Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Most akkor lesz ma este PlayStation Showcase vagy nem? Infó sehol nincs róla, pedig már napokkal előtte be szokták jelenteni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
szerk: slowpoke.

-
BBenceTM
tag
-
pzstm
titán
"Sony has removed the interview with Neil Druckmann: "we have found several significant errors and inaccuracies that don't represent his perspective and values (including topics such as animation, writing, technology, AI, and future projects)"
-
Ramoskaa
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
akkor jól átba*ztak, mert ott van mellette ,hogy prémium, fene gondolta volna ,hogy csak trial. Alan Wake 2 egyébként.
Köszönöm a többi hasznos infót is! -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Ramoskaa
üzenetére
A Premiumban a 2. rész demója van, azt le lehet tölteni. Az első Alan Wake rematere tavaly nyáron volt havi játék az Essentialban. A Premiumban a felhőben futó retró és nem retró játékok vannak, néhány letölthető demó/trial meg emulált Ps1-es/Ps2-es/Psp-s játékok.
Legaláb egy hónappal előtte közre szokták adni, ha egy játék kikerül a listából. -
Ramoskaa
senior tag
Ami nem extrás ,hanem premiumos játék(alan wake), az egyrészt melyik rész miatt prémium? Cloud streaming?
Másrészt honnan lehet tudni ,hogy a játékkal meddig tudok játszani, mert gondolom kikerül valamikor a listából. Köszönöm -
Moby
veterán
válasz
Elderath
üzenetére
Nagyon. Szeretem, rohadt kényelmes, jól is szól, sokáig bírja. Elvileg az 5-ben ugyanez a driver, ránézésre a felfüggesztése jobb, akkuja is tovább bírja elvileg, nem is értem hogyan olcsóbb. Telefonos app nem rossz, de nem hiszem, hogy bárki ezeket feszt állítgatja, de jó dolog az is. Szerintem nyugodtan veheted. Kicsit sajnálom, hogy nincs fehérben, lehet le is cserélném.
Egyetlen apróbb bajom van vele: a fülpárna belső fele műbőr, és ahogy hozzáér a belsejéhez, nyikorog kicsit, ahogy mozog a fejemen. Nem zavar annyira, hogy ne győzzön a lustaság, valamikor át kéne törölnöm szilikonnal, akkor valszeg megszűnne. -
F-ECT$
titán
válasz
hitchins
üzenetére
és @Moby: Amikor én vettem, akkor 25.600 volt az Essential, és 25.600-ra volt leakíciózva az Extra is. Szóval nálam nem volt kérdés. Persze ha 10k a különbség, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy kell-e az Extra, de ha csak évi 2-3 játékot játszanál belőle, akkor már kb megéri.
@ProEvoFan: ez ilyen most már sajnos, meg kell várni hogy lejárjon.
-
bordi10
senior tag
-
Frod
addikt
válasz
bordi10
üzenetére
Nem hogy akció nincs rá, de nem is tudsz leváltani, csak úgy, ha előbb lejár a mostani.
(Tehát az technikailag nem "leváltás", simán csak újra feliratkozás a kisebb csomagra)Páran jelezték korábban, hogy a lejárathoz közel/után kaptak emailben személyre szóló "hé, gyere vissza itt van X % kedvezmény" típusú emailt, de ez nem törvényszerű, teljesen random, hogy valaki kap-e ilyet egyáltalán.
-
bordi10
senior tag
Valaki help! Extrám van 06/19-ig de addig nem tart a DOP. Milyen lehetőségeim vannak kihasználni az akciót ha egyáltalán van
?
Cancel-lálni tudom csak, de akkor nem vagyok meglévő előfizető, gondolkozom az Essential-on is akár, leváltáskor gondolom nincs semmi akció... -
republic666
tag
Aki tudja és szereti a horror gémeket Madison VR-t próbàlja ki vr2-n, kegyetlen jó.
-
ImpersonatoR
addikt
-
Horec
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Tegnap járt le nekem pont a prémium, de lejárat előtt egy hétig felajánlotta a hosszabbítást 25% kedvezménnyel.
Nem újítottam meg direkt mert visszamegyek extrára inkább. -
Nayrobi
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én anno a horizon bundlet vettem, de szerintem vedd meg a simát és várj valami akcióra, bár az is lehet hogyha elkezdenek premiumba vr játékokat is adni, akkor ez is be fog kerülni hamarosan, ki tudja
-
ImpersonatoR
addikt
Tehát összegezve akinek van meglévő prémium előfizetése annak semmilyen kedvezmény nem jár.
Illetve a Slim lemezest sikerült "levinni" 200.000 Ft -ra úgy hogy nem rég 189.000 Ft. volt spider man 2 -vel.
Hatalmas "deal" mind a kettő
-
Moby
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Vannak attól sokkal jobb játékok olcsóbban. Absz nem nagy szám az a játék, az akciós árát sem nagyon éri meg szvsz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
A horizon bundle amin gondolkodom, mert néztem videót erről a játékról, hogy igen jó. csak az a gond, hogy ez amolyan tech demo szintű, rövid játék és akkor 20e forint? igaz sony shopban a játék külön 25e.
Az akciókövető oldal szerint 17-18e az akciós ára, elég magasan tartja az árát a sony (már már nintendo színvonal
) , de még így is jobban megéri csak magát a vr2-t venni és majd akcióban a játékot. -
hitchins
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem emlekszem mennyiert vettem extrat de kb 10e-rel dragabb igy is az extra elofizetes. Ez nem egeszen “majdnem” ugyanannyi.
Egyebkent ez teljesen szubjektiv kinek mi eri meg.
Akinek sok ideje van, sokfele jatekot kiprobalna, vagy relative uj a konzolok jatekok vilagaban annak biztosan jo.
En mar reg megvettem kijatszottam az evek soran ami erdekelt. Sajnos semmi uj nincs benne. Egy evig elofizettem ra de alig par jatekot probaltam es aztan rovid ido mulva toroltem is. Ezert nekem +1e ft is felesleges nemhogy 10e.
Oszinten essentialt is csak azert veszem mert kell az online jatekhoz. -
Nayrobi
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Platinumnál már látom az akciós árat, 200 a sima, 220 a horizon bundle
-
Beretvás
veterán
Eneba-ról mennyire valid a psn kártya? Megbízható? 28 ért a 36k-s nem rossz deal lenne..
-
ProEvoFan
nagyúr
...és nincs akció a meglevő ps+ extrával rendelkezőknek.
Ennyit ér a 7 éves stabil előfizetési hűségem. -
vm93hun
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ha
erre a háromraezekre is két évet kellett várni (mint PS2 játékok emulációja PS5-ön az új Plus rendszer bevezetése óta), akkor nem nehéz elképzelni, mekkora baj lehet ott a toronyban.
-
Moby
veterán
Frankó, köszi! Akkor nem a habokra töltöttem bele némi magot enebáról

-
Moby
veterán
Walletről lehet psplust fizetni? Olyan rég voltam előfizető, hogy nem is emlékszem rá.
-
icemad
nagyúr
Holland oldalon olvastam, nagyjából sikerült lefordítani... (Hollandiára vonatkozik a nagy része, de talán másnak is lesznek benne hasznos információk.)
A PlayStation bejelentette Days of Play akcióját, amely holnap kezdődik.
Május 29-től a PlayStation 5 konzolok, a PS VR2 headset és a PS Plus előfizetések kedvezményesen elérhetők. Különféle játékok is kaphatók. A termékek közvetlenül a PlayStation saját weboldalán vásárolhatók meg .
A PS5 és PS5 Digital Edition 50 eurós kedvezménnyel lesz eladó. Akár 100 eurót is levonnak egy PS VR2 headset vagy a Horizon Call of the Mountain csomag árából. Számos fizikai játék is elérhető 20 eurós kedvezménnyel, köztük a Marvel's Spider-Man 2, a The Last of Us Part II Remastered, az MLB The Show 24 és a Rise of the Ronin.
A PlayStation Plus előfizetéses szolgáltatás ára is átmenetileg csökken. Az új tagok 30% kedvezményt kaphatnak új előfizetés esetén. A meglévő ügyfelek 25% kedvezményt kaphatnak a PlayStation Plus Extrából, vagy 30%-ot takaríthatnak meg, ha meglévő előfizetésüket PlayStation Plus Premiumra frissítik.
Végül több száz játékot árulnak majd kedvezményesen holnaptól a PlayStation digitális áruházában. Ezek egy része magasabb kedvezménnyel kerül értékesítésre 24 órán keresztül a Days of Play akciói alatt. Többek között a Spider-Man 2, a Final Fantasy 7 Rebirth, a Tekken 8, a Star Wars Jedi: Survivor és az Alan Wake 2 is szerepel. Az eladásra kerülő játékok teljes listája itt található .
A Days of Play ma este, május 29-én 00:01-kor kezdődik, és június 12-én éjfélig tart. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Idén eddig 7 ps+ játékot játszottam vegig.
-
Rigormortiis
veterán
Túl sok mindennel nem játszottam az Extrában, amióta, másfél éve megvan, de bőven visszahozta az (akciós) árát. Meg egy csomó játék bekerült, amit korábban már megvettem.
-
Persie12
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Mafia 2ben van egy olyan küldetés amikor vissza kell adni a kölcsön pénzt. Lepereg a jelent, és utána csak tölt és tölt a játék. Mit lehetne tenni. Bezártam a játékot, újra indítottam, semmi, ugyan úgy megy a loading, de hallom hogy mennek a kocsik, rendőr, stb. Megpróbáltam a konzolt újraindítani és úgy, hátha sikerül, de már itt ülök 10 perce a töltőképernyő előtt és nem történik semmi, csak tölt és tölt.
-
Petreszku
senior tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Az Aeterna Noctis inkább volt nehezebb az átlagosnál szerintem.
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
2022-es a legutóbbi patch, szóval nem hiszem.

-
ratgab
tag
A hosszabbítani szándékozóknak ismét nem jár leárazás. Ha az újaknak és az upgradelőknek jár a leárazás a hosszabbítani szándékozóknak vajon miért büdös a pénze?
Végeredmény úgyis az, hogy megvárjáka felhasználók, hogy lejárjon a plus majd kedvezményesen lesznek újra psplus előfizetők. Akkor nem jobb lenne a folyamatos előfizetési státuszt fenntartatni a Sonynak?
Van 2025 januárig prémiumom. 30% offos áron vennék újabb 1 évet, de így majd lejárat után leszek kénytelen megvárva egy leárazást. Így kell megtartani az előfizetőket...jah nem.
-
crue
őstag
Nocsak, VR játék szekció is lesz PS Plus Premiumban, ez tetszik.
-
LÁZ
addikt
válasz
BBenceTM
üzenetére
dredget adom, -1 a whistlistről

+
Current members can get 25% off PlayStation Plus Extra, or save 30% off Playstation Plus Premium for the remainder of their membership when they upgrade their memberships between May 29-June 12.** Additionally, all PlayStation Plus members can get 15% off content from Sony Pictures Core starting May 29 through June 12. You can also check the Sony Pictures Core app*** to find additional offers during Days of Play.*** -
Beegabor81
tag
válasz
Petreszku
üzenetére
"A Hollow Knight nekem már hosszú volt"
Az Aeterna Noctis nem volt az? Brutál nagyra nőtt az is

A Zau-ra viszatérve, szerintem rettentő gyenge metroidvania, inkább nevezném sima platformernek, annyira lineáris volt és nem nagyon volt mit felfedezni a mellékutakon. A térkép meg borzalmas, bemész egy területre és már mutatja is az egészet a térképen. Melyik metroidvaniában volt ilyen? Én még ilyet nem láttam. Pont az lett volna a lényege hogy úgy rajzolja a térképet ahol járunk, és így érdekes lett volna a mellékutakra ellátogatni. -
-
NyMRooD
addikt
Engem annyira nem is az elfogultságuk zavart, inkább az, hogy olyan pletykákat közöltek többször tényként amiket a pénteki (ha jól emlékszem) élőre már többször megcáfoltak, vagy egy sor dologra rosszul emlékeztek és arra építették a véleményüket vagy csak bizonyos dolgokkal nem voltak tisztában és emiatt hülyeségeket mondtak (kb bármi amit film és sorozat streaming szolgáltatókról mondtak).
A játék teszteket már jóval régebben abba hagytam, mert ott meg ingerülten ordibált, hogy ez vagy az miért van így, úgy, hogy végig sem tolta a játékot amit tesztelt. Persze ha valaki úgy tartja, hogy a leghangosabbnak van igaza az biztos élvezte (félreértés ne legyen, nem azt mondom, hogy mindenben tévedett).
u.i. Persze ez csak az én véleményem, nem kell vele egyetérteni, mondom, pl a reflektort én is néztem, az egész jó volt amikor naprakészek voltak egy témában.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Az utolsó reflektorig kb követtem, de mióta 2018-ban a Sony kivitte a GoW bemutatóra nem sok rosszat mondott a Sony-ról. Ráadásul ahogy előttem írták, folyamatosan mond olyan híreket amikről már napokkal a felvétel előtt kiderült, hogy kamu, illetve sok pontatlanságot is. IGN is egy kalap kaka, de a Zoly-hoz viszonyítva még mindig hitelesebbek.
u.i. nem értek egyet az itt gyakran megszólaló 3-4 emberkével akik szerint az MS-t mindenki bántja, de pl a Zoly kifejezetten utálja őket, elég megnézni 1-2 reflektort.
u.i.2. a nintendo gyülöletükről nem is beszélve...
-
Gabesz87
veterán
Pacific Drive-ot PS5-re, vagy inkább PC-re érdemes venni? PC az nem egy erőgép, adatlapomon szerepel (i3-10105f, GTX1650 Super, 16GB RAM).
-
NyMRooD
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
A Sony játékokat általában dicséri (persze ettől még a Helldrivers 2 nem lesz rossz), meg az egy multi, a single játékokat általában csak felületesen teszteli és csak rage-el egyet.
-
coolpet
senior tag
Majd szóljatok nagybetűvel, ha beakciózzák a State of Play alatt a gépeket

-
frankdelgado
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
A Muppet Show-ban is a két károgó öreg volt a legjobb arc....Zolival sincs semmi gond, kell ilyen is, aki nem mondja minde elétolt xarra, h kaviár. Pl. nemrég néztem meg tőle egy Hellldivers2 tesztet és határozottan dícsérte. Ezért is vettem meg, mert ha már ő is pozitívan nyilatkozik róla.....
-
TBT
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
A kiégés egy dolog. A felületesen bemutatott játékok pedig egy másik. Mert az, hogy javarészt semmit sem játszik végig és abból csinál "tesztet" a megjelenéshez közel (amíg trendi az adott cucc), az minden csak nem egy mindenre kiterjedő és alapos teszt. Nagyon felületes munka, emellett sok az elhangzott tévinformáció is. Nem éppen "követendő" példa és példakép. De úgy tűnik, hogy idehaza működhet ez az Tesco alsó polcos színvonalú recept is, mert rengeteg feliratkozója van ahogy látom.
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Payphone
üzenetére
OW Zolit felhozni példának szerintem hatalmas tökönlövés, annak a csávónak semmi nem jó, kiégett már nagyon régen. Grafikában előrelépni azért már nem lehet annyira látványosan, mint a korábbi genek között. Viszont olyan játékot, mint a Mátrix techdemo ne nagyon várjál mostanában, mert csalódni fogsz. Nekem amúgy nem is jött be, teljesen elveszítené így a "játék" feelinget.
-
d@vee
őstag
válasz
Payphone
üzenetére
Írnj akartam egy kisregényt, kitöröltem fél úton.
Majd a többiek megmondják
De te írod másnak azt, hogy nem nehéz kielégíteni az igényeit, amikor te elvagy ps3-al is, mert nem látod a különbséget a PS4 és PS5 gamma között, azért az meredek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
OW zolt meg hagyjuk, aki ilyen trasht néz, az azonosulni is tud vele
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Én tuti nem veszek, minek? Ugyanaz a CPU, tehát fps több nem lesz, a pixeljátékok meg az alapgépen is elfutnak.

-
Payphone
tag
Na Sziasztok
Csak egy kis "élmény" megosztás. Énis azok közé tartozok akik eléggé elégedetlenek magával az egész generációval kapcsolatban és megkérdőjelezem a létjogosultságát mivel az én szememben a PS5 inkább egy "PS4 PRO Plus". Nem igazán jönnek az új címek, amik ki is jönnek mint egy marvel spiderman 2 az simán elment volna 4-en. És még mindig nincs semmi alléejtős grafika amit ne tudott volna a ps4 picit kevesebb FPS-el vagy kisebb felbontással. Ennek hála el is adtam fél év után a PS5-öt, és vissza fogok térni a 4-re idővel. Viszont a minap bekapcsoltam a régi ps3-at és benyomtam a God Of War 3-at. Hát nekem az állam leesett konkrétan. Nagyon élesek a texturák elképesztő stabil az fps és rendesen jól néz ki. Mindent egy 4k-s 43"-as samsung TV-n ami lehet hogy korban már picit fiatalabb hozzá és mégis engem meggyőzött. Az uncharted 3 is elég komoly volt nekem. Szóval továbbra is azt mondom ezt a generációt nagyon megszívtuk. Pedig ott van a Matrixnak az UE5 demója. Ami megmutatja mit lehetne kihozni ebből az érából. De hát nemhiszem hogy látni fogunk ebből bármit is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annál konkrétabb és valósabb infókat nem fogsz máshol sem találni.

) , de még így is jobban megéri csak magát a vr2-t venni és majd akcióban a játékot.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kendek
RangerFox