Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz
dom1n0
üzenetére
Ha így is van, nem értem miért titkos még mindig a teljesíthetőség.

"Jelezzük továbbá, hogy abban az esetben is megkeressük vásárlóinkat, ha a korlátozott darabszám miatt esetlegesen nem tudjuk biztosítani a terméket."
Kezdem azt hinni, hogy véletlenül vágólapon maradt a szeptemberi előrendelői tájékoztató levelük. -
nxswitch
senior tag
Nem értem ezt a kételkedést euronicsban. Az ügyintézö pontosan elmondta, hogy elsö nap délutánján elfogytak, akik kaptak visszaigazolást, azok kapnak konzolt pár nappal a megjelenés után. Nem csak belenézett a rendelése és felolvasott valami sablon szöveget. Pontos darabszámuk van. Szerintem csak küldenek egy emailt 19én vagy 20án, hogy lehet érte majd menni. Milyen plusz infóról kellene még emailt küldeniük?
-
Madwe
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Euronicsos előrendelésre a lehetőség kb fél napig volt, utána csak előjegyzés, ezért bizakodunk. Diszpécserek szerint tuti jut, de ugye az semmit nem jelent

ahogy pl most ps5 oldaluk is frissült, miszerint csak bolti átvétellel lehet most előjegyezbi de nincs készlet ott, apró betűvel h aki előrendelte bolti átvétellel az más készletből gazdálkodik s nekik jut. Legyen igy
-
válasz
marquuard
üzenetére
Ha jutott a Media Markt és az Euronics áruházaknak (max 50-50 körüli darab), akkor pontosan ugyanakkor értesítették őket róla mint az összes többi partnert. Szóval ha eddig semmi biztos infó nem volt arról, hogy az itteni előrendelők kézhez kaphatják majd premierkor a konzolt, akkor eléggé tuti, hogy nem is kaphatják majd kézhez. Most már nem nagyon érdemes csodákban reménykedni. Az a biztos, aki tudja magáról, hogy kapni fogja. Hogy utána mi lesz az meg még mindig ködös.
-
marquuard
veterán
Óriási, ahogy képtelenség tervezni az előrendeléseikkel. Ha az euronicsnek kellett volna kérnie előleget (ahogy egyesek állítása szerint ez Sony-s policy, mások szerint pedig nem), akkor szerintem már rég megtette volna. Ehelyett létrehozott egy harmadik modellt, miszerint nem kér semmit de vissza se igazol.
Egyik kér húszezret, másik teljes árat kér előre (és csak a befizetés után állsz a sorban), a harmadik meg nem kér semmit.

-
NyMRooD
addikt
válasz
hyggelig
üzenetére
Pont nem a "háborúról" szólt a hozzászólásom, értettem amit mondasz és éppen arra reagáltam, hogy azok között akiknek elsődleges az, hogy tudjanak Uncharted, HZD, Spider-man, etc játékokkal játszani is vannak olyanok akiknek a teljesítmény is fontos, ezért váltottak ps4 pro-ra fat-ről, de a hardver másodlagosságát mutatja náluk, hogy nem váltottak platformot. De biztos voltak olyanok is akiket a hardver érdekel csak és egy ps4->(ps4pro)->xox utat jártak be.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
az szép
ügyes volt a Ubi -
marquuard
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ez nem igazán alkalmazható se a Médiára, se a Euronics-re, pont e kettőnél nem értem, hogy miért kérnek még gondolkodási időt. Fenébe a visszaigazoló emailekkel, ha a válaszuk az, hogy ez még semmit sem jelent. Tegnap este ugyanazt a választ kaptam, mint szeptember 27-én.
-
hyggelig
senior tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Csakis a ps4-re gondoltam. A Fatről Prora váltásra. Ugyanis sokaknál számít a hardver is.
Van, akit nem érdekel ez az egész Ps-Xbox "háború". Megyveszi az erősebb gépet és ennyi.EnterR tuti lesz, aki koppan. Kiabáló, elégedettlen vásárlók a boltokban.
Abban is biztos vagyok, hogyha nem lesz Ps5 készlet, lesz, aki Xboxot fog venni már "csakazértis" -
marquuard
veterán
Szerintetek mikor lehet a sweet spot, amikor a kereskedő azt fogja mondani, hogy Ön kap/nem kap launch konzolt? Nem látom magam előtt, hogy 11.12. után, egy héttel az eus megjelenés előtt azt mondja az ügyintéző, hogy sajnos még nincsenek készletinformációk. Egyáltalán játszik ez az ország az előrendelésekben?

-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem tudom, de Options gomb a játék ikonján, és ott az Update History. Én mindig itt szoktam nézegetni, meg mivel egy idő után automatikusan nem frissülnek a játékok, a Check for Update gomb is elég hasznos tud lenni.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ennyi helyet foglal az Assassin's Creed Valhalla, az új tartalmak még hizlalják majd
Spoiler: 45 GB
Szerk.: Sry, nem válasznak szántam.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
alaposabban átnézve hát nem lett egyszerūbb a navigálás

-
XoZ
aktív tag
A PlayStation Blogon található specifikációban ez szerepel:
Video Out - HDMI™ OUT port Support of 4K 120Hz TVs, 8K TVs, VRR (specified by HDMI ver.2.1).
Ez remélhetőleg azt jelenti, hogy lesz VRR. Persze az lenne a jó, ha erről pontos információt adna a Sony: lesz-e a hivatalos megjelenés időpontjában, vagy ha nem, akkor mikorra várható. -
Elderath
addikt
Szarazegészps5(tm) . Mondjátok vissza akkor, legalább olyannak jut majd, aki tényleg szeretné és nem csak concern trollkodik a semmi miatt minden nap.
-
Bogyi007
veterán
Az a baj hogy valamilyen ok végett SENKI nem nézi a dolgokat szubjektíven...
A zöld sarok pár másodperces töltési időket kér számon és élcelődik azon hogy a kékek gépén nem lesz 4-5 játék memóriában tartható (szerintem nem egy nagy ficsőrvez egyébként).
A kék oldal közben a zöldek alá pukizik hogy az eddig parkolópályás BC program elsőre mekkorát szól (pedig bizonyos szempontból a Playstation hamarabb alkalmazta ezt mint a Box) és szavazza a kicsi S gépet hogy az gyengébb a korábbi félgenben erősebb One X konzolnál (egyébként nem gyengébb)Én személy szerint nem csalódtam a Series S gépben, marha jó kis gép lesz, ideális lesz azon eddigi Playstation usereknek és újra visszatérőknek, akik megkedvelték a Ps4 konzolt. Olcsó lesz, az MS jelenlegi és későbbi saját címeit gombokért be lehet így szerezni legális "trükkök" alkalmazásával. Pár hete még én is ezt tettem volna. De közben szereztem egy One X konzolt és így innen MAJD a Series X felé vezet az utam sanszosan kb 2 év múlva ilyentájékon.
Jövő karácsonykor meg sanszos hogy ha minden a tervek szerint alakul, akkor hozom haza a God of War Bundle Ps5 lemezes kiadást. Tetszik amit már most látok (szerintem a Sony eladja nekem újra a TELJES Pókember csomagot is) pedig mégcsak a jéghegy csúcsa az amit láttunk eddig. Az eddigi Ps4 Pro gépem meg megy a kissóginak hogy lássa ő is a Ps kínálatot.
Na szevasztok! Civódjatok tovább!

-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Patch notes eddig is volt már PS4-en is.
-
-
d@vee
őstag
válasz
Szabi®
üzenetére
"Ezeken a konzolokon az emberek masszívan a címeket várják, nem a hardvert."
Ezzel egyetértek.
"És a vásárlói piac nem keverendő össze ezekkel a topikokkal."
Pontosan. Máskülönben a CoD nem fogyna jól és már most petíció menne annak érdekében, hogy a dualsense-ben ne legyen adaptív trigger, mert elromlik hamar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hombre[EU]
nagyúr
PS5 UI lesz patch notes
-
Szabi®
veterán
válasz
üzenetére
Az xbox 360-ból kétszer annyit adtak el mint az xbox one-ból. Miért ? Ezek a gépek soha nem a hardver miatt futottak nagyokat....
Ha a Ps5 csak 7 vagy 8 terraflops lenne,akkor is megvennék.Ezeken a konzolokon az emberek masszívan a címeket várják,nem a hardvert.
És a vásárlói piac nem keverendő össze ezekkel a topikokkal.hyggelig 4,9,64,82,14

-
hyggelig
senior tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Most indul az új generáció. Szerintem a számokra 1-2 év múlva térjünk vissza, amikor már mindenhol lehet gépet kapni. Ja, és ha a MS egyáltalán mond eladási számokat.
Vagy te voltál egy jövőbelátónál, aki elárulta, hogy Ps5:Xbox series=95m:55m?
Mert akkor kérlek, mondd el a hétvégi lottó nyerőszámokat is.Bulikavagyok nem hiszem, hogy az a két pont annyira nagy különbség lenne a két Spider-Man között. Ugyanazt hozzá a két játék. Jó lesz Miles Morales
-
törölt tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Nem azért felesleges majd az eladàsi adatokat összemérni, mert "jaj de fàj", hanem mert a vak is làtja hogy PS5-ből több fog elkelni, illetve az MS semmilyen adatot nem fog közölni róla. Szerintem még akkor sem ha jól megy a szekér. De ha valakinek a Sales-re porcosodik, az az ő dolga.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem sokat segített az, hogy viszonylag elég sokat visszaadott abból az élményből, amit a 94-es animàciós széria nyújtott gyerekkoromban.
-
mettek
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ugyanigy vagyok én is. Az első rész félbe maradt. Repetitiv volt. Illetve most számomra az is előny hogy 8-10 óra alatt végig vihető a fő szál. Nem szeretem a túl hosszú játékokat. Azokba beleunok.
-
SZKEBE75
senior tag
Tudni mán,hogy a 21:9-et fogja-e támogatni a kicsike?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
üzenetére
Ezt nagyon rosszul látod szerintem, azért a legtöbb vásárló sokkal tudatosabb ennél. Egyébként én is fogok adni neki egy esélyt! Annak ellenére, h az előző rész feléig sem jutottam anno, mert nagyon unalmasnak és önismétlőnek találtam. De most hajt a kíváncsiság, látni akarom, h mit tud az új rész az nextgen konzolon.
sasa134: Ezek nem felhasználói pontszámok!

hombre[EU]:
-
Szabi®
veterán
De csak ilyen dolgokban nyomják a hasonlítgatást, majd amikor jönnek az eladási számok (ami a konzol sikerességét tükrözi) akkor jönnek a : "az xbox nem versenyez senkivel" "az xbox csak szolgáltatást ad" agyrémekkel
Sztem egyébként mind a két gép jól sikerült, és végre most már boxra is jelennek meg olyan címek,amik javítják a brand arculatát.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nem értem, pedig kitömték egy csomó új feature-rel...60fps, raytracing, spider-lamp
-
sasa134
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na de érted, kik pontozták a még meg sem jelent játékot a Metán? Youtube huszárok kb. Ennyit erről...
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerinted, aki làtta ezt a képet,azt érdekli a Meta? Ugyan. Menten elcsõppen és rohan megvenni. Megérte crossgenként kiadni, mert így az eladàsokat nem korlàtozza a PS5. Még PS4-en is szivesen végigtolnàm, de most annak a beszerzése sem jàtszik sajnos.
-
Deck
titán
Egyszerűen kapaszkodniuk kell valamibe amiből jobban jön ki a konzoljuk, amiben jobb (lesz) a PS5 az nem számít sosem. Láttad tegnap is, hogy nekem esett 1-2 ember és olyanokat írtak, hogy írtam ami nem is volt igaz.. Ezek ilyenkor bekattannak és neked esnek.
De! Ez csak 1-2 ember ott, a többiek jó arcok és semmi probléma velük.
-
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
na de melyik az értékesebb ember
? -
dom1n0
őstag
En arra reflektaltam, hogy csodalkozik a nep, hogy miert nem tolti be a regi jatekot 10x gyorsabban a ps5/sx mikozben 10x gyorsabb lett az IO alatta.
Ha ugy van kialakitva egy jatek/alkalmazas, hogy bozonyos logika alapjan olvassa a fileokat, ott kb ujra kellene irni az alapokat.
Az uj mm-nel latszik, hogy ott mar tudatosan terveztek az ssd-vel es egyeb extrakkal es maris franko, es velhetoen sx-en is az lesz.
En ennel a gennel erzem a videok alapjan vegre, hogy nem kell a jatekok 99%-at pc-n jatszani vegre, mert itt is frankon neznek ki, hamar betoltenek, stb.
Egyebkent en is mindkettot tervezem megvasarolni elobb-utobb, ahogy eddig minden sony/ms konzolt ps1 ota
-
JonssoN
tag
Ha nem volna fórumszabályzat akkor még tuti, hogy ez a két kérdés is sokat pörögne "flesseltetni hova vigyem?" "dzsilbrék mikor jön?"
-
Zoleee83
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen azok után, hogy talán betervezett' egy XSX-et a másik topicban.
A hozzászólásra:
Hogy is van az a mondás? Ja megvan!
A stílus maga az ember!
Hogy ON is legyek, örömmel láttam az összes tesztben hogy megoldódott a hűtési probléma és nagyon halk lett a PS5 is. Kontroller feature-re nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd egy Horizon alatt, vagy egy Grand Turismo-ban. Tetszik!
-
ldave
félisten
Meglátjuk, sajna ha a fejlesztőn műúlik a dolog, annak ritkán lesz jó vége. Ha én most beülnék egy Forma-1-es kocsiba, akkor vagy az első kanyarban a falnak csapódnék vagy 5 perc alatt tennék meg egy kört. Egyik sem a kocsi hibája lenne, hisz a technika adott, hogy 1:30 alatt körbemenjen valaki.
-
rolcsy94
tag
válasz
Marky18
üzenetére
Erre a telekomos rendelésre én is kiváncsi vagyok. Elég vicces a sztory. Azt mondtak azért érvénytelenítették mert elakadt a rendelés. Mint ha én tehetnék erről.. vicc 😀 10:20kor adtam le a rendelést nem hiszem hogy sok embernek sikerült elöbb mivel még be is telefonáltam nekik hovy 404es error van az előrendelés oldalon.
-
Moby
veterán
Engem ez az egész töltésidő nem érdekel. Hogy őszinte leygek a BC sem nagyon. Engem nem bánt. Szerintem nem is iagzán releváns, majd a currgen játékoknál lesz az (WD:L, Valhalla, stb). Ezek alapján viszont megtörténhet az (nem vetítek ilyet előre, csak mint lehetőség), hogy ott is lassabb lesz. Onnantól viszont nehéz lesz eladni azt a narratívát, hogy azért lett kisebb a tárhely, mert sokkal gyorsabb kellett. Mármint csak az exkluzívokat figyelembe véve, ez nehezen lesz védhető álláspont. Ha ott hozza azt, amit várunk, hogy hozzon, akkor rohadtul nem érdekes ez az egész kérdés.
-
ldave
félisten
Lehet kritikát írni, én is megteszem azt, ha úgy van, semmi sem tökéletes, mindenben lehet találni nekünk nem tetsző, nem egyetérthető dolgot.
Most csak ezt a töltési időt nézve, aki képes kicsit gondolkodni és látja az új Pókember betöltési idejét és mellette a PS4 játékok adatait, annak talán eszébe jut, hogy valami ott nincs rendben, hisz egyértelmű hogy a rendszer képes sokkal gyorsabb olvasásra is, de valamiért ott nem teszi. Hogy ez jelenlegi állapot-e amit lehet szoftverfrissítéssel orvosolni vagy pedig ez már így marad, nem tudhatjuk.
Emellett pedig ott van a Days Gone és a Tsushima, amik annak ellenére kaptak egy PS5 patchet, hogy korábban azt nyilatkozta a Sony, hogy számukra nem elsődleges fontosságú a PS4 játékok nextgen frissítése. Ezzel szemben két játék esetében már megtörtént ez és talán több is várható. -
Madwe
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez fontosabb lenne, mint a screen tearing megszüntető vrr? Kétlem
-
Annyira azért nem kell aggódni, mert ami most van, az a kezdetleges rendszerszoftver. Nincs arról szó, hogy végig minden így, illetve ilyen állapotban marad. Ezeket fejleszteni szokták, javítanak-optimalizálnak rajta, és új funkciókkal bővítik ki. Kicsit vicces, de még olyan dolgokat sem fog tudni első nap a gyakorlatban, ami a dobozra rá van írva. A kialakított M.2 SSD foglalat is dísznek lesz egyelőre, mert semmire sem lehet majd használni.
-
vonSux
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ennyi, a true nextgen megérkezett
-
Moby
veterán
Hmm...de miért ne lehetne kritikát megfogalmazni? Nekem pl a VRR és a QuickResume sokkal fontosabb lenne, mint ez a játékossegítő izé, amire semmi szükségem nincs. Értem a létezésének az értelmét, a fontosságát a sony szempontjából, de erre nekem nincs szükségem. Ellentétben azokkal. Azt is értem, hogy talán ezek majd lesznek, de ez egy alapvető dolog, hogy nem számolunk ígért featurökkel, pláne úgy nem, hogy ígérve sincsenek egyelőre.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Fúj, te guide-okat hasznàlsz?

-
ldave
félisten
Tényleg hihetetlen, hogy most így pár nappal a konzolok megjelenése előtt, amikor mindkét új gép topikjának a várakozásról, az örömről kéne szólnia elsősorban, képesek vagyunk mint közösség ilyen mélységbe süllyedni, mert pár ember ettől érzi jobban magát.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Az utolsó tweetet, ha jól értem bizonyos töltőképernyő gyorsabban tölt be, ha 60 helyett 120hz-es monitoron hasznàlom?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest