Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz leroyclub #274997 üzenetére
5 perccel hirdetés után már 8-an írnak egy jó deal-re.. Én nem tagadom, hogy ezzel foglalkozom, nézem közben a használt piac alakulását, de ami az elmúlt hetekben történik, az nem semmi.. Felment a gépek használt piaci ára, volt, hogy 55ezer ft-ért rajtam volt másfél hétig egy 500 gb-os Ps4 slim, most ha felraknék egyet 65ezerért, 10 percen belül elvinnék.. Vagy a karácsony miatt vagy én nem tudom, de csak úgy kapkodom a fejemet..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
consono
nagyúr
válasz Kendek #274991 üzenetére
Nekem a letöltéssel sose volt bajom, mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon ugrik be spontán, hogy de jó lenne most ezzel vagy azzal játszani. Én az esetek 90%-ában egy játékot egyszer viszek végig, arra meg rákészülök, mert az időm is kevés
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
leroyclub
senior tag
válasz interstate76 #274994 üzenetére
Arra én is leakartam csapni, de valószínű már későn írtam a srácnak mert nem is válaszolt, pedig kb felrakás után 20percel láttam meg.
-
Elims
veterán
Ha jól emlékszem van 2-3 olyan lemezes játék amik nem települnek a gépre,hanem folyamatosan olvassa a ps4.
Emlékszik vki,hogy melyik az a pár?
Ki kellene próbálnom majd egy gépet,de nem lesz több órám várni a letöltésre vagy másolásra. -
-
interstate76
addikt
válasz raziel01 #274992 üzenetére
Így van! Néha brutál jó vételek vannak, de gyorsan elviszik az aktuális átlagár alatt meghirdetett cuccokat. Pl. nemrég kelt el HA-n egy PS4 Pro, 3 kontrollerrel és 2 játékkal 80e Ft ellenében. Azért azzal nem járt rosszul, aki elvitte!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
MODERÁTOR
válasz consono #274989 üzenetére
Nem hiszem, hogy erről lenne szó. Hanem jobb telepítve tudni a játékokat, mert nagyon lassú a lemezről másolás, és a letöltés is. Ha akkor jut eszedbe mikor már játszanál, akkor megszívtad. Én még a sokkal gyorsabb PS5-re is előtöltöm amiket vásárolok, bár most már nincs olyan nagy backlogom, szóval a 2 TB-os M.2 SSD az elég.
-
w.miki
veterán
Fórumtárs segítségével kiderült, hogy PS4 Slim-et érdemes néznünk, és elég az 500 GB egyelőre.
Van ajánlott konzolbolt, ahol némi garanciát is adnak, és nem sokkal drágább, mint az aprós árak?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vargalex
félisten
Most akkor úgy tűnik, hogy anno jól sejtettem, hogy összesen 3 db VR játékot kapunk? És akkor azokat rögtön meg is kaptuk a múlt hónapban...
Alex
-
perge666
veterán
Amióta feltelepítettem a legújabb szoftvert a PS4-re azóta már 2X is összeomlott a rendszer,és hibaüzenetet dobott ki.
Mindkétszer a Store böngészése közben,játék közben nem.
Másnál nem jelentkezett ez a hibajelenség?Más : Kipróbáltam a WRC6-ot,nem egy rossz cucc,szerintem lesz benne pár órám.
-
törölt tag
Félve kérdezem, nehogy innen is bannoljon az egyik kedves mélyen tisztelt moderátor egy rossz szó miatt.
Holnap tölthetőek a PS Plus ingyen játékok, ugye?
-
Ace owner
addikt
Hibátlanul működik, köszönöm mégegyszer a segítséget, kis srác örülni fog karácsonykor
Galaxy Fold 4
-
Frod
addikt
válasz gamegod #274955 üzenetére
Úgy látom volt többször is, bár már lassan 1.5 éve nem kapott akciót.
Do you see the white shadow?
-
KaitouP
nagyúr
válasz gamegod #274955 üzenetére
Nem érdemes azt megvenned, régebbi rész, nem hiszem hogy annyian játszanának már vele.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
gamegod
senior tag
a COD ww2-hez mikor volt ha egyáltalán volt leárazva a season pass? vagy csak a kiegek?
amiota ps plusban volt azóta pörgetem a multit, de soha nem akciozzák le a pass-t.OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
Ace owner
addikt
válasz Kendek #274917 üzenetére
Megcsináltam de sajnos nem működött. Először checking the system storage status ment kb 24%-ig utána dobta fel a helyezze be az update usb szöveget. Azt elkezdte de belefutott egy Cannot access system storage (CE-33570-8) hibába.
Merevlemez csere megoldja? Ha igen mi a pontos típus ami ajánlott?Galaxy Fold 4
-
félisten
PlayStation to launch Xbox Game Pass competitor next year
Bocs, ha mótvá'..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Arcképgyáros
WRC 6 FIA World Rally Championship - 354 ft
-
MODERÁTOR
válasz MeSKA #274945 üzenetére
- Nem tapasztaltam kikopást, és eleddig ilyesmiről itt még nem írt senki.
- 250 GB a minimum, ez biztosan működik vinyóval és SSD-vel is. 240 GB már ez alatt van, szóval azt nem fogja elfogadni.
- Idővel emelkedhet a hűtési hangerő, ekkor egy takarítás és újrapasztázás nem árthat.[ Szerkesztve ]
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoztam végre a PS világába, boldog tulaja lettem egy 7216-os PS4 Pro-nak! De lenne néhány kérdésem…
-A konzol teteje jól látom, hogy ki tud kopni a takarítástól?
-Használ valaki külső SSD-t 240-256GB-os méretben? Működik? (Oké, a gyári minimum előírás 256, de ugye mire leformázod nem lesz annyi, főleg ha alapból 240-es)
-Van valami típus hibája?
Előre is köszi a segítséget? -
nimfas
addikt
válasz vargalex #274937 üzenetére
Én egy ismerőstől vettem egy PS4 Pro-t 1TB... VR szemüveggel, 10 lemezes játék (120k). Azt mondta amíg nem vesz PS5-öt használjam nyugodtan a fiókját és a megvett játékokat, plusz ami a PS+ hoz voltak... 3-350 játék kb. Van saját fiókom, saját PS+ de hülye lennék nem használni amíg lehet. Nyilván ég ismeretlentől necces lenne.
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #274942 üzenetére
Év végén keresettebbek a játékkonzolok, mivel remek karácsonyi ajándék. A piac pedig úgy működik, hogy ez megemeli az árakat. Mikor senkinek sem kell, akkor pedig olcsóbban adják, hogy valaki elvigye.
-
w.miki
veterán
PS4-et hol érdemes venni, használtan?
Ez szerintetek jó ajánlat?
Ps4 Slim 1T - 60 000 Ft
Tartozék 2 kontroller,doboz,papír, Játékok fifa 19, fifa 18, fifa 21, Hello neghbor, crash.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
MODERÁTOR
válasz nimfas #274936 üzenetére
Igen, aztán felveszed az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot, és azt mondod, hogy ellopták a profilodat. Ők szépen beazonosítanak mint eredeti tulajdonos, és visszaállítják számodra a hozzáférhetőséget.
Azért tudják ezt megtenni, mert a Sony a felhasználási feltételekben nem engedi az account-ok átruházását. Ergo az nem indok, hogy te fizettél érte, azt nem fogják elfogadni.[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz nimfas #274936 üzenetére
Mert az eladó még úgy is vissza tudja szerezni ha akarja, de leginkább azért ne mert tilos.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
-
-
MODERÁTOR
-
-
Wlac
Ármester
Valaki belefutott esetleg olyan hibába a Life is Strange: True Colors esetében, hogy az utolsó fejezet legvégén, a végső videó során ugyanazon a pontos crash-el a játék? Konrkétan amikor
, akkor másodpercre pontosan ugyanott összeomlik. Próbáltam egy újratelepítést, nem segített.Gabe azt mondja, hogy "this town changed you as much as you changed it" Ahogy nézem, több felhasználónak is baja van ezzel a résszel, de "könnyű" megoldást nem írnak, csak olyasmiket, hogy telepítsük külső HDD-re a játékot és futtassuk onnan. Emiatt nem szeretnék venni egyet...
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
MODERÁTOR
válasz leroyclub #274927 üzenetére
PS4 esetén nem jelent olyan sokat az SSD, játéka válogatja, hogy hol mennyit hoz. Ha ezt lényeges dolognak tartod, akkor inkább az SSD extra árát érdemesebb a PS5-be invesztálni. Persze más kérdés ha már van elfekvőben, akkor természetesen érdemes lehet belepattintani.
-
leroyclub
senior tag
TV csere miatt Slimet, Pro-ra cserélek, és arra gondoltam hogy akkor már raknék bele egy SSD-t. Mennyire számít? Leginkább Fortnite megy rajta ami PS4-en elég lassan töltött be. Haver PS5-jén fényévekkel gyorsabb. Vagy ez nem az SSD miatt van? Net ugyanaz még gyorsabb is nálam.
-
Mezcal
addikt
válasz Kendek #274921 üzenetére
PS4 > UPDATE útvonal nálam mindig bevált.
Biztos, hogy működik úgy is. Viszont pár napja, amikor bekapcsolás után lefagyott, majd újraindíát sután kérte, hogy rkjam újra a 9-0-át ott a leírásban már nem írt PS4 mappát. Az oldalon ettől még írhat.
vargalex: Nekem részletesen leírta, hogy UPDATE mappa, UPDATE fájl és a formázást is exfat.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
vargalex
félisten
válasz Mezcal #274920 üzenetére
Én is csak a hivatalos leírás szerint csináltam, de nem elképzelhetetlen, hogy nem kell a PS4 mappa. Viszont szerintem utána a képernyőre semmilyen utasítást nem ír már, csak amit a kolléga is felrakott... A neten fellelhető videókban sem jelenít meg egyéb információt, persze én most nem fogom csak ezért kipróbálni...
Alex
-
törölt tag
Folytattam a Guardians of the Galaxyt, azért mégsem fut olyan álom szépen mint amilyennek eleinte tűnt. Van hogy harc közben esik stabilan 20 fps környékére (tippre). De annyira nem zavaró, meg elég jól skálázható a nehézség ha valakinek mégis gondot okozna.
Viszont nagyon jó végre egy igazi, sztori orientált csőjátékot nyomni. Pedig ez is simán lehetett volna hubos nyílt világú cucc.
-
Quentaro
tag
Helló-helló!
Köszi hogy elolvassátok, már most szuperek vagytok!
Nagyon sajnálom, hogy nincs időm & kedvem millió hsz-t elolvasni - én fontos ember vagyok kérem, pedig ÉRZEM, hogy biztosan volt már itt téma!Eladósorba kerül az én kicsi kincsem, egy csodás Destiny festésű PlayStation 4. A kérdés ezek után a következő (tudom, többen már ki is találtátok):
- Ha a mostani fiókommal letöltöm az évek során könyvtárazott, úgynevezett "menőbb" játékokat (most ilyen nem menő játékok vannak fent, amiket szeretek), akkor a profilom gépről törpénő törlése után, egy újonnan (majdani vásárlónk szent személye közbenjárásával) létrehozott accounttal is hozzáférhet ezekhez a szuper (és menő) stuffokhoz, melyek a winchesteren tárolódnak?
Játszani is tud velük? PS Plus előfizu NÉLKÜL is? Ez ilyen értéknövelő fícsör lenne, ha ez a fehér-arany csoda önmagában nem adná el magát (amit kétlek).Hú srácok, előre is köszönöm a válaszokat - mondtam már, hogy mennyire SZUPEREK vagytok?
(Csak a válasz érdekel, röviden-tömören, a frusztrált szerencsétlen informatikus fejű emberek kínlódása NEM - enélkül is evidens, hogy nyilván hülye vagyok).Ui.: Ez nem egy apróhirdetés, ne is kezeljétek úgy, majd ha meglesz a PS5, és minden szépen átmászott rá, akkor lesz aktuális a tranzakció.
[ Szerkesztve ]
https://GTFever.EU
-
Mezcal
addikt
-
MODERÁTOR
válasz Mezcal #274918 üzenetére
A Sony hivatalos leírása szerint szükség van rá. Először létrehozod a PS4 nevű könyvtárat, abban az UPDATE nevű könyvtárat, majd abba belemásolod a PS4UPDATE.PUP fájlt.
1. Using a PC or Mac, create a folder named "PS4" on a USB drive formatted as FAT32. Inside that folder, create another folder named "UPDATE".
2. Download the reinstallation file (button below) and save it in the "UPDATE" folder. Save the file as "PS4UPDATE.PUP".
-
MODERÁTOR
válasz Ace owner #274915 üzenetére
Erre a reinstallation fájlra lesz szükség a rendszerszoftver újratelepítéséhez. A FAT32-re formázott pendrive-on létre kell hozni a PS4, majd abban az UPDATE könyvtárat, és ebben kell elhelyezni a letöltött fájlt (PS4 > UPDATE > PS4UPDATE.PUP). Ezt kéri a linkelt képen.
Hogy pontosan mi a baja a konzolnak, az ebből nem derül ki. De az első dolog amit célszerű ellenőrizni, az a merevlemez. Annak meghibásodása okozhatja ezt a jelenséget, ha pedig ez a helyzet, akkor a cseréje megoldja a problémát. -
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Egy baratom kapott egy hibas ps4et amit a fianak szeretne karacsonyra de egyaltalan nem ert hozza en pedig xboxos vagyok. Ezt a kepernyot dobta be aztan se kep se hang. A tv felismeri hogy ps4 van bedugva tovabbra is.
Valoban eleg lehet egy frissites neki? [kép]
Aki ert hozza betudna linkelni a pontos updatet ami kell neki?Cuh2216b geprol van szo.
Galaxy Fold 4
-
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Black Ops 3-al 4 fős osztott képernyős zombie módban tapasztalható e lag, fps drop? Vagy ebben a módban is teljesen szépen tud futni a játék?
Erősen gondolkodom a megvételén, anno tesómékkal ps3-on rongyosra játszottuk a world at war zombie részét.
A másik kérdésem az lenne, hogy ez az év végi nagy leárazás ps store-ban meddig tart?
Végig ezek a játékok lesznek le akciózva, vagy cserélődnek majd a címek?
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
frankdelgado
őstag
válasz interstate76 #274910 üzenetére
Kösz neked ês Kendek kollègànak 😀
-
interstate76
addikt
válasz frankdelgado #274907 üzenetére
Ha csak kamera használatával vezérelhető játékokat szeretnél, akkor ezen a téren sztem még mindig a jó öreg Xbox360-as a nyerő platform. A mai napig megvan a PS mellett, és előfordul ugyan, hogy hetekig nem kapcsoljuk be, de mindig újra népszerűvé válik itthon 1-1 játék, ami miatt nem adom el, hanem marad a polcon. Van, hogy a gyerekek cuppannak rá valamelyik Dance Central vagy Just Dance epizódra, de az is előfordul, hogy újra nekiveselkedek pl. egy korábbi AC-játék végigjátszásának.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
MODERÁTOR
válasz frankdelgado #274907 üzenetére
PlayStation Camera wiki > Compatible games szekció
Ezeknél a játékoknál különböző funkcionális szinten lehet használni, fullosan talán csak a Just Dance van.
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Ha veszek egy playstation kamerát csak csupaszon (tehát fagyit, vr-t nem) akkor milyen játékokkal tudok játszani? Van külön lista erről? Régebben volt kinectünk még x360 hoz, ahhoz voltak sportjátékok, bunyós, just dance meg ilyenek......
-
Ferenczi Áko
addikt
Jött egy frissítés, 9.03-as verzió.
Ez áll benne: Javítja a rendszer teljesítményét.Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Szila|H|
tag
Sziasztok van egy PS4 Pro - m, amin nagyon ritkán 2-3 hetente előfordul(t) , hogy bekapcsolás után nem sokkal el megy a kép viszont hang ugyan úgy van, ilyenkor egy hdmi ki és be dugás megoldja a gondot. Evvel az a problémám hogy nyár eleje óta nem igazán volt bekapcsolva előtte is napi 1-2 órát volt használva így egyre jobban afféle orientálódok hogy megválunk egymástól, de így nem tudom hogy ez hdmi hiba vagy esetlegesen csak kábel lehet a rossz? Eladás szempontjából nem mindegy. Sajnos időm és energiám sincs sok vele foglalkozni hogy tesztelgessem a kábelt, esetleg jár már valamelyikőtök így?
Előre is köszönömLife is better with a frenchie
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz kuglinudli16 #274903 üzenetére
esetleg PC-ben megnézheted a HDD állapotát, hogy biztosra menj
-
MODERÁTOR
válasz kuglinudli16 #274901 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy újra kell majd aktiválnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest