Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ezt a fene sem tudja. Még azt sem tudjuk milyen áron jön ki a pro.
Én még azt sem tudom, hogy váltsak-e, mert játékok nem nagyon vannak a mostanira sem.
-
spleenszuru
őstag
Amennyiben tegyük fel Szeptemberben tényleg kijönne a PRO, az a sima 5 eladási árát fel, vagy letolná?
Esetemben egy Decemberben vásárolt új PS5, amit 180-ért vettem, ~150-et megérhet majd akkor?Ennek a piacát nyilván nem ismerem még.
-
TrishtanAG
senior tag
Hát, pedig a meg nem jelenő játékok vagy a fejlesztői pokolba kerülő cuccok legalább 90%-a az indie szférából kerül ki, mert ott csak káosz van, ahol nincs rendes hierarchia. Haveri alapú, 12 fős cégek sosem fognak egy Spider-man 2, Forbidden West, Rebirth szintű dolgot letenni, és nem csak a kis méretük miatt. A mérleg másik serpenyője persze, hogy minél nagyobb egy vállallat, annál kevésbé van helye a kreativitásnak a szoftverfejlesztésben, ez pedig egy játéknál jobban kiütközik, mint mondjuk egy Photoshop vagy Excel esetében.
-
markknight
nagyúr
Mondjuk a management mindig szar, történjen bármi, joker kártya. De nyilván nem szabad elhanyagolni, hogy alaposan megdrágult minden, a dolgozók fizetése inflálódik a fenébe a játékok ára meg maradt a régiben. Ízesítve van még előfizetéses modellekkel, akciókkal meg a telített piaccal.
-
_drk
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Hiába dolgoznak 500an egy játékon ha szar management.
Meg ekkora munkafolyamatokat rohadt nehéz is lehet összerakni a végére.
Játékiparban nem jött be a matek, hogy minél több ember annál nagyobb/jobb játék.Diablo4 egyik legjobb példa, hogy mammut méretével nem tud haladni, mert egy rengeteg meeting és sok-sok ember tervez akár veszekszik, míg egy kisebb csapatban pár ember gyorsan dönt valamiről és már csinálják is.
-
S e t h
nagyúr
Ronin
-
törölt tag
válasz
zozika84
üzenetére
Inkább az a szomorú hogy sokan mèg mindig a grafikában keresik a nextgent, miközben egy RDR2 szintű graf már bőven elèg, ès inkább az AI, fizika, meg egyèb gameplay elemek lehetnènek azok amik megkülönböztetik a mostani generációt a règitől.
Jön a Pro, megint lesz parasztvakítás, aztán rohannak megvenni.
-
negyven2
nagyúr
PS5 Pro Specs Leak are Real, Releasing Holiday 202
54- Insider Gaming
Lassan kiderül, hogy a Pro valójában a PS6 kezdeti tervei valójában...
Amúgy nem úgy volt még eredetileg, hogy 2023 Holiday vagy 2024 Q1. aztán már tavaly az volt, hogy 24 Holiday...
most már 25 HolidayOké most már át van írva 24-re...
? -
markknight
nagyúr
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én még arra leszek kíváncsi, hogy patchek milyen hamar fognak érkezni ha érkeznek. Egy projektet is nehéz manapság lehozni, nem még ingyen foldozni a régieket ilyen nagy leépítések mellett. Szóval lesz ott pénztárca nyitás, ha majd jön a Spider-man 2 remaster meg a Helldivers 2 addon.
-
negyven2
nagyúr
válasz
paprobert
üzenetére
Mint írtam, nem néztem meg a videót, de akkor ezek szerint ott már RDNA3 szerepel. Mert én még legutoljára RDNA2 alapú dolgot hallottam, és gondoltam itt is ez a helyzet...
De mindegy, hiszen anno a sima PS5 esetén is voltak 20-30TF-es pletykák 24-32GB RAM mellett...
-
markknight
nagyúr
Kemény ez a kontra, 2 óra játék, 15k.
-
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nem szívatósak a trófeák, ha van a játékban tapasztalat akkor a nehezebbeket is meg lehet úszni könnyen. Talán az a legnehezebb, hogy egy Hulk mindkét karja legyen leszedve de éljen még amikor beszálltok a repcsibe, de ez is véletlenül sikerült még korábban. A nagy részét nem is kellett figyelnem és amiket ma csináltunk meg haverral azok is egyszerűek voltak.
-
F-ECT$
titán
Ha nem lesz 2x-es teljesítmény, erő/ sebesség a PS5 Pronál a PS5-höz képest, akkor a 30->60 FPS ugrás sem lesz, nemhogy mindezt nagyobb felbontáson, szebb grafikával csinálja.
-
VTom
veterán
Az elemzéseket akarom megvárni, pl. Digital Foundry.
Egyébként nekem is az jutott eszembe róla, hogy 10 éve is láttunk ilyen grafikát, de attól még szeretem az open world RPG-ket, és ez olyannak tűnik, amivel 1-2 évig játszani fogok.
Engem ebből a szempontból nem riaszt a 28 ezres ár, de ha fosul fut, akkor PC-re veszem meg olcsóbban. -
Rigormortiis
veterán
Szeretnék egy, azaz két játékot ajánlani, amik benne vannak a Játékkatalógusban: a Kingdom New Lands és a Kingdom Two Crowns. PS-en csak pár órát játszottam eddig velük, telefonon és tableten viszont rengeteget. Könnyen irányítható kis chill game, szemkápráztató pixel arttal és remek hangulattal. Érdemes az elsővel kezdeni, hogy megszokjuk a játékmechanikát.
-
Moby
veterán
Amúgy nem várnád meg?
Én egyelőre az játékot övező hypot sem értem teljesen a kiadott anyagok tükrében. Mármint azt értem, hogy mindenki várja, de basszus az animációk pont úgy néznek ki, mint az első részben 12 évvel ezelőtt. Ha őszinte akarok lenni, az egész játék pont úgy néz ki, mintha valami remastered kiadása lenne az első résznek. Hiszen nagyon sok minden vissza is köszön abból.
Biztos vagyok benne, hogy rohadtjó lesz, az első része is az, de basszus, valaki magyarázza már el a ezaprezentáció30fps-el kontra 30 ezres ár kontra hype működését, mer eskü ne értem
Ma már sajnos ettől sokkal jobbért sem, de egy a (videójátékok tekintetében) maitól sokkal pozitívabb énemtől sem tudna ezért senki harmincezret kicsalogatni a zsebemből. A felét is kétszer meggondolnám, és harmadszor szerintem inkább várnék egy leárazásra. -
Gaben360
senior tag
Füles felől érdeklődnék.
Van valami alternatíva a Pulse 3D mellett, nem egy táska pénzért?
Mindenképp vezeték nélküli kéne, és az sem baj ha nem csak PS5 kompatibilis. -
Xaels
félisten
Hát csak meglett a 2. platinám. -
VTom
veterán
Arról van hír, hogy a Dragon’s dogma II milyen teljesítménnyel jön PS5-re?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Van, még drágábban is

-
30z.Samu
titán
Skacok! Lehet venni másnak is ajándékkártyát? Màrmint úgy értem hogy mondjuk megadom az illetőnek a kódot és jóváíródik a pénz az account-on.
-
stuka20
senior tag
Üdv!
Gondolkodom egy ps5 beszerzésén, sosem volt még ps-em. Bár erős a pc-m, de az utóbbi pár hónapban semmivel nem játszottam és nem is nagyon vonz semmi. Viszont ps-en tetszenek az exkluzív (régi és új), na meg az egyre több magyar felirattal ellátott játékok.
Utána olvasgattam, de mégis kérdeznék:Boltokban csak a slim verziót látni szinte, nekem az első gondolatom az volt, hogy ez egy olcsóbb és valamennyivel gyengébb variáns lehet. De ahogy nézem ez ugyan azt tudja, mint a sima 5?
Melyiket érdemes megvenni? (Bár sima nagyon nincs is, a slim az "új", amit pár cikkben olvashattam?)
Én mindenképpen a lemezes verzió felé hajlok.Nem vagyok extrém játékos, munka mellett nincsen olyan sok időm, de mégis kényelmesebbnek érzem a konzolt. (és továbbra is tetszik, maga a Playstation )
Egyéb infó: régebben volt nekünk ps1, illetve xbox 360 és one. Tehát olyan nagyon új nem vagyok a konzol világában.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ugyanezt éreztem. Mikor bekerült előfizuba ránéztem és ment is a kukába, most szimultán tolom a Wo Longot és Nioh 2 Remasteredet, brutális, mekkora különbség van köztük minden téren. Avatatlan játékos simán hihetné, hogy nem is ugyanaz a fejlesztő vagy ha mégis, akkor a két frissebb játék a régebbi, annyira el vannak maradva a Niohktól.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon a Ronin is folytatja ezt a negatív tendenciát, vagy ronda, de finom alapon ha az ember túlteszi magát azon, hogy szemrákot kap tőle azért egy jó és tartalmas játékot kap. -
Zoona
aktív tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés, a The Last of us Part1 Ps5 lemezesen könnyen eladható játék? Kimaradt az életemből még, aztán gondoltam megveszem, kijátszom és utána továbbadnám.
-
echterion
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Jah, hát igen, a sztori tényleg nem annyira erős. Én nem játszottam a Nioh-val, nincs összehasonlítási alapom, nekem bejött a játékmenet meg a látvány is, kb. az tartott a játékban, pedig engem a sztorik szoktak inkább ott tartani, de itt nem zavart, hogy eléggé ergya lett. Valahogy megfogott. Mondjuk az utolsó boss-nál vért hugyoztam, mire meg lett. Nem szoktam hozzá addig, hogy be kell ennyire gyakorolni, tanulni a boss mozgásait, így mindig túl hamar elfogyott a türelmem.
-
Rigormortiis
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mi bajod van vele? Nekem valamiért bejött, azt mondjuk nem tudnám megmondani, hogy miért, de még a platinát is megcsináltam vele. Ha egész évben másik játékot nem töltök le az extrából, már akkor kb. meg is van a ráköltött pénzecském (kis túlzással).
-
Rigormortiis
veterán
Adtam bő három órányi esélyt a Strangers of Paradise-nak. Ez valami förtelem! De jó, hogy nem vettem meg
-
GEIL
addikt
[link] ps5 pro....
-
ProEvoFan
nagyúr
The Crew Motorfest elvileg 18.ig fullban szabadon játszható.
-
paprobert
őstag
Azt csiripelik a madarak, hogy a PS5 Pro 16.75 "hagyományos RDNA2" TFLOPS-szal fog jönni, ami +40% nyers tempóban jelenik meg az alap konzolhoz képest.
+ jön végre a gépi tanulás alapú felskálázás
forrás: youtube
-
Az, hogy a kontrollert már vezeték nélkül is lehet frissíteni, az a 7.00-s rendszerszoftver verzióval érkezett. A csippanás kikapcsolhatósága pedig a 8.00-ba került bele. Ami mellé most a 9.00-val bekerült a világítás fényerejének az állíthatósága is. Szóval tényleg nem csak a konzol teljesítménye és a stabilitása fejlődik.

-
Szoke1982
senior tag
Welcome to Dragon's Dogma 2 - Presented by Ian McShane [március 15. 0:00 élő] (7 perces videó lesz! )
-
S e t h
nagyúr
Tolta vki a King's Bounty második részét? Anno nagy kedvenc volt c64-en és most csak 2500 pénz, de eléggé le van húzva mindenhol. Mi ment félre?
-
Elderath
addikt
Nagyon fasza lett a finals második szezonja és helldiverst is toltam egész nap. FF7ni akartam, de konkrétan 0 percet toltam ma

Bőség zavara van. Minhárom játék eszméletlen jó. Számomra a finals és a helldivers sokáig be fogja tölteni a multis óráimat
-
Frod
addikt
Nem tudom mennyire általános, de ha konzolról nézem, akkor a Store főoldalán, a személyre szóló ajánlat most a Suicide Squad -40%kal.
Ouch. Ez gyors volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Azért a gyanúsan olcsó dolgokkal csak óvatosan. De 50e körül én is elgondolkoznék rajta.
-
F-ECT$
titán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Vegyél használtan. Sokan eladják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

Hát csak meglett a 2. platinám.

Igen, pont így gondolom.
RangerFox