Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz hyperspace #276329 üzenetére
Valahol olvastam, hogy ennek a gyártástechnológiához van köze, bár az lehet, hogy csak az OLED panelekre volt igaz
Egyébként meg itt is működik a marketing: vegyél picit nagyobbat egy picit többért.Dive ever, work never.
-
félisten
válasz hyperspace #276329 üzenetére
Rejtély, mivel az 50"-os is kb. ugyanennyi, az 55-ös pedig alig drágább. Talán mert Sony, vagy mert ez az egyetlen 120Hz-es, 43"-os TV (én monitornak is használnám), bár ugye most jön majd az OLED42C2, kb. 2-3x ennyiért.
Még ott a Philips 43PUS8506/12, ami ugyan 60Hz, de nagyon jó a mozgásmegjelenítése a P5 Perfect Picture Engine-nek köszönhetően, és tudja a HDMI VRR-t, Ambilight-ot.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Prime110
aktív tag
válasz hyperspace #261954 üzenetére
Szuper, egy csavarhúzó-szett elég, az évenkénti portalanítás / pasztázás még egyszerűbbnek tűnik, mint a PS4 esetében, pedig az is egy ilyen videó megnézése után rutinszerű.
Már várom a PS4-PS5 fb-csopikban a rajongást, hogy "XY micsoda munkát végzett, rá se ismerek a gépre" - miért? Mert ki tudott csavarni 3 csavart meg két műanyag lapot ketté tudott választani? Jó, hogy nem találtatják fel a meleg vizet újra ilyenkor.
De az a fekete talp marha furcsa, hogy kvázi azért lesz alaptartozék, hogy fektetni lehessen. De az is látszik, hogy ezt a Sony tényleg állónak tervezte eredendően. -
nagyúr
Az a hűtés tényleg elég masszív, ráadásul folyékony fém pasztázással... nem lesz ezzel gond. Most végre tényleg nem spóroltak ezen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
TCr
veterán
Az a HP-s borda nem gyenge bakker, végre valami jó(nak tűnő) hír.
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Lackooo84
nagyúr
Ez egy rakás szar. Talp nélkül nem lehet fektve tartani? Meg megint kis szar venti, X clamp megint kispórolva... tuti nem lesz hangos...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
.LnB
titán
Mondjuk, kezdek kicsit aggódni, hogy előbb mutatják meg, hogyan kell szétszedni, mint a menüt. Remélem az első szériákat nem kell majd házilag szerelgetnünk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Nahoppá! Ezer év után, végre valami érdemi történés! Az az oldallap nagyon könnyen lejön. Tuti lesznek egyediek. Hol lehet CP77-eset rendelni rá?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nagyúr
válasz hyperspace #256859 üzenetére
Szerintem hiba.
-
perge666
veterán
válasz hyperspace #238391 üzenetére
Kedvenc verekedős játékom a mai napig.
-
.LnB
titán
válasz hyperspace #213499 üzenetére
Nincs twitterem, de már megírtam a szöveget.
親愛なる小島。
ゲームのハンガリー語字幕を誰が作っているのか教えてもらえますか?Vagyis hát a gúglitranzlét írta meg.
-
Sordoran
addikt
válasz hyperspace #206536 üzenetére
Köszönöm!
Remélem sikerül gond nélkül a művelet, eddig csak PC procit pasztáztam egyszer. 1 éves alig múlt a gép, viszont múlthéten F1 2019 alatt a gold fejesemnek elment többször hangja, és mikor megakartam igazítani a sticket a gép hátuljában nagyon forró volt. Szóval ráfér szerintem egy kis takarítás.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
addikt
válasz hyperspace #202993 üzenetére
Én is vettem, ennyiért simán megéri, az auto renew-t viszont én kikapcsoltam a vásárlás után.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
sirarcheer
senior tag
válasz hyperspace #202993 üzenetére
Az a megújítás dátuma. Nekem 2020.08.9 a következő lejárat. Ha veszel digitálist akkor úgy látszik bekapcsolja az auto renewal opciót, ami a mostani dátum lesz.
PSN: sirarcheer
-
Imilenni
addikt
válasz hyperspace #201954 üzenetére
Azt még megértem, ha Nemeto. - ban meg Franciában drágább lesz, de hogy nálunk is?
Press "F" to pay respects.
-
törölt tag
válasz hyperspace #201954 üzenetére
Gratulációt érdemel, főleg az elmúlt hónapok ingyen játékai mellett.
-
Woodslave
félisten
válasz hyperspace #201701 üzenetére
úgy érzem ez vagy egy hatalmas előrelépés lesz ami meghatározza a játékipart vagy egy qrva nagy fail...
Remélem bármelyik és nem egy tucat open world ahol egy csecsemőt viszünk a-ból b-be és a mellékküldetésben annyi változatosság lesz hogy Mikkelsent az I. vh-ban vagy a vietnami háborúban verjük pofán sárga bőrőnddel a létra tetejéről
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Gery9112
őstag
válasz hyperspace #200520 üzenetére
Az AC: Black Flaggel fog együtt bekerülni a júniusi ps plusba.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
marquuard
veterán
válasz hyperspace #140233 üzenetére
Utolsót beváltottam, köszönöm szépen! Megmagyarázhatatlan, de az én kódommal nem jött frissítés, tiéddel jön is le.
PSN ID: marquuard
-
TazLeacher
nagyúr
válasz hyperspace #140233 üzenetére
Alsót vittem, köszönöm.
-
marilllyo
veterán
-
crue
őstag
válasz hyperspace #127955 üzenetére
Én pont fordítva tippelem. A Wolfensteinben van egy jó esetben tizenpár órás kampány és kifújt. Hétfőre tele lesznek vele az apróhirdetési oldalak.
-
Sefter
veterán
válasz hyperspace #127098 üzenetére
Olyan sose lesz...sértené a sérthetetleneket..
Psn ID: sefter_hun
-
törölt tag
válasz hyperspace #126463 üzenetére
Pedig egy próba verziót igazán csinálhatnának neki.
-
Madwe
nagyúr
válasz hyperspace #126404 üzenetére
ugyan hirtelen mozgás, de legalább hamar a ppályán lesz a szemed
-
Kvelstadt
veterán
válasz hyperspace #125383 üzenetére
Nekem előző körven a child of light is megvolt mire plusszos lett.
Mindjárt sorolom mim van hogy kb lehessen tudni a köv havit.
Bár black flag, és killzoneom nincs."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
gamegod
senior tag
válasz hyperspace #120514 üzenetére
Plusz szerintem ocsmány mint a bűn.
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz hyperspace #116707 üzenetére
Csak nekem webrol nem engedi a magyar PP accountot hozzáadni...
gianni85!!! :
előtte is nehézkes volt rendelés leadas , sokszor kosárba helyezesnel dobott hibát , vagy nem jegyezte ha be is került. Aztán ha sikeres is volt , akkor bejelentkezés után írta ki hogy error...
Szóval a magyar cimmel nem lehet gond. Náluk van nagy gubanc szerver oldalon.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz hyperspace #115991 üzenetére
Váó, igen, én volnék!
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
zzola
titán
válasz hyperspace #113582 üzenetére
Lehet, de én ezek nélkül vettem -10k...
-
alratar
addikt
válasz hyperspace #112064 üzenetére
És ha igy streamelem PC-re, bill+egér kombot lehet használni?
Megmondom miért. Van egy trófea az egyik játékban.amit kontrollerrel esélyem sincs megszerezni.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
válasz hyperspace #111687 üzenetére
Hasonlóban gondolkozom. De inkább az volt a lényeg, hogy a héten figyeljék az email klienst akik regisztráltak.
-
törölt tag
válasz hyperspace #110058 üzenetére
Erről is szó volt a korábban hivatkozott Otherworld/Otherside videókban. (már a DLC témakörről) Érdemes megnézni a korábbi részeket is. Annak, akit mégsem érdekel ez a dolog, dióhéjban: a játékfejlesztés költségei a többszörösére emelkedtek, amivel a játékok árai nem tartottak (tarthattak) lépést. (pl.: az UC4 fejlesztési költségei a mai napig nem publikusak) Ezért találták ki a kiadók a DLC rendszert. Mármost itt a vevő döntése az, hogy megéri-e neki. Engem speciel egy játéknál pont nem érdekel, ha félig jön ki és DLC-kel pótolják a tartalmat, ha tetszik. Sajnos, vagy szerencsére nagyon kevés játék tetszik. Ha lehet így fogalmazni finnyás vagyok.
ps.: Mielőtt azzal jönne valaki, hogy az UC4-hez nincs DLC: igen, ő más téma a sony flagship-játéka, presztizs-téma, ha úgy tetszik.
-
Zanik
addikt
sarcasm on:
Igen. Igazad lehet. Valószínűleg ez a mocskos pénzéhes Guerrilla Games jól átvert mikor 18 ropiért rámsózta ezt a rövid, tartalom nélküli HZD vackot, hogy majd fizetős DLC-kkel rabolja le még jobban a pénztárcám! Legszemetebb játékfejlesztő valaha.sarcasm off:
Szerintem a fejlesztés egy szakaszában hoztak egy döntést hogy eleve nyitva hagyják a végét, hogy kis siker esetén max. egy DLC-vel, nagy siker esetén DLC-vel és folytatással zárják majd le valamikor Aloy történetét.Szerintem a GG és a Sony is rájött, hogy hatalmas lehetőség van ebben az új IP-ben. Én akár egy Aloy-tól független játékot is el tudnék képzelni a Horizon világában. Mondjuk ami a Red Raids időszakát öleli fel. Rengeteg potenciál van ebben a világban.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
front3r
őstag
Ez nem igaz. Akár mivel is végződik a játék, de megszokott hogy nem zárják le a történetet.
Ez nem azt jelenti, hogy csak a játék egy részével játszottunk. Maga a játék is elég hosszú és rendkívül tartalmas, ez pont a HZD-re nem mondható el.Akkor ezt sorozatokra és filmekre is lehetne mondani, hogy csak a felét kaptuk meg.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Kvelstadt
veterán
válasz hyperspace #109393 üzenetére
Alap volt hogy mikor szólt Shepard azonnal elő is rendeltem!
Azok a zenék meg hangefektek nagyon jók! 10/10 psp játék volt nálam! De még néhány zenéje mindig rajta is van az aktuális telómon azóta mióta ismerem a játékot azaz kb 2007óta."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
vonSux
őstag
válasz hyperspace #109198 üzenetére
Okés, este megnézem.
-
vonSux
őstag
válasz hyperspace #109184 üzenetére
Mostanában jár le az előfizum, be is húzom. Köszi
-
sp8787
addikt
válasz hyperspace #107827 üzenetére
OK kosz
Most reggelre ahogy nezem durvan leesett jopar jatek ara pl. Madden 17, NHL17 , FIFA17..etc[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz hyperspace #107347 üzenetére
De ez csak a régi típusokra igaz. Legjobb tudomásom szerint a Slim és a Pro tudja az 5ghz-et.
Látom én,de te írtad hogy 2.4 GHz only... Ez szerintem csak a régi típusokra igaz. Ezt fejtettem ki neked 2 mondatban.[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz hyperspace #106470 üzenetére
Áh kösz a tippet. 12.900-ért van is egy fenn. Le is csapok rá. 2000 Ft is több mint a semmi.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
gjanner
tag
válasz hyperspace #106029 üzenetére
Ez azt jelenti hogy a R6 Siege Try Free Demo működik, vagy a Full Game letölthető (ami 3 napig free)? Csak mert PS Store-ban nem nagyon látom mi tölthető le free-ben (vagy rosszul keresem...)
Köszi! -
törölt tag
válasz hyperspace #106029 üzenetére
Nagy dilemma hétvégére: Wildlands vagy Siege?
-
Rico45
őstag
-
ferensz
senior tag
válasz hyperspace #103164 üzenetére
Kedden elméletileg még a pesti oldali platinumshopban volt annyi, hogy a srácok szerint félre sem kell rakatni, illetve ahol még a weboldalon láttam, hogy elméletileg van nekik raktáron az a konzolstúdió.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
zzola
titán
válasz hyperspace #103161 üzenetére
-
>Deego..
senior tag
válasz hyperspace #103161 üzenetére
Ez elég necces lesz, hisz a legtöbb bolt már a mai naptól zárva tart.
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
bAtt001
addikt
válasz hyperspace #101521 üzenetére
na szép. nekem november 23at mondtak és még mindig sehol semmi már írtam supportnak
-
hyperspace
őstag
válasz hyperspace #100029 üzenetére
Megjött zavvi-ról a doom. 14-ét ígértek a rendelés fülön, meg is érkezett időben.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
ImACeltic
őstag
válasz hyperspace #100608 üzenetére
Jelenleg nincs több százezer forintom egy olyan TV-re ami kihasználja a Pro-t, valamint véleményem szerint nem éri meg PS4-ről és Full HD TV-ről jelenleg váltani mert nem olyan nagy a különbség.
Moby
Köszi a rendkívül bölcs tanácsot...
[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
TazLeacher
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz hyperspace #97631 üzenetére
Megbízható hely?
Furcsállom hogy ilyen "olcsó".Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
bandi0000
nagyúr
válasz hyperspace #97105 üzenetére
Nem emlékszek ilyenre, persze a menü elég lassú, nem annyira mint bf1 be mondjuk nekem digitális a fifa
Xbox One: bandymnc
-
Beri78
őstag
válasz hyperspace #97088 üzenetére
+1
elég sok topicban fent vagyok, és szerintem sokak nevében mondhatom, hogy ez az egyik legjobban moderált, legjobban körüljárt és legsegítőkészebb topik, A'rpi-val az élen, aki nagyon sokat tesz itt a közösségért!
Köszönjük!"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Tibcsó
aktív tag
válasz hyperspace #97088 üzenetére
+1
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz hyperspace #94873 üzenetére
Az a baj, hogy ha bekapcsolsz minden rásegítést akkor a játékban baromi nehéz (ha nem lehetetlen) lesz az előrehaladás. Egyes időmérőket szerintem kizárt, hogy meg lehet csinálni úgy. Egyes versenyekre bizony nagyon rá kell feküdni. Szépen lassan kiaranyozom az összes dlc-t is de bevallom én néhol vért izzadtam. Aztán lehet csak én vagyok béna hozzá. Ehhez képest egy Rivals vagy az új Nfs szinte gyerekjáték.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
TazLeacher
nagyúr
válasz hyperspace #94873 üzenetére
Ezen matekoltam én is. De 6.000 + pk. eleve. Megvettem, bár már sokszor volt ennyi.
-
Sefter
veterán
válasz hyperspace #92715 üzenetére
Tesztelők/újságírók adják el a tesztpéldányokat...
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
crue
őstag
válasz hyperspace #92688 üzenetére
Az ingyenes ps plus verziót is lehet platinázni.
-
A`rpi
addikt
Önálló DLC külön platina trófeával.
-
LucentTwo
tag
Tudtommal lehet. Legalábbis nekem nincs meg és megtudnám csinálni a platinát. Szerencsére már nincs sok hátra.
[ Szerkesztve ]
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz hyperspace #92170 üzenetére
Igen-igen én is így gondolom, ahogy Tuomas leírta.
For Honor alpha kérdés: Megkaptam az alpha key-t (toompa ). Próbálnám aktíválni, de a következő hibaüzenetet kapom: The Prepaid Card code you entered is incorrect or is no longer valid
What? Azt nem írja, a mail, hogy csak holnaptól lehet aktíválni. Valamit nem látok? Nektek sikerült?Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Tuomas
addikt
válasz hyperspace #92170 üzenetére
Csak tipp, de nem a legutóbb használt, vagy letöltött játékot tartalmazó mappa ugrik előre? Próbálj meg egy játékot elindítani másik mappából, nézd meg, előre ugrik-e?!
We were here
-
Gabor343
tag
válasz hyperspace #91062 üzenetére
Igen, hozzáadódik.
-
Kakaduku
senior tag
válasz hyperspace #91062 üzenetére
Igazából mindenki jól jár vele, aki 1 éven belül nem akarja eladni, mert rá lehet tölteni a már meglévőre és meghosszabbodik. Lehet be is szerzem. Nekem csak decemberben lenne esedékes, de ennyiért szinte ajándék.
-
MerLinh
senior tag
válasz hyperspace #88684 üzenetére
valami kraftos pokemon?=)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
ldave
félisten
válasz hyperspace #88422 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Deluxe benne van-e, de az alapjáték + a 3 DLC az biztosan.
A Slime draws near! Command?
-
neverwinter
csendes tag
válasz hyperspace #88158 üzenetére
kösz, már le is húztam. szerintem sose vettem volna észre
-
zzola
titán
válasz hyperspace #88158 üzenetére
Magyar storeban is!
-
gianni85
veterán
válasz hyperspace #87956 üzenetére
az utsó az első kettőt tartalmazó bundle
-
wolf13
őstag
válasz hyperspace #87734 üzenetére
Lassú voltál Mikor találtam meg nem volt.
-
Nayrobi
őstag
válasz hyperspace #87724 üzenetére
Egy haverom két hete vett egy dobozos példányt 3000-ért, és ahogy látom itt is és más oldalakon is, a 4-5k egyáltalán nem irreális összeg érte.
-
wolf13
őstag
Parancsolj : Project Cars 5000 HUF
-
tothl
addikt
Miért is érzed túlzásnak ?
-
Madwe
nagyúr
válasz hyperspace #85564 üzenetére
Keresztbe teszitek primaryvé az accountotokat s a sajátotokat meg használjátok ("secondary" accountként), így 1 játékot megvéve ketten tudjátok használni, akár online is, egyszerre is. Egyedüli gond akkor lehet, ha nincs net vagy psn, mert akkor a megosztott játékok nem indulnak.
-
sutyesz96
őstag
válasz hyperspace #85564 üzenetére
Gyakorlatilag a rendszer által nyújtott kiskapuk kihasználása.
Ha megosztjátok egymásnak a saját accountotokat, lehetőségetek van féláron vásárolni a játékokat vagy akár a ps plus előfizetést is.
no01ricsi: köszi.
[ Szerkesztve ]
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
A`rpi
addikt
válasz hyperspace #85418 üzenetére
Szerencsére akkor megoldódott,
köszi hogy megosztottad a fejleményeket. -
A`rpi
addikt
válasz hyperspace #85367 üzenetére
És akkor mégis hogyan veszed meg a 15 hónapos Plus előfizetést?
Mert ha jól értem ez volt az alapproblémád.Megkérdezed hogyan lehet lemondani, erre kaptál választ,
14 napon belül lehet de csak azt amiért fizettél.A triállal nem tudnak mit kezdeni, de viszont ha aktív,
akkor nem tudod a kedvezményes ajánlatot igénybe venni.Ennek megfelelően én három megoldást látok a problémádra:
-új PSN fiók,
-meglévőre előfizetés vásárlás majd ezután lemondás,
-opcionálisan kivárhatod míg a két hét letelik,
de akkor meg már az akció nem lesz,
szóval akkor mit is szeretnél tulajdonképpen?Amúgy ha a trial időtartama alatt nem mondod le az automatikus megújítást
akkor szépen magától vonni fogja havonta a Plus előfizetés díját,
szóval nem elfelejteni.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz hyperspace #85365 üzenetére
Így más a leányzó fekvése,
de őszintén, ér annyit hogy előfizess egy hónapra, amit egyből lemondasz, majd ezután veszel kedvezményesen Plus előfizetést?Inkább regisztrálj egy új PSN ID-t, és azon vásárolj szerintem.
-
A`rpi
addikt
válasz hyperspace #85359 üzenetére
Nem lehet inaktívvá tenni a Plus előfizetést,
ha már egyszer előfizettél, vagy trial-t igényeltél. -
A`rpi
addikt
válasz hyperspace #85357 üzenetére
Ha nem régóta használod, akkor csinálj egy új PSN fiókot, és probléma megoldva.
Lemondani pedig itt tudod: [link]
-
sutyesz96
őstag
válasz hyperspace #85352 üzenetére
Nem kell lemondanod, hozzá fog adódni a 14 nap az előfizudhoz.
No matter what, you keep finding something to fight for.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest