járok. -
mackosajt
addikt
válasz
Target78hu #13474 üzenetére
13475-re meg irbrumm-burbrumm. (ementálit spec nem szeretem)
ui: mint lehet feltűnt, azokra a bizonyos most aktuell eventekre nem jelentkeztem. ok. folyamatos 3 műszak rulez... meg lustaság és 2 oldali PeTe undor.
-
Creative997
őstag
válasz
Mosquitoo #13514 üzenetére
Nekem TDU-ban a mocik közül az MV Agusta jön be
Újabb balszerencsejelentés TA eventről. ÉRDEMES ELOLVASNI, VICCES ÉS BOSSZANTÓ
Most a Pro-ban próbálkoztam, az végül is sokkal jobb: normálisabb, magasabb szintű játékosok, és jobban szeretem mint a rookie-t. 2 futam volt, majd mindjárt írom miért. Az elsőben 10. hely. Nem rossz, az eddigiek közül ez eddig a legjobb (20. és 14. hely után). Az első fél körben előretörtem az élre és mögöttem-mellettem csattanások ezerrel, de hát egyedül elöl nem sokra megyek, utolértek, egy kis viaskodás és 3an maradtunk, ráadásul ismerősök: Bischof, és ki nem találjátok: Kwizibo. 10 kört draftoltunk 3an olyan fantasztikusan h majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől, h ilyen is lehet egy TA-ban. Aztán a mennyből a pokolba kerültem, vagyis az első helyről az utolsóra. Hogyan? Leköröztünk egy gyereket a tankolás előtt nem sokkal. Aztán állnék félre h h bemenjek a boxba és a lekörözött gyerek belémrongyol és persze a box előtt elcsúsztam, ráadásul én kaptam penalty-t (hát ki más) ergó: kellett mennem üres tankkal egy kört, aztán áthajtásos bünti és megint üres tankkal egy kör és tankolás. 1. helyről 19. (mivel a GM nem játszott gyakorlatilag utolsó). Na jól összeszídtam mindent, aztán a 15. körben egyszer csak mindenki kidobódott a szobából, a GM-nek megszakadt a nete. Újraverseny. Na mondom visszakaptam az esélyt az előző miatt. A nagy lókukit. Csak mézesmadzag volt. 19. helyről rajt. Ennyit fortunáról. Aztán nézem ahogy ütközgetnek előttem, pár embert így megelőztem, aztán egy tömegverekedésből elmentem egy picit legelészni, egyedül maradtam. Majd a mögöttem jövő srác beír h draftoljunk, mondom jóvan. Egész jól ment, a boxutcát egy kicsit elbaxta így megint elhúztam, de megvártam. 10. helyen vagyunk ekkor. Toljuk tovább, 12 kört draftolva előrejöttünk addigra a 9. helyre és a 8.at is utolértük a tankolás előtt,ahonnan megint én jöttem ki a legjobban és utána 1 körrel a vége előtt, a 29.ben utolértek, draftoltunk és végül 6-7-8. (én persze 8.) lettünk. Vagyis ha az elején nem küldenek el legelészni a top5 meglehetett volna és kaptam volna jutalmat, de így baxhatom. Persze akit bevártam azt a cél előtt nem engedtem el, a végén mégis engem írt ki mögé. De leglább élvezhetőbb volt mint a rookie. Murphy a legjobb barátom, ő a navigátorom. JAH és ki nyert?? Kwizibo........................ -
[HUN]Dani
őstag
Kissé low kérdésem lenne de mikor lesz a liga első futama? Most szombat vagy jövőhét szombat? És 6 vagy 7 óra?
-
bumbalaci55
tag
Szevasz Paja ! Már van két igazi drift gépem és azzal gyakorolgatni is szoktam de bele izzott a technika a kezembe, egy gémpadot tönkre is vágtam aztán csak ráveszem majd magam arra a gépekre is amúgy ranking háromba ott vagyok a Wizzel. Nekem adja és ha ráérzek a hátsókerekes szörnyetegekre is akkor remélem ott is állom a sarat dobogón leszek ott is de még sokat kell gyakorolni
-
Godimodi
tag
Üdv.már egy ideje játszom kisebb kihagyásokkal,de fogalmam sincs hogy honnan szereztek milliós nagyságrendű RPket.Hol versenyezzek?Mit csináljak?lvl 20 vagyok.Tudtok adni tippeket,ami kicsit többet ad kevesebb időráfordítással?Nagyon köszönöm;)
-
Nah kipróbáltam Kawat (még sose mentem vele
) B-road-on 2.17 nagyon max 1-2s-t talán gyakorlással lehetne csiszolni!
-
Creative997
őstag
Nekem rollával ment az előző ligán 11-12es idő, főleg 12, de akkor volt slowbug is és nem lehetett 15 alá menni.
-
csaba0223
senior tag
Írj nekik egy levelet hogy szánod bánod a dolgot! Maguktól nem fogják vissza adni az accod! Csak ha írsz választ!
Úgy látom arra is figyelni kell hogy ne böfögj hangosanMert bannolnak!
Nem tom mi van a PT-vel 3-napja szarakodik! Ha vége a versenynek van mikor végig megy a kocsi 1 egész kőrt mire bejön az elszámolás! -
PaJa1
őstag
Igen, kicsuktak egy időre.
Mikor írtam a banolásról, figyelmeztetésről a trágár beszéd miatt is, tőled jött a motiváció hogy ezt írjam, mert láttam, hogy jelentettek. Ma néztem a ban listát és rajta vagy.
[L:http:\\project-torque.thepatriots.net]ide[/L] kerülnek az ars jelentések -
dokar
addikt
Dear dokar, This is a notice of a ban placed on the Aeria Games account assigned to this e-mail address. It was found that a character under the account was 'Inappropriate language'. With this behavior confirmed we have placed a 'temporary' ban on the account starting on Mon, 2008-10-27 15:50. If you wish to discuss this ban further please contact us at info@aeriagames.com to receive a request ticket. -- Aeria Games Team
hát röhej, 15:50-kor itthon sem voltam. csak este nyomtam egy kis TA-t, level 20+ szobában voltam a host. hogy lehet megnézni, hogy pontosan milyen szövegért kaptam? nem lehet, hogy vmi magyar szót káromkodásnak néztek?
-
Mosquitoo
senior tag
Ez ugyan nem olyan nagy szám, de: lvl 17!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest