Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz TazLeacher #135691 üzenetére
milyen accod van? saját országos accod?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jpeetr
aktív tag
válasz TazLeacher #135691 üzenetére
Érdekes, nekem lehet nyelvet választani a játék indításakor.
-
eisento
addikt
válasz TazLeacher #135703 üzenetére
Kozvetlen honlapjukrol vagy amazonrol is johet? 16.11 eurot ir a honlapon ebbol 3 euro a dhl standard ara.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
nylontacsko
senior tag
válasz TazLeacher #135940 üzenetére
16-17 a kamera + 6-7 a game.
De azért köszönöm."Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
saelin
veterán
válasz TazLeacher #136135 üzenetére
Mondjuk ha elad valamit az ember, akkor alap hogy makulátlanra takarítja és úgy fotózza le... Ritka nagy igénytelenségre vall az ilyen.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
törölt tag
válasz TazLeacher #136294 üzenetére
Sajnálom h megkérdeztem.
-
saelin
veterán
válasz TazLeacher #136294 üzenetére
Annyiszor felmerült itt ez a kormány kérdés, hogy mostmár rákerestem ezekre a termékekre. Jó borsos áruk van tényleg.
Néztem YouTube-on pár termékről reveiw-t és már a t150 is nagyon a határeset anyaghasználat téren. A kormány teljesen OK, de a pedál... Full műanyag, túl érzékeny a fékpedál, alig van ellenállása. Már ránézésre is egy cheap valami érzését kelti, ahogy olvasom szerencsére kompatibilis más pedálokkal is. Max cseréli az ember.Amiket még gyorsban meglestem: T80 és G29 (ebbe nem megyek bele, sokkal drágább mint a másik kettő).
A T80 hasonló mint a t150, csak hiányzik belőle a force feedback és maga a kormány itt már gyengébb minőségű, a pedál itt is borzalmas.Ha én most vennék kormányt, akkor mindenképpen a T150 mellett tenném le a voksom. Lehet jóval drágább mint a 80-as széria, de annyival jobb is! Egy ilyen setup-nál a kormány minősége szerintem nagyon sokat számít és ez egyértelművé teszi a választást.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz TazLeacher #136298 üzenetére
Egyértelműen drága és nem mindenki használná ki. Csak aki kormányon gondolkodik, az már biztos valamivel jobban szereti az autós játékokat mint az átlag. Nekem se helyem, se igényem nincs ilyenre. Egyetlen egy versenyzős játékom van, az pedig a Driveclub. Nem is érzek másra igényt.
Viszont aki heti több alkalommal leül autókázni, az szerintem 2-4 hónap alatt kigyűjtheti még család mellett is az árát. Legrosszabb esetben ki kell várni egy jó akciót.
Szerk:
Persze nem akarom senkinek megmondani kinek mire kellene költenie. Azt döntse el maga.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz TazLeacher #136311 üzenetére
Ez a hülyeség.
Ha kell megveszik. Ennyi. Nem várnak pl egy BF akcióra.
Mindegy hány ezer eurós keretből kell azt a kb 300at kifizetni.Érdekes hogy az autókat is 4-5 évente cserélik, ott az csak egy használati tárgy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #136298 üzenetére
Én is kocajátékos vagyok, és pont ezért vettem meg bf-en a t150 prot+wheelstandprot. Az a pár órám, ami hetente van egy gts-re az legalább olyan legyen, amilyennek minimálisan lennie kell. Aki ettől komolyabban tolja, az ezektől jóval komolyabbak vesz. Kb ez a g29/t150pro az entrylevel. Van pár kormány ezek alatt árban, de azokért őrültség pénzt adni. Volt nálam pár napig egy t100, ipraihulladék.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #136905 üzenetére
Az a problémája, hogy ez boxon nem így van. Ő meg boxról jön, ahogy leírta. Ott megjelennek a játékok minden usernél, akár ő vette akár nem (azok is, amik nincsenek letöltve). Gondolom egyszerűen csak abban nem biztos, hogy ps4-en is nem így kénne-e működnie?
A válasz: nem. PS4-en kicsit másképp működik.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz TazLeacher #136905 üzenetére
Így az elején elég sokat töltögetek, meg ugye fejből nem tudom mi van meg haveromnak, meg ő sem emlékszik már mindenre. Szóval mielőtt megvennék bármit is, előbb ellenőrzöm neki megvan-e (mer skót vagyok), amihez ezek szerint át kell lépnem az ő accountjába.
A leírásokat végignyálazva ez nem volt nekem egyértelmű hogy ez nem bug, hanem fícsör.
Most elleszek egy ideig a HZD-vel.Mégegyszer köszi mindenkinek az infót aki válaszolt
-
őstag
válasz TazLeacher #136910 üzenetére
nincs túl sok időm játszani. Van hogy egy játékkal 1 hónapot is elmolyolok. Van kb 5-6 az exkluzívok közt amit ki akarok próbálni, és ha beszippant végigtolni.
A forzák miatt viszont biztos maradok Xboxon, úgyhogy amit csak lehet lemezesen fogok beszerezni PS4-re.xbox one előtt PS3-am volt, szóval annyira nem ismeretlen a rendszer, csak arra a sony tré store-ja miatt minden lemezesen volt meg.
Eddigi tapasztalataim szerint ez is csak egy konzol, igényel némi megszokást, azt ennyi.
-
veterán
válasz TazLeacher #136941 üzenetére
Alkalmi játékos vagyok. Eddig 2x volt ps-em. Mindig kipörgetem az aktuálisakat aztán valamiért eladom.
Van mellette egy belépő PC is.
Amin játszanék az egy FHD OLED tv, de HDR-t nem tud.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz TazLeacher #136944 üzenetére
Konzol esetben mi az hogy hosszú távra tervezés?
-
WaterWave
veterán
válasz TazLeacher #136947 üzenetére
konzolnál vállalható a 4-5 év
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
törölt tag
válasz TazLeacher #136947 üzenetére
De hát Slimen is minden futni fog. Ugyanolyan hosszú távra lehet azzal is tervezni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz TazLeacher #136958 üzenetére
Azért mert Te a prot vetted mákkal 90-ért , azért annak a mostani ára 100-110K között van...a terás slimé pedig 85-95K között mozog... Azért az 15-20K ft-os különbség...Van aki nem akar rá pluszba még annyit áldozni , miért nehéz ezt elfogadni?
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz TazLeacher #136958 üzenetére
Meg van akinek az 500 gigás Slim is elég akkor még nagyobb az olló szárai között a különbség.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Rigormortiis
veterán
válasz TazLeacher #136967 üzenetére
Na jó de én anno premierkor annyiert vettem az első szériás fat gépemet, mint amennyibe a pro került egy éve Én is hosszú távra terveztem vele, aztán bő két év után a Sony kihozta az erősebb vasat. Ezt nem vagyok hajlandó támogatni.
Viszont hagyjuk már ezt a hosszú távra a pro-val mantrát. A legújabb játékok is bőven jól futnak a régi gépen is. Aki nem 4kban akarja tolni és/vagy nem a magas fps-re hegyesedik (bár sok játéknak ott sem megy fhd-ban sem a 60 fps) annak fölösleges a pro. Ugyan ez igaz a vr-re is. Fennt vannak a videók és elemzések, hogy a legtöbb vr játék képkockara ugyanaz mindkét gépen. Pont.
Aztán ha 2-3 év múlva jön a következő gen, akkor a pro-val ugyanúgy bilobe fog érni azok keze, akik nem akarnak váltani, mert egy perccel sem lesz tovább támogatva, mint az idősebb társa.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz TazLeacher #136967 üzenetére
Te is csak a "mákos" szót ragadtad ki...nah mindegy.
De egy valamit elfelejtesz, hogy azt a különbözeti összeget (32K) egybe kell ám kifizetni ha prot venne az ember slim vagy fat helyett. Nem pedig évekre lebontva.
Ha a 32 ezer Ft neked nem összeg, ahogy írod, és amivel a mondandod indítottad, akárhogy is nézem az 3 jobb használt játék ára.
Azert az a pro gép nem ad olyan eget veroen nagy különbséget hogy feltétlen azt kell vennie az embernek, főleg ha casual gamer vagy csak fhd-ba tolja.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz TazLeacher #136975 üzenetére
Egy év múlva ha cseréli a slimet, valszeg a pro olcsóbb lesz. Igaz pont annyival fog a slim is kevesebbet érni, ergo pont ugyan ott van mintha most cserélne.
Sok más ember nem vesz one day játékot egyéb okok miatt, ne ebből a fórum lakokbol indulj ki.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz TazLeacher #137489 üzenetére
Nem tudom...
-
3L1T3
addikt
válasz TazLeacher #137492 üzenetére
De nem is azt nézik, hogy te milyen accountot használsz, hanem hogy milyen régióból játszol. IP! Ezen felül pedig a hivatalos forgalmazók számait használják.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
törölt tag
válasz TazLeacher #137498 üzenetére
A megvásárolt tartalmaid megmaradnak, és használni is tudod őket. A trófeák is, bár nem egy helyen. A felhasználóneved megy.
-
30z.Samu
félisten
válasz TazLeacher #137595 üzenetére
Szabadidő fogalmát Te is kezded akkor feledni...
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz TazLeacher #137604 üzenetére
Jogos...
(#137608) prokxy: Én is hivatalos forrásból fogom beszerezni, biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
toompa
őstag
válasz TazLeacher #137687 üzenetére
Igen,én sem láttam ezt akkora üzletnek. Itt a plusz kontroller ér valamit. Ezek a játékok már gombokért mennek.
-
belan
addikt
válasz TazLeacher #137687 üzenetére
Szerintem se éri meg 35 max de még lehet annyiért se lehet ki árulni
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
WaterWave
veterán
válasz TazLeacher #137951 üzenetére
kormánnyal nem értek egyet, többi rendben van...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
prokxy
veterán
válasz TazLeacher #138071 üzenetére
Azt egyelőre nem, talán később.
De amúgy is dobozmatyi vagyok, PC-nél is a kedvenc játékok mind megvannak, emiatt is nem tervezek sok store-os játékot venni, csak ami tényleg igen jó áron van, pl krank a napokban. De ez dobozosan nem kéne, mert nem akkora szám.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
dollarZ18
tag
válasz TazLeacher #138108 üzenetére
Saját magát frissítette idáig folyamatosan, más játéknál kihasználta ezt a lehetőségét saját előnyére. Hetekkel megjelenés előtt kifarmolta magának a trophykat, aztán megjelenéskor simán behúzza a platinát mindenki előtt. Ez aztán nagy tesztelés. A legnagyobb címeknél miért nincs/ nem volt ilyen? Uncharted, Witcher, Bloodborne, stb.? És ez abszolút nem szokványos, hogy valaki ilyeneket csinál. Inkább csak felhúztam magam, hogy pont ennél a játéknál fordult elő. Ez a "third party" dolog meg lassan kinövi magát. Nagyobb trophy hunter közösségek vannak már, mint néhány országnak a gamer közössége.
Ha annyira nincs ezzel gond, akkor miért rejtette el gyorsan a dolgait? Ameddig nem küldtem neki képeket, addig nem is akart válaszolni normálisan. Tuti a fejére koppintanának, ha valóban ez a munkája, és tudnák, hogy közben teljesen másra használja, plusz előnyére kihasználja egy "third party" oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #138430 üzenetére
Felesleges. Terméketlen talajba hullik a mag. Van akinek az "activate as your primary PS4" kifejezés meghaladja a képességeit. Jó, hát idegen nyelven van, ami bonyás meg minden, én megértem ezt. Azt már kevésbé, hogy ha valaki nem boldogul az idegen nyelvű szövegekkel-kifejezésekkel, az miért nem veszi meg lemezen a játékokat? Azt csak be kell tenni és megy. Az azért bárkinek összejöhet gondolom.
/szerk: jut is eszembe már van Magyar nyelvű dashboard is. Ami tovább súlyosbítja a problémát
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz TazLeacher #139523 üzenetére
A UK már általában necces,van hogy igen,van hogy nem. Játéka válogatja. De US már kizárt hogy magyar legyen.
-
bandi0000
nagyúr
válasz TazLeacher #139533 üzenetére
Csak a megosztott profilok között lesz játék megosztás, ergó a 3. Kiesik a körből, és csak azon tudod majd használni és csak azokat a játékokat amit arra vettél
I
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
válasz TazLeacher #139541 üzenetére
Tudsz.
-
30z.Samu
félisten
-
modd3r
őstag
válasz TazLeacher #139577 üzenetére
+1
-
marilllyo
veterán
Mondjuk azzal speciel egyetértek, hogy soha nem éreztem a Sony-nál azt, hogy annyira honorálnák a hűséget. Vagy akármit...
Maga a közösség megbecsülése. Egyszer osztogattak ingyen játékokat még a ps3-mas érában.... amikor az anonymus elkezte ddosolni őket... és hetekig nem volt psn.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Bencus88
nagyúr
válasz TazLeacher #139579 üzenetére
Értelek csak ilyen nem fog előfordulni, hogy megszűnik a netes szolgáltatás és nem tudsz majd multizni akár napokra sem. Úgy gondolom a ps egy luxus cikk, akinek kell bizonyos játékok megveszi, pont előbb volt erről szó nem volt 3000Ft a játék akinek nagyon kell vegye meg. Rengeteg ember örül most ennek a két játéknak sajnos a te ízlésednek ezek nem megfelelőek és le vagy törve picit. Ez ilyen majd következő hónapba, hónapokba meg jön az a játék amit te vársz az meg másnak nem fog tetszeni. Nem lehet mindenki igényét kielégíteni. Tudom drága régóta vagy hűséges előfizeti stb blabla, de nem várd, hogy folyton meg legyél ezért jutalmazva.
vg: Igen az úgy már más én csak ps-re gondolkoztam
-
WhiteWalker
nagyúr
"Ez nem ajándék, hanem egy fizetős szolgáltatás része."
Mármint a havi játékra érted? Mert itt marhára nincs belekalkulalva az éves díjba a free játékok. Tehát pont ezért ajándék, ezzel honoraljak a hűséged.
Mivel ezek a havi játékok adhatoak(!), így mondhatna a Sony hogy nincs semmi havi game. Lenne a ps + meg az egyéb szolgálatas - játék nélkül. Ezért ajándék a havi játék, játékok.Én személy szerint örülök hogy bármilyen játékot adnak egyáltalán az elofizetes mellé.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz TazLeacher #139593 üzenetére
+1
Gyakorlatilag aki a játékok miatt fizet elő a PS+-ra az jól szerencsekerekezik egyet minden hónapban 1500 forintért.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
Minden szóval egyetértek amit leírtál.
-
Mr X
veterán
"De legalább annyi lehetne, hogy nem kap többet az, aki még egy ruppót sem fizetett soha."
És ettől neked miért lesz jobb?
-
Carlos Padre
veterán
Ez az igazi "a potya az isten" panelproli hozzáállas, csak így tovább
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Rigormortiis
veterán
válasz TazLeacher #139605 üzenetére
Na jó, de az előbb mondtad, hogy sem a Battlefront, sem a FC4 nem érdekel.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Mr X
veterán
válasz TazLeacher #139605 üzenetére
Te nem ezt írtad, ott az idézet.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerintem te vagy marha nagy tévedésbe.
Mi az hogy jár?
Jár a 10giga felhő és a multi és a Plus kedvezmények a storeba vásárláskor.
Az hogy a Sony ad(!) több játékot havonta az elofizetes mellé a hűségedert az grátisz.
De ezt szajkozom, hogy adható, mert teszem fel, ha fél év múlva ez megvonásra kerül, mert új szerződést készít a Sony az elofizetessel kapcsolatban egyoldalúan, akkor mit csinálsz? Azt panaszolod nekik, hogy ez jár neked a havi játék ?
Tudod, olyan az mint meló helyen a prémium... adható, de nem jár.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TazLeacher #139650 üzenetére
PSN plus volt már a ps3 idejében is, amikor még ingyenes volt a multi. A PSN Plus akkoriban nem is szólt másról, mint az "ingyenjátékokról", és a felhőbementésről. Így indult a psn plus valaha, erről szólt ez a szolgáltatás. A generációváltásnál nem is izgatott különösebbképpen, hogy fizetős lett a multi, mert addig is psnp előfizető voltam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz TazLeacher #139974 üzenetére
Én itthon veszem.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest