Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Még sok is a ~600gb.
-
mettek
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az illető nete ilyen lassú vagy a gép letöltési sebességes?
-
bobby45
tag
Sziasztok, aki a Playitstore-ból rendelte elő és kifizette a teljes vételárat, bízhat bent hogy 19re küldik vagy akkor adják fel? Mert úgy akarok szabit kérni
De az eddigi emailekben elvileg a 19ét hangoztatták
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
sp8787
üzenetére
Nem olvastam egyet sem. Én ilyenkor csak egy átlag pontszámra vagyok kíváncsi, és az alacsony. Pedig manapság mindent túlpontoznak.
Más, Xbox:
Tegnap volt szó az "elfüstölő" Series X-elről. Tök ciki, hogy nem esett le nekem, hogy hogyan készültek a videók. Pedig én is vape-elek.
Szóval az elektromos cigi gőzét fújták bele, aztán az tűnik füstnek. Egyszerű trükk. Azt viszont sajnálom, hogy nem lebegteti a ping pong labdát, az poén lett volna. De az gyanús is volt, mert videó nem volt róla.
-
zkxdn
őstag
Na lehet találgatni ma mit fognak fújkálni illetve dugdosni a PS5 konzolba egyesek....jöhetnek a tippek.
Jó tudni hogy ritka konzolok ilyen jó emberek kezébe kerültek
-
Elderath
addikt
The PlayStation 5, which goes on sale on Thursday, is the centerpiece of what is now Sony's biggest, most profitable division
-
Moby
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Gondolom.
-
chris0000
őstag
hi. nah ilyet se láttam még, h korábban jelenik meg egy játék, főleg egy ilyen.. (Demon's Souls) holnap... üdv.
-
GegeWarrior
senior tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Még jó, hogy szabin vagyok így maradok olvasni

-
VTom
veterán
Gyerekek, tetőfokára hág az izgalom az előrendelésekkel kapcsolatban.
-
Remiel
őstag
Sajnos be kell látni, hogy kb egy pattanás vagyunk Európa seggén, bárhogy is próbálják elhitetni az agyhalottak, hogy valamiféle kiválasztott nép vagyunk. Ja ki vagyunk választva, azért szopunk az egész történelmünk során (mondjuk ennek kb semmi köze a PS5-höz, de igaz), szóval erre lehet ki vagyunk választva jól.
Angliában (de mondhatnék még pár országot) egy városban élnek annyian mint csodás országunkban és akkor ebbe ugye beleszámít az is akinél még áram sincs, nemhogy igény konzolra. Bár ez nem feltétlenül a lakosság számában mérhető, elég csak a szomszédba nézni ahol nincsenek 9 millióan, de sok minden másképp van (mondjuk a net egy fos, abban jóval erősebbek vagyunk). De ott van fizetőképes réteg, itt meg közel sem annyi, mert az itteni közösség nem lesz egy reprezentatív felmérés alapja, hiszen célzottan erre a konzolra van ráállva.
-
válasz
zozika84
üzenetére
Én baromira nem értem ezt a hisztit...
Aki annyira rá volt gyógyulva a day1 vételre, az miért nem figyelte a híreket? Aki, meg bealudt, de megér neki +120k többletet kifizetni és megteheti, vegye meg. Nekem ráér jövőre is.
Ilyen a piacgazdaság. Ha nem lenne rá vevő 300k-ért, akkor nem tudnák a HA-n ennyiért eladni. Igazából a vevők hajtották fel az árat. -
Ez egyre rosszabbul hangzik. Először még arról szólt a fáma, hogy 2021 februárban már valószínűleg ki tudják szolgálni az előrendeléseket, aztán pár nappal később már márciusról volt szó, most meg már aprilist pletykálnak. A végén tényleg jövő karácsonyra lesz csak gépem
-
horkaytom
tag
[link] Hidegrázós!
-
3L1T3
addikt
válasz
Remiel
üzenetére
Persze abszurd hülyeség amit ír. Már márciusban is folyamatosan reportolni kellett a SONY-nak, hogy feltudjanak készülni. Nem kell meglepődni ezen, hogy végül mennyi gép érkezik. ASUS 3090-ből MO 1db-ot kapott. Egyszerűen a mi piacunk kicsi. Bármilyen szegmensről legyen is szó.
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
hmmm akkor amazon uk-n is fogható lesz elvileg?
-
Remiel
őstag
válasz
Carlos Padre
üzenetére
No offense de ilyeneket honnan veszel, a boltosok is inkább az Xbox felé húznak? A boltosok a saját pénztárcájuk felé húznak... ha el tudnak adni 20k PS5 egy hét alatt, akkor pont le fogják tojni az xbox szekerét és megrendelik. Ahogy meg is tették, csak hát a nincsből nehéz kapni. A prioritás meg pont nem ezen múlik.
Ezen kívül Anglia lakossága közel 56 millió (és akkor még arról nem is beszélek, hogy mi itt kb mit számítunk bármiféle térképen) természetes, hogy oda több érkezik. -
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Tehát a boltosok miatt alakult ki eza helyzet
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Az van, hogy a Sony kérte, hogy küldjék el nekik a boltok, hogy mekkora az érdeklődés a ps5 iránt, de mivel a boltosok is inkább az Xbox felé húznak egy kicsit csaltak a számokkal, hogy kezdéskor megtolják az Xbox szekerét ezért nem érkezett elég ps5 kezdésre és a prioritás is más országokra helyeződött át. Angliában idén már a harmadik szállítmány érkezik ebben a hónapban.
-
horkaytom
tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Igen, jatekok 12-en jelennek meg vilagszinten, ps5 nalunk 19-en.
-
Elderath
addikt
Hmm sokkal előrébb nem vagyunk, de azért köszi

Tehát a december még mindig nem biztos és azt se tudni, mikor jön az első nagyobb szállítmány csak azt, hogy áprilisig valószínű jön annyi, ami elég lesz mindenkinek. Gondolom, ha nem is decemberben, de januárban már kezdik azért teríteni
-
válasz
soundsonic
üzenetére
Persze, hogy lehet, csak az ország egyezzen a profilban beállítottal.
-
bandi0000
nagyúr
Na már a Pulse 3D is hiány termék ?

-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Jól tudom, hogy ps-en lehet paypallal fizetni? Köszi
-
3L1T3
addikt
-
Remiel
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az úgy mondjuk patent.
-
sp8787
addikt
Nem akarom vedeni a jatekot igy latatlanban meg ranezesre se erdemel kulonosebben magas pontokat. De delutan belolvastam par tesztbe(egyet se volt idom vegig olvasni) es nehol hajmereszto marhasagokat hoztak fel negativumkent.
Peldaul ,hogy egysikuak a kuldetesek es mindegyik abbol all ,hogy leolod az enemyket meg a palya vegen a boss-t. Na ne b*ssz, ez egy hs looter jatek allitolag es ugyan mibol allna a game loop, viragszedesbol vagy serpenyo visszavivesbol?!
Egy masikban meg azt irtak ,hogy bonyolult a harcrendszer, na ott abba is hagytam az olvasast.
-
marquuard
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Meg van az a mennyiség, amit berkeken belül lehalásznak.

Szerintem itt tökmindegy, hogy kinek mi a profilja az értékesítésben, ezek a preorderek olyanok, hogy a sarki Pötyike Söröző is 2 perc alatt sold-out lenne. Másképp kommunikál egy KV, meg másképp egy MM, szerintem ennyi van mögötte. Ha a zöldeket megjelenés napján jelezték vissza, akkor óriási különbség a PS5 esetén sem lehet. Bőven megvan már a helyük a gépeknek, nem most írják alá az alvállalkozó szerződését.
-
-
Anti-Hero
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Digital Foundry - Demons Souls
Modes:Cinematic: Native 4K/30
Performance: 1440p/60They note a *slight* difference in texture/tesselation. Bluepoint are damn wizards because that 1440p is CRISP AS HELL. I'll stick with Performance.
-
válasz
Maestro1911
üzenetére
Valóban a KV kapja ebből a szállítmányból messze a legtöbbet, az apraja pedig több belsős és szakbolt között oszlik szét. A MM-nak ha jutott is valamennyi, az nem lehet túl sok.
-
Blazin
csendes tag
Ez megint egy új info, hogy az Euronics jelenleg úgy vesz fel előrendeléseket, hogy a 2020.10.07. után befutott előjegyzéseket nem tudja várhatóan idén kiszolgálni. Ez már egy előrelépés, mert ezek szerint a 09.22-én általunk már lezártnak hitt előrendelésekhez még vettek fel.
Persze bele lehet kapaszkodni abba, hogy az IDÉN nem jelent 11.19-i kiszolgálást. Na és akkor mi van? Nem azt mondtam, hogy BIZTOSAN megkapjuk 19-én, de a legfrissebb info a most előjegyzőknek küldöt e-mail alapján, hogy a 10.07 előtt rendelőket viszont kiszolgálják idén. Így hát erős a gyanúm, hogy a 09.22-én leadott rendelésekkel még előrébb vagyunk, mint akik tavaszra várnak. Nekem jó lesz 11.24-én vagy 12.17-én is.
És azt se felejtsük el, hogy az Euronics NEM konzolbolt. Kismillió elektronikai cikket árulnak, jóval gazdagabb a kínálatuk, mint a KonzolVilágnak, a Platinumshopnak vagy a Konzolkirálynak, így valószínűleg más a prioritás. Az előrendelőknek küldött e-mailben is az szerepel, hogy akkor értesítenek, ha a termék átvehető lesz. Mint ahogy az XBoxosok is csak akkor kaptak, amikor már mehettek érte. És valószínűleg olyan köszönőcetlit sem kapunk majd, mint a KonzolVilágosok

A Media Marktról meg csak annyit tennék hozzá, hogy az Euronics már le is zárta az előjegyzéseket, mikor valaki beírta ide, hogy telefonált a Mediához és még azt sem tudták, hogy lesz idén PS5 megjelenés, nem hogy mikor lesz náluk előrendelés. Ebben az országban persze bármi megtörténhet, de azért ennyire linkre senki nem dolgozik szerintem.
-
Elderath
addikt
John Linneman@dark1x·48 s Biggest surprise of the launch has to be Sackboy. It’s a gorgeous, super smooth 60fps platformer. A perfect launch game. Just pure joy and so beautiful - shockingly so.
Ezt a gamet mindenki lenézi és meg se említik a launch gamek között soha

-
-
marquuard
veterán
Ma:
"Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy továbbra sem rendelkezünk pontos információval a beérkezésre." - 1
"Jelenleg még nincsen információnk a PS5 előrendelések teljesíthetőségére vonatkozóan. A megrendelés teljesíthetőségéről emailben küldünk Önnek visszajelzést." - 2
-
.LnB
titán
Uhh, Godfall-t rendesen lehúzzák az első tesztek.
-
Imilenni
addikt
Most akkor 19.én már a futároknál lesz a konzol, vagy aznap adják át nekik?
-
Bogyi007
veterán
Egyébként véletlenül ez a tegnapi bőrkabátos úr aki a Szegedi MM üzletben érdeklődött, nem fórumtag? Mert ahogy beszélt az eladóval s érintőlegesen velem is, egyébként kifejezetten vágta a témát hogy kevés készlet érkezik az országba, tisztába volt a két Ps5 konzol árával s kifejezetten ragaszkodott a lemezes verzióhoz is.
Jahh és nem érdekelte cseppet sem hogy ott voltak a Series X gépek mellette.Carlos Padre nem te voltál az?
Titokban hazaugrottál csak nem tudtunk róla... 
Egyébként emlegetitek az első szériás gépeket, nekem a Pro konzolom az, fél évvel a premier után vette az első tulajdonosa, akitől én már gari nélkül vettem át több mint két éve. Azóta egyszer kaptuk szét takarítási célból (nem volt benne semmi por) meg kapott Thermal Grizzly Kryonaut pasztát és azóta is szépen teszi a dolgát.
Eladni szerintem nem fogom, majd ha lesz Ps5 gépem, akkor párom öccsének adom.
-
Krisz0630
senior tag
Srácok!
Jól látom, hogy a PS4-es és PS5-ös lemezes játékok között van pár ezer forint diffi?
22-ért rendeltem elő a Miles Morales-t, de PS4-es "csak" 19, van olyan hely ahol 17. És ahogy látom a Pókra is meg az AC Valhalla-ra is az van írva a dobozra, hogy ingyen upgrade-elhető PS5 verzióra. Szóval ha én PS4-es válrotatot veszek, akkor ugyanúgy teljes értékű PS5 gamet kapok, a lemez behelyezése, majd az upgrade után?

-
Madwe
nagyúr
válasz
Major Lion
üzenetére
Az a mobilos appban van már egy ideje, weben nincs. De mobilappban még a neveket nem írja ki, mindent nem lehet egyszerre!
-
Lackooo84
nagyúr
Gyerekek fejlődik a store, már ki vannak írva a képek alatt a játékok nevei, wow....

-
válasz
Impulsivex
üzenetére
Cink amit a Sony művel. Japanba a boltok polcain is lesz PS5 . Az a baj ,hogy nem vagyunk egy játék nagyhatalom , levagyunk sz*rva nagy ívből.
Van azért ahol mi vagyunk a prioritás. Pl. az MS ide küldte hazánkba az összes Xboxot, máshol nem voltak ám a dobozokból tornyok építve a boltokban. De ez is elfogyott, szóval van itt is elég játékos réteg. A Sony-nak viszont nyilván a hazai pálya és az erősebb PlayStation-ös piacok a fontosabbak ha ilyen szűkös az indulókészlet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- FIFA 16 Playstation 4
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval az elektromos cigi gőzét fújták bele, aztán az tűnik füstnek. Egyszerű trükk. Azt viszont sajnálom, hogy nem lebegteti a ping pong labdát, az poén lett volna. De az gyanús is volt, mert videó nem volt róla.
üdv.

RangerFox