Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Van akinek száraz pályán is gondjai vannak az irányítással.Mit fog az majd itt csinálni?
természetes szelekció
az kiesik
akár én is lehetek egyedül.
egyébként élőben ugyanez van ... sőt gondolom itt is az lesz mint élőben, hogy aki legelöl megy annak nagyobb előnye van, mivel ő tisztán látja maga előtt a pályát ... de ez ilyen! De aki leveszi az effekteket annak kevésbé takarja ki a vízfüggöny a pályát. Ez hozzátartozik a forma1-hez.
Majd vmikor azért én is felmennék követni 2 embert hogy lássam miről beszéltek, mert ez élőben is így van és ez így király! Élőben is sokszor direkt más vonalon követik az elöl lévőt és csak féktáv előtt húzódnak vissza, mert egyébként végig vakon mennének. És a való F1-ben is sokszor mennek vakon esőben, de ugye a pálya be van tanulva tehát kb lehet tudni mikor kell előbb fékezni, stb. Ez része ennek a dolognak.
szerk.: ha meg botrány lesz, akkor lesz, én már régóta vágyok egy igazi drámára mind a versenyzők, mind a kommentátorok részéről
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest