Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
De nem erről van szó. Hanem erről.
-
axlfsi
veterán
...akkor én inkább nem is írom le, mennyiért húztam be (megtekintése csak saját felelősségre
) -
Moby
veterán
Volt itt szó erről a mindenhez is használható steelseries nova 7x-ről. Most épp 54-ért lehet meglőni, ha valaki még nem tette, de szerette volna. Én éppen két napja vettem meg végül az enyémet, akkor még 62-ért

-
Elderath
addikt
oof hát ez a Hades 2 is valami csoda. Indie devek mostanában nagyon minőségi játékokkal látnak el minket. No rest for the wicked meg ez is több 100 órás szórakozás lesz már ide látom
-
Csokifalo
senior tag
Köszi mindenkinek oriic segít
-
TBT
addikt
Április hónap legjobbja:

-
axlfsi
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
hmm, én még nem láttam a sorit, mert az az elméletem, hogy előtte kijátszom a játékot és legalább tudni fogom, mit várjak a képernyőn.
Viszont a Te véleményed alapján, úgy lenne a logikus, ha inkább előbb megnézem, majd utána kijátszom (...és egyúttal rácsodálkozom, kellemesen meglepődöm mennyivel is jobb a játék, mint a sorozat).Jó az elméletem?
-
frankdelgado
őstag
-
Mezcal
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem is sz Odyssey az első számú kevencem az AC sorozatban. A Mirage első napi vétel volt és nem bántam meg, már az new game + tolom. A harcrendszere és a felszerelés is a lopakodásból ölést segíti, nyílt harcban kevesebb az esély. Odysseyben egymagad lezuzhatsz egy hadsereget, na itt ez nem játszik, viszont lopakodni könnyebb, és itt tényleg mindenkit lecsaphatsz elsőre assassinsből nem úgy, mint az előbbiben. A Vallhallahoz képest is más az egész.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Rohadjak meg mindjárt megnézem újra

szerk:
Bakker és tényleg, olyan apró hogy észre sem vettem

Csokifalo: Ha kell gyere el érte 11. kerbe én odaadom ingyé, nekem úgysem kell.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Csokifalo
üzenetére
Írd meg nekik, hogy betetted, szóval neked nincs másik, ha nem találják vonják le azt a pár forintot. De az egész összeget nem tarthatják vissza. Ha akadéskoskodnak akkor békéltetőhöz fordulj, már kötelezően végrehajtandó döntést hoznak. Egyébként sztem tuti ott van a dobozban, csak balfékek hozzá, hogy észrevegyék...
-
ldave
félisten
A Banishers: Ghosts of New Eden kapott demót (trial), ha valaki kipróbálná.
-
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én a ronin után kattantam rá és meglepett, élvezet volt benne orvgyilkolni, a nyílt harcban több ellenféllel szemben szopás, szóval ésszel kellett nyomni, nem lettél benne félisten X szint után.
Én csak egy dolog miatt húztam a szám. Legyilkolok egy fél helyőrséget, kutatok, keresek, aztán akár egy gagyi souls játékban hirtelen respawnol az ellenfelek egy része és kb. tojnak rá, hogy tele van minden a társaik hullájával.
-
Csokifalo
senior tag
Sziasztok. Segítséget kérnék szépen. Visszaküldtem az alzába egy új ps5 slimet elállással, de azt mondják hiányzik belőle a 2 kis talp pöcök...( pedig bele tettem, na mindegy ) Néztem, nem tétel, mert kb 2 euró, viszont az érkezés kb másfél hónap lenne, addig meg ott van a pénzem visszatartva. Van esetleg olyan köztetek aki nem fektetve használja és tud nekem segíteni a 2 pöcökkel??? Be kellene tenni egy alza boxba borítékban. Én meg utalnék valamennyit. Tud valaki segíteni? Köszi
-
floatr
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem nem rossz játék, bár a sztorija eléggé szedett-vedett. Nem tért vissza a régi irányba, ez inkább egy nagyobb DLC a valhallához, amit az eredeti játkhoz igazítottak. Vannak benne jó és kevésbé jó dolgok, de 50%-ot megér
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Rövidebb, kompaktabb, sztori, karakterek ugyanolyan gagyik, mint az elmúlt pár részben, de pl. a sandbox része nagyon jól eltalált, élmény volt assassinkodni. Szerintem jobb játék, mint az Odyssey-Valhalla páros, de nem jobb, mint a 2-Black Flag-Unity.
-
spleenszuru
őstag
Kicsit félve kérdezek bármi Ubis dolgot, de mivel a saját topikja csak megnyílt 2022-ben, és ennyi, itt kérdezem meg.
Az AC Mirage nem lett jó játék? Fura, hogy már többször is 50% akció volt rajta, mint most is.
Úgy kérdezem, akinek az eddigi kedvence az Odyssey volt, de az első részeket is szerettem, viszont még mindig sok AC van hátra.
Úgy tudom, a Mirage visszatért inkább a régi irányba, és nem tart 100 órákig a dolog. -
NyMRooD
addikt
válasz
Yodafon
üzenetére
2. Mert az a 3. kiadása már, PS3 volt a tLoU, PS4-re a tLoU Remastered (ez talán még mindig elérhető olcsón, én sok éve 3k-ért vettem) és tavalytól PS5-re a tLoU Part I ami teljes felújítás, lett magyar felirat is, etc.
szerk:
1. Mi a különbség a Walking Dead és bármilyen addigi zombis sztori között? Settingbe kb semmi, de egy jó sztori van elmesélve, az ND nem akart sima zombikat, kitalálta ezt, de lehetnének azok is, a lényeg a jó sztori .(megjegyzem, a vírus spórával is terjed, meg ételt is megfertőz, de alapból nincs benne az emberekbe, a WD-ben meg alapból már mindenki fertőzött) -
Yodafon
őstag
Végig vittem a Last of Us Part 1-et és igazából két kérdés fogalmazódott meg bennem:
1. mi a különbség tulajdonképpen a LoU és egy bármelyik Walking Dead között? Számomra ez egy gombákba csomagolt Walking Dead tul. képpen.
2. miért tudja tartani az árát még 2024-ben is? Használtan még mindig elkérnek érte ilyen 13-15k forintokat mikozben pl. a Spider Man 2 mar csak 10k hasznaltan. Nekem egyaltalan nem indokolja a sztory/jatekmenet. A grafika meg mindkét jatekban hasonloan szep. -
wolf13
őstag
Köszönöm mindenkinek , akkor félre lettem informálva.
-
wolf13
őstag
A Fallout 4 PS5-ös verziónál működik a magyar felirat mód ?
-
zojjektum
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ugye
Majdnem megvettem gyereknek a Milesból, mert megint végigjátszaná. Gondoltam játszon a frissebb verzióval, még jó, hogy betette a lemezt mielőtt hazaértem. -
Rigormortiis
veterán
Friss újrakezdés.
-
zojjektum
őstag
Ma szembesültem azzal, hogy mennyire le vagyok maradva Pókember ügyben. Eddig azt hittem, hogy a remastered verziót csak úgy tudom megvenni, ha megveszem a ps5 verziót (nyilván)vagy Miles Moralesből. De ma meglepődtem, hogy már van upgradelhető verzió, meglévő ps4 lemezre 4mátyásért.
-
axlfsi
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszi!

-
Rigormortiis
veterán
Azért mocskos jó a Dragons Dogma 2 annak ellenére, hogy az első rész közelebb áll hozzám. Valahogy nem visz rá a lélek a ff7r-re, inkább indítottam egy ng plust.
-
homerhamm
veterán
Azért ezt is itthagyom, habár a Redfall nem jött PS5-re és már nem is fog.

-
-
homerhamm
veterán
-
LÁZ
addikt
válasz
Gaben360
üzenetére
pedig ott lesz az

Az előfizetés PS5 eszközön történő lemondásához használd a következő útvonalat: [Beállítások] > [Felhasználók és fiókok] > [Fiók] > [Fizetés és előfizetések] > [Előfizetések]
ki kell kapcsolni az automata megújítást
ps. esetleg egy screenshotot vagy telóképet is csináljatok róla, mert a sony képes és hajlandó magától visszakapcsolni vmilyen furmányos csoda fojtán (nálam megesett), így ha esetleg később probléma lenne, el tudod küldeni nekik, hogy márpedig Te ekkor és ekkor kikapcsoltad az automatikus megújítást...
-
Gaben360
senior tag
Lenne egy láma kérdésem.
hamarosan lejár a prémium előfizetésünk, de nem akarjuk meghosszabítani.
Hol a francba lehet ezt letiltani?
Nincs rá opció,akárhogy is nézem a cimborám profilját.Nem kéne 54k-t levonjon a sony, tök fölösleges a prémium nekünk. -
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Egyébként mit tud az endgame? Beállítod a farmokat, tenyészetet és a bárt önfenntartóra? Összegyűjtöd azokat a cuccokat / halakat, amiket nem sikerült a sztori alatt? Megnyered az összes seahorse futamot? Egyéb?
-
axlfsi
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Köszönöm a tippeket, estére ránézek ismét (PSPlay? Ez milyen app? Nem csak a gyárival működik? PS Remote Play -> ha erre gondolsz, itt aztán alig van pár beállítás (emlékeim szerint)).
Azt a 8"-t nagyon eltalálták, mert szerintem pont még nem túl nagy, de mégis eléggé, hogy élvezhető legyen a játék...
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Psplay vagy Chiaki appokkal próbálkozz, kismillió beállítást tudnak, amikkel lehet a képminőséget javítani (vagy az input laggot csökkenteni; melyiket tartod éppen fontosabbnak).
Én Psplayt használok évek óta otthoni hálózaton, és mióta a konzol kábellel kapja a netet meg Wifi 6-os routerem van, olyan, mintha a TV-n játszanék. Nulla szaggatás, nulla pixelesedés.
A Portal szerintem egyedül a controllerében jobb bármi más megoldásnál, mert mobilra/tabletre kényelmesen rárakható kékfogas cuccukból max csak kínai gyártmányúak vannak (10 col felett meg pláne). -
axlfsi
veterán
-
toyasoslecho
tag
válasz
markknight
üzenetére
Hivatalosan most kapott támogatást a googletv, chromecast
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Sokan fikázzák a Portal-t, hogy túlárazott ahhoz képest, amit nyújt (mondjuk, szerintem is) és egy telefonnal, tablettel +kontroller tartóval ugyanazt kapod; hát nem tudom! Pár napja van nálam egy Portal, ... még érik, hogy megtartom -e, de direkt kipróbáltam, hogy egy S22 Ultra (szóval nem szar kijelző, vas) telepítettem a PS Remote Play alkalmazást, otthon, WiFi-ről csatlakozva, de akármit állítok (kb semmit nem lehet, ami a minőséget befolyásolná, szóval nem lehet user/konfig error), de a telefonon a felbontás borzasztó, rendesen látni, hogy nagyon csúnya, illetve sokkal laggosabb is, mint a Portal, ami nem mellesleg brutál jo, hogy nagy a kijelzője (8", de ettől nagyobb mar nem is kellene, csak zavaró) és a képminőség hibátlan!
... most úgy tűnhet, hogy megerősítést keresek a megtartásához, de nekem tényleg közelében (!!) sincs az élmény egy telefon+app segítségével, mint amit a Portal nyújt (nem mellesleg Sony helyében - főleg így, hogy már gyártott célhardvert - "nem is engedném", hogy annyira jól működjön a remoteappos játék, mint a Portal).
Nem tudom hányan használtok a topikban Portal-t, de őszintén érdekelne a véleményetek (flamelés nélküli, objektíven amennyire lehet).

-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a beárazásban, van egy régi rendszeres playstation plus 12 hónapos bontatlan kártyám, amitől szeretnék megválni, annak már utána jártam, hogy 365 nap essential, vagy 219 nap extra vagy 183 prémium előfizut ér.
Illetve ezt be tudja aktiválni egy olyan is, akinek már volt aktív előfizetése?
Köszönöm szépen!
Robi -
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Hmmm, lehet hogy kicsit jobban sikerült elmerülni a Dave the Diver-ben (elmerülni, érted?
), de már 25 óránál járok és még "csak" a chapter 6-ban vagyok. Annak már gondolom a végén, de így is elég sok idő ez a 17 órához képest, mondjuk a legtöbb opcionális küldetést is lenyomom. -
válasz
Elderath
üzenetére
Nem teljesen itták meg a levét a devek, mert a játékosok nagyon nagy része tisztában van azzal, hogy a Sony a ludas. Mellesleg bár a fejlesztő cég tulaja is elismerte, hogy hibásak benne, de abba semmi beleszólásuk nincs, hogy hol árusítják a játékot.
A többire: Nem volt egyértelmű, hogy kell-e PSN a játékhoz. Sőt Sony hivatalos oldalán is az szerepel, hogy PC-n nem kell.
Az meg, hogy árulták olyan helyen ahol nem érhető el hivatalos PSN szánalmas és nem lehet azzal védekezi, hogy másik országban regisztrálj. Egyrészt, mert ez nem hivatalos, sem pedig a módja. Másrészt nagyon sokan voltak akik megpróbálták linkelni a PSN accountot és perma bannolták őket.
Majd miután eladtak egy csomót belőle és sikeres bejelentik, hogy mindenképpen kötelező lesz a PSN és teszik nem úgy, hogy visszatérítik az árát mindenkinek aki ott él ahol nincs hivatalos PSN vagy aki szerettné, mert nem akar felesleges PSN accoountot.
Aztán jön a kamu magyarázkodás, hogy miért jó és tudjuk, hogy bullshit az összes indok.
Arról nem is beszélve, hogy akik időt öltek bele és nem játszhattak volna tovább elveszítettek volna mindent: az időt és az elért eredményeket is.
A steamnek köszönhető, hogy visszatáncoltak, mert elkezdte visszatéríteni a játék árát aki kérte (több százezren kérték...) továbbá letiltotta az eladásokat.
Sony más esetben röhögött volna a képébe mindenkinek amíg nem kap egy class action suitot a nyakába..
Szóval nem. Nem lett felfújva. Azok mondják, hogy de van megkerülő megoldáés, nem nagy üógy stb. akik nem is tudják mi fyolik részleteiben, nem járnak utána és/vagy birka módon élik életüket és bármit, szó szerint bármit meg lehet tenni velük. Mindent benyelnek és elviselnek. -
cyberkind
félisten
válasz
30z.Samu
üzenetére
A hangulata, a világ minden elemével együtt, mint a Legenda vagyok film, az se akkoriban ütött és ment nagyot, hanem később, nekem speciel pont ez a másság tetszik a legjobban az egészben, mert, mint zombik, ez a téme ezeréves és nemhogy csont, hanem elszívott levegő ez már, ha nincs változtatva valami, itt pedig volt bőven.
Egyébként félretéve mindent, idén jöhetett volna, nincs egy belsős címe a Sonynak 25 tavaszáig, sima menet lehetne, de inkább mégse.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
icemad
üzenetére
Nekem erről van egy-két másodkézből származó anekdotám pár évvel ezelőttről, mert az akkori párom mental health, wellbeing tanácsadóként bedolgozott több tucat tech cég mellett két videojátékfejlesztőnél is és toronymagasan ennél a két cégnél volt a legtöbb feladata (munkaóráinak durván felét elvitték az egyik negyedévben), mert a gyökér játékosok egyszerű reddit szájkaratétól kezdve irl zaklatásig mindent műveltek szerencsétlen fejlesztőkkel szemben.
Nevetségesen primitív a játékos állatfaj és az a legnagyobb baj, hogy ők vannak a legjobban megvezetve a kiadók által, amiből aztán jönnek ezek a Helldivers 2 szintű sztorik. -
floatr
veterán
válasz
miami
üzenetére
Nincs rendben jogilag. Nem árulhatsz olyan terméket, ami bármilyen tényező miatt nem felel meg a rendeltetési céljának, vagy működésképtelen, még akkor sem, ha kisbetűvel utalsz rá. Nem a fogyasztónak kötelessége ismerni a kizáró körülményeket, hanem a kereskedőnek/forgalmazónak, aki éppen ezt a körülményt erőltetné rá a fogyasztókra, ezért kezdett el nagy lendülettel visszatéríteni a steam, meg vette le a listáról.
Elhiszem, hogy szeretnéd megvédeni a multimilliárdos cégeket, de egyrészt nem szorulnak rá, másrészt meg hajmeresztő, amit művelnek.
-
válasz
light1994012
üzenetére
Sajnos egyik részében sincs magyar nyelv, se szöveges, szinkron meg pláne nem. De ezt írja is a játék adatlapján.
A páramentesítéstől nem lesz semmi baja, a szárazabb levegő pedig csak jót tesz neki. A folyékony fém amúgy sem tud be-, illetve kiszáradni.

-
light1994012
tag
Sziasztok!
Megvettem akcióban a Crysis Remastered Trilogy-t és az lenne a kérdésem hogy van-e benne magyar nyelv? Úgy emlékszem az eredetiben PC-n volt magyar nyelv és talán szinkron is.
Másik kérdés:
Mallorcán élünk is itt folyamatosan nagyon magas a pára tartalom, ezért kb szünet nélül megy a páramentesítő, igaz a szoba másik felében, mint ahol a PS van, de ettől függetlenül, lehet bármilyen hatással rá? Gondolok itt a folyékony fém hűtésre. Nem fog beszáradni így hamarabb? Vagy eltűnni?
-
icemad
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Valahogy 2024-re elfogyott az emberekből a türelem és a tolerancia. Amikor pl tizenéves gyerekek felállítanak valami rekordot, (akár játékokban) , ezt feltöltik youtubera vagy twitchre és a hozzászólások fele arról szól, hogy menjen inkább kapálni, akkor ott elég nagy a baj.
-
miami
tag
válasz
floatr
üzenetére
Zárásként: már az elejétől fogva lehetett tudni, hogy kell majd hozzá, tehát nem lett átverve senki, csak nem kérték számon.
Erre csak azt példát tudom még hozni, hogy a Gucci kihozott egy fürdőruhát, ezen a néven van a shopban, de ott van kis betűkkel, hogy vízbe nem szabad vele menni. Ez is ok így.
Fogyvéddel példálózni, ha nem tudod az mire való pontosan, nem szerencsés. Általában ezek a dolgok jogilag rendben vannak még akkor is ha erkölcsileg elítélendők.Ki fog majd derülni, hogy ebben az esetben mi volt a pontos jogi helyzet és mi lesz a megoldás. Addig kár fenyegetőzni, lásd fentebb TBT-nél, ami szintén már jogi kategória.
Minimum bullying. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BMW topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(igénytelen megoldás ez a láb, dehát ilyen az egész slim gép)

Kendek
RangerFox