Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
PS4 Pro vásárlása esetén mire kell odafigyelni? Ajánlott a legutolsó (ha jól láttam, CUCH-7216B) típusra hajtani?
G.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Frod
addikt
válasz bghistvan #275988 üzenetére
Unravel 2, It Takes Two, Way Out (egyik sem magyar)
Közös bennük, hogy egyiket sem kell megvenned, mindössze előfizetsz egy hónap EA Play-re 1230 Ft-ért, és mindegyiket eléred!
(miután előfizetsz ne felejtsd el az automatikus megújítást kikapcsolni, így nem futsz abba bele, hogy magától leemeli a rendszer a következő havi árát)Do you see the white shadow?
-
bghistvan
senior tag
Köszi mindenkinek😉
-
őstag
válasz frankdelgado #275991 üzenetére
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
válasz bghistvan #275988 üzenetére
Magyar feliratos szerintem nem sok van, amit ketten is lehet játszani. A Knowledge is power és Frantics magyar szinkront is kapott, de ezek inkább party játékok, viszont ezt lehet többen is játszani.
A minecraft is kétjátékos, magyar nyelvű és sok nő is játszik vele.
Van még a Lego Worlds, ez inkább gyerekeknek való, magyar feliratos. Ezen kívül bármelyik lego játék, de azokban úgy emlékszem nincs magyar felirat.
Overcooked, Bomberman, Rocket League is jó lehet, bár ezekben sincs magyar nyelv, de baromi egyszerű és szórakoztató játékok.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bghistvan
senior tag
Tudnátok ajánlani olyan játékokat, verekedősökön kívül, amit ketten lehet játszani?
Ami csajoknak is fekszik esetleg?
Anno Hidden Agenda megvolt, nagyon nem jött be, inkább a Detroit amit szerettem.......
Ya és magyar felirattal preferálnám.
Köszönöm -
consono
nagyúr
válasz FollowTheORI #275986 üzenetére
Igen, így van. Nem is kellene erőltetni tovább, ha megjelennek a már csőben levő játékok. Én már csak ezt várom meg az GoW-t, de lehet, hogy mire az jön már PS5-ön leszek én is... De most inkább végtörlesztek
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz consono #275973 üzenetére
Szerintem már nem is nagyon lesz ezeknél a régi gépeknél magasabb felbontás.
Egyszerűen akkora a generációs szakadék, hogy nem lehet mindkét generációra "szépen" megcsinálni ugyanazt.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Nirvatti
tag
válasz bghistvan #275981 üzenetére
Én sem azért dobtam be a témát, hogy összezavarjalak.
Csak mint lehetséges opciót, hogy 9.00-n működik, legálisan meg nem.
Remélem belement az eladó a frissítésbe, semmi gond nem volt és boldog tulaja vagy már a készüléknek.
Amennyiben így van, használd egészséggel, sok örömöt hozzá! -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bghistvan
senior tag
Ok, rendben, így már értem, köszi mindenkinek a segítséget
-
interstate76
addikt
válasz bghistvan #275975 üzenetére
Nem a veled szembeni rosszindulat generálta az általad kifogásolt hsz-eket, hanem az, hogy az adott szoftververziót a hirdetésekben azért szokták kiemelni, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy az érintett masina esetén megoldható a warez. Emiatt ezek a gépek drágábbak is szoktak lenni a legfrissebb rendszerszoftvert futtató társaiknál, így nem törvényszerűen, de jellemzően tényleg azok veszik meg, akik warezolni akarnak. A topik összes lakója örül, hogy esetedben nem erről van szó. Semmi irónia, tényleg így van!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
-
MODERÁTOR
-
bghistvan
senior tag
válasz Kendek #275976 üzenetére
Szia, köszönöm szépen a segítséged.
Tehát frissítem le az újabb verzióra, ha ez sikeresen végbemegy, tehát a 9.03,akkor nincs bannolva.
Ezután lépjek fel a Sony Playstation Networkbe az accountommal amit régen is használtam, ha betudok lépni (avatarom bejön stb.......), akkor 100%,hogy nincs bannolva a gép ugye?
Első tulajos a gép, állítólag makulátlan, képeken is annak tűnik, doboz, számla, és még a kiterjesztett gari is több mint 1 év van hozzá, Magyarországi, 2020.03 havi vásárlás, ya és 7216b.... az ember mondta hogy csak ps plus havi játékokat töltött le, de csak gta5-t pörgette ki.
Sajnos már egy ideje nem játszom, és nem értek annyira hozzá miket is kell néznem.
A leírtak alapján akkor ha megcsinálom ezt a két dolgot, akkor így nyugodt szívvel megvehetem? -
MODERÁTOR
válasz bghistvan #275975 üzenetére
Egyetlen dologra kell figyelni, hogy ne legyen bannolva a konzol. Szóval erre kérdezz rá attól akitől vásárolod, jelezd, hogy számodra szükségesek a konzol online funkciói. Amennyiben lehetőséged van rá, akkor fizetés előtt próbáld is ki, frissítsétek a legújabb firmware-re, és jelentkezz be a profiloddal. Ha ez így működik, akkor nincs semmi gond.
-
bghistvan
senior tag
válasz ldave #275968 üzenetére
Ti most miről beszéltek???
Semmi warez, könyörgöm......venni szeretnék psplus-t is.... és online gtsportozni, ahogy régen is.
Csupán annyiról van szó, hogy akitől venném a gépet, azt mondta, hogy 9.00 verzió van rajta.
Mivel nekem régen volt gépem, és még itt az aprón adtam el, úgy emlékszem régebbi verzió volt rajta, ezért kerestem rá arra, hogy a 9.00 mennyire friss /régi.... és így találkoztam cikkekkel, hogy a frissítéssel gondok voltak.Sajnálom ezt a hozzáállást, és őszintén mondva, nem is tudom mire vélni ezt részetekről.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
bghistvan
senior tag
Huu srácok, most teljesen megkavartatok.....
Most milyen bannolásról van szó?????
Miért is lenne bannolva?????Nemsokára indulnék a gépért, de bizonytalan lettem Nirvatti utolsó hozzászólása miatt....
-
Elims
veterán
válasz bghistvan #275961 üzenetére
Szia!
Csatlakozom Tboy-hoz,frissítsd.
Hírdetésekből gondolom,hogy a 9.00-t fel lehet törni,azaz viheti a letöltött játékokat,viszont akkor az online része a gépnek megszűnt.
Olyan árakon vannak játékok amiért már nem éri meg ez a mínusz.
Arról nem is beszélve,hogy a tört gép hamar érvényét veszti.Letöltesz mindent és a bőség zavarában kuka az egész,hetek alatt megunod (szó szerint).
Sokkal érdemesebb megvenni 1-2-3e-ért megvenni egy uncharted-et vagy vmit ami tetszik és annak kijátszása után újra egy játék.
Hallgass rám. ;-) -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Használt gép vásárlás előtt állok, már régóta nincs PS4 Pro-m, anno idő hiányában csak porosodott a polcon és eladtam.
A kiszemelt példány még nincs 2 éves, dobozában dokumentációival és gyári tartozékaival tudnám megvenni, 7216B kiadás, 9.00 szoftver verzióval.
Kérdésem ezzel a 9.00 verzióval kapcsolatos, van-e bármilyen előnye hátránya, mit kell róla tudni?Köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
nsrking
senior tag
válasz Springfieldx #275955 üzenetére
Én Warzonet toltam egér+billel PS4 Pron rengeteget..Teljesen mindegy milyen egérrel próbáltam (drágább,olcsóbb) mindig ugyanaz a végeredmény volt amit te is írtál... Pchez képest nagyon szar az egérmozgás sajnos. Meg kell szokni
-
Doma88
tag
Amcsi accounthoz van már valami trükközés amivel hozzá lehet adni bankkártyát/Paypal-t? 3 hónapos EA Play-t szeretném aktiválni de a rendszer kéri, hogy társítsak kártyát az accounthoz.
-
Springfieldx
csendes tag
Sziasztok,
PS4 Pro-n bill + egér kombóval játszok éppen (Fortnite). A billentyűzettel semmi gond, az egérrel kapcsolatban viszont 2 problémára keresem a megoldást.
1. Input lag. Razer Basilisk V2 egér, és van minimális input lag. A Youtube-on lévő beállításokat végignyomkodtam, a TV-n a game mód sokat segített, de minimális input lag maradt. Erre van valam megoldás? PC-n szocializálódtam, és a kicsit is soknak érzem.
2. Be lehet a Fortnite-ban bindolni a görgőn balra és jobbra dőlő (mouse 6 és mouse 7 ?) gombokat? Nem tudom pontosan mi a neve, talán fast scroll. Az egér szoftverében átállítottam átírtam a bill 4 és bill 5 gombokra, de ha a játékban klikkelem a mouse 6-ot, akkor nem csinálja azt, ami a bill 4-en van. PC-n ugyanezt WOW-ban próbáltam, ott működik, miután a szoftverben hozzáadtam a WOW-ot.
Nem kellene ezeket a beállításokat az egérnek a fedélzeti memóriában eltárolnia? Mit csinálok rosszul?Köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
raziel01
veterán
Ea play nem osztozik a gépen lévő többi accounttal?
Megvettem a fő accra ami elsodleges a ps4-en. Többi accon lakattal mutatja a le töltött játékokat.[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
válasz duckload #275945 üzenetére
Nekem is tetszett a sztori, ahogy lépésről lépésre derült ki mi is lett az emberiséggel. A látvány meg szerintem a mai napig megállja a helyét. Jó, a mimika itt ott kicsit el van nagyolva A harcrendszer is jó volt, de mintha az előző vegigjátszásnál nem lett volna még ennyi robot, vagy csak már rosszul emlékszem, rég volt.
Persze kinek a pap, kinek a paplan, nekem egyik kedvenc játékom.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
FunPro
őstag
válasz duckload #275945 üzenetére
Nekem az Offspring diszkográfia vitte, amit közben hallgattam.
Sokszor kiderült már, hogy bennem van a hiba, de olyan semmilyen volt az a játék.
Szép volt, hangulatos volt, elemeiben még innovatív is volt, de részemről olyan meh.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
duckload
aktív tag
-
consono
nagyúr
Négy év után újra lepörgött tegnap a HZD stáblistája, még mindig nagyon jó a játék! Úgy érzem készen állok a Forbidden West-re
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
válasz #42308056 #275941 üzenetére
Ha a történet miatt kérdezed, akkor nem feltétlenül, mert pár évvel az első rész után játszódik. De van benne bőven kapcsolódási pont és sok utalás az első részre. Kb mint a Far Cry 5 és a New Dawn. Viszont, ha az első rész kimaradt, akkor kezd el azt, mire a végére érsz ez is kap akciót és pár patchet is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz tboy93 #275936 üzenetére
Pedig a Pro se hajtotta ki a 4K-t natívan csak kevés játék esetében.
Van éjszakai gameplay is azóta, ott is szépen tartja a 30 fps-t. Vannak azért droppok, de 30 perc alatt egyszer ment ilyen 23 környékére. Gondolom lesz majd DF elemzés is, úgysem akarom teljes áron megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezek szerint egész jól sikerült a Dying Light optimalizációja PS4-re: [link]
Azért megnéznék egy éjszakai gameplayt is
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz FollowTheORI #275928 üzenetére
Elvileg ilyen élő GPS nincs nekik a valóságban. Máskülönben nem hiszem hogy Sainz eltévedt volna 3 győzelem után idén 2 órára a sivatagban Ha minden igaz GPS úgy van a versenyen, hogy ha elég közel vannak akkor mutatja az irányt. De előtte nyilván komolyabban rá tudnak készülni, megnézik előtte GPS felvételeken merre visz majd az út. A játékban ilyen nincs.
És akkor ilyeneket betol a navigátor hogy a gumiabroncsok meg a hordók után forduljak. Mi van??? Ja hogy az a három fekete pixel nem szikla volt hanem hordó... Ne már.
Meg jó lenne ha nem vérprofi lenne a teljes mezőny a játékban. 40 perces hátrányban van az előttem lévő, én meg 6 órával mögötte utolsó helyen.
-
nagyúr
válasz #42308056 #275924 üzenetére
Igazából ma már szeritnem a valóságban is simán tudják/"látják" az irány hova kéne menni, hisz van gps, meg kutyafasza... de a trükk itt az, ahogy írod is, a terep arra kényszerít hogy ne mehess nyíl egyenesen arrafelé mindig.
Az egész lényege az ki találja meg a leggyorsabb utat így is, ahol kisebbek a dűnék, keményebb a talaj, stb stb.
Pesze nem tudom milyen a játék, és ezt mennyire adja át, de talán nem akkora baj az a segítség így sem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Elims
veterán
válasz #42308056 #275924 üzenetére
Ezért kell minden ismeretlenebb játék megvásárlása előtt itt megkérdezni,hogy mi a helyzet.
Sajnálom,hogy így jártál.
De legalább nem húztak le nagyon.Emlékszem ps3-ra megvettem egyszer egy moto gp-t (talán a 16-ot) teli árban a store-ból,kb.4 percet ment....nagyon gáz "játék".
Arra sajnáltam a pénzt.Legközelebb kérdezz inkább. ;-)
-
törölt tag
Ezzel a Dakar 18-cal egy probléma van, hogy nem találtak ki valami olyan segítséget, amivel nem herélik ki a lényeget, de nem is tudsz teljesen eltévedni. 6 óra hátrányt szedtem össze a második szakaszon mert két-három alkalommal úgy eltévedtem, hogy vagy 5x vissza kellett ugrálnom a legutóbbi ellenőrzőponthoz. A navigátornak nincs semmi értelmes észrevétele vagy ilyesmi, csak óbégat ha letérsz az irányszögről. Lenne mondjuk ilyen hogy ha nagyon félre mentél akkor a navigátor mondja hogy szerinte a felé a dűne felé menj, és akkor highlightolná az irányt, vagy valami ilyesmi. Az a baj, hogy a segítség ami van, folyton mutatja merre van a következő ellenőrző pont és így le is lehet szarni amit magyaráz, meg amúgy se lehet vele sokszor mit kezdeni mert ahogy mész a dűnén elkanyarodik a kocsi, és mire visszaállsz jó irányba kiderül hogy már rossz. Gondolom nehéz ezt kitalálni meg megcsinálni, hogy a navigátornak rendesebb megfigyelései legyenek, de máshogy meg játszhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
3 font a 2018-as Dakar játék ha érdekel valakit ilyesmi
-
melega
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition - Május 2-ig.
Little Big Workshop
Through the Darkest of Times
Death Squared[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zoza24
senior tag
Sziasztok!
Ha van most egy létező havi előfizetésem (2700Ft/hó és megújuló) s megvásárolnám az egész évre az akciós előfizetést (18.000 Ft/év),akkor automatikusan az új feltételekkel menne tovább a mostani,vagy először le kell mondani a mostanit,s utána megvenni az akciósat?
Hátha van aki hasonlóképpen gondolkozott...
Köszi a segítséget előre is!Forza Italy!
-
tomszli11
tag
Szerintetek miért nem megy a Modern Warfare multiplayere?
Minden multiplayer pack le van töltve, mégis ezt dobja ki amikor indítanám.
Köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
Több mint egy évnyi Google Stadia exkluzivitás után platformokra is megjelenik.
Live-Die-Respawn
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Ha megveszem a Cyberpunk Cz verzióját, akkor van lehetőségem, magyar nyelvet letölteni hozzá?
A Playstation nem ismeri fel a profilon nyelve alapján, hogy van magyar felirat hozzá?
Köszi előre is. -
nsrking
senior tag
Sziasztok!
GT Sporthoz PS4 Pro mellé milyen kormányokat ajánlanátok? jöhet mindenféle ami bevált, vagy van jó tapasztalat vele stb... -
MODERÁTOR
válasz Nirvatti #275899 üzenetére
Egyszerűbb lett volna ha eladás előtt deaktiválod a konzolon. Inicializáláskor automatikusan megteszi az összes bejelentkezett fiókra, eladáskor pedig rendszerint inicializálja az ember.
De utólag is nyugodtan megteheted a böngészőből, legfeljebb deaktiválja a PS5-öt is. De ez nem probléma, utána vissza tudod kapcsolni a konzolon; Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest