Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Aki párhuzamosan játszik konzolon és PC-n is, szerintem mindenki ügyesebb az utóbbin.
Kényelmesebbnek kényelmesebb a controller ezt aláírom, de precizitás tekintetében közel sincs az egérhez.
Mondom ezt úgy hogy tudom nagyon jól hogy vannak akik félistenek controllerrel is
-
Sirandrish
legenda
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, de ez így jó szerintem

Simán el tudok játszani controllerrel (SNES óta van konzolom), de a mai napig jobban szeretem az egér+bill kombót ha célozni kell.
Autós, sport, platformer és hasonlókra meg a controllert szeretem (sőt az autós meg sportjátékokat nem is játszanék mással)....mindenre megvan az optimális számomra
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ízlések és pofonok, de én pl. Last of Us-t meg minden más TPS-t is képtelen lennék egérrel +billel játszani még PC-n is, nemhogy konzolon
-
icemad
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Vezeték nélküli is lehet, ha van hozzá USB stick. Nekem 2 logitech szett van, működik mindkettővel.
Arra figyelj, hogy nem minden játék támogatja. Sőt, aránylag kevés. Ennek nézz utána.
(de te Switchen is játszol, azért ott is kell célozni. Itt sem nehezebb.
) -
DaVE-1
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én máig nem értem mi olyan nehéz a célzáson.
Életemben mikor először került a kezembe kontroller köpködtem látatlanban is hogy fps-t hát hogyan mert mindenhol ezt halottam...de szerintem nem telt el 10 perc már daráltam az fps játékokban. Nagyon hamar megszokható -
Sirandrish
legenda
Használ valaki PS5höz egér+bill kombót?
Pár játéknál (kb bármi amiben célozni kell). nekem hasznos lenne..
Mennyire működnek jól ma már ezek a perifériák PSen?
Vannak külön támogatottabb tipusok, vagy már mindegy csak USB-s legyen? Illetve vezeték nélküli is lehet? -
Elderath
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem, van a robot frakció is, terminátorok

Később jön más is majd
-
spleenszuru
őstag
Helldivers 2 kérdésem nekem inkább az lenne, hogy ölni valók csak a bugok vannak a játékban?
-
Bad Pritt
félisten
Platina kérdés: ha DLC-hez is kapcsolódnak trófeák és még nincs meg a platina akkor azokat is meg kell csinálni, hogy megadja, vagy elég csak az alapjáték kihívásait teljesíteni?
-
TrishtanAG
senior tag
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
pr0bi
üzenetére
Quality módban rosszabbul és input laggosan fut (és nem a 30 FPS-es van a bajom, úgy nyomtam utána tovább a Ragnarockot, az tükörsima). 60 FPS módban szépen megy, ellenben totál homályos egy fullHD kijelzőn is, plusz időnként szét pixelesedik a karakterek haja a közeli kameraképen, ami tök olyan, mint amikor a legelső DLSS megjelent PC-re és bénán használták a játékok.
-
Elderath
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Baromság, ezek rég nem a töltésről szólnak
-
Rigormortiis
veterán
Piszok gáz, hogy ebben a generációban a maroknyi belsős címen kívül szinte minden vagy szarul fut, vagy ronda, vagy ezek ötvözete.
-
Elderath
addikt
FF7 rebirth demo. Kicsit csalódás volt. Performance mód iszonyat homályfos, ami érdekes, mert DF John szerint a felbontás nem alacsony, de a post processing miatt ilyen homályos, remélem launchra jobb lesz. Combat nagyon jó, zene szintén, viszont a writing még mindig nagyon gyenge és emiatt sok átvezető wtf kategória. Angol VA is elég gyenge, főleg Sephirotnak.
Továbbá mik ezek a slow walk, sziklák közötti simi simi és azok a makó vákumos részek? Hosszú volt, unalmas és erőltetett. A végén mikor hason mászol 1 percig kb ott már majdnem kiléptem
-
Elderath
addikt
válasz
Rony949
üzenetére
Tévedsz. Van benne elég tartalom és játszani még jobb, mint nézni. Rengetegen vették meg PCre és szerintem psen is nagyon jól szerepel, köszönhetően a jó árnak.
2 órát toltam, de iszonyat bejön és az egész online része, ahogy a community takarítja ki a bolygókat zseniális. MM sajnos nálam még mindig bugos, de szerintem zseniális játék
-
Rony949
addikt
Hát nem tudom....néztem pár videót a Helldivers 2-ről, de egyelőre a nagy update-ek nélkül nem tűnik nagy cuccnak. 40 eurót elkérni ezért....én soknak tartom. A Sony miért nem rakta be PS Plus-ba. Ez szerintem pont egy olyan játék, ami PS Plus-ba való. Nem értem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Beegabor81
üzenetére
Valószínűleg nem tetszik neki a stílus. Felteszem az előző résszel sem játszott.
-
Mr X
veterán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Vagy egy Asus TUF Gaming H1 Wireless: [link] 30-35k körül megy.
-
Bazsi1987
őstag
Helldrivers 2 milyen soloba vagy idegenekel?
-
Skynet258
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Kicsit magasabb összeg csak, cserébe mindennel kompatibilis a Steelseries Nova 7X. Mindenfajta konzollal, PC-vel és Mac-kel is használom, saját vevőjével vagy Bluetooth-on keresztül, számomra ennél most nincs jobb (a hangja is tök korrekt de nekem elsődlegesen az volt a cél, hogy mindennel is működjön).
-
szasanyi
félisten
Csak közvetve kapcsolódik a topikhoz, de hátha lesz érdemi infó. PS5 kompatibilis (ha egyúttal PC kompatibilis az előny) jó hangzású, vezeték nélküli fejhallgatót tudtok ajánlani? Olyat ami itthon is elérhető br. 45k alatti áron.
-
karmaresz
senior tag
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Nálunk lassan 9 éves a gyerkőc és kb. fél éve aktív a Fortnite. Nem ez az abszolút kedvenc.de szereti és elég jó nagy tévén az osztott képernyős mód is. Mellette az SW BF 1-2 a nagy kedvenc, de gyakran megy a Sims 4, a Hollow Night és a Minecraft is. Rengeteget tanul így angolul, de ha kell fordítunk neki.
-
Peat76
őstag
Fuuuu gyerekek ez a Final Fantasy VII. Rebirth mekkora hulladék, demo 10 perc után törlés....ezért 5 forintot nem adnék...
-
icemad
nagyúr
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Biztos leszólnak majd érte, de én csak bemondom a Minecraftot.
Magyar nyelvű, lehet ketten játszani, és nem annyira pörgős. Ezért meglehet szokni az irányítást, van idő mindenre. Viszont érdemes előtte pár kezdőknek szóló videót megnézni. Legalább arról, hogy hogy lehet valami házat, ágyat, kaját meg alap fegyvert csinálni. Amur videói elég jók, mert nem káromkodik, így kisebb gyerekkel is nézhető. (ez az első rész, az eleje a telepítéssel foglalkozik PC-re, az a rész kihagyható. [link])Másik, ami nálunk nagyon ment, az a Rocket League. Nem ilyet keresel, azt tudom, de tényleg szórakoztató játék. Ingyenes, aránylag egyszerű is. A lényege, hogy kocsikkal kell focizni. Egy gépen akár négyen is lehet játszani. Többféle felállás van, lehet gép ellen és online is játszani. Először inkább a gép ellen gyakoroljatok, az online elég kemény tud lenni. Mivel ingyenes, szerintem egy próbát megér.
Még egy fontos dolog, hogy érdemes már most csinálni a gyereknek egy külön profilt. (Ha még nincs.) Később nagyon sok problémát kerülsz el ezzel.
-
VTom
veterán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Nekem is most jutott eszembe az Unravel, a második rész apával baromi jó móka, szintén ilyen a Brothers - A tale of two sons.
Fortnite szerintem már belefér ennyi idősen, Apexre már nem emlékszem pontosan, de az inkább nagyobbaknak való szerintem.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
A Fortnite jó lehet.
-
LÁZ
addikt
válasz
Ronaldohun
üzenetére
akkor Kena, amiket írták, kompetitív cuccok, szóval egymást kell likvidálni, nézzél meg 1-2 videót, az bitzos, hogy a skála legalján van, ha a teteje a mortal kombat
, ami a paradicsomlét illeti.+ stray, unravel, unravel2 (ezt lehet coopba), jumanji, a többi már sztem autókázós gamma,
-
Ronaldohun
tag
Köszi mindenkinek az ajánlást. Az Astro megvolt, a Sackboyt is most nyomjuk coopban, azt nagyon szeretjük mindketten. A Ratchet is már tervben volt, mert az engem is érdekel. A legós cuccok meg valamiért nem fogják meg, ami számomra totál érthetetlen, főleg annak tudatában, hogy azt a gagyi Robloxot meg állandóan előveszi
Ezek a Fortnite, Apex stb. BR cuccok jók lehetnek még? Az életben nem játszottam még egyikkel sem, engem soha nem érdekeltek. -
Phobion
addikt
sziasztok
ezt a Helldivers 2-t pörgetitek itt páran? videós tartalmak alapján nekem nagyon tetszik, de ez soloba nem hiszem, hogy nagy élmény lenne
-
F-ECT$
titán
-
LÁZ
addikt
válasz
Ronaldohun
üzenetére
ahogy írták, astro leginkább, mert azon tudja legjobban élvezni a kontroller fícsöreit, utána mehet a rachet, sackboy, illetve kb az összes lego related játék (sw,jurassic world,harrypotter stb, amelyik jobban érdekli)....
-
VTom
veterán
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Astro's Playroom.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Egyértelműen ez a korosztály a célközönsége a Ratchet & Clank: Rift Apart-nak ami PS Plus Extrában elérhető.
Nekem hatalmas kedvencemmé vált, remek játék. Agyig lehet butítani a nehézséget, tehát biztosan lesz benne sikerélménye is.
Ja, magyar feliratos

-
Ronaldohun
tag
Tudtok ajánlani PS5-re a PS Plus játékkatalógusból vagy az ingyenes lehetőségekből olyan sima lövöldözős(!) FPS-t esetleg TPS-t, amivel egy 7-8 éves gyerek is játszhat? Tehát lehetőség szerint ne legyen benne gore, vérfürdővel meg csonkolással, illetve egyszerű legyen, vagyis ne kelljen nehezen átlátható módon, 29 különböző képernyőn vásárolni meg fejleszteni. Köszi előre is.
-
Xaels
félisten
válasz
vaguny
üzenetére
Nekem ma feltöltötte a squadot egyszer publicon, persze pont akkor amikor nem akartam
Barátokra egész jól sikerült csatlakozni eddig. Szerintem a játékmenet szórakoztató nehezebb fokozatokon kifejezetten izzasztó is. Van pár dolog amit nem mondott el a tutorial. R3-mal lehet FPS nézetbe váltani ADS-kor, a reload gombot hosszan nyomva meg lehet a fegyvereket módosítani úgy mint a BF2042-ben. -
vaguny
tag
válasz
Elderath
üzenetére
Szia,
Tegnap megvettem.
Vannak bugok (és nem csak az enemy az
), és kicsit előző gen, ahogy kinéz PS5-ön performance módban. Olyan kb. mintha dinamikus felbontással 1080p lenne a teteje. Matchmaking (quick play) nem megy még tegnap óta sem rendesen, de állítólag hamarosan javítják…mondjuk először steam-en patchelik majd. Inv coop egyébként megy, meg talán a játék sem lesz rossz, ha kezdeti nehézségeken túljutunk.
Ha megveszed, nyugodtan vegyél fel friendnek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Xaels
félisten
válasz
spleenszuru
üzenetére
Van küldetés amire 12percet ad, van amire 40-et. Ha lejár az idő akkor nincs respawn meg utánpótlás. Illetve a nehézségtől is függ meg, hogy ki akarjátok pucolni a placcot vagy sem. Nagyobb nehézségen kapsz más alapanyagot, több fizető eszközt stb...
-
miami
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
40 perc a timelimit ahogy láttam egy küldetésre az elején biztosan, de 10-20 perc alatt meg volt alap nehézségen 2 emberrel gond nélkül
-
F-ECT$
titán
Úgy tűnik a gyári dupla kontroller töltőm első töltője megadta magát
Ha oda teszem a kontrollert, akkor nem tölti, a második helyen viszont igen. -
Elderath
addikt
Helldivers 2ot nem tolja senki? Tegnap neztem streameket, szerintem ma este megveszem
-
-
icemad
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Titanfall 2-vel voltam még így. Amikor megjelent nem foglalkoztam vele, jóval később vettem meg valami akcióban. Meglepően jó játék volt, a sztorija nagyon tetszett, mégsem lett sikeres. Valószínűleg azért mert a legtöbb embernek a látómezején kívül esett. Vagy a nagyobb címek elszipkázták a játékos bázist. Pontosan nem tudom mi történt, de akinek eddig kimaradt az nézze meg valami akcióban.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Nekem is tetszett, ez a Suicide Squad viszont abszolút hidegen hagy.
-
crue
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A bibibibi stílussal pont te indítottál.
-
markknight
nagyúr
válasz
Sliderxy
üzenetére
Azzal csak annyi volt a legnagyobb baj, hogy effektíve hiányzott még egy csomó kontent belőle meg marha sokat töltött. Komplett sztorik voltak textként kifejtve, a megvalósítás meg hát na.. Azt a játékot jobban élveztem mint a Suicide Squadot, jó kis atmoszférája volt.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem vitatom, hogy hatalmas bukta volt az Anthem, de azzal még mindig van aki játszik. Fél éve kb. hogy végigjátszottam. Mindig találtam magamnak csapattársat. Még én is meglepődtem, mert csak rosszat hallottam róla, azt hittem, hogy majd mindent egyedül kell leküzdenem benne, aztán csak volt mindig valaki aki betársult.
-
ldave
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Az a két ember, aki még ezzel idén decemberben is játszani fog, biztos nagyon fog örülni.
-
markknight
nagyúr
Most olvasom, hogy a Suicide Squadban is lesznek ilyen Calendar man-es "eventek" mint az arkham játékokban voltak és ilyen betűket dobálnak majd. Na, és az utolsó ilyen dátum decemberben 14-én lesz, pont ott ahol Batman meghalt.
Így belegondolva nagyon adnám ha a JL tagokat is bevennék a mókába, sőt amúgy simán el is tudom képzelni, egyetlen probléma Superman meg Green Lantern akik nem repdeshetnek olyan gyorsan mint valójában, de könnyen meg lehetne oldani pl azzal, hogy még gyengék és azért nem tudnak repülni vagy, behoznának valami distance limitet ami meg azt eredményezi, hogy nem húzhatsz el a csapattól X méterre.
-
Frod
addikt
válasz
Alonso0180
üzenetére
Ja, hogy ez a probléma.
Természetesen akkor itt semmiféle hiba nem történt, ha a leírásban a "buy any" szerepel, akkor meg kell venned, nem elég ha "megvan" valamilyen egyéb módon. -
zozika84
őstag
válasz
Alonso0180
üzenetére
Itt semmin nem szabad meglepődni
-
válasz
Alonso0180
üzenetére
"Just Sony things..."
-
válasz
Alonso0180
üzenetére
Ebbe belefutottam én is.
Figyelmetlen voltam, nem olvastam el a szöveget, mindkettőnél "buy any..."
De ha te megvetted, az más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, ami a paradicsomlét illeti.
Kendek
RangerFox