Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
Előre is elnézést azoktól, akik csak később vágnak bele
de holnap hétfő, jövő héten végre landol a next gen PS! -
sp8787
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Latom te vmi spoilerkutatokozpontbol szabadultal.
A Jatekelmenybe beletartozik egy easter egg?
Lehetseges ,hogy vki ezt maga akarja megtapasztalni?
Ha vki szandekosan beszur egy ilyet ronthatja egyesek jatekelmenyet meg ha minimalis mertekben is?
Tehat el lehet spolierezni egy easter egg-et ami a jatekelmeny resze? -
Bogyi007
veterán
válasz
sp8787
üzenetére
A szó amit keresel easter egg és nem spoiler volt. A spoiler az ami játékmenet vagy történet szempontjából kiemelten fontos dolgot írna le, ott abban az esetben az a három kép semmiképp sem volt az, maximum CP gondolta annak.
De már így is többet írtunk még erről mint ami szót érdemelne...
-
Ck.
addikt
válasz
üzenetére
De gondolom már csak a megélhetési betyároktól, igaz? Tisztességes úton, számlával, boltból vagy webshopból ha eddig nem tettem érte semmit, akkor Karácsonyig már gondolom esélytelen, de szerintem még a január-február is necces. Főleg UK kézbesítéssel, ahol már akkor is elfogyott az előrendelés, amikor még nem is volt.
-
VTom
veterán
válasz
Blaze_
üzenetére
Akkor sem hisztizném tele ezt a topikot.
Azért nem áll ám meg az élet, ha csak fél év múlva tudtok megvenni egy szórakoztatóelektronikai cikket..
De tudom, hogy sokan vannak itt, akiknek ez a legnagyobb gondja, sokan már lelki betegek, mert nem pátyolgatja őket a Media Markt.,hogy bizony jut csütörtökön konzol. -
oriic
HÁZIGAZDA
Spider-Man: Miles Morales remek játék lett. Nagyon.

-
MerLinh
senior tag
válasz
mattheus
üzenetére
hát én sem tudnám, egyszerűen már elavult (és nem feltétlenül gpu erőről van szó), sőt sztem már megjelenéskor elavult volt a jaguar mag....de azért szép eredményt tudtak kihozni belőle.
volt alap ps4-em is. A back comp tesztek is mutatják a különség szembeötlő.
Használt esetén azt mondanám ha jó áron jut hozzá akkor hajrá, újat bizti nem vennék. -
mattheus
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Szerintem továbbra is egy nagyon jó konzol, pláne azoknak, akik nem feltétlen szeretnék a legújabb játékokkal a legszebb grafikai részletességgel az adott játékot futtatni.
Árban talán lehetne már kevesebb, de ettől függetlenül szerintem egyáltalán nem gáz, hogy ha reklámozzák, nem beszélve, ahogy más is írta, jelenleg erősen limitált lesz a beszerezhetősége. -
Madwe
nagyúr
válasz
Blaze_
üzenetére
Nem, ez mindenképp igaz. Aki 20+ darabot árul, az ugyanőgy oldotta meg ahogy te is megoldhattad volna (azt a pár egyedi esetet kivéve akik konzolboltot üzemeltetnek, azt nem keverném ide, az nyilván problémás)
a telekomos előrendelésmél mindenki ugyanannyi eséllyel indult, az ilyen előrendelés, ahol van 100 ózlet s 10.000 ember ugrik rá, az ilyen (ha jártál egyetemre s használtad a nexust ha máshol nem ott megtanultad
) -
oriic
HÁZIGAZDA
Az új beépített játék idő mérés valamiért nem működik, de durván 3 óra Playroomozás és 10 óra Miles Morales után most merült le a kontrollerem először. Holnap-holnapután ránézek arra, hogy mennyit bír ha rezgés kilövöm teljesen.
-
Bogyi007
veterán
Kapcsolódik ide:
M4 Sport Nemzetek Ligája meccs előtti utolsó reklámblokk: Konzolvilág reklám, Ps4 500GB csomag Fifa 21 + 2 controller...
Mindez napokkal az Európai Ps5 start előtt...

Mindenféle egyéb kommentár nélkül...
-
Blaze_
aktív tag
Akkor is ezt mondanád, ha mind az ezer scalpereknél kötne ki és átlag felhasználó csak emelt áron juthatna hozzá day 1? Ha ez nem lenne elfogadható akkor mennyi elfogadható, ha a fele van emelt áron? Vagy 5%? Vagy csak azok akik inkább lemondanak a saját példányukról a plusz pénzért és inkább várnak? Hol húzzuk meg a határt?
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Szó se róla, bitang jól hozzányúlt a Bluepoint ehhez a címhez, mondjuk meg is van az ára.
-
unreg1
tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Itt az ideje, hogy a Bluepointot felvásárolja a Sony.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ez nagyon OFF:
Gyanítom ez alapján (is), akkor az Outlet üzletek sem tudnak kibújni a szabályozás alól:"Garancia a doboz nélkül is jár
A jótállásból eredő jogok érvényesítésénél nem írható elő feltételként, hogy a termék csomagolását is vissza kell adni. Érthető is, hiszen nem életszerű elvárás, hogy a fogyasztó évekig őrizgesse a termék dobozát, csomagolását.A csomagolásra vonatkozó előírás azért került rögzítésre, mert a gyakorlatban számos vállalkozás jogsértő módon követelte a fogyasztóktól a jótállási igény érvényesítéséhez a termék eredeti csomagolásának megőrzését."
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
ÚRISTEN! SOKKOLÓHÍR! SENKISEGONDOLTA!
-
Hogyan lesz érdemesebb használni a konzolt? TV hangszóró, hangprojektor, házimozi?
-
Persze, jogos. Egyesek reakció túlzóak. El kell tudni fogadni valahol hogy sajnos vannak ilyen “nyerészkedő” emberek. És persze ehhez kellet a Covid meg a Sony bénázása is. Jobb lett volna egy olyan start ahol launch stock fedezi az előrendeléseket legalább. Így jártunk. Túl lehet élni.
-
Ck.
addikt
Vajon hozzá lehet még valahol jutni Karácsony előtti kézbesítéssel, bontatlan dobozzal, gyári garanciával, akár másfél-2x-es áron?
-
horkaytom
tag
Valaki tervezi a ps5 kamerát megvenni? Vajon Just Dance-hez okés lesz?
-
VTom
veterán
-
Madwe
nagyúr
Egyébként pendrive-okat is lekezel usb-n ecternal storage-ként? (Nem, nem játékokat akarok ott tárolni, hanem a screenshotokat, videókat ha már van egy felesleges 128 gb-osom... - majd, ha lesz stability update s gép is hozzá persze
)
azt már tudom, h ha játékokat tárolok rajta, akkor máshogy kell a ps-en formázni mint ha médiafájlokat tárolnék rajta vmi ui walkthrough video alapján.
illetve azt is tudom h mentéseket lehet pendriveon kezelni, szóval van remény
-
marquuard
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
-
-
marquuard
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Ha most elkezded várni a 2021-es labdarúgó EB-t, akkor rögtön meg is haladtad a PS5 idejét. Próbáld ki.
-
Tomtailor85
senior tag
Pár nap és kiderül minden, hogy kinek lesz ps5! Ennyit időt nem vártam semmire! Remélem, hogy sokunknak pozitív lesz izgalommal teli várakozás! Igaz én csak egy egyszerű user vagyok, aki csak játszani akar, de jó volt olvasni a hozzáérők hozzászólásait!
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Valószínűtlen amúgy, hogy az elülső Type-C csati jobb lenne ebből a szempontból. Csak a csatlakozó kialakítása ami más, de ráadásul a hátsók azok közvetlen az alaplapra vannak forrasztva, az elülső viszont szalagkábellel van. Ezért amit előre kötsz be az érzékenyebb lehet az interferenciára, vagyis a hátsó portok pont, hogy stabilabbak lehetnek.
-
Jakesz
addikt
válasz
üzenetére
A nagyrészük csak a hype miatt akarja ennyire azonnal, meg pont ez a helyzet is ad egy löketet erre, hogy amit nem kaphatsz meg, annál inkább akarod. Maximum azokat értem meg, akik most csapnak bele előszőr a PS-be, és már régóta vártak rá, hogy megjelenjen. De aki PS4 tulaj, annak logikusan belegondolva nem sok oka van a jelenlegi helyzetben sürgetnie a PS5-öt, mivel a Demon's Souls kivételével semmi olyan dolog nincs, ami ne lenne elérhető PS4-re, és ez az elkövetkező 1-2 hónapban sem lesz különösebben másképp.
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem hiszem, hogy ez indokolná a crasheket "The USB Type-A ports on the back of your PS5 console can also support extended storage. "
PS5 back USB ports
2 USB type-A, Superspeed USB (10 Gbps). -
kiki22
senior tag
Hali ! Konzolvilag mikor küldi ki a gépeket ?
-
-
Nyilván nem fogok kardomba dőlni mert nem jut PS5 megjelenéskor, de azért ne mondjuk már a “scalper” jelenségre hogy tök rendben van.
Mert megértem ha aszályos nyár után felmegy a liszt ára, vagy mikor a fagy elviszi a meggyet és drága a boltban.
De ugyan ne tapsikoljunk már mikor valakik azon nyerészkednek hogy röhögve fizetnek ki 5db konzolt és aztán horror áron árulják. Mert nem attól sajnálom aki annyiért megveszi, hanem a másik 4 peches előrendelőt, akinek pont emiatt nem jut. -
emre33
addikt
Fülesem ezer éves, így Pulse 3D beszerzés lesz.
Külső HDD helyett külső SSD lesz. Bár ki tudja, lehet nem számit semmit sebességre. Ez mondjuk érdekelne, majd valaki letesztelhetné.
-
-
emre33
addikt
Pulse 3D füleshez PS5 esetén is csatlakoztatni kell az USB adaptert?
Vagyis ha lesz külső HDD és füles, akkor mindkét hátsó USB foglalt lesz?
-
SaitoX
tag
Van itt olyan aki PlatinumShopnál rendelt elő PS5-öt, és kapott bármilyen pozitív visszajelzést?
Szept 22 rendeltem náluk, majd 26.-án jött egy e-mail, hogy "a cég információi alapján még az idei évben több hullámban fog érkezni mindkét PS5 modellből. Sajnos jelen állás szerint az első körben érkező, november 19-i első kontingensből még nem tudunk számodra gépet biztosítani."
Írtam nekik e-mailt, hogy mire lehet számítani, lesz-e még idén konzolom, de 1 hét alatt semmilyen visszajelzést nem kaptam....
így sok jóra nem számítok, még esetleg telefonon azért megpróbálom elérni őket.Kíváncsi lennék másoknak mi a tapasztalata, ha van még itt olyan, aki rendelt tőlük PS5-öt.
-
3L1T3
addikt
Mielőtt nagyon beleélitek magatok ez az ember/üzlet nem sony partner.
-
Az új téma-összefoglaló élesítve lett. Tartalmát tekintve korántsem teljes értékű és mindenre aprólékosan kiterjedő. Szándékosan lett egyszerű és viszonylag tömör. Kifejezetten a kezdő felhasználóknak szól, kiindulási pontként funkcionál. Az itt tanyázó topiklakók úgy sem olvassák, és nincs is rá szükségük.
Természetesen a jövőben folyamatosan frissítve lesz még.
-
válasz
TrueGooner
üzenetére
Megnéztem a hirdetést, teljesen vevőbarát! 5 db lemez gépet ad 350k-ért. Szerintem tök kedves, hogy ennyire akciósan adja, ezáltal kevesebbet kell fizetnünk

Már csak srác a kabátjának a színére lennék kíváncsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Dell notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Memóriakártya topic
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de holnap hétfő,

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

RangerFox