Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
Ez már akkor sem volt igaz, de mindegy is, mert szerintem borzalmasan túlreagáltad. Nem csak az ovis fanboyok említették meg ezeket a "hiányosságokat", illetve az sem igaz, h minden hozzászólás erről szólt volna. Közel sem.. Olvasd vissza, kb fele-fele arányban lehettek a helyi arcok és a "hívatlan vendégek".
-
Madwe
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
van az előrendeléses készlet bolti vagy futáros átvétellel s van a bolti átvétel előrendelés nélkül (gyk bemegyek s leveszem a polcról) készlet, ami darabszáma 0 lesz
persze ez nem jelenti azt, h aki előrendelte annak jut, de aki nem annak biztos nem 
illetve az xsxes tapasztalat szerint az ha 18án még pénzügyi tevékenységre vár státuszban van s semmi email sms nem jött, az még nem feltétlen jelent bajt, mert megjelenés napján jött ott is egyetlen friss info, miszerint gyere vár a konzolod
-
marquuard
veterán
Náluk most kétféle átvétel van, két különböző készletről, ugye ezt jól értem? Nekem fogalmam sincs a státuszról, sajnos a hirtelen pánikban reg. nélkül leadtam, aztán lesz ami lesz.
Futárral kértem, aztán vagy bejön vagy nem.Illetve direkt megtoldottam egy 3 éves garival, hátha ezzel más lesz a feldolgozási sorrend.
-
Madwe
nagyúr
Csak h legyen egy kis euronicses téma: aki xsx-et rendelt, s pénzügyi tevékenységre várt állapotban volt tegnapig az ma kapott emailt smst h mehet érte s már otthon használja

-
.LnB
titán
válasz
predakon
üzenetére
Kétlem, hogy aznap én fórumoznék. Valószínűleg próbálgatni fogom a masinát.
#29780 bulikavagyok
Amit írtam, azt leírtam.
De majd ha szombat reggel, a reggeli kávéd mellé az fogad, hogy a másik topikból pár "iqninja" 144 kommenten keresztül fikázódik, akkor majd megnézem hogy reagálsz.
Nem neked szólt, nem hyggelig csajszinak, nem orii-nak és a többieknek, csak annak a pár illetőnek. -
Tomtailor85
senior tag
Én is annak örülnék, ha mindenkinek lenne gép! Szerintem most egy kis ideig úgy várakozunk, mint egy kisgyerek karácsony előtt!
-
tboy93
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Kapnék ps5-ot, meg privatba is kuldenem neki a kepeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A ps5-rol!!
-
hyggelig
senior tag
Azért fontos mindent megosztani és tudatni másokkal, mert mindenki gyerekké vált ma, izgatott és tudja, hogy van egy topik, ahol együtt örülhet másokkal.
Inkább ilyen legyek, mint olyan, aki már annyira felnőtt lett, hogy ezt az örömöt sem tudja már átélni.
#29772Zoleee83
Én azt kívánom mindenkinek hogy kapjon gépet day1, és pont ilyen örömmel várja.
Szerencsére van sok jó arc aki ebből a topiból benézett köszönni és jó játékot kívánt, én is ezt fogom tenni 19.-én itt, bár sajnos PS5-öm nem lesz már idén.
Teljes mértékben egyetértek.
-
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig
üzenetére
Azt is szóvá tettem. Nem is tetszett sokaknak.
És az se rossz, ha van egy nagyobb játékmegjelenés, akkor mindig van valaki, aki azon parázik, hogy vajon megkapja e megjelenés napjára.
predakon
Nem zavar mások öröme. Nem erről van szó.
Csak nem értem, hogy miért fontos tudatni a másikkal, hogy hozzám mikor ígérte a futár a csomagot.
És így mindenki linkelgeti a sajátját, mint ha Színre-szín kártyajáték lenne. 
-
Zoleee83
addikt
Hát az irigység már csak ilyen... Jó magyar szokás...
Én azt kívánom mindenkinek hogy kapjon gépet day1, és pont ilyen örömmel várja.

Szerencsére van sok jó arc aki ebből a topiból benézett köszönni és jó játékot kívánt, én is ezt fogom tenni 19.-én itt, bár sajnos PS5-öm nem lesz már idén. -
KaitouP
nagyúr
-
.LnB
titán
Én azt hittem, hogy a konzol megjelenés napján az lesz a legalja, amikor az anyós ülésen bekötve lefényképezi majd a dobozt mindenki, és beilleszti ide a képet. De látom, hogy az új trend ennél is lejjebb van, amikor a futárszolhalat sms-ét, email-jét, tracking oldalát linkeli be mindenki... hogy "már mindjárt itt van"

Kíváncsi vagyok vajon itt is ez lesz e 19-én?! -
Madwe
nagyúr
válasz
Donnie
üzenetére
Ez gyenge lábakon áll. Egyrészt a multiplatform címekkel mizu? Azokat messziről kerüli mindenki?
másrészt vrr nem csak ingadozó fpsnél kell, hanem frame pacing gondos fix fps esetén is.
Arról nem beszélve, h ha a fix 30fps vs 30-45 között ugráló de vrr-es cím között kell választani akkor utóbbit tenném. Ahogy a fix 60 helyett is az 50-75 között ugrálót vrr-el... -
boost
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Nalátod

Különben nekem 4K monitorom van, és ég és föld a különbség a FullHDhoz képest, amit lecseréltem rá.
Nem kicsi, 28", de pont tökéletes, mivel HiDpi módban használom, azaz egy logikai pixelt 4 fizikai pixel alkotja, tehát a betűk, ablakok ugyanakkorák mint eddig, csak minden szuper éles, sehol egy pixel nem látszik. Ez az amit az Apple Retina módnak nevez a laptopjaikon, telefonjaikon.
Ajánlom.
-
the_mad
aktív tag
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Mert a 8K egy mesterségesen generált igény. Szerintem 8k géminget az évtized vége előtt ne nagyon várjon senki...
-
_drk
addikt
Rohadt nagy biznisz, tuti lesz megint fél generáció.
Most is látatlanban eladtak vagy 10 milliót, de 20at is eltudtak volna.
Azt is látni, hogy 300 ezret is lazán kiadnak érte,úgy hogy akár valami exkluzivabb gép is jöhet.De nem kell tudósnak lenni ehhez, jól látni mi megy a VGA piacon, tv-k is hol állnak, telefonért is egyre többet és többet adnak.
Hülyék lesznek nem nyomtatni a pénzt, ha jól meg van tervezve, akkor AMD direkt ebbe fejleszt új procit és új vga-t.
És most készulhettek rá, Nem úgy mint 7 éve.
Egyszerű fejlesztéssel 3 év múlva kicserelnek pár dolgot, és folyamat pörög a biznisz! -
vonSux
őstag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Pl a Sony chat, amikor megkérdezed, hogy mikor érkezik a 4k/120hz támogatás a konzol flagship tévéjükhöz
-
Donnie
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Igen, ez inkább az AC motorját minősíti...
-
-
ambushka
aktív tag
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Én már nem merek írni a Telekom chatnek, 3 ügyintézőből 3 mást mondott
megvárom a 20-a reggelt, amikorra írva van a szállítás, ha kapok SMS-t, oké, ha nem, akkor május. -
Madwe
nagyúr
kéne az a fránya vrr

John Linneman - Digital Foundry
"If you’re playing Assassin’s Creed on Series X this is a fantastic demonstration of why VRR matters. Without it, there’s plenty of screen tearing and dips but if your TV supports VRR + 120hz, it basically looks flawless to the eye. This will become important this gen." [link] -
Imilenni
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Képben van, az a lényeg

-
Tomtailor85
senior tag
Nyugi van srácok! Most beszéltem a Telekom ügyfélszolgálattal, azt mondta a kishölgy, hogy ne izguljak 12.-én megkapom a konzolt!
-
Madwe
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
-
Moby
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
A csávó Vincent Teoh, a csatornája pegid a HDTVTest.
Érdemes feliratkozni a csatornájára annak akit érdekel, mondhatni szaktekintély a témában./de szerintem Q90-et tesztelt, nem 80-at.
-
Frod
addikt
Hali!
Engem inkább az érdekelne, hogy van-e lehetőség már most feliratkozni/előrendelni GoW2-es limitált kiadású gépet?
Mert látva azt az éhezők viadalát ami most is ment, nem bízom benne, hogy mezei halandónak jut majd - függetlenül attól, hogy mikor is jön.Kérdésre: Slim, és egyéb revíziós verziók (nagyobb tárhely, stb) fixen fognak jönni, egy Pro modellnek egyelőre nem látom értelmét (ugye a Pro esetében a 4K volt a kulcsszó, 8K-ra nem felesleges lőni kicsit még?), ettől függetlenül érkezhet.
-
Szilágyi84
senior tag
Keresek egy videót kb 1 max 2 hete láttam vagy itt vagy tv topikban , hogy 3 tvn Samsung Q80t , LG , Sony ment egyszerre valami játék és egy kínai csávó dumált közben. Megszeretném nézni és mutatni ismerősömnek , de nem találom. Talán valakinek rémlik és tudja . Köszönöm.
-
Jakesz
addikt
A wifin keresztüli netsebesség milyen lett PS5-ön? Remélem, hogy nem ismétlődik meg az, ami az első szériás PS4-nél...
-
.LnB
titán
A Spider-Man mentés hogyan fog működni? Mert nekem csak a felhőben vannak meg a mentéseim. És a játék már nincs meg. Ergo nem tudok exportálni. Szóval így bukó nem?
-
hombre[EU]
nagyúr
Demon's Souls Day1 patch mérete 3000kB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Sony PlayStation 5 Slim
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
persze ez nem jelenti azt, h aki előrendelte annak jut, de aki nem annak biztos nem

kigondolta volna
Kendek
RangerFox