Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvatti
tag
válasz penge111 #177596 üzenetére
https://www.alza.hu/ingyenes-hazhozszallitas
12500 Ft felett érvényes, vasárnapig. Én így benzinkútra kértem, mert a Posta csomagpont fizetőssé változott, ha azt választottam.
-
Nirvatti
tag
válasz RangerFox #242732 üzenetére
Ebbe a sorba én is beállnék, ugyanitt kérdezném, hogy nem lehetne létrehozni pl. egy Google doksit TG-k általi szerkesztéssel, amiben az itt felajánlott szoftverek listázva lennének?
Éppen hol jár / kik várakoznak / hanyadik lennék, ha beállok a sorba?
Nem olvasom napi szinten a topikot (aztán jól le is maradok) de örülnék egy ilyen megoldásnak.
Hogy ne csak kérjek, hamarosan bedobok ide én is játékokat, amik mehetnének körbe. -
Nirvatti
tag
Sziasztok,
Beírtam 4 játékot a táblázatba.
Nem nagy eresztés, a nagyja most elérhető (vagy nemrég elérhető volt) PS Plus-ban, vagy ingyenesen de akinek nincs, annál jó szolgálatot tehet akár később is, ha már nem lesznek elérhetőek. -
Nirvatti
tag
Nem tudom volt-e már. FB-ről másolva, nekem működött a dolog kb negyed órája.
"Hátha valakit érdekel, alza.hu-n (applikációban nem működött nekem) PS4 kontrollert 12990-ért kosárba téve ajándék akció lép életbe, max 2 db Death Stranding rendelhető mellé 3160 Ft / db áron. Még ez a Camo és fekete van készleten."
-
-
Nirvatti
tag
válasz gangstagergo #268629 üzenetére
Köszi, megnézem a Jedit
-
Nirvatti
tag
Sziasztok,
Felmerült bennem egy elég egyszerűnek tűnő kérdés, ami az utánajárással csak bonyolódott.Szóval:
Adott egy PS4 az asztal bal oldalán, majd monitor és PC zárja a jobb oldalon a sort.
A FullHD monitoron Displayport a PC-hez, HDMI a PS4-hez.
Eddig FullHD TV-re küldtem néha a jelet egy 5 méteres kábelen, illetve a gyári 80 cm-es kábel ment a monitorba.
A 10 éves TV most átköltözött egy másik szobába, hogy a helyét átvegye egy 4K-s.
Erre szeretném küldeni most a jelet, de ha jól olvastam, 3 méteres kábelen megy még át a 4K-s jel rendben. Nekem a mostani helyzet fenntartásához legalább 3,5-4 méterre kellene elérnie a kábelnek.A kérdés: megoldható-e a PS4 TV-hez közelebb vitelén kívül a dolog a jelenlegi helyéről?
Ezt szeretném elkerülni, mert így normálisan hozzáférek.
(Benne vagyok HDMI splitter közbeiktatásában is, ha azon rendben átmegy a 4K-s jel és a FullHD-ra pedig mehet az 5 méteres kábel.) -
Nirvatti
tag
válasz Jakesz #271608 üzenetére
"A Last of Us 2-vel az az egyetlen gond, hogyha azt végigviszed, akkor utána a játékok 95%-a enyhe túlzással gagyinak fog tűnni"
Velem pontosan ez történt.
A Tsushima (első napos vásárlás) másfél óra után polcra került és azóta elő sem vettem. De most, hogy eszembe jutott és elég idő eltelt, neki fogok futni hamarosan. Hátha nem olyan rossz az. -
Nirvatti
tag
válasz refrigerator #272143 üzenetére
Nekem (és gondolom sok mindenki másnak is) vissza kellett térnem a munkahelyre dolgozni, havi pár nap HO maradt.
Biztos ehhez igazították a kínálatot. -
Nirvatti
tag
válasz Ferenczi Áko #274494 üzenetére
Hát nem őrzöd sokáig.
-
Nirvatti
tag
Sziasztok!
Tavaly ősszel eladtam a PS4 Pro-mat, PS5-re váltás miatt.
Az eszköz még mindig látszik a fiókomban a device management résznél.
Hogyan tudom eltávolítani?
Azt írja a menüben, hogy "You can deactivate devices that you no longer have by selecting [Deactivate All Devices]." és ott a gomb...
Kérdem én. Utána újra belépve a gépbe (a PS5-be) visszakerül az eszközeimhez?
Veszítek-e így bármilyen információt, adatot, stb.? -
Nirvatti
tag
válasz bghistvan #275981 üzenetére
Én sem azért dobtam be a témát, hogy összezavarjalak.
Csak mint lehetséges opciót, hogy 9.00-n működik, legálisan meg nem.
Remélem belement az eladó a frissítésbe, semmi gond nem volt és boldog tulaja vagy már a készüléknek.
Amennyiben így van, használd egészséggel, sok örömöt hozzá! -
Nirvatti
tag
Tegnap óta újra van több helyen raktáron LEGO Horizon 76989 Horizon Forbidden West: Hosszúnyak szett.
Én emag appból rendeltem automatába "szupermarket" kóddal, így 30 eFt alatt épp picivel megáll postaköltséggel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest