Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
BloodPandus #11990 üzenetére
én inkább ilyenre szavazok [link]
-
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #11997 üzenetére
Nekem jó!
-
Creative997
őstag
A pályák sorsolása megtörtént. 4 nagy terület közül (Circuit, England, Serpentine, Tokyo) a következőképp alakult:
1. forduló: Serpentine - Touge
2. forduló: Circuit - Sphagetti 3
3. forduló: Tokyo - Broadways 2A sorsolást egy, a játéktól teljesen független személy végezte. A közjegyző (lakótársam, beleszólás nélkül) mindent rendben talált.
Minden jog fenntartva.
Creative Zrt.
Viccet félretéve, szerintem egész jól alakult a sorsolás, mindenki ismeri ezeket a pályákat. Megfelel mindenkinek? És akkor az 1. forduló ghost on, a többi off.
-
PaJa1
őstag
válasz
Creative997 #11984 üzenetére
Én CSAK szervezek. Nem számítok az eredményjelzőn.
Ellenvetés a fentebb említett ötletemmel kapcsolatban(pár hszel feljebb)?
Subtörp, péntek este 8, kezdő autók, se csaj, se tuning, se táska.
Pályák mik legyenek? Fél napot azért kéne hagyni gyakorolni
Ha esetleg több mint 21 résztvevő lesz, nem probléma, több futam lesz az első 2 körben...
-
[pH]Lacika
tag
Nekem jó a Péntek 20:00 óra.
-
BloodPandus
csendes tag
[Így] néz ki egy igazi verseny belülről lehet hasonlítgatni...
A PT számomra bebukott, még azt sem hozta, amit egy ilyen fejlődős módban hozni lehet.
Olyan lett, mint a nagyhirtelen megöregedett sportoló, most hamar túl lett a jobbik idején, most már csak zsírosodik, és nem képes semmi újra...
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom egy ígéresen induló játékról. -
ABnormal
őstag
gyerekek,van az rFactornak topikja...ez itt a mi kis bughalmazunké,OK?
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #11987 üzenetére
A versenyek kvalifikációs szerverekre vannak osztva, tehát mindenki a saját kategóriájában versenyezhet, nem fordulhat elő, mint itt, hogy a panni valamiért lenyomja a liont... ????
)
Egyszerűen nem jutnak egy versenybe.
Persze, itt is lehetnek vegyes multis versenyek, nagyon izgalmas, de mindenki kategóriában nyer, ha esetleg felsőbb kategóriást megver, az csak neki jó. -
BloodPandus
csendes tag
válasz
[HUN]Dani #11986 üzenetére
A Palikot nem azért tartjuk, hogy versenyezzen...
Ugyebár, nem akarok reklámozni, DE:
Minden futamomat menti a gép automatikusan, multiban is, így valóban ki lehet filózni, hol lett elkúrva pl a kanyar. Ingyen.
Ha bebuksz egy versenyt akkor nem azért, mert valami bug felrakott a szemétdombra, vagy esetleg speedbug van. Azért bukod be, mert elbasztad.A PT nem tudja hozni azt az érzést, amikor csak közepes traction kontrollal, manuális váltóval, és nulla kormányzási segítséggel beleülök egy igazi Corvette-be és leesek vele az útról, mert leesett a gázpedál padlóig.
de ugyanezekkel a beállításokkal, és kicsi gyakorlással egy clio supersport márt egészen uralható lesz.
Mindenki, mindig azt az időt adja, ami neki éppen kijön a csövön, legyen az jó vagy rossz, és nem hátráltat vagy segít az acc-s cicus hiánya avagy jelenléte.
Ha tudsz, tudsz, ha nem, nem.Ennél őszintébben nem tudok elképzelni multiban egy autós játékot. Csak van, aki nem bírja az őszinteséget. Néha én sem, akkor nyomom a Flatoutot
)))))))))))))))
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
BloodPandus #11985 üzenetére
Hmm. Czollner Gyula rfactorozik..az szép..
De Palik Lacit nem lehet felülmúlni a kommentről van szó.. -
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus #11982 üzenetére
Az rFactorral nyomul bajnokságban a Czollner Gyula is, akinek a nevét szerintem nem nagyon kell ecsetelnem, sok köze van a Forma 1-hez is, mint kommentátor, valamint egészen komoly versenyzőnek is számít. Ha neki megfelel az rFactor, akkor nekem is...
-
Creative997
őstag
válasz
ABnormal #11977 üzenetére
Nem lesz éjszakai, nem mindenkinek van olyan fantasztikus nete és gépe h bírja.
Paja most akkor rendező vagy résztvevő vagy mindkettő vagy egyben? Csak mert nem lenne hátrány ha valaki kezelné a szobákat. És mivel te úgyis tapasztalt vagy benne...Ha meg résztvevő akkor is meg lehet oldani: minden szobába bemész mint admin és mindenhol versenyzel, de ahova sorsolás alapján kerültél versenyre abba számítasz bele. A csoprtsorsolást is megcsinálom ha gondoljátok.
Csak akkor tényleg le kell fixálni egy rendszert.20 perce kezdtem el írni és közben történt pár hsz...
-
[HUN]Dani
őstag
Először is: letelt a mod idő így ezért sorry..
Aztán itt egy pár érdekes kép Jó nézegetést: Éppen hogy nyertem
1. Itt meg éppen missionozok
2. Yup patriots már meghaladta a 100k mérföldet (nem szar a csávó) 3. Ezen a képen itt megy előttem a gyerek és mégis 3371ft-t ír a távolságnak.. 4. Itt meg iceblood kapott tőlem egy félkört és mégis azt írja hogy 0ft a távolság.. 5. 10100RP ha megdöntöd a world recordot 6. C-racer TA-ban
7. És végül a buggy evo nem hogy drága de még offroad 5 is..
8.
-
BloodPandus
csendes tag
Én megvettem itt kint, angolba nyomom., mert hiába vagyok itt, németül nem szeressem a játékokat.
Az rFactor nekem nagyon bejön, az F1 nagyon széles határok között konfigurálható, csakúgy, mint a többi versenymód.Az rFactor szépen szalad a régi NF7 lapomon, 7600GS kártyával, 1 giga rammal, 2500+ Barton procival. Rengeteg addon van hozzá, gyakorlatilag azzal nyomod, amivel szeretnéd.
Valamint klasszisokkal több beállítási lehetőség van benne, mint a PT-ben, de szépen lehet haladni alap beállításokkal is, ha nem vagy nagy garázsmatató fan.Sajna, abban a multi nem megy, azt nem lehet crackelni, de most fogom megvenni eredetiben, és az is meglesz.
Az LFS megy most multiban, a Dirt, meg a Flatout2, mert sajnos (a PT-nek) még mindig jobban élvezhető, mint a PT. A Nascar Thunder meg évek óta ketyeg multiban is...(az rFactor a játék neve is)
-
[HUN]Dani
őstag
Nekem szintén..
Paja1: De zseni vagyez nagyon jól hangzik..
-
PaJa1
őstag
válasz
tomkatomi #11976 üzenetére
Most gondoltam bele, hasonló rendszer lenne mint Frank eventjein. Mivel úgy fest, h a létszám 21 alatt van ezért 3 verseny egy körben elég.
Első körben: Első kettő jut tovább a versenyekből, plusz még a két leggyorsabb(teljes futam idő) mögöttük. Ghost ON
Második kör: Ghost on v off?. 2 darab 4 fős verseny. Az elsők jutnak tovább plusz mögöttük a leggyorabb második.
Harmadik kör: Ghost OFF. Aki nyer az nyerA körökre meg kéne dumálni a pályákat. 1ik körben egy pálya, másik körben másik pálya, akár más fajta. Szerintem serpentint nem kéne a végére szellem mód mentesre hagyni, csak akkor van reális esély előzésre ha a másik hibázik.
Az első körbe úgy jutsz be hogy belépsz a szobába, sorsolára nincs szükség, mivel ghost lesz és igazából az idő számít, így szinte mindegy melyikben vagy, lényegtelen kik ellen mész, ha jó vagy továbbjutsz...
Subtörpön nyomjuk le a futamokat also sim vs lobbyban. Ha 7nél kevesebb kört tudnánk csak futni, valami nevetségesen keveset akkor sárga lesz a szoba
Kezdési időpontnak 20:00 javaslok
A jutalmat majd Csaba kitalálja hogy osztja szét. Csak a nyertes kap cumót, vagy lesznek külön díjak is, több embert jutalmaz meg stb...
elfelejtettem mit akartam még
-
Karibaba
aktív tag
Nekem jó holnap.
-
vtomi
tag
válasz
BloodPandus #11975 üzenetére
Én már 1000éve a Dirtöt töltöm és semmit nem megy.
Ha megkérdezhetem akkor milyen az rFactor mert én már 1000éve próbálok egy komolyabb forma1 játékot leszedni (amit az rFactor adott ki) és semmire nem megyek........
De lehet hogy nem is kell mert jön a 2009-es szezon(Codemasters)és már nagyon várom......... -
ABnormal
őstag
válasz
Creative997 #11972 üzenetére
amennyiben megoldható éjszaki verseny ne legyen,nem bírja a vga-m
-
tomkatomi
tag
Bocs, de közben lejárt a limit idő...
Ha kieséses rendszerben gondolkodtok, 17 résztvevővel számolva, mondjuk 6-6-5 driver (azaz első 3 forduló), ahonnan mondjuk az első 4 továbbjut a következő fordulókba: 6-6 driver (azaz 2. forduló), ahonnan a 2x első 4 tovább juthat a döntőbe. Ez összesen 6 forduló.
Remélem érthető az elgondolásom... -
BloodPandus
csendes tag
Hát, gyerekek, elhagyom a PT-t.
Nem a rossz gépem miatt, mert egy Phenom9600 4 magos AMD prockót nem nagyon tudja semmi megfogni, pláne, ha 3 Giga RAM van mellette és Superclock Edition EVGA 8800GT van alatta, jó 125%-on húzva még az is, brutál hűtéssel.( Az alábbi felbontáson szalad a Crysis gond nélkül, magas minőséggel)
Egyszerűen kiszerettem a PT-ből, mert átment uncsiba.
Nem vettem AP-t, így nincs 'vettém sem, sőt, még pannit sem vásároltam, mert úgy tűnik a tapasztalatokból, hogy sok értelme nincsen.Mostanában, ha rallyzni akarok, akkor ott a Colin DIRT, ha meg TA-ra van kedvem, még mindig jobb a Nascar Thunder 2004, mert ott legalább ésszel mennek a multiban is, és tényleg a jobbik győz. (meg gumikopás, meg egyéb szarságok, valamint nem kell két napot kockulnom a képernyő előtt egy fejlesztésért.)
Ott lenyomok naponta egy reál versenyt, 200 kör, meg 2 óra, és elégedett vagyok azzal amit elértem. A PT-ben ilyen már nincs.A DIRT, nagyságrendekkel többet ad változatosságban.
Ha meg nagyon reális akarok lenni, akkor ott van az rFaktor, meg az LFS, és megkockáztatom, hogy ott is élvezetesebb a multi, mert nincs ennyi szar bug.
Meg még egy rakat autós, amit össze akartak gyúrni a PT-ben, de a kevesebb több lett volna.Kormánnyal nyomuló létemre lehagynak olyan manusok, aik még meg sem voltak, mikor nekem már jogsim volt, és nem azért, mert jobbak, hanem mert gátlástalanabbak, pofátlanabbak, nem tisztelik a fair játékot (a fogalmat magát sem ismerik), valamint tájékozottabbak a csalási lehetőségekben, ami megint nem az én pályám.
Mondom ezt 24"-os képernyővel, meg 1920x1200-as felbontással, mind valósan, mind jelképesen.
(nem krőzus vagyok, csak németben dolgozom, és tudtam venni egy komolyabb masinát. Részletre... )
-
dokar
addikt
gyertek TA-zni
-
tomkatomi
tag
Holnap 17.00 után én is mennék...A stock class 1 rendben. A pályák meg mindegy (vagy ismerem, vagy nem).
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #11970 üzenetére
Sry PepeDon-t kifelejtettem
A pályák közül szerintem a hosszabb, teknikásaknak van értelme, ezek alapján ahogy néztem talán 7 tokyos, 4 england, 5 serpentine, 5 mud, 5 circuit, 3 california és talán még san francisco marina közül kéne. Páros pályák párját nem számítottam bele, pl B-Road Rally Reverse vagy a Sphagetti 1 v 2, City Tour 1 Reverse stb. És aki level 27 alatt van az szóljon és azokat kihúzom. (mármint a pályát)
Ha nem tetszik akkor szóljatok. De mivel kevés az idő ezt az egészet gyorsan meg kéne csinálni! Van rá 1 nap... hajrá. -
Kommy
veterán
válasz
Creative997 #11970 üzenetére
Akkor jelentkezem is , nekem tökéletes a holnap , 17.00 után jó, de gondolom ugyis később lesz.
-
Creative997
őstag
Akkor a többség a holnap péntekre szavaz. Arra kérnénk akkor minden eddig jelentkezőt, aki még nem reagált a témában(Kommy; Karibaba; Csabiiika; Ricco_hun; [pH]Lacika[HUN]; tomkatomi; [HUN]-Kisa; Ploki; seloka; buvez; Razin) hogy holnap este pl 6ig jelezze h jön e vagy sem. Meg kell beszélni még egy időpontot, sztem este 8 és 10 között valamikor. Akkor alap class1-es autóval, bp és csajok nélkül, balanccal, kivéve Corolla!
A pályákat és a lebonyolítási rendszert is meg kell vitatni még. -
csaba0223
senior tag
válasz
Creative997 #11968 üzenetére
Sorsold ki a pályákat! A többit szerintem Paja ötletei alapján csináljuk! Úgy is ő fogja lebonyolitani a versenyeket! Így neki is könnyebb!
-
Creative997
őstag
Én korábban mondtam h vagy legyen sok pálya és legyen pontozásos vagy egyeneskieséses rendszer és vállalom a pályák sorsolását akár (mintha random lenne, h ne legyen hőbörgés h ki milyen pályát akar). De ahogy gondoljátok. Csak akkor MOST beszéljük meg h mi legyen!
-
ABnormal
őstag
class1 alap autók,no rokka-rolla,és felőlem mehet...
én mud,england,serpentine,tanzava,circuit pályákra szavazok... -
MaciG
addikt
válasz
csaba0223 #11958 üzenetére
Így van. Akkor legyen most pénteken. Mert csabának akkor jó (aki a főszervező
) és az előző héten is az volt a legreálisabb. Aki jön jön, aki nem az nem. Olyan időpont úgyse lesz, hogy mindenkinek jó legyen. (most ezt nem azért írom, mert nekem jó a péntek és lexaom, hogy a többieknek mikor jó, mert nekem se biztos, hogy jó, de akkor max lemaradok azt kész)
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11959 üzenetére
Szerintem is holnap kellene megtartani... Mondjuk nem mintha sok esélyem lenne...
-
PaJa1
őstag
Nyelvtanilag az "Ez nem minden" nem lenne helyes
Van még pár hasonló pihent angol-magyar név a tarisznyámban
Intim az egyetlen autó ami nincs meg, és nem is vágyom rá igazán. Gyorsabb meg erősebb mint a társai, de nehezebb is. Mikor próbáltam olyan köröket sikerült vele menni mint PRO val. Kanyarban nagyon toppon kell vele lenni.
Hétközben nem nagyon tudok játszani, gyenge a wifi jel. Hétvégén meg nem sokat leszek otthon, csak kényszerből dzsálok haza, de péntek este szeretnék nyomni pár versenyt
A PHs APs verseny nagyon eltűnt. Nekem még mindig a péntek esték felelnek meg... jó lenne a most péntek este is, de szerintem ez már bukott ügy, nem csak ez az időpont hanem az egész
-
[HUN]Dani
őstag
Az intimidator miért nem jó? Qurwa gyors, mindenkit bedarálna..(ezt a köridőkre értem)
-
dokar
addikt
válasz
UnConnecteD #11952 üzenetére
én szinte csak azt használom
nálam a harpoon gt volt a szopó, megvettem és megbántam, jobb lett volna akkor inkább egyből a PRO-t venni -
pH érték
aktív tag
Van valami skicc az új TA pályáról?
-
Isten88
senior tag
Intimidator nem jó, mióta megvan, mentem vele vagy 3szor...4 hónap alatt az szerintem kevés...PRO verseny még akad, Intimidatort nem is láttam, hogy lenne, akármikor belépek TA-ba. Csináltam régen szobát és 20 perc alatt összehoztam még 2 embert, hogy legyen benne verseny rész is...szal ne vegyél Intimidatort.
-
Creative997
őstag
Csak AP-ért lehet küldözgetni, RP-ért nem, legalábbis nekem nem sikerült
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Creative997 #11943 üzenetére
Igen ezért váltott nevet..és is játszottam vele a broadways 2-n és amikor vége lett akkor faggattam és akkor írta..
Egyébként kikaptam mint állat ő 54.*** időket ment én meg 56.*** mentem. -
Isten88
senior tag
válasz
Karibaba #11944 üzenetére
It's over: vége van.
ISO: egy image-elési típus.
Inkább "This No All" nevén gondolkodj, az nagyobb feladat.Nekem is kellett pár napot játszanom vele, mire rájöttem/felfogtam. =D Akkor egy magyar szobában voltunk és mindenki szakadt a nevetéstől. Valaki írta is, hogy leesett a székről a nevetéstől... XD
Másodpercre pontosan egyszerre nyomtuk az "ok"-ot Danival...
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Creative997 #11943 üzenetére
Szerinted a neve mit jelent? ItSOver ..... ez a vége (amit ki lehet hozni a pályából) vagy valami ilyesmi nem ?
Én nem vagyok perfekt , de szerintem fanatikusabb lett mind volt. -
Karibaba
aktív tag
A múltkori húzása óta szeretem bosszantani ItSOver-t.
Ma is adtam feladatot neki, EZT Csak azt nem értem miért nem kaptam meg az 1. helyért járó díjat ( RP)ez már többször előfordult. 1 újabb hiba a rendszerbe?
-
[HUN]Dani
őstag
-
Creative997
őstag
ööö, nem tudom pontosan miért, de közel 30k rp-t kaptam. Paja, nem tudod most mit osztottak ki??
Egyébként a C-Raceres eventedért nem úgy volt h az 1. kap 10k-t, a 2. 7k, stb? Én 2. lettem és azért járt az a lángolós hülyeség, azt megkaptam, de a cash-t meg a ticketet még nem, ezt se értem. Vagy már keverem az eventeket, annyival el vannak maradva h már nem emlékszem miért mit kapok...
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Hohó, új patch?
Húzom a PT-t, kíváncsi vagyok az újabb bugokra, izé, featurekre.
Ez az esedékes nagy update, vagy csak kicsiny kóstoló? -
Isten88
senior tag
Hollári hollári hollári hó, PT hírdetést olvasni jaj de jó!
09/16/08 New Content is approaching! Cellebrating with a 10% Rush ho...
That's right all were pleased to announce that some exciting new content is finally upon us! Some of the new content will include...New off road and Thunder Alley tracks, chance to win special bonus prizes in explorer mode when you pick up ? icons, new drift cars,drift only cars and skins,parts etc. This is just a small taste of what is on its way! We will keep you all informed as we draw closer to releasing the update! Stay tuned all and enjoy the Rush hour week long bonus!
-
SSP33DY
aktív tag
na végre.. lassan jön az új puccss..izé pecscscs
-
PaJa1
őstag
Most eventen sikerült egész jót TAzni. Végigmentem billről 10 kört rukival táska nélkül és sikerült 3. helyet elcsípni
A 4. taggal draftolgattam, előzgettük egymást, szal nem az volt hogy végig mögötte kapaszkodtam, az ratyi...
5k RP járt minden résztvevőnek. -
csaba0223
senior tag
Ma nyomtam egy kis TA-t! Egész jó volt! A 30 körös az uncsi
de a 15 az türhető
-
erdol
senior tag
-
[HUN]Dani
őstag
Valaki tudna mondani nekem a corollára egy jó balanszt versenyre és fánkra is?
-
Isten88
senior tag
válasz
elmoraan (r) #11909 üzenetére
Elkezdeni érdemes, legalább van miért abbahagyni... XD
-
elmoraan (r)
aktív tag
Elég sok sírás megy a bugok miatt. Érdemes most elkezdeni?
(Eddig nemigen volt időm játszani, most egy kicsit lesz.)
-
Karibaba
aktív tag
Ez nagyon tetszett, ghost on módba mire a célba értem átment rajtam a panni.
Az eredményen eléggé meglepődtem ghost onAzért Csaba harcsázása is érdekes volt.
-
-
csaba0223
senior tag
Azért ez a Kwizibo gyerek nem semmi!!! Tegnap mentünk vagy 10 versenyt, már gyorsulásra rávert mindenkire vagy 200 métert! Csaj nem volt nála! Azért érdekes, hogy van 1-2 ember aki mindig (indokolatlanul) gyorsabb mint a többiek!!!
-
sanye89
csendes tag
Most hogyan is jön speedbug?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Eladó Simgot SuperMix 4 szinte új állapotban!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest