Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:42:08

LOGOUT.hu

Pokémon Go témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8451) avmpg válasza avmpg (#8450) üzenetére


avmpg
tag

Monok húzásához nagyon jó példa.

Tangela.

Még mindig ő a buddy.
Most 1898CP-s. (Míg egy Jolteon ezen a szinten 2300 körül van.)
A maxhoz (35-ön) 81000 dust és 90 candy kell még.
És akkor 2000 körül lesz a max CPje. Jolteonnak ott már akár 2500+

Egyébként kipróbáltam és Vaporra nem üt annyira nagyot, mint a Jolte vagy az Acid/SolarBeam-es Vicreebel-em.
Pedig abból kiindulva, hogy ez egy brutál ritka mon, azért illene, hogy valami extra járjon vele...

[ Szerkesztve ]

(#8452) Treborka


Treborka
újonc

1

[ Szerkesztve ]

(#8453) AKata22


AKata22
újonc

Hol lehet jelenteni a csalókat,ott sincs mikor zúzza a gymet? Nem első eset már!

(#8454) marositech válasza avmpg (#8450) üzenetére


marositech
senior tag

Nálam is a végét járja a hype, megvan az összes poke, 400 csalót jelentettem fel eddig, kevés hatékonysággal. Lassan elég lesz ebből. :)

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#8455) MaciG válasza avmpg (#8450) üzenetére


MaciG
addikt

Ezzel én is így vagyok (lvl34). Eddig mindig a kezemben/zsebemben ment a játék ha sétáltam, ma már eszembe se jut elővenni. Napi küldit megcsinálom, beszedem a 100 coint ( ez is vicces hogy alig gym-ezek mégis mindig ~15ben benne vagyok, mert a környéken nagyon lecsökkent az aktivitás, de van ahol már szeptember óta bent ülök :Y ) és kész. Ha mér nagyon unom magam akkor sétálok vele picit.

BANZAII

(#8456) tompiheroe83 válasza avmpg (#8451) üzenetére


tompiheroe83
tag

2000 trainingelésen vagyok túl a nagyja tangelával, van egy 1209 meg 1228-asom, gyakorlatilag még nem találkoztam olyan vaporeonnal amit ne ütnének le, legyen szó 2800-asokról is és 2450 felettiekkel 1000 prestige gaint adnak és három mini potionnel full fegyógyíthatóak, zseniálisak trainhez. Viszont csak a power whip a jó! A solar beam egy fos, power whip 2.8 sec, az egyszerre indított aqua tail elől is el lehet ugrani, gyakorlatilag nincs olyan charge move ami elől ne tudna elugrani lazán úgy, hogy a legmagasabb a dps-e közben(31.3), ráadásul a fast moveok elől is lazán kitér (0.65 a fast moveja). Van ilyen cp-s jolteonom, victreebellem és mondom 2000 training van mögöttem, labdába se rúgnak tangela mellett.
Van egy maxos tangelám is az persze fos, annál millió jobb van ha az felhúzza az ember, a tangela a legszuperebb trainingelős mon.

Marositech: 400 csaló feljelentése, gratulálok... :D :D mi az a kevés siker? volt már itt erről szó, hogy semmit nem ér, de kíváncsi vagyok arra a kevés sikerre. bocsi de az önkéntes rendőröktől kiborulok... hál istennek a niantic is így van ezzel :)

(#8457) avmpg válasza tompiheroe83 (#8456) üzenetére


avmpg
tag

Na ezt jó, hogy írod ( :R ), mert eddig a SB-est húztam, mondván, hogy az csapja a nagyobbat (azt láttam, hogy DPS-ben nagyobb, de a a dodge macerásabb, legalábbis nekem :) ).
Van egy PW-es is, át is teszem, és akkor inkább azt húzom és kipróbálom őt is.

400 csaló???
Azt durva. Felétek nagy lehet a mozgás.
És gondolom valaki folyamatosan kreálja a fake logineket, húzza és gyűjti a Snorlaxokat a tradehez...

Én csalót még nem mertem jelenteni, mert amikor már határon voltam, hogy jelentek egyet, mert nem láttam sose és vagy kétszer láttam gymezni, amikor senki se volt a közelbem, akkor találtkoztam vele és állítása szerint nem spoofolt sose. Persze kérdés mennyire volt becsületes...

[ Szerkesztve ]

(#8458) J0shu4M1ll3r válasza avmpg (#8449) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Én ezt néztem még korábban.
Ha jó a Machoke, akkor mehet az, de ha nem írja ki, hogy super eff, akkor váltani szoktam Rhydon-ra. Nekem az első Snorlaxom pont EQ, ami ellen egyik sem jó, azok ellen jöhetnek a madarak.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8459) marositech válasza tompiheroe83 (#8456) üzenetére


marositech
senior tag

Önkéntes csalóktól kiborulok. Szinte érthetetlen számomra, hogy egyeseknek miért nehéz tisztán játszani.
Vágtam már haza 35-ös csalókat, újfent jobb módszerrel. Videót készítek a fly/fakegps gym foglalásról.
Az be szokott válni.
Szépt óta gymezek, napi (és többször) rendszerességgel járok a gym előtt. Lassan fél év alatt összesen 2 emberrel!!! találkoztam aki épp bontja vagy húzza a GYM-t. És aza GYM naponta 3-4x vált színt.
Amúgy nem nagy dunszt reportolni és ha nem gond élvezettel teszem. :R

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#8460) Atex válasza avmpg (#8449) üzenetére


Atex
tag

És milyen támadása volt a te Machampodnak? Mert a fiamnak BP-"xy" lett az nem ér semmit, de ez ledarálja pillanatok alatt, jobban mint bármilyen Vapo. Nem mindig van jelentősége, de így mindkét támadás Super Effektív a Snorlax ellen. Nekem bejön.

A Tangela ügyhöz sajnos nem tudok hozzá szólni, kelt 2 db, de mind VW-Sludge bomb. Semmit nem érő így. Van 25 Candym, és várom a következőt.

(#8461) MaciG válasza J0shu4M1ll3r (#8458) üzenetére


MaciG
addikt

Snorlax ellen szerintem Dragonite. Machamp-nak a támadása hiába 1.25ös szorzós ( karate chop) még így is gyengébb mint a dragon breath. Ráadásul base statokban is jobb a Dragonite, így még nagyobbat sebez.

BANZAII

(#8462) Dr.NX válasza J0shu4M1ll3r (#8458) üzenetére


Dr.NX
addikt

Snorlax ellen: minél magasabb DPS.
Sorba rendeztem a listát attack szerint és megnéztem, hogy kinek mi a legmagasabb True DPS-e, ez az attack értéket és a same type bónuszt is számolja. Ezekkel lehet legjobban összehasonlítani az egyes támadókat azonos szintet feltételezve. (Noha nincs számolva, hogy hosszabb idő alatt melyikből hányat lehet ellőni.)
Alakazam PC/P: 21/33 (rezisztens ZH-ra, érzékeny lickre)
Dragonite DB/DC: 20/36 (rezisztens EQ-re)
Gengar SC/SBomb: 19/34 (de a SC not very effective Normal ellen x0.8) (érzékeny EQ-re, lickre és ZH-ra, rezisztens BS és HB-re)
Exeggutor ZH/SB: 17/35 (rezisztens ZH-ra és EQ-re, érzékeny lickre)
Arcanine FF/FB: 17/34 (érzékeny EQ-re)
Flareon E/FB: 15/37 (érzékeny EQ-re)
Charizard WA/FB: 17/34
Gyarados B/HP: 16/35 (rezisztens EQ-re)
Vaporeon WG/HP: 16/30
Rhydon MS,RS/SE: 15/36 A Mud Slap-nek van STAB-je, a Rock Smash ugyan very effective, de nincs STAB-je, tehát kb. egyformák. A Rhydon rezisztens a HB és BS ellen, de érzékeny EQ-re.
Golem kb. ugyanez.
Machamp KC/CC: 11/44 (x1.25) (érzékeny ZH-ra)

Tehát látszik, hogy a Machamp hiába very effective, a Karate Chop még így is szuboptimális, viszont a Cross Chop jobb mindennél.

Az itt leírtakat egyébként Chansey-re is lehet alkalmazni, ha az ember nem akar timeoutolni. :) Nála nem kell nézni, hogy milyen támadásai vannak.

Elfogadom a sütiket.

(#8463) J0shu4M1ll3r válasza MaciG (#8461) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Én a szorzók miatt linkeltem azt az oldalt, de tény, hogy Dragonite több hp-val kitartóbban tudja támadni. Machamp a super effective miatt jött szóba, annak a támadása jobb normal ellen, de ettől még lehet, hogy a Dragonite egyedül bezúzza.
Régebben én is néztem, hogy melyik ellen melyik a jobb, meg számolgattam. Azóta max saját gym húzásnál nézem, hogy kevesebb cp de super eff. monokkal megyek, mert akkor gyorsabban tudom húzni. De ha ellenséges gymet bontok, ott meg úgyis van 6 monom, és amire simán nem elég a 6 mon, annál nem sokkat többre elég 6 super eff mon. Max több poti, de az meg úgyis jön bőven.

@(#8462) Dr.NX
Nálam volt, hogy egyik gym-ben lévő Snorlax ellen super eff. volt a Machamp, de a mellette lévő gym-ben lévő
Snorlaxra már nem, ott váltottam Rhydon-ra és annak írta ki, hogy super eff.
Mind1.

[ Szerkesztve ]

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8464) Atex válasza MaciG (#8461) üzenetére


Atex
tag

Kezdtek meggyőzni róla, hogy a Machamp gyenge a Snorlax ellen. Valamiért nem így emlékszem, bár sok tapasztalat még nincs a harcosban.

Lefuttattam egy gym tesztet (Battle Pokedex:Go) először Machamp (KC-CC) vs. Snorlax (összes verzióval). legjobban a LI-EA támadásút tudta nagy nehezen leverni. Az egyéb támadású Snorlaxet csak ha sokkal kisebb volt, akkor tudta legyőzni. Valamiért nem ez volt az emlékem. :F

Ha Vapo volt a támadó (ua. CP-s mint a Machamp, WG-HP) az a nála 25%-kal nagyobb Snorlaxet is simán leverte. :C

Ha tesztet ua. Cp-s Dragonite-tal futattam, jobb volt mint a Machamp (sokkal), de nem volt olyan jó mint a Vapo.

(#8465) Atex válasza J0shu4M1ll3r (#8463) üzenetére


Atex
tag

"de tény, hogy Dragonite több hp-val kitartóbban tudja támadni. Machamp a super effective miatt jött szóba"

A Dragonitenak kicsi a HP-ja. Pl. Dragoniteom 3092 CP 142 HP, a Machampom 2434 CP és 142 HP!

De abban egyetértek, hogy sok jelentősége nincs a gyakorlatban. Elindulunk a fiammal ketten, és bármit szétbontunk (szinte). A múltkor az egyik 10-es gymünket láttam, hogy bontják (edzeni ugye már nem lehetett). Odaszaladtam, sehol senki. Na már b@szta is fel az agyamat, gyorsan videó meg telefonálgatás. Majd figyelmes lettem a bokrokból kisgyerek hangokra. Basszus négy kisgyerek, 12-15 szintűek szétkapták a gymet mint a rongyot.

(#8466) J0shu4M1ll3r válasza Atex (#8465) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Akkor azonos :D
Mind1, a lényeg a super eff. kiírás volt, arra írtam, hogy a Machamp olyan a Snorlax ellen, míg másoknál vagy nemír ki semmit vagy not very eff.
De a summa ugyanaz, ha valaki akarja, simán zúzza a gymeket, csak poti legyen elég, meg a mostani uborkaszezonban elegendő kedv és persze vastag öltözet.
Magicarp nest miatt többször voltam kint Margit-szigeten, és többnyire kb 8-10es szintáek voltak a gymek, de azért volt, hogy rövid időn belül lekapták és már más színű volt.
Én pl csak prestige húzás közben szoktam "nagyon" nézni, hogy igenis legyen super eff, és kevesebb cp, de gym foglaláskor kb mind1, hogy milyen mont viszek (azért nem csak olyat, ami not very eff.), mert ha nem megy 2 nekifutásból, akkor megy 3ból.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8467) avmpg válasza Dr.NX (#8462) üzenetére


avmpg
tag

:R
Ez de király, köszi!

Én inkább kisérletezgettem és arra mentem, hogy minél jobban henteljem.
Charizard-al és Flareonnal szoktam még ellene menni a Vapor mellet, azok még egész türhetők.
Arcanine nem annyira vált be.
Exeggutor kb. szinte semmit sem ért...
Rhydon-t még nem próbáltam, eddig mindig volt jobb nála (és őt gymből egy gyenge vaporral is kiütöm pillanatok alatt, még akkor is ha 3000+os, úgyhogy nem sokra tartom... trainelni jó :) ).

Ezeket kipróbálom:
Alakazam PC/P - ZH ellen
Dragonite DB/DC (mondjuk nekem SW/DC-s, de jó lesz) - EQ ellen
Gengar SC/SB - BS ellen

Majd visszajelzek.
Most nagyjából ez a legizgalmasabb a játékban. ;)

[ Szerkesztve ]

(#8468) Palika71 válasza avmpg (#8457) üzenetére


Palika71
őstag

"húzza és gyűjti a Snorlaxokat a tradehez"
Hogyan lehet gyűjteni a Snorlaxokat? :F

Mindenki a maga szintjén nyomorog!

(#8469) solfilo válasza Palika71 (#8468) üzenetére


solfilo
veterán

Ez engem is érdekelne, még csak gym-ben láttam. :DDD

solfilo

(#8470) J0shu4M1ll3r válasza Palika71 (#8468) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

Bp-n azért napi szinten 1-2 meg szokott jelenni, mint pl Lapras is.
De ha csaló, akkor tuti, hogy snipe-ol.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8471) Atex válasza avmpg (#8467) üzenetére


Atex
tag

Lefutattam a tesztet:
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 L-EA; Victory 22% - 78%
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 L-BS; Victory 1% - 99%
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 L-HB; Victory 36% - 64%
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-EA; Victory 18% - 82%
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-BS; Victory 2% - 98%
- Alak. CP2400 HP89 PC-P vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-HB; Victory 24% - 76%

A BS ellen nem igazán tűnik használhatónak. Legnagyobb esélye a Lick – Hyper Beam ellen van.

- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 L-EA; Victory 71% - 29%
- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 L-BS; Victory 20% - 80%
- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 L-HB; Victory 47% - 53%
- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-EA; Victory 15% - 85%
- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-BS; Victory 0% - 100%
- Drag. CP2400 HP127 DB-DC vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-HB; Victory 6% - 94%

A ZH-BS ellen nem igazán tűnik használhatónak. Legnagyobb esélye a L-HB ellen van.

- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 L-EA; Victory 0% - 100%
- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 L-BS; Victory 0% - 100%
- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 L-HB; Victory 0% - 100%
- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-EA; Victory 0% - 100%
- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-BS; Victory 0% - 100%
- Geng. CP 2400 HP101 SC-SB vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-HB; Victory 0% - 100%

A Gengar ezek szerint nem a Snorlax ellen van.

- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 L-EA; Victory 99% - 1%
- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 L-BS; Victory 81% - 19%
- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 L-HB; Victory 87% - 13%
- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-EA; Victory 27% - 73%
- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-BS; Victory 10% - 90%
- Vapo. CP 2400 HP190 WG-HP vs. Snorlax CP2800 HP243 ZH-HB; Victory 44% - 56%

Talán ez a eredmény a te eredeti állításodat igazolja, jó lehet a Vapo főleg a Ghost típusú Fast Move ellen.

Nem tudom ez a kis progi mi alapján számol, ezért nagyon kíváncsi leszek a te "utcai harcos" tapasztalataidra.

[ Szerkesztve ]

(#8472) Dr.NX válasza avmpg (#8467) üzenetére


Dr.NX
addikt

Az általam leírtak alapján a Gengarral nem igazán érdemes próbálkozni. A shadow claw eleve NVE, ráadásul a papírvékony HP-ja mellett mindkét alaptámadásra érzékeny.
Érdekes, hogy szerinted az Exeggutor nem az igazi, a számok alapján erős középmezőny, ZH és EQ-ra is rezisztens.

Elfogadom a sütiket.

(#8473) Atex válasza Dr.NX (#8472) üzenetére


Atex
tag

A fenti teszt alapján sem alkalmas a Gengar.

Bocs előbb elnéztem, a Dragonite a Lick - Earthquake ellen a legjobb.

Az Exeggutornak is van keresni valója a fenti feltételekkel a Snorlax ellen, általában fifti-fifti. Kivéve ha Body Slam, akkor szinte nem tudja leverni.

[ Szerkesztve ]

(#8474) Dr.NX válasza Atex (#8473) üzenetére


Dr.NX
addikt

Még mindig nem jól javítottad, most L-HB-t írtál. :)

Elfogadom a sütiket.

(#8475) tompiheroe83 válasza marositech (#8459) üzenetére


tompiheroe83
tag

De mi az, hogy ez beválik? Erre vagyok kíváncsi! Nem azt mondom, h a csalás jó csak azt mondom, h a report nem jelent semmit! Placebo. Itt ülök a lakásban leverem a gymet mellettem, az utcán ketten állnak és néznek, hogy nem látnak. Feljelentenek. Ha kapnék ezért büntit az érne??? Az tök mind1, hogy egy kietlen utcán történik ez vagy az előbb említett példával, mégis, hogy vizsgálja ki ezt a niantic? Meg komolyan hiszed a nianticról aki szerinted minden elszúr és leszar a kommentjeid alapján, h ezzel foglalkozik, ezért embereket fizet, h egy olyan dolgot csináljanak ami megítélhetetlen egy 2 soros netes "feljelentésből", nincs értelme, nem dönthető el, meg áhh minden józan ész(nem logikátlan önkéntes rendőr ész) szerint kivitelezhetetlen? Erre vagyok kíváncsi, h mit értesz az alatt, h több kevesebb sikerrel. Az, hogy másnap már nincs ott az ember az nem jelent semmit!!! Én is utazok, gymelek, soha nem megyek arra többet, ha cheater vagyok elmegyek a másik varosba beteszem, aztán ha bent marad akkor jó, ha kiütnek akkor nem megyek vissza mert van vmi helyi aki úgyis védi, hogy real vagy csaló nem érdekel, nem fogok ott szenvedni meg visszajárni, megyek a köv városba.
Erre válaszolj, h mi az, h több-kevesebb sikerrel, engem nem érdekel más csak az általad birtokolt bizonyítékok amivel te rendelkezel de a világ pokemon gos közösségéből senki más!

[ Szerkesztve ]

(#8476) Atex válasza tompiheroe83 (#8475) üzenetére


Atex
tag

:F

[ Szerkesztve ]

(#8477) marositech válasza tompiheroe83 (#8475) üzenetére


marositech
senior tag

:W
Mivan itt? Téged bannoltak onnan vagy mi?
Pofonegyszerű, megírtam egy szép gyönyörű report sablont ügyvédes angol stílusban (igen van ilyen, ne is kérdezd). Benne a greenwichi idő, melyik GYM és a cheater neve.
Pl. XY tér egy kis szoborral ez a GYM. Körülötte alacsony házak (igen, GPS spoofer kizárva).
Ha én a szobortól több mint 5 méterrel távolabb állok, okos logikával élve kiesek a GYM-ből.
Tér egyik sarkán egy kávézó, ami tökéletesen rálátsz a térre. Kellemes kávéfogyasztás közben megfigyeled, hogy GYM-ed amin benne vagy, bontják. Innentől már tudod a többit.

Napi rendszerességgel meghatározott időben foglalta a GYM-et egy sárga 35-ös user.
Akkortájt küldtem el az első reportot videóval. Azóta semmi. Mármint nem láttam többé. ;]
Kedvencem egy piros 2x szintű user volt, GYM foglalásom után rögtön visszaverte. Ugyanaz az user. Gondoltam viccelek egy kicsit, visszavertem. Hát csak azért is -vissza-visszaverte. Pár napig csinálta, ez idő alatt kb. 3 reportot küldtem videóstul. Azóta már nem láttam.

Amúgy lezárnám ezt a témát.
De szívesen ajánlanám a Városligetet és a Margitszigetet GYM foglalás céljából. Ott szépen ki lehet szűrni a csalókat.

Atex: Amúgy én is elszoktam beszélgetni velük. Jó pár régi kommentekbe is írtam, hogy GYM foglalás során milyen fazonokkal találkoztam. :)

[ Szerkesztve ]

Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)

(#8478) tompiheroe83 válasza marositech (#8477) üzenetére


tompiheroe83
tag

"ügyvédes angol stílusban", meg video...jééézusom...és aztán a pusztító érv: "nem jött többet"...feladom, további jó 400 feljelentést...

(#8479) avmpg válasza solfilo (#8469) üzenetére


avmpg
tag

Multi acc, map, spoofer. De ha valaki multi accot használ és van olyan mázlista, hogy rendszeresen spawnol neki snorlax, akkor is tudja "gyűjteni" (ezen nem azt értem, hogy napi kettő).

[ Szerkesztve ]

(#8480) avmpg válasza marositech (#8477) üzenetére


avmpg
tag

Szerintem is ikább az lehet, hogy ráunt. Gondolj bele hány millió user használja a progit, ha annak csak az 1-2 százaléka jelentget az is kezelhetelen szerintem. Hetekig, hónapokig javítanak apró cseprő hibákat és alig vannak páran. Tuti nincs idő spooferekkel vesződni és jelentős videókat nézegetni. Bár megjegyzem erre pont költhetnék azt a rahedli pénz ami befolyt...

(#8481) J0shu4M1ll3r válasza avmpg (#8479) üzenetére


J0shu4M1ll3r
senior tag

(ezen nem azt értem, hogy napi kettő)
Ez remélem nem valami burkolt célzás :F
Sorry ha félre értettem, én a pokebud oldalt nézegetve vontam le a napi 1-2 átlagot. Munkahelyen szoktam nézni, de persze mindig a város másik oldalán jelennek meg.

"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."

(#8482) avmpg válasza J0shu4M1ll3r (#8481) üzenetére


avmpg
tag

Nem célzás, a napi 1-2t arra értem hogy ha valaki térképezik és még spoofer is, akkor könnyen gyüjti a napi két erőset.
Maga a térkép használat az én értékrendem szerint ( :) )nem annyira gáz mint a spooferkedés, már csak azért se mert a Niantic nem képes a userek kérésére se egy normális keresőt készíteni... mindent megkaptak hozzá, borzasztó töketlenek, hogy nem tudnak élni vele, az meg gáz ha nem is akarnak

[ Szerkesztve ]

(#8483) Phrascarica válasza ¤Envy¤ (#8433) üzenetére


Phrascarica
csendes tag

Én is jó helyen voltam tegnap (Városliget sarka-Dózsa György út - Ajtósi Dürer sor), és nálam is a 2. vadon látott snorlax ugrott fel a keresőn, csak veled ellentétben én rossz időben értem oda és éppen abban a pillanatban tűnt el mikor rákattintottam... :O pedig akkorát sprinteltem érte :W

(#8484) -Faceless- válasza avmpg (#8480) üzenetére


-Faceless-
őstag

A jelentéseket automatikusan dolgozzák fel. Még valve sem fogja neked elolvasni a leveledet, csak ha többszöri feldolgozás után is sikertelen. Nem valami komplikált egy jelentés feldolgozó rendszer. Idő befektetéssel még egy BsC-s infós is simán osszevágja neked kötprognak.
Az viszont más kérdés hogy maga a játék is ezt a szintet sugározza. Egyszerűen szánalmasan szarul van megírva pár részlet, amivel a csalókat is könnyen ki lehetne szűrni.
Elejétől a végéig azt sugározza az egész program, hogy a hipe-ot meglovagolva egyszer megkeressék magukat rajta, utána pedig csak el legyen hagyva a süllyesztőben. Bármiben fogadok, hogy már dolgoznak a következő hasonló hype vonatos játékukon.

[ Szerkesztve ]

(#8485) obi_van válasza AKata22 (#8453) üzenetére


obi_van
kezdő

írnék Neked privátot, de nem engedi a rendszer...
a csalást meg itt lehet megtenni:
https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319948

(#8486) avmpg válasza -Faceless- (#8484) üzenetére


avmpg
tag

A feldolgozás alatt mit értesz?
Mert azt a formot, amit a Niantic csinált és hogy az alapján auto forwardol (esetleg ténylegesen bannol) tényleg nem egy nagy durranás megcsinálni.

Igazságot tenni már elég macerás, az nem megy algoritmussal. (De azt legalábbis nem hiszem, hogy ilyen szintű AI lenne mögötte, ha magát a játékot se tudják megírni. ;) )

Pl. A tipikus eset, amikor valaki mondjuk jelentett egy trainert, mert éppen egy bokor mögött állt és a jelentő nem látta. (A fórumos esetekből okulva én nem is szoktam már elbújni.)
És akkor jöhet a levelezgetés, hogy én ott voltam, és egyébként se csalok, itt egy video, stb... Gondolom nem egyszeri eset lehet. Ezt már nem tudod automatizálni. És 60 alkalmazott vs. több millió user. Nem működhet.

Viszont nem hiszem, hogy hagyják veszni a játékot. (Legalábbis egy ideig.) Van rá kereslet, még mindig nem jelent meg mindenhol és a játékos bázis is elég nagy egyenlőre.

(#8487) -Faceless- válasza avmpg (#8486) üzenetére


-Faceless-
őstag

Steamen, és más rendszereken sem szolgáltatnak igazságot. Ezek játék fejlesztő cégek nem igazság szolgáltató szervek. Ha valakivel mondjuk 80-90%, hogy probléma van, akkor töröljük, és csók. Igazságra még a rockstar sem képes pedig valamivel többet ér, mint a niantic. Lásd. az account lopások, vagy csaló utalt neked pénzt, rockstar is tudja ez túl nagy erőbefektetés. Ezzel ők nem nyernek annyit, amennyit rá kellene költeni, még akkor sem ha a pokemon ingyenes, a gta 5 pedig 40 €.
A jelentés feldolgozó rendszer különben a legtöbbször egységes, ugyan azt használja majdnem minden hasonló 'kis' cég.

(#8488) avmpg válasza -Faceless- (#8487) üzenetére


avmpg
tag

OK, ez valahol érthető, de azért elszomorító is...
Elég morcos lennék ha költenék valamire (pl. GTA acc, ahogy írod) és törölné a cég.
De PoGo esetében is felb@szna, ha bannolnának, mert öt összebeszélt user jelent és utána nem reagálnának a panaszomara.
Még ha ingyenes is...
Különben se teljesen ingyenes. OK, konkrétan nem kell megvenni, de bele adod magad a reklám kapányokba, mert pl. indirekt Starbucks reklám. ;) Aki játszott a játékkal, az biztos találkozott a Starbucks kifejezéssel.

(#8489) -Faceless- válasza avmpg (#8488) üzenetére


-Faceless-
őstag

GTA accountodat sem törlik, hanem ha ellopják ami elég gyakori, akkor szarnak visszautalni neked. Még akkor is ha tudod bizonyítani. Ugyan így fizetsz a google-nek is a használattal, még akkor is ha közvetlenül semmit sem látsz. Ott adatokkal fizetsz, mindent a pénz hajt, ezen nem kell meglepődni ez csak a szomorú igazság.

[ Szerkesztve ]

(#8490) avmpg válasza -Faceless- (#8489) üzenetére


avmpg
tag

Aki nem látja, annak már mindegy. ;)
De ez messze vezet, és végképp nem ide való, szerintem hagyjuk is.

(#8491) avmpg


avmpg
tag

Más.
Nem tudom ki tapasztalta még esetleg, de úgy vettem észre, hogy azok a monok, amikre 3-5 labdánál többet kell dobni (esetleg málnával együtt) mind gyenge IV-sak. 10-40% között.
Tapasztalatok?

[ Szerkesztve ]

(#8492) Sefule


Sefule
tag

Valentin-napi akció:
- február 8-15-ig minden elkapásért, tojásból keltésért és transzferért járó candy duplázódik. A buddy is duplán kapja a km-ek után. (PST 11-től)
- a rózsaszín monok gyakrabban spawnolnak (Clefable, Chansey, stb.), és a tojásból is gyakrabban kelnek (Cleffa, Igglybuff, Smootchum)
- a lure modulok 6 órán át élnek! (WTF)

[ Szerkesztve ]

(#8493) Imy válasza Sefule (#8492) üzenetére


Imy
veterán

A PST az pontosan mikor van HU-n?

(#8494) Sefule válasza Imy (#8493) üzenetére


Sefule
tag

este 8-kor kezdődik a mi időnk szerint. (Google-ba beírod, hogy PST now, és megmutatja, hogy mennyi van ott most.)

(#8495) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Vagyis 40 perc múlva élesedik.

https://www.timeanddate.com/time/zones/pst

Elfogadom a sütiket.

(#8496) Imy válasza Dr.NX (#8495) üzenetére


Imy
veterán

Akkor ki kell mennem egyet sétálni még ma. :DDD

(#8497) Phrascarica válasza Sefule (#8492) üzenetére


Phrascarica
csendes tag

Hú akkor ma 2 óra séta elég lenne a Margitszigeten egy gyaradoshoz. :C Viszont csak február 9-ig van magikarp nest a Margitszigeten :O

(#8498) Dr.NX


Dr.NX
addikt

Nem tudom, hogy a Porygon hogy kapcsolódik a Valentin-naphoz meg a rózsaszínekhez, de abból is több lett.

Elfogadom a sütiket.

(#8499) Imy válasza Phrascarica (#8497) üzenetére


Imy
veterán

Nekem még kb 150 candy kell a gyaradoshoz. nem baj, pár hónap, s meglesz. :D Max sétáltatom a magycarpot. :D De most a snorlaxot sétáltatom. :DDD

(#8500) avmpg válasza Sefule (#8492) üzenetére


avmpg
tag

Eljött az ideje, hogy felpörgessem a futásokat. :)

Pár dolog az eventhez.
Clefary nest volt felénk eddig (persze pont most van nest váltás..., múltkor a charmanderrel szívtam meg amikor jött a kezdős event :W ) és volt egy olyan érzésem, hogy jobban kiugrálnak a labdából, mint régebben.
Nos, most már értem miért. Megint labda szivattyú van...
Egyébként vidéken és külvárosban spawn szempontjából nem érzek ebből az eventből semmit. Legalábbis tegnap este és ma hajnalban két óra alatt összesen egy darab Jigglypuffal találkoztam.
Illetve én reméltem, hogy bejön a parent vagy incense breeding. De még mindig semmi új játék funkció.

Ettől függetlenül örülök az eventnek, főleg a buddy km felező miatt. :C

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Pokémon GO
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.