Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
garage112
aktív tag
válasz interstate76 #126690 üzenetére
Így van, mindent leírtak a kollégák előttem Olcsón hozzájutsz, és jobb sokkal mint a mostaniak.
Iphone 14 Pro / / Xbox One - WildBlaze420 / / PlayStation 5 - Mrtn112 / / Dell G5 15" - Macbook Pro 15" Retina (2017)
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #126690 üzenetére
Én pont ezek miatt nem adtam el a 360-at, mikor a PS4-et vettük. Mondjuk nem nagyon volt azóta bekapcsolva...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz interstate76 #172391 üzenetére
Ez HDD probléma (is) lehet. Ami azért komoly baj. Ha teljes inicializálás után is marad a hiba, akkor vagy add vissza, vagy új winyót vegyen neked az eladó.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz interstate76 #172391 üzenetére
Próváld meg recovery menüből pendriveról a legfrissebb verziót feltolni.
-
Carlos Padre
veterán
-
.LnB
titán
válasz interstate76 #172395 üzenetére
Nincs mit.
(#172394) Carlos Padre : [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
MODERÁTOR
válasz interstate76 #234516 üzenetére
Gyakorlatilag csak a multizás és a telepített játékok osztódnak, a felhőalapú mentés és a többi extra az nem.
-
frankdelgado
őstag
válasz interstate76 #274910 üzenetére
Kösz neked ês Kendek kollègànak 😀
-
leroyclub
senior tag
válasz interstate76 #274994 üzenetére
Arra én is leakartam csapni, de valószínű már későn írtam a srácnak mert nem is válaszolt, pedig kb felrakás után 20percel láttam meg.
-
válasz interstate76 #275005 üzenetére
Knowledge is power is nagyon jó. Az is playlinkes.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
FunPro
őstag
válasz interstate76 #275007 üzenetére
Most volt BlackFriday alatt az összes akciós.
Mi a chimparty-t 2500-ért, a Frantics-t pedig 2700-ért vettük most. A knowlege is power talán a that's you-val volt 5000, de lehet a két knowledge volt 5, a That's you meg 2500.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Bogyi007
veterán
válasz interstate76 #275005 üzenetére
Én meg a Ps3 SuperSlimet hagytam meg komplett Move szettel hasonló célokra...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
vargalex
félisten
válasz interstate76 #275048 üzenetére
Szerintem, ha már van PS4, akkor olcsóbb megoldás egy kamerát venni (akár használtan). A Just Dance-nak PS4 esetén az pont elég...
#275042 Spec: Szerintem PS2-re volt utoljára táncszőnyeg. Nekünk van is... A PS3-as Just Dance-ok már kamera+move kontroller kombóval mennek.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Mezcal
addikt
válasz interstate76 #275614 üzenetére
Dirt 3 pl. kiegyensúlyozottabbnak tűnt - de az is lehet, hogy csak az idő szépíti meg
Az idő lesz az, én az összes Dirt közül a 3-mal játszottam a legtöbbet, főleg Steamen sok-sok órát, online is. Kiváló volt, de ebben sokkal több dolog van.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
consono
nagyúr
válasz interstate76 #275709 üzenetére
Ha engedni akarod bármivel játszani, akkor felnőtt acc kell... Csak a szívás van amúgy...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
GZoli7
senior tag
válasz interstate76 #275711 üzenetére
Azt a játék pegi 7+ besorolású. Mennie kéne.
-
Dreimus
senior tag
válasz interstate76 #275720 üzenetére
Google első találat, tehát online szolgáltatáshoz 18 éves kor kell minimum.
-
Spec
őstag
válasz interstate76 #275723 üzenetére
Szerintem nem eltérő. Egységesen 18 éves kor feletti, tehát adult accounttal lehet bárminemű korlátozás nélkül játszani, beleértve a PSN használatát, vagyis az online funkciókat is.
13-17 éves kor között úgynevezett teen account jön létre, itt már lehet PSN funkciókat használni, de csak ha előtte egy parent jóvá hagyta a "mester fiókon" keresztül.
13 éves kor alatt pedig child account jön létre, amit csak family managementen keresztül kezelhető, nem teljes értékű önálló account. Itt te tudod beállítani, hogy mit lehet és mit nem."They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
erzol
őstag
válasz interstate76 #275781 üzenetére
Ugyanúgy működik mint a ps plus?
Ha nincs előfizetés nem lehet játszani a letöltött játékokkal? -
raziel01
veterán
Star Wars: Fallen Order sem rossz szerintem persze vannak hibái.
-
semetka
őstag
Ez csak amcsi store-ban érvényes ?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
nagyúr
válasz interstate76 #276189 üzenetére
Nem.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
MODERÁTOR
válasz interstate76 #276189 üzenetére
A digitális játékok esetén nem a letöltött adat a fontos (azt igazából korlátozás nélkül le lehet szedni a Sony szervereiről), hanem a profilon levő licencek, amik szavatolják a futtathatóságot. Ergo ha kaptál egy bejelentkezett account-ot, akkor azt meg kell tartanod ahhoz, hogy a megvásárolt játékaival tudj játszani.
-
zojjektum
senior tag
válasz interstate76 #276268 üzenetére
Ezt a metódust, már meg sem próbaltam. Beletörődtünk, hogy ps-en offline játszik, xboxon meg már ebből tanulva, nagykorúként lett regisztrálva. Mondjuk a ps-t mostanában hanyagolja is.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #276278 üzenetére
Bocsi, az előző természetesen sztanozs-nak ment.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
sztanozs
veterán
Ránézek az este és megírom - köszi a törődést
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Simán sikerült belépni vele. Mégse megy, ugyanaz a hibaüzenet.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz interstate76 #276310 üzenetére
Csak egy hibaüzenet jelenik meg betöltés közben a bal felső sarokban, hogy a hálózati funkciók korlátozva vannak, aztán a betöltőképernyőn meg "szerver nem elérhető hibaüzenet" és csak kilőni lehet a játékot.
-
nagyúr
válasz interstate76 #276665 üzenetére
Az
-
nimfas
addikt
válasz interstate76 #276665 üzenetére
Ez a 16 perc a játék? Frantics [link]
-
nimfas
addikt
válasz interstate76 #276672 üzenetére
Alapjában véve tetszik a játék. Csak nálunk a gyerek (9 éves a leányzó) biztos 2 kör után duzzogna, hogy mindig ő veszít. Anya nem játszik igazán. Így kicsit sajnálok érte 7eFt-ot amennyibe jelenleg kerül. Szokott akciós lenni?
-
válasz interstate76 #276766 üzenetére
Miért? Pár hónap és úgyis benne lesz ea playben.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
raziel01
veterán
válasz interstate76 #276766 üzenetére
[link] valós pedig
-
neo-geo
aktív tag
-
Alarikman
senior tag
válasz interstate76 #276805 üzenetére
Köszi a tippet. Most kerestem éppen család számára egymás elleni játékhoz címeket. Ha tudsz még olcsó darabokat, írj. Majd észben tartom a multit is, ha tetszik a játék akkor írok.
-
Alarikman
senior tag
válasz interstate76 #276811 üzenetére
Igen, látom sajna. Akkor is jó vétel.
Viszont a WRC 6 most 768Ft és támogatja a split screen multit is. Az online-on kívül.[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz interstate76 #276821 üzenetére
nekem egyszer csak meccs közben kezdett magától össze vissza futni a karakterem, meg karierr módban nem számolja a statisztikát. Most meg haverokkal nem tudok pro clubozzni mert engem mindig kidob. Ez nagyon bugos.
-
MODERÁTOR
válasz interstate76 #276852 üzenetére
55" esetén bizton állíthatom, hogy lehet látni az 1080p és a natív 2160p közötti különbséget, még két méterről is. Itt a PS5 érában már van aki egyenesen azért nem hajlandó játszani egy játékkal, mert csak 1080p. Egyesek szerint ez ma már elfogadhatatlan, és nagyon rossz a képminőség, ha nem 4K.
Amúgy ha nem vagy ennyire érzékeny, akkor simán jó a Slim is. De itt el kell fogadni azt is, hogy általánosságban nincs 60 fps sem, csak 30. Ez is fontos, mert sokan meg már 60 alá sem mennek, aztán meg vannak bajban, hogy úgy alacsonyabb a felbontás... -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
válasz interstate76 #276861 üzenetére
Az ideális távolság egy intervallum aminek te a legkisebb értéket nézed csak. LG 55 C1 itt van előttem sajat szememnek talán hiszek. Egyébként meg a TV felskálázott képet mutat úgyis, mert kb egy játék se megy valós 4K.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
vargalex
félisten
A Slim nekem is 4K TV-re van kötve, de én sem érzem, hogy kevés lenne a felbontás. A Pro-t viszont csak FHD monitoron használom.
A 4K vs. FHD témához kapcsolódóan ezt a videót (is) érdemes lehet megnézni.Alex
-
Elims
veterán
"...SOKKAL MESSZEBBRŐL nincs értelme az adott felbontásnak. ..."
👍
"Ha lejjebb veszed a felbontást, akkor az ideális nézési távolság megnő."
Nem a levegőbe beszélsz.
F-ects: "...felkerülnek olyan játékok is a jó játékok listájára, amik egyáltalán nem kiemelkedőek grafikailag."
Igen,Tegla is pont ezt írta.
És én is megtudom erősíteni.Nekem 1000x többet ér egy pixel harcos Mudrunner,mint egy csillogó-villogó pókember miles morales (ps5-ön),792fps-sel,14k felbontással.
De természetesen neked is igazad van,fontos a grafika -ezt Tegla is aláírja-,de közel sem a minden.VargAlex: Biztosan. :-)
Ezek szerint mégsincs akkora fejed,mint amilyennek gondolod. :-)
Sajnos az enyém tényleg akkora,hogy a vr szemüveg csutkára kiállítva egy idő után szorítja a homlokom+a halántékom.Akaratlanul húzgálom előre a szemüveget,nyújtom a gumit.
Bocs,helyesbítek..A vr-ban ugye folyamatosan feszül a gumi,felteszed és utána még tudsz szorítani.Na nekem nemhogy szorítani nem kell,de a gyári gumi feszületet ki kellene vhogy engednem egy kicsit.Icemad:
"Az automatika nagyon szorosra állítja..."
Pontosan. :-/
A quest 2-höz is kell szemüveg ha alapból szemüveget kell hordanod? -
interstate76
addikt
válasz interstate76 #276805 üzenetére
További olcsó (nem párszáz Ft-os történetek, de - sztem - mindegyik BŐVEN megéri az árát) játékok, ezúttal local multiplayer opcióval:
PS Plus megléte esetén összesen 5e Ft a fenti 3 játék.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
Alarikman
senior tag
válasz interstate76 #277046 üzenetére
Abban igazad van, hogy lehet jobb lemezen, mert akkor át tudod vinni rokon/haverhoz és ott is tudtok játszani többen.
-
válasz interstate76 #277221 üzenetére
Days Gone a közepe táján nekem is ellaposodott,de aztán megint beindult, (
) de összességében nagyon tetszett.nekem a katonai tábor elején volt kicsit unalmas [ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #277445 üzenetére
Jah, bocsi, nem "információ", hanem "értesítések" a menüpont neve.
-
törölt tag
válasz interstate76 #277702 üzenetére
Én egy bazi nagy hordát irtottam épp, már alig voltak erre jött egy tetves puma és belelökött a szakadékba. Gyűlölöm az ilyen szivatást. Meg a farkasokat.
-
törölt tag
válasz interstate76 #277704 üzenetére
Far Cry 3-ban mikor nagyban sunyultam valami bázis körül erre jött egy oroszlán Vicces sztorik de azért mikor 50 óra után már csak a platinára megy az ember olyankor inkább zavaróak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation/Xbox konzolok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest