Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8701) MaciG válasza tompiheroe83 (#8676) üzenetére


MaciG
addikt

Köszi, hát pont azok nincsenek benne amik tetszenének és még erősek is (pl Raikou vagy Ho-oh) :(((

kasaf1: Mondjuk ezek amiket példának írtál elég alap dolgok, de itt pl. rengeteg minden fent a a játék mechanikáját illetően is

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#8702) kasaf1 válasza MaciG (#8701) üzenetére


kasaf1
tag

Köszi a választ! Igen, alap dolgok, de magyarul nem igazán van válasz a kérdésekre.. A Poké könyv is igazából csak kedvcsináló, semmiképp nem "használati útmutató". Amit tudok, én is tapasztalatból, véletlenekből, innen-onnan elcsípett információkból tudok... na mindegy, ezek szerint megvan a piaci rés! :DD Én vevő lennék egy ilyen oldalra...

(#8703) MaciG válasza kasaf1 (#8702) üzenetére


MaciG
addikt

Jah hogy magyar, akkor nézd meg ezt

BANZAII

(#8704) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

A támadások változásairól van valahol olyan táblázat, ahol az is le van bontva, hogy mennyiről változott mennyire úgy, hogy 2x70 vagy 1x160?
Pl. Aqua Tale 2x45-ről 3x50-re változott, amit még nem teszteltem, hogy összértékben ugyan több, de hogy gym fight-ban hogy jön ki a profit. Eddig 2 "nagyot" lehetett támdni 45-el, de most 3 "kisebb" lehet 50-nel, ami ugyan támadásonként több és hamarabb lehet ellőni, de hogy így inkább gym védő poké lesz az ilyenből vagy ugyanúgy jó támadásra? Ugyanez a helyzet a Water Pulse esetén is, ami eddig 4x35 volt, de most 2x70 lett, így egy gym védő vapoból lett egy elég jó támadó.
Mondjuk így, hogy még lassabb is lett a harc, lehet hogy továbbra is az 1 nagy támadás a tuti harcra, és a több kisebb a védelemre.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8705) tompiheroe83 válasza J0shu4M1ll3r (#8704) üzenetére


tompiheroe83
tag

Az, hogy a power érték ami az adatlapon van az mekkora, az önmagában csak egy szám, hogy értékelni lehessen ahhoz tudni kell, hogy mennyi idő kell a támadáshoz(a fast moveoknál ez is változott, charge-oknál nem tudom) valamint a megváltozott energy szükségletek értékei nélkül nem sokat ér (ez valahol fent van már, hogy miként változott az energy?).
Lehet, hogy pl az aqua tail power értéke lement 10%-kal de a szükséges energy pl 50%-kal csökkent akkor valójában, sokkal jobb lett. Ha valaminek a power értéke feljebb ment mint pl hyper beam, de emellé az energy szükséglet is jelentősen nőtt, akkor nem biztos, h jó az, hogy most plusz 10 sec mire feltöltöd, hogy aztán egyszer el tudd sütni.

De pl pokemongohub meg a silphroad is hozott le új rangsort, de, hogy mi alapján számoltak senki nem érti, csomó embernek(köztük nekem is) full más értékek jöttek ki... még szerintem várni kell, hogy kiderüljön több adat.

(#8706) J0shu4M1ll3r válasza tompiheroe83 (#8705) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Na ez az. Ezen filóztam hazafele, hogy attól még kérdés, hogy ha alapból lassabb is lett a gym fight, még mennyi idő míg feltölti.
Mondjuk erre pont jó a pokemon storage bővítés, mert nem vagyok rákényszerülve, hogy töröljem, amíg kihoznak egy új rangsort. Meg majd azért meg is nézem, hogy milyenek gym fight közben, az azért érdekel :)

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8707) Sefule


Sefule
tag

Voltak, akik panaszkodtak, hogy nem sokat érnek az új gyümik. Hát én nagyon másként gondolom.
Ha új mon jön szembe, és nagyon nem szeretném elszalasztani, akkor marad a málna. Ha már nem új, de az evolve-hoz kell egy rakat candy, akkor szuper jól jön az ananász a dupla candy-vel. Eddig a banánt elég haszontalannak tartottam, és nem is tároltam belőle, csak néhányat, de ma felbukkant egy Lapras mellettem. A távoli monokat elég nehéz megfogni, úgyhogy kipróbáltam a banánt, és szuper. Elöl marad a Lapras, szépen nyugton. Persze az benne van a pakliban, hogy kijön a labdából, de egyetlen labdát sem szórtam el úgy, hogy nem érte el. (Meg is lett, hurrá :) ). Alig várom, hogy kipróbálhassam egy Dragonite-on.

A Snorlax, Chansey, ilyesmi nem olyan problémás, azt inkább próbálnám ananásszal a duplázásért, kivéve, ha nagyon nagyok, és tutira akarok menni, mert akkor málna.

Amúgy van az új generációból kedvencetek? (Mondjuk olyan, amit nem az ereje indokol, mert az naná...) Nekem a Skarmory :)

(#8708) geckowize válasza kasaf1 (#8698) üzenetére


geckowize
őstag

Kerdezd meg itt es valaszolunk.

"miképpen lehet betenni egy pokémont egy a csapatunk által birtokolt gymbe"
Csapatunk altal birtokolt gymbe ugy lehet berakni pokemont, ha nem 10/10-es, hogy traineled. Traineleskor ha a gymben levo legkisebb cp-hez kepest maximum fele akkora cp-ssel trainelsz, sokkal tobb prestige-t kapsz. Ha nagyobb cp-ssel allsz neki trainelni, mint a gymben levo legkisebb cp-s (tehat van a "pakliban" nagyobb), akkor loszar prestige-t sem kapsz.
Ha 10/10-es akkor is megvan ennek a modja (multiacc), de ezt nem szeretjuk.

"mennyi arany jár a gym birtoklásért"
Pokecoinra gondolsz? [Ahany gymben vagy]x10 coint igenyelhetsz 21 orankent, maximum 100-at.

"hogyan lehet csapatban edzeni"
Sehogy. De ha nem nagyobb cp-set raktok, mint a gymben levo legalso, es torekedtek, hogy annak a fele cpje koruli legyen a pakli, akkor eleg gyorsan lehet huzni parhuzamosan (egymast nyilvan nem latjatok).

(#8709) Dr.NX válasza Sefule (#8707) üzenetére


Dr.NX
addikt

Skarmory nekem is tetszik, illetve egy Ursaringet szívesen összeszednék, csak nem járok az Óbudai-sziget környékén.
Tegnap fogtam Misdreavust, az aranyos, tetszik.

Elfogadom a sütiket.

(#8710) Skeletor


Skeletor
csendes tag

A most megszüntetett, régi movesetekkel rendelkező Pokemonokkal mi lesz? Továbbra is használhatóak, vagy már nem? Illetve megmaradnak a régi movesetek vagy valamikor lecseréli majd őket a rendszer az újabb támadásokra? Elég sok stardustom ráment, hogy felhúzzak egy-egy általam jónak tartott ám régi támadással rendelkező Mont, szóval most kicsit össze vagyok zavarodva...

(#8711) solfilo válasza Skeletor (#8710) üzenetére


solfilo
veterán

Nekem megváltozott, pl a Waterpulse már nem olyan a Vaporeonomnál, mint volt.

solfilo

(#8712) avmpg válasza Skeletor (#8710) üzenetére


avmpg
tag

Maradnak. A régi movokkal. (Legalbbáis eddig úgy volt és remélem így is marad. De sztem nagy lázadás lenne ha elvennék. :D )
Ezeket hívták eddig Legacy moveoknak. (Nem tudom, hogy hivatalosan vagy a tömeg nevezte-e el így.)
Én már totál kész vagyok tőle, hogy hogyan variáljam át a monokat és mit húzzak, egyszerűen nincs időm kitatlálni, annyit kéne utána olvasgatni.... :W

És most már Nagyon de NAGYON kellene a rendezési lehetőség a tárolóban!

(#8713) avmpg válasza solfilo (#8711) üzenetére


avmpg
tag

???

Sejtem mire gondolsz, hogy a move tulajdonságai változtak.
Az lehet, azt nem figyeltem.

De már meglévő move-ot nem vesznek el poke-tól. (Legalábbis remélem...)

[ Szerkesztve ]

(#8714) J0shu4M1ll3r válasza Skeletor (#8710) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Megmaradnak olyannak, mint eddig. Átmennek legacy-ba, a támadások maradnak olyanok, nem fognak változni, de ha most fogsz pl gen1-es pokét az kaphat új támadásokat. A lényeg, hogy ami eddig volt támadása, az marad már neki, nem fog lecserélődni egyik pillanatról a másikra, az már "örökre" marad olyan.
Az, hogy eddig mi ellen mi volt jó most kicsit változott, vagy lehet, hogy marad, de az új támadásokkal lehet felborult a rangsor. Jelenleg ezek kitapasztalása folyik. Pl a Laprasnak csökkent a cp-je de ugyanúgy super eff maradt a Dragonite ellen. Kell még pár nap, mire a sok fanatikus összerak egy olyan ajánlott támadásos táblázatot, mint ami eddig volt.
A másik meg, hogy a gym fight is más, mert lassabbak lettek a támadások.
Szerintem, még ne törölj semmit, ha van elég helyed, mert lehet, hogy maradt ugyanolyan vagy hasonlóan jó az a poké, amit felhúztál, de ha meg lett 1 vagy 2 jobb támadás is, attól még tudsz vele gymezni, vagy legrosszabb esetben jó lesz gym védőnek. A dust miatt kár aggódni. Ha eddig jó volt, az ezután si használható lesz valamennyire, illetve frissítés óta azért valamivel többet lehet összeszedni, ha találsz 2. vagy 3. evolve-okat. Amúgy meg, ha van egy jó iv-s poké, és még jó támadásai vannak, akkor nincs olyan, hogy elpazarolt dust. Eddig használtad támadásra, és mint korábban mondtam, legrosszabb esetben ezután használod védésre, de legalább nem a legalsó szinten lesz, így akár még több napot is maradhat ott.

@(#8711) solfilo :
A töltő csíkra gondolsz? Az változott, meg az értéke.

(#8712) avmpg:
És most már Nagyon de NAGYON kellene a rendezési lehetőség a tárolóban!
Na igen, elég életmentő lenne. Láttam sokak különféle speckó karaktereket írnak a névbe, de már a rövidítés is rövidítve van, most meg, hogy vannak új támadással és régivel is pokék, én is csak hagyom őket, de csak gyűlnek és gyűlnek.

[ Szerkesztve ]

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8715) solfilo válasza avmpg (#8713) üzenetére


solfilo
veterán

Igen, úgy értettem, hogy maradt Waterpulse, csak másképp viselkedik (csíkhossz), mint eddig. Lehet félreértettem a kérdést. :B

(#8714) J0shu4M1ll3r: igen, erre. :K

[ Szerkesztve ]

solfilo

(#8716) avmpg


avmpg
tag

Még egy trükk. Bár lehet későn szólok.
Én direkt nem fogtam 2. variánsokat, mert az elsőből evolvekor több XP jön. (Lucky egg. ;) )

(#8717) avmpg válasza Sefule (#8707) üzenetére


avmpg
tag

"Amúgy van az új generációból kedvencetek?"

Naná! :)

Celebi
Mantine
Furret

Persze a GenI és abszolút fav Mew még mindig sehol. :(((

(#8718) marositech


marositech
senior tag

Ajh...egyre több noob berakja blisseyt védőnek, viszont észrevettem, hogy a számláló már 8-nál kiírja, hogy Time is up.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#8719) kasaf1 válasza geckowize (#8708) üzenetére


kasaf1
tag

:R Nagyon köszönöm a segítséget!

A kedvenc: Furret, és Umbreon, no + Snubbull
Ami gaggyer: Hoppip, és Xatu

(#8720) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Tojásból jött az imént egy Tyrogue, és a HP a legjobb statja :D Hello Hitmontop :D :D

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8721) Stockbauer79


Stockbauer79
tag

Elmúlt 6 kapott tojásból 5 2km, 1 10km-es. Niantic kifogyott az 5 kilósból? :C

just leave me alone

(#8722) kigyi_23 válasza Stockbauer79 (#8721) üzenetére


kigyi_23
addikt

Igen, mert mindet nekem adja. Idén még 10km-es tojást nem kaptam tőlük.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#8723) Stockbauer79 válasza kigyi_23 (#8722) üzenetére


Stockbauer79
tag

Eddig nekem is csak az jött szinte, event óta viszont szinte nem is láttam 5-öst. 10es meg 3 havonta ha jön, abból is Jynx-ek jöttek, meg baby 2, pl ebből Smoochum.

[ Szerkesztve ]

just leave me alone

(#8724) avmpg válasza Sefule (#8707) üzenetére


avmpg
tag

Na akkor csak, hogy felb@ssz@l@k ;]

Fél óra különbséggel fogtam őket.
Szóval vagy iszonyat mákom volt, vagy jó hír, hogy nem lesz ritka.
A háttere baromi jól néz ki!
Labdaszedő körúton voltam (41-es vili) és Margit korháznál jött az egyik, pattantam is le :), aztán Fehérvárinál a másik. Szóval kb. a két végállomás. :)
És láttam egy Mantine-t a várnál, de nem volt már időm érte menni. :O

Apropó idő...
Ezt hogy? Hogy?



Egy gymben.
Én is kérek ilyen sok időt. Összes Coin-om érte. :)

De alakul nekem is a gonoszság. ;]

(#8725) MaciG válasza marositech (#8718) üzenetére


MaciG
addikt

Blissey az egyik legjobb védő lett, csak tudni kell jókor betenni. Csak fel kell tolni a cp-jét, hogy ne ő legyen alul és akkor aki edzi a gym-et úgy se nagyon jut el odáig. :)

Ilyen larvitar nest van esetleg valamerre? :)

[ Szerkesztve ]

BANZAII

(#8726) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Aki esetleg lemaradt a Pikachu medálról: Pokémon day event

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8727) J0shu4M1ll3r


J0shu4M1ll3r
senior tag

Végre visszaállították a gym fight gyorsaságát. A fast move-ok megint gyorsak, és elvileg valamit balanszoltak Blissey ellen is, pl Alakazam is labdába tud rúgni. Fight-ot teszteltem, ismét aprít a vapo, de a Blissey teszt majd meló utánra marad.
Nem is értem, hogy mi volt az ok a változtatás mögött, vagy lehet hogy csak valami bug volt, de nem akarták bevallani :)

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8728) Magnetic válasza J0shu4M1ll3r (#8727) üzenetére


Magnetic
csendes tag

Igen, gyorsak lettek, viszont felezték egy csomó fast move sebzését! Pl water gun 10->5, Bubble 25->12, Bite 10->6, Dragon Breath 12->6! Úgyhogy a Vapo-k maradtak gyorsak, de fele akkora sebzéssel

[ Szerkesztve ]

(#8729) J0shu4M1ll3r válasza Magnetic (#8728) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Tényleg. Azt nem is néztem. De egyszer már volt ilyen nyáron, hogy 10-ről 6-ra nerfelték, erre most megint 10, de lassú, aztán megint gyors, de 5...
Na mind1, legalább a harc része gyorsabb lett.
Még a Blissey ellen vagyok kíváncsi, mert az egy dolog, hogy nehéz leverni, de saját gymet húzni kb esélytelen, ha az alján van a gymnek.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8730) -Faceless- válasza avmpg (#8724) üzenetére


-Faceless-
őstag

Azt se tudtam, hogy Skarmory ritkának számít, a szomszéd sarkon kb. akárhányszor bekapcsoltam a játékot volt egy, arra se méltóztattam, hogy kimenjek érte...

És igen, én is kérnék egy kicsit az ő idejükből... :(

[ Szerkesztve ]

(#8731) marositech válasza avmpg (#8724) üzenetére


marositech
senior tag

A goto-s csávó volt a FB POGO csoportban az első magyar 40-es.
Meg aztán ők nyomják folyamatosan a corvin negyedes lure-t.

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#8732) Dr.NX válasza -Faceless- (#8730) üzenetére


Dr.NX
addikt

Nem hinném, hogy a Skarmory ritka madár lenne, nekem is van kettő, pedig nagyon szerencsétlennek érzem magam a játékban. Tényleg jól néz ki a steel háttér.
Tegnap evolve-oltam Espeont, persze Psybeam lett, ami a leggyengébb DPS-ű charge move.
Volt még pár Eevee-m, ezért csak úgy evolve-oltam még hármat, mindhárom (!) Water Pulse-os Vaporeon lett. :(((

Elfogadom a sütiket.

(#8733) MaciG válasza Dr.NX (#8732) üzenetére


MaciG
addikt

Ritka vagy sem, kétlem hogy a 148-as attackkal és a 130-as staminaval érne bármit is. :U

BANZAII

(#8734) -Faceless- válasza MaciG (#8733) üzenetére


-Faceless-
őstag

Na pontosan ez az amiért nem mentem ki érte :D

(#8735) geckowize válasza Dr.NX (#8732) üzenetére


geckowize
őstag

Az semmi, nekem a masodik Espeonom is Psybeam-es lett... :W Skarmory nekem a gen2 start penteken este jott a haz udvaraban belureozott stopbol, jo low cp, 150 koruli, valamint egyszer wildban is jott egy 1540-es melohelynel (33% IV-s sajnos).

Eevee-t egyebkent lehet 100%-os valoszinuseggel Espeonna es Umbreonna evolveolni az elso, atnevezeses modszer utan is.

Rakd be buddynak az Eevee-t, majd setalj vele 10 km-t, legyen meg a 2 candy (irjak requirementnek, de igazabol a 10 km mar ad annyit, ugyhogy annyira nem ertem miert irjak), es ha nappal evolvalod, akkor Espeon, ha este, akkor Umbreon lesz.

Umbreont nagyon sajnalom, hogy ilyen retek statjai vannak, szvsz legjobban kinezo Eevee evolved form.

Vaporeonbol nekem eleg keves jott, julius 20 ota jatszom, 4 van, egyik se hydro pumpos... annyira mondjuk nem is erdekel, mert a budapesti gym metaban a moveset nem szamit tobbe, ha vki le akar valaki (vagy tobben, csapatosan) verni egy gymet, akkor leveri, mindenkinek van mar hasznalhato attackere... Most mar inkabb a gymkannibaloktol kell felni, akik ellenseges csapatbeli acc-kal kiverik az alsot, feltrainelik es berakjak magukat. Emiatt kb csak a CP szamit mar, hogy ne te legyen az aldozat ezek ellen...

[ Szerkesztve ]

(#8736) Riccsiz_h


Riccsiz_h
aktív tag

Már sokat csalódtam a játékban a megjelenés óta, de most az új updateben lévő dolgok (végre nem akad minden, nem fagy ki a játék, a GPS is pontosabb lett, a betöltési idő végre nem 5 perc 8 magos telefonnal) és az új generáció meghozta a kedvem.

Viszont sajnos azt vettem észre hogy a gymekkel kapcsolatban hogy miközben trainingeled a saját gymed, a gym nem akkor kapja meg a pontokat amikor én befejezem a fightot, hanem (feltételezem) az egyes pokemonok legyőzése után. Ugyanis úgy jártam hogy este 7-kor egy kieső részen (ebben az időszakban kb. senki nem jár arra már) egy híd alatt találtam egy level 9-es Mystic gymet neki is álltam végre be tudok tenni egy pokemont én is valahova, mert amerre én járok mostanában mindenhol level 10 Mystic gymek vannak, de tényleg vagy 20 darabot végignéztem.

Aztán nagyban harcolok a telefonom már merül, és végre megvan erre mikor be akarom tenni a "megérdemelt" helyre a Vaporeonom ezt látom :( :(

Úgy hogy most már értem miért van sok embernek 2 fiókja 2 különböző frakcióból, szerintem én is beüzemelem a kis accot lassan

(#8724) avmpg

Mai fogás, Bp. Rákóczi tér közelében :K (most láttam először)

[ Szerkesztve ]

Üdv. Riccsiz

(#8737) Dr.NX válasza geckowize (#8735) üzenetére


Dr.NX
addikt

Én is ezt írtam két napja.

Elfogadom a sütiket.

(#8738) Sefule


Sefule
tag

Ma éjfélkor megkaptam végre a 7. napi bónuszt, és leteszteltem, amit már többen írtak a redditen: igen, jött egy evolution item (dragon scale amúgy). Nem ez volt persze az első item, eléggé össze-vissza jönnek. Van, hogy két napig egy sem, aztán egy nap kettő is. (Mondjuk elég sok időt játszottam, mióta megjelentek az új szörnyek. :) )

(#8739) kigyi_23 válasza Sefule (#8738) üzenetére


kigyi_23
addikt

Na és az mire jó, mert szerintem nekem is van már belőle.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#8740) flexit8 válasza kigyi_23 (#8739) üzenetére


flexit8
újonc

King's Rock: Poliwhirl > Politoad, Slowpoke > Slowking
Dragon Scale: Seadra > Kingdra
Metal Coat: Onix > Steelix, Scyther > Scizor
Up-Grade: Porygon > Porygon2
Sun Stone: Gloom > Bellossom, Sunkern > Sunflora

Flexit

(#8741) kigyi_23 válasza flexit8 (#8740) üzenetére


kigyi_23
addikt

Ááá ez jól hangzik :)

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#8742) avmpg válasza Sefule (#8738) üzenetére


avmpg
tag

Most, hogy mondod megnéztem, nekem is jött valamikor egy dragon scale. Észre se vettem. :D (Azt hittem csak a 7day strike-nál ad.)

(#8736) Riccsiz_h
Ezek szerint úgy néz ki Skarmory olyan lehet majd mint a Pinsir vagy Scyther a GenI-ben.
Jó lenne ha kiderülnének már ezek... (Visszaemlékezés effekt "(#8650) avmpg - Spawn rate table-t tud valaki?" :) )

Egyébként ez a gym-es történet elég szemétségnek tűnik...
Csak mert egy 32-es játékos miért tesz egy 79-es Rattatát be?
Ha nem direkt kib@szás, akkor azt tudom elképzelni, hogy autóval, tömegközlekedéssel arra járt és hirtelen betett valamit és pont a Rattata volt hirtelen kéznél. (Jártam már én is így.)
Ha viszont direkt szemétkedés, akkor megvan a véleményem. Pláne úgy hogy saját csapattag...

Még valami. Biztos, hogy egy mon legyőzése után adja a pontot, mert még az új verzió is buggol és többször lefagy gymfight közben és elég gáz lenne, ha elkezded végig verni a gym-et és 6 mon legyőzése után elvesztenéd amiért addig küzdöttél...

[ Szerkesztve ]

(#8743) Palika71 válasza Sefule (#8707) üzenetére


Palika71
őstag

"de ma felbukkant egy Lapras mellettem.... Snorlax, Chansey, ilyesmi nem olyan problémás, azt inkább próbálnám ananásszal a duplázásért,

Te hol nyomod a játékot? :Y
Én lassan 31-es vagyok, Laprast még nem láttam, Snorlax egy jött tojásból, és egyet fogtam, Chansey meg egy jött tojásból... :O

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#8744) solfilo válasza Palika71 (#8743) üzenetére


solfilo
veterán

Én 28 vagyok, Snorlax-ot nem láttam még, Chansey kelt tojásból (80% IV). Két Laprast is fogtam, mindkettő pici, gyenge IV-vel. (egyiket Solton, másikat Bp nagykörúton)
Dratinik merre szoktak lenni? Kéne egy rendes IV-st elkapni, ha már kelni nem akar. Bár már annak is örülnék, ha bármilyen Dratinit el lehetne kapni, 2-t fogtam eddig. :)

[ Szerkesztve ]

solfilo

(#8745) avmpg válasza solfilo (#8744) üzenetére


avmpg
tag

BP.
Én úgy vettem észre ahol sűrű spawn van. Pl. panelház, egy irodaépület wifi pozíciója, mobilcella, stb... oda be szokta dobni a ritkábbakat néha. Kb. Így lett 5 Snorlax-om és 6 Laprasom... Vidéken egy db Snorlax-ot fogtam és azt is tök véletlenül láttam meg, előtt-után soha nem is láttam, Laprast se. A legdurvább amit láttam egy dragonair volt. Azt is egyszer. Dratinit is csak kétszer.
Szóval ez megint genyaság a készítőktől!!! :(
Chansey-t a Valentin event alatt "rogyásig" lehetett szedni, én kilencet fogtam.
Illetve Dratini spawner volt a Láchid Budai és Pesti oldal is, nem tudom, hogy az él-e még.

[ Szerkesztve ]

(#8746) solfilo válasza avmpg (#8745) üzenetére


solfilo
veterán

Köszi! :)

solfilo

(#8747) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Nocsak, megint nest váltás van.
Ugyebár múlt héten is volt a gen2 miatt és most megint.
Azért remélem marad a két hetes intervallum.

Evolve-oltam végre egy Alakazamot, Confusion/Focus Blast.
Nem is olyan rossz a FB, ugyan STAB nincs, de úgyis Normal monok (Snorlax, Blissey) ellen fogom használni, azok ellen meg very effective, így majdnem egyforma a DPS-e a Futuresighttal.
Viszont Tyranitar (dark/rock) ellen meg duplán hatásos, úgyhogy kis örülés. (Persze nyilván egy Machamp C/CC jobb T ellen.)

Elfogadom a sütiket.

(#8748) MaciG


MaciG
addikt

Apropó, gen2ben vannak régió lockos monok?

BANZAII

(#8749) Dr.NX válasza MaciG (#8748) üzenetére


Dr.NX
addikt

Igen, Heracross és Corsola.

Elfogadom a sütiket.

(#8750) Sefule válasza Palika71 (#8743) üzenetére


Sefule
tag

Kétlaki vagyok, de nagyrészt Bp-en.
Egyébként a Valentin-napi event alatt Bp-en nagyon sok Chansey volt, és működött a térkép is. Akkor lőttem egy ilyen screenshotot.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.