Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Egy kérdés, nem tudom ezt szabad-e kérdezni, ha nem eltávolítom.
Van US accom ahova annó a Plus-t vettem digitális módon (meg a legtöbb játékot). Most pont lesz black friday szóval lehet érdemes lesz megint ott beszerezni. Azt látom, hogy kapható Plus kódkártya de azt is hogy PSN Wallet kártya kicsit olcsóbb pénzben egyes helyeken mint a kártya nominális értéke. Wallet-ről lehet Plus-t venni? -
danih
veterán
Na, kaptam egy mail-t hogy hívjam fel őket további azonosítás céljából.
Deaktiválták a kétlépcsős auth-ot és tudtam jelszót változtatni. Szóval remek.
Ami érdekes viszont az az, hogy nem kértek olyan infót, amit ne tudna megadni az, aki esetleg feltörte az e-mail címemet. Ergo pont az a scenárió, ami miatt létezik a kétlépcsős auth
-
danih
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ez egy HU acc szóval végül dobtam egy mailt ahogy utánam ajánlották. 48 órán belül visszaírnak, mondjuk nekem nem sürgős. De van egy olyan érzésem hogy ez ugyanúgy el fog szállni mint egy szó és megpróbálnak elküldeni a faszba

Nem tudom volt-e itt már olyan akinek visszaállították a jelszavát vagy megoldották másképp a dolgot (automatikus módon sajna nem megy a visszaállítás) -
danih
veterán
Kontaktálnom kéne a sony playstation supportot account mizéria miatt (sokáig nem használtam és már nincs meg az a telefonszám a kétlépéses megerősítéshez), van valakinek tapasztalata velük - melyik a legjobb módja a kapcsolatfelvételnek? Próbáljam felhívni a magyar support számot vagy inkább menjek az amcsi chatre?
-
danih
veterán
Just Cause 3 megér 15 dolcsit? Launch-kor sokan bugokra, hosszú töltési időkre panaszkodtak, nem tudom ezt kijavították-e azóta...
-
danih
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Kuponkód részhez checkout-nál. Amcsi accokra van, UK/EU-ban nem megy!
Ha nem működött várj picit, ne próbálgasd mert letilt a rendszer és várhatsz napokat. Amúgy is legjobban akkor jársz ha megvárod a flash sale-t. A jelenlegi, futó akciók akkor is elérhetők lesznek - de hogy mi lesz flash-ben még nem tudja senki.(#98847) Def26: mondom ez egy általános kód - azaz több acc-on használható, de mindegyiken csak egyszer! Tehát attól még hogy valaki felhasználta már a sajátján a tieden (egyszer) működni fog!

(Bár most hogy átolvastam az előző hsz-em, a "globális" kitétel félreértelmezhető... szóval úgy értettem hogy nem egy globálisan csak egyszer használható kód, hanem egy publikus kuponkód... bocsi, este van) -
danih
veterán
Úgy látom még nem volt, ezért:
D9NGJ7NF3L
10% kuponkód USA/Brazil accountra, egyszeri használatra, mindenre (akciós termékekre is).
Várjátok meg vele a Black Friday-t/Flash sale-t. -
danih
veterán
válasz
banana_joe
üzenetére
Én a PS4 "előtt" is görnyedek - semmivel sem jobb

-
danih
veterán
válasz
White Wolf
üzenetére
1080p@24hz a filmekhez van
-
danih
veterán
válasz
AXisBOLD
üzenetére
Hali, itt leírtam én hogyan porszívózom - így van is értelme mert van irányított szívóhatás. Meg lehet próbálni de én ezt inkább rendszeres tisztításra ajánlanám - lehet a te esetedben kicsit már összesűrűsödtek a szöszök odabent és ez nem lesz elég.
-
danih
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Hát én nem gariztatnék az edigitalban, köztudottan sok a baj velük. Olvass homár blogot.
Lehet, de nekem gondom még nem volt - de amúgy még ezen posztok ellenére is szívesebben gariztatnék ott. Nagy cég nagy forgalommal, biztosan jut rájuk sok elégedetlenkedő is emiatt, és ezekből elég néhány is aki nagyobb port ver fel és máris érezhetjük a "na volt 5 homárposzt, biztos szar a cég" fílinget.
Sokan köpködnek ott ez ELMÜ-re - akkor kapcsoltassam ki az áramot?
-
danih
veterán
Ránéztem az apróra: brutális mennyiségű PS4 eladó most... Még 320Gb-s változat is van

-
danih
veterán
Jó'van, látom van termés, gyuribácsi88 odapörkölt

Aki megrendelte remélem megkapja hamar és előre
-
danih
veterán
válasz
Pocok9b
üzenetére
Persze, gondoltam hogy ilyesmi áll a háttérben... Amúgy nem csak külön raktár, külön cég (kft) szinte minden MM... Vettem billentyűzetet, rossz volt, másnap vissza is vittem, de egy másik, épp útbaeső MM-be. Majd egy órás telefonozás/e-mailezgetés volt a stornó és a levásárolható ajándékkártya kiadása... Meg sem ért annyit...
-
danih
veterán
válasz
Tatyla
üzenetére
Van itt még egy esetleges effektus amit én nagyon remélek hogy bekövetkezik.
Eddig ugye, ha választhattak a fejlesztők, inkább a 1080p@30-at célozták meg jobb grafikával, mint a 1080p@60-at gyengébbel. Ellenben - persze statisztikai ténnyel nem tudom alátámasztani - de úgy érzem az általam olvasott visszajelzések alapján, hogy több játékos inkább az utóbbit preferálná.
Most, hogy a Pro megjelenésével a 1080p@60 simán kihozható, gyakorlatilag a fejlesztők túszul vannak ejtve (legalábbis ami a többjátékos módot illeti): a Sony policy miatt a sima PS4-en is ugyanazt az fps-t, azaz 60-at kell hozni. Így - remélhetőleg - ők is inkább az utóbbi mellett döntenek, akár a felbontás kárára (jó, azért 720p-t én sem akarnék).Mindeközben USA store-ban: 10 éves évfordulója van a letölthető tartalmaknak. Az akció elég gyenge, de lehet vigasztalódni egy ingyenes témával - így néz ki.
-
danih
veterán
válasz
keIdor
üzenetére
Igen, és én még hozzátenném, hogy (szerintem) inkább ez minthogy 7-8 évenként megpróbálni újra feltalálni a spanyolviaszt. Inkább 3-4 évente egy frissítés egy meglévő architektúra mentén minthogy 2020-ban kijönni egy RISC alapú "SuperCell"-es PS5-tel (vagy valami más, merőben eltérővel) - maximalizáljuk a visszafelé kompatibilitás lehetőségét. Próbáljuk most ki ezt a vonalat, és nézzük meg hová vezet. Persze megértem akinek nem tetszik, de majd az idő és a pénztárcák ezt eldöntik.
(#97151) DM-Fan: jó kis írás, amúgy tök érdekes ha mondjuk párhuzamot vonunk a hálózati kábelekkel. Itt talán az emberek többsége jobban átlátja, hogy a különbség a sebességben és az árnyékoltságban van (nem lesz tőle szebb az átvitt UDP csomag), mert az adatot egy elvont dologként kezelik, de ugyanezt átültetni olyan médiumra ahol az elv ugyanaz, de már van vizuális visszajelzés (a látott kép - holott az adat ugyanúgy adat maradt) az már kicsit problémásabb.
-
danih
veterán
Bankomnál most akció van, 15k-t max elektronikai eszköz vásárlásánál jóváírnak, 105k-ért nem rossz ajánlat a Pro...
-
danih
veterán
(#96986) james001: Ugyan már, csak képzeld el a következőt.
Késő délután van, kint már sötét és süvít a szél.
Te otthon vagy, villany ki - csak te vagy és a játék.
Iszonyat izgalmas pillanat, eddig még nem jutottál el, már két órája küzdesz ezzel a pályával.
Elbújtál, és jön az alien, ott van előtted, szinte hallod ahogy a csöpögő nyála a padlón koppan.
Megcsörren a telód.
Anyád az.
Azt mondja el kéne menni a boltba.
Te persze megijedsz és bebaszod a lábad az asztalba mikor megcsörren a teló.
Az alien megtalál és magáévá tesz.
Elfelejtettél menteni.
Az estéd el van cseszve, mehetsz a teszkóba. -
danih
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Remélem a szállítás ingyenes, különben nem éri meg.
-
danih
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Aztabazze tesó, ott aztán van bling-bling! Jó' csinálod, a péespró megérdemli!
-
danih
veterán
Nézem a DF review-t, hát egyem kedven Richard-om szívét, pityereg hogy mennyire kevés cím használja ki a natív 4K-t vagy a checkerboard renderinget, és sok cím inkább upscale-lel trükközik... Jó, azért utána előjön a "captain obvious" hogy azért egy ilyen implementáció nem két klikk és remélhetőlegm ahogy a fejlesztők egyre jobban kitapasztalják a dolgot lesz még sok, a Pro-t kifinomultan támogató cím is...
Szemüvegét azért megigazíthatná... -
danih
veterán
Jah, én is ezt akartam írni.
Erről eszembe jutott hogy sokan egyébként azt gondolják hogy a "rebuild database" az töredezettség-mentesítést jelent.(#96937) Lackooo84 jelen keretek között gondolj windows-os fejjel a dologra. Ahhoz képest beszélgetés szinten mondhatjuk azt, hogy nem töredezik. Relatív a dolog - olyan disznóság nincsen mint fat32-n

-
danih
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Ha már a bf1ről van szó, engem sokkal jobban zavar a menü akadása, és a két meccs közötti tökörészés,
Szerintem azért van mert a háttérben már tölti a következő pályát
meg az, hogy gyakran amikor betölti a következő csatát, a többiek már nagyban foglalnak.
ez viszont nagyon fura, nem lehet hogy csak nem ready-zel elég gyorsan vagy valami ilyesmi? -
-
danih
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Egyelőre 1080p-ben amit bármilyen, már megjelent játékhoz viszonylag gyorsan hozzá lehet hegeszteni az a supersampling, jobb AA, jobb fps, esetleg plusz egy-két effekt. Ez tényleg nehezebben észrevehető annál hogy pl. homlokon üt a magasabb textúra vagy a részletesebb modellek.
Aki ettől többet várt a megjelenés napjára nem csodálkozom, hogy csalódik picit.
BF1 pl. pont atomstabil 60 fps-en multiban, tegnap néztem egy streamet. -
danih
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Ebből a szempontból akkor ez az egész iparra jellemző (PC-re is), nem csak a Sonyra. Ugyanez filmek esetében is pl... Én is a 90-es években kezdtem, de nemrég rájöttem amúgy hogy sok játék esetében csak az idő szépítette meg azokat az emlékeimben.
De a zene is ilyen, mindenki a saját (jobbára fiatalkorának) évtizedére esküszik
-
danih
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Én személy szerint nagyon örülök a remastered-eknek, ugyanis ez az első PS-em és így játszhattam a teljes Uncharted sorozattal vagy a Last Of Us-szal is.
Persze értem hogy mire gondolsz, attól még nem lesz több jó új kontent és valid is a dolog valamilyen szinten, de részemről azért jöhet a remaster is. -
danih
veterán
-
danih
veterán
válasz
White Wolf
üzenetére
Lehet hogy nem sunyi vagy csaló - szimplán hülye.
De látom tele van az apró PS4-gyel, több topiklakót is látok ott... Jön a Pro
Jut eszembe, konzol eladás.Ha lenne választásotok hogy vennétek használt konzolt? Kompletten, vagy inkább ha lehet joy nélkül, mert azt mégis a kezedben fogod tartani, jobb (esztétikusabb, higiénikusabb) inkább egy vadi új?
-
danih
veterán
válasz
DM-Fan
üzenetére
Egyetértek veled, és ez tűnik az általános konszenzusnak is a visszajelzések alapján - jól indul a kampány és a végére leereszt.
Amúgy nem tudom mi van, de nem vagyok benne közel sem annyira jó mint BF4-ben, nem érzem a dolgot. Ott simán a felső negyedben végzek szinte mindig, de itt meg csak vergődök a közepén-alján
-
danih
veterán
Valaki kérdezte meg lehet-e venni külön a COD MWR-t (IW nélkül) - úgy tűnik igen, vannak akik már külön árusítják (megbontva a "csomagot") - és az MWR-t drágábban adják mint az IW-t

-
danih
veterán
válasz
miklos0308
üzenetére
Nekem Gold-om van és nagyon szeretem, első olyan fejhallgató ami nagyon kényelmes hosszú távon is. Igaz azért mentem rá mert pofátlanul olcsón kaptam meg.
-
danih
veterán
Valami autós játékot szeretnék (kimondottan arcade).
NFS Rivals vagy The Crew mennyire jók? Elég olcsón be lehetne szerezni (Brazil acc) -
danih
veterán
válasz
hitchins
üzenetére
Ha letöltő kódot veszel akkor elvileg lehetséges, mert kettőt adnak és külön aktiválhatod. Ám meg kéne várni a hivatalos launchot hogy utána is működik-e a dolog.
Más - ha még nem volt:
így mozgasd át a játékokat/mentéseket ha Pro-ra váltasz.Továbbá:
Többen játszanak most BF1-et PS4-en mint PC-n és XB1-en együttvéve. -
danih
veterán
válasz
üzenetére
Igen, a bal oldali szemüveges fazon.
Én is kedvelem a brit akcentust, amikor angolul beszélek ezt próbálom emulálni inkább mint az amcsit.
De amikor Rich beszél, és 5 percen belül még nem aludtam el, azon kezdek gondolkodni hol a kardom amelyikbe dőlhetek.
Az "r" betűt meg kicsit "f"-esen ejti ("tfiangle"), de mondjuk ez annyira nem zavar. -
danih
veterán
Nem, területhez nem kötött Sony garit. Nem zugbolt-garit

Más. Konzolgame leírása:
Az új konzol processzora magasabb órajelen ketyeg, mint az alapgépé, a GPU-ja több mint kétszer olyan erős az AMD Polaris technológiának köszönhetően, 1 TB-os merevlemez van benne, és támogatja a 4K-t és a HDR-t. Természetesen minden eddigi PS4-es játék elindítható a Prón, és garantáltan 1080p felbontásban és 60fps képfrissítési érték mellett fog futni rajta minden.
Ja, persze. -
danih
veterán
Én lemondtam a Pro előrendelésem, inkább kivárok picit, novemberben úgysem lesz időm sokat játszani.
Egyelőre arra leszek kiváncsi mennyi pluszt ad 1080p-ben, 4K egyelőre nem érdekel, nincs TV-m és nem is kell. -
danih
veterán
Hasonlót vettem PS4 miatt - inkább a G247HYLbidx-et vidd: van rajta audio jack out, nem muszáj a joyról járatni a fülest. (Én mondjuk a PSTV miatt döntöttem így, de akkor is kényelmes mert nem kell átdugnom ha PC-ről PS4-re kapcsolok. Apropró, erre ajánlok egy HDMI switch-et, pár dolcsi kínából).
-
danih
veterán
Nekem nagyon megérte az USA account, digitális vásárlásaim 90%-a ott van. Még a PS+ is azon van mert nagyobb kedvezményeket szokott biztosítani (meg olcsóbban meg is kapom magát az előfizut).
Átlogolgatni accok között nem kell, csak legyen primary a PS4-en.
Megosztáshoz nem tudok hozzászólni, nem akarok osztozkodni
-
danih
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Dehát.... dehát... benne van a nevében hogy "Pro"... akkor ez most nem igaz?!!4!négy
-
danih
veterán
Úgy olvastam hogy az egyensúly megtartása végett azonos lesz az fps. Lehet a grafika szebb lesz, mondjuk lesz AA vagy hasonló, de az fps marad. Szerintem ez így jó, különben felhördülés lenne és ezt a Sony nagyon jól tudja. Nem hiszem hogy tökön akarják majd szúrni magukat.
-
danih
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Gondolom a felbontásról

Engem is hidegen hagy - amint megerősítést nyer hogy a Pro előnye nem csak a 4K(-szerű) rendering hanem 1080p-ben is általánosan támogatva lesz (jobb effektek, magasabb fps) akkor veszem is. (Mondjuk multira tuti nem fog kiterjedni, ott ha a PS4-en 30fps a lock akkor a Pro-n is az lesz különben lázadás lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mi is másmilyenek voltunk akkoriban