Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
Na ezt az fps boost dolgot azért elég erősen irigylem az Xbox tárbortól. Van egy tonna régebbi cím a backlogomban ami ha most boxra lenne meg, akkor 30 fps helyett 60-120fps-el nyomhatnám... Hasonló megoldással előrukkolhatna a Sony is. Bár akkor nem lehetne eladni méregdrágán a remaster címeket

-
tboy93
nagyúr
válasz
Gaben92
üzenetére
"Emiatt mondtam, hogy ezt én nem rónám fel a DSe-nek, mert a DS4 is pont ugyanennyire érintett."
Na, én meg pont emiatt rónám fel a DualSense hibájának. Ugyanis a 7-8 éve kiadott kontrollerről pontosan lehetett tudni, hogy szar, tömegével kezdenek driftelni. Ennek ellenére a Sony képes volt ugyan azt a trágya joyt belerakni mint az előző szériába. Itt már nem igen lehetett kifogás, hogy nincs pénz új revizióra stb stb, mert kompletten terveztek egy új kontrollert, amibe belepakolták a hulladék elemeket újra. Ez szégyen.
-
Gaben92
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
A drift és cp probléma előjöhet bármikor, az tényleg nem a DSe hibája. Nekem a DS4 például 3 hónap után kezdett driftelni pedig kettő volt belőlük, szóval “fele annyit kapott”. Az ugyanaznap használatba vett másik DS4-be pedig még most is rakom az órát PCSX2-vel és semmi baja (ahogy a cseredarabnak sem). Ugyanazt az Alps analógot használja a DualSense mint a DS4, az meg olyan amilyen. Van amelyik évekig megy, mások 1-2 hónap után is képesek driftelni. 2007 óta 2 drift nem a világ, van aki 2 év alatt összehozza ezt használattól függetlenül. Tényleg a szerencsén múlik leginkább.
Emiatt mondtam, hogy ezt én nem rónám fel a DSe-nek, mert a DS4 is pont ugyanennyire érintett.
A rugótörés az valóban problémás lehet. Ha visszakeresel itt a fórumon a rugó szóra akkor látod, hogy többeknek volt ilyen. Így fejből Moby és tboy93 biztosan érintett volt, de tuti vannak még csak ők jutottak eszembe hirtelen. Tudom, hogy nem vigasztal és nem mosdatni akarok a Sony-t. Csak hát tényleg annyi a helyzet, hogy most a “szerencsések/kevésbé szerencsések/balszerencsések” hármasból neked most az utóbbiba sikerült esned. Megesik néha sajnos.
Nálam most 100+ (de lehet 200+ is) óra van kb mindkét DSe-ben szóval eddig én az elsőben vagyok, de fel vagyok készülve rá, hogy a rugó eltörhet bármikor. Szóval nem írnám le a DSe-t a helyedben azért, csak pont sikerült kifognod 2 problémásat.
-
ImACeltic
őstag
Ed Boon legújabb tweetje kb egy nem hivatalos megerősítése annak a pletykának miszerint a NetherRealm DC vs Marvel játékon dolgozik.
-
bexinho23
őstag
válasz
Gaben92
üzenetére
Azért szomorú számomra, mert 2007 óta, amióta konzolon játszom (x360, ps3, ps4), 2 kontrollerrel volt gondom több éves aktív használat mellett. X360 drift, ps4 drift. Megszámolni se tudnám, mennyi órányi játék után jöttek elő a gondok. Itt meg pár hónap, jelentősen kevesebb óraszám után. Meglepődnék, ha az újabb csere konti után ne menne tönkre valami. Viszont elküldeni most nem merem, mert csere kontim nincs, és ahogy lentebb olvastam, nem kizárt, hogy 2-4 hét is lehet a garanciáztatás készlethiány miatt.
-
Philips103
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Még télen mondtam a haveroknak, hogy mennyire jó lenne, ha mondjuk egy DIscord költözne a ps-re..
Meg is fog valszeg történni
-
Gaben92
őstag
válasz
bexinho23
üzenetére
Igazából csak balszerencsés voltál. Az RT-ben valószínűleg a rugó tört el, nem egyedi eset, itt a fórumon is volt több ember aki így járt. Kb ez az egyetlen olyan típushiba ahol csak a DualSense érintett. A cseredarab pedig szimplán nekiállt driftelni, az meg velünk van mióta a DualShock név létezik.
Tudom, hogy nem vigasz de utóbbi simán előjöhetett volna DS3-al vagy DS4-el is, nekem is volt ilyennel DS4 v2-m gariban. A rugótörés az más, az tényleg alul lett méretezve és kicsit cinkes, de annó ahogy a finommechanikai gépelemek tanárom mondta “ekkora méretben azt tesszük ami befér és reménykedünk, méretezni felesleges”.
-
EczkE
veterán
Mert ekkora nagy dolog a discord psn? Nekem semmi bajom a beepitett rendszerrel.
-
-
Gaben92
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nekem kicsit ez inkább úgy jön le, hogy az Epic izmozott (lásd.: harmadik és utolsó mondat), Sony meg visszadobott egy "hallod haver pont le se sz.runk" e-mailt a szokásos "továbbítottam az illetékes spam e-mail-re" szöveggel.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"epic vr játék új psvr-ra érdekes lesz
"
Amugy a storyból ennek örültem a legjobban. (Mondjuk a többinek nem is nagyon lehet max röhögni rajta
) Nagyon remélem hogy egy fasza VR headsetet dobnak össze a Sonynál, jó gamekkel. Normális áron
-
marquuard
veterán
Napi Tom Henderson leak? Semmi?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz
winters123
üzenetére
Annyi.
-
Deck
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mióta várok erre. Szuper hír!
-
CptAdamica
nagyúr
HoPPÁré szinte sejtettem, hogy társulni fognak a Discorddal.

-
toompa
őstag
válasz
winters123
üzenetére
Üdv!
Kb. 1 hónapja vettem át tőlük a gépet.
Annyi volt az ára amennyiért megrendeltem.
Sőt, kérhettem hozzá egy akciós kontrollert, a bolti ár -5ezerért. -
zkxdn
őstag
Leak: a Forti meg az Epic vette rá a Sonyt a crossplayre
-
marquuard
veterán
Pont valaki, valamelyik nap kérdezte, hogy hogyan operálna már egy Discord konzolon. Hát gondolom így.
-
winters123
tag
Valaki friss tapasztalattal esetleg meg tudná erősíteni, hogy a Konzolvilágos 185k HUF-os gépár még mindig annyi a gyakorlatban is, amikor odajut az ember, hogy tényleg vinnék neki már a lemezes változatot? A komponenshiány + árfolyamváltozás miatt kissé hihetetlen a dolog. Gondolom, ha így is van, akkor a Sony állhatja a bukót.
-
bexinho23
őstag
Oriasi csalodas a PS5 kontroller. Meg marciusban csereltettem 4 honap utan casual felhasznasban elhasznalodott RT gomb miatt, most meg szuk 2 honap alatt a csere kontroller bal stockje finom erintesee elore mozog... megjegyzem, nem sokattoltam mostanaban, akkor is fokent a Cities Skylines-szal... komolyan szanalmas egy 30 ezres kontrollertol. Most megint kuldhetem fel garanciaban sajat koltsegre, raadasul pot kontroller nelkul lehet hogy tobb hetre megint nem tudok jatszani. Termeszetesen kulon gari nem jar ezekre.
-
KRoy19
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
Nem bírtam ki és előrendeltem a Konzolvilágnál.
Insomniac-ék megvettek kilóra.
-
balazs025
senior tag
-
3L1T3
addikt
Egy újabb ékes példája, hogy ez a rendszer amit a SONY csinál a PS5-el egy rakás szar és marhára picsán lehetne őket rugni.
Hazafele kapkodva megvettem a MotoGP 21-et, persze PS4-re... nincs semmilyen PS4 a fiókomhoz csatlakozta csak a PS5, igazán alapból azt kínálhatná fel. De nem az első találat a PS4-es volt, én meg nem vettem észre. X oldalon 1 verzió van az megy minden gépen és viszont hallásra. Szóval b+...

Várhatok a refundra. Puszi
-
ImACeltic
őstag
Majdnem megvolt elsőre az első boss a Returnal-ben, rohadjon meg.
3 fázisban voltam, nem figyeltem az életcsíkját pontosan, de szerintem egy speckó lövés és felfordult volna.Jó ez a game, nem könnyű, de nem is az az őrjítően nehéz. Ahogy kiismeri az ember a játékot meg az ellenfeleket, úgy lesz sokkal átláthatóbb, könnyebb. Boss legtöbb támadása elől nem nagy kunszt el dash-elni. Van 1-2 szopatósabb, de meglehet akár másodszorra is egy közepes run-al. Még nem sokat toltam a játékkal, 3-3.5 óra, de szerintem egy közepesen jó runnal mentem neki elsőre az első boss-nak.
-
belan
addikt
Mafia első részének van valami köze a második részéhez ? Vagy egy tejesen más sztori ?
-
Peace
nagyúr
válasz
üzenetére
Na abból is lesz már olcsó használt, mire végzek a ME trilógiával.
Nioh 2-t is be kell majd fejeznem, 2016-os R&C-et is, Until Dawn-t is szeretném letolni, Demon's Souls-t is szeretném beszerezni, Immortals Fenyx Rising-ból is rámegyek majd a GOLD-ra Ubisoft+ előfizuval...akadnak majd nyárra is szépen játékok, nem lesz itt unatkozás. -
Gaben92
őstag
válasz
Big_Boss
üzenetére
Én még a Replicantot tolom. Van benne ~80 órám eddig (végigvittem egyszer teljesen meg még a játék végét magában párszor) de még 1-2 napig tolom mert fel akarom húzni az összes fegyvert maxra. Utána majd jöhet.
(Ha valakit esetleg érdekel, a Lightspeed Fighter trophy (A endingig el kell jutni 15 óra alatt) kicsivel több mint 6 óra volt normál nehézségi szinten szóval nem vészes. Ha valaki kevésbé skilles akkor van idő weapon upgrade farmolásra, hogy ne legyen para egy-két boss vagy le lehet húzni easy-re.)
-
Mass Effect teszteket megvárom, ha pozitív akkor első napos vétel. Ha kevésbé pozitív akkor a Resi8-at veszem.
-
Bencus88
nagyúr
Mi meg végére értünk az It takes two-nak, beállok a sorba tényleg remek, ötletes játék lett mindenkinek csak ajánlom.
-
Mindenki a Returnallal játszik? Csak én várom a jövő hetet és a Mass Effect-et?
-
Haart
addikt
Az milyen hogy egyenlőre még nincs info az időkről?
-
.LnB
titán
Külső szemlélőként, szerintem szenzációs ez a Returnal.

Én nagyon várom, hogy ki lesz a legtökösebb, aki elsőre végigjátssza innen. Sőt én azt hittem hétfőre már lesz olyan, akinek sikerült. -
ImACeltic
őstag
Returnal-ben, ugye az elején érezzük a kontrolleren az esőcseppeket, aztán ez egy idő után megszűnik. Ez bug lehet?
-
törölt tag
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Tehat van egy jatek, aminek pont az a lenyege, hogy teljesen kiszamithatatlan, hogy mikor, hogyan, hol es mitol halsz meg, a tortenetet gyakorlatilag az ezer meg egy halal viszi elore, ez az egesz koncepcio. Ebben a jatekban egyszer ugy alakul, hogy gyorsan meghalsz, erre a konkluzio az, hogy szar a jatek. Hat, jo.
Szerintem meg pont ez benne a jo, igy fenn van tartva a feszultseg vegig, sose tudhatod, mire szamits a kovetkezo ajto mogott, mindegy hogy 2 perce vagy 2 oraja vagy eletben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
) Nagyon remélem hogy egy fasza VR headsetet dobnak össze a Sonynál, jó gamekkel. Normális áron

Nioh 2-t is be kell majd fejeznem, 2016-os R&C-et is, Until Dawn-t is szeretném letolni, Demon's Souls-t is szeretném beszerezni, Immortals Fenyx Rising-ból is rámegyek majd a GOLD-ra Ubisoft+ előfizuval...akadnak majd nyárra is szépen játékok, nem lesz itt unatkozás.
Kendek
RangerFox