Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz erzol #275466 üzenetére
Mert a kontroller az fogyóeszköz, viszont a DualSense az sajnos nem kompatibilis, a DualShock 4 gyártása pedig alaposan visszaesett, vagy le is állt teljesen. Ezért a piac azt diktálja, hogy dráguljon. Minél ritkább de minél keresettebb, annál többet ér. A nyerészkedők is ilyen helyzetekre szoktak ugrani...
-
MODERÁTOR
válasz erzol #275827 üzenetére
Nem megy direktben, USB-s adapterre van szükség. Ha a füles Qualcomm chipes és szükség van az aptX LL-re, akkor Creative BT-W3, ellenkező esetben pont ugyanazt nyújtja olcsóbban az Ugreen CM408 is. Nekem mind a kettő van, és tök ugyanaz a hangminőség meg a hatótáv.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz erzol #276557 üzenetére
Már kinn van mi lesz, a legalapabb előfizetés marad ugyanaz, a következő tierben lehet letölteni kb. 400 PS4-es játékot, a legnagyobban meg streamelni (amelyik országban nincs streaming - pl. Magyarország -, ott olcsóbban annyi a legnagyobb tier extrája hogy lehet PS1-es PS2-es és PSP-s játékokat is letölteni).
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz erzol #278154 üzenetére
Én eluntam a 4-et, valahogy nagyon műanyag az egész. Értem, hogy mit akarnak átadni a sztorival meg a cutscene-kkel, de valahogy lejön az egész a monitorról. Mintha egy C kategóriás filmet néznék.
A játékmechanika is ugyanez, kb. mintha egy gyenge TR-AC ripoff lenne. Játszható és még élvezetes is, de többet vártam.
-
vargalex
félisten
válasz erzol #278524 üzenetére
Nálunk is van egy Xbox One S (a PS2 Slim, PS3 SuperSlim, PS4 Slim és PS4 Pro mellett), na annak a meüjében én sem tudok eligazodni. Igaz, én ritkán piszkálom, a gyerekek használják (leginkább Forzára). Ráadásul mindenhonnan azt hallani, hogy az Xbox kontroller sokkal jobba kézre áll, mint a DS4. Nekem viszont előbbi csúszik ki a kezemből valamiért...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
consono
nagyúr
válasz erzol #279177 üzenetére
Nagyon messziről, hunyorítva a két Horizon és a két God of War is ilyen: 3rd person, harcolni is kell, logikai fejtörők is mintha lennének, sztori is van. De akár a két Last of Us-t is ide lehet venni ezek miatt. Persze mindegyik teljesen más világ, mint a kincsvadászosdi
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz erzol #280239 üzenetére
Köszönöm, át fogom tüzetesen nézni, lehet rá is kérdezni.
@vargalex: gondolkodtam én is a nyomtatáson, de az lehrt még drágább. Plusz, ha lehet valami különlegesebb brukolatot néznék.
@Elims: köszönöm. Új munkahelyem lett, ahol sokat kell tanulnom és hosszútávon tervezek. Ezért gondoltam, hogy mivel a fat gépek amúgy is a kedvenceim, az utolsó darabot megtartanám. Ízekre szedném és szép, új, akár limitált burkolattal, esetleg matricával látnám el. Emlékbe tenném el.
De sokat nem akarok rákölteni. Van még két limitált kontrollerem is, az egyik 500 millinon edition.
Valamelyikkel tenném el.
De ha elmegy a gép az sem baj végülis, csak van egy ilyen elteszem az utókornak elképzelésem is.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Dinomano
senior tag
válasz erzol #280882 üzenetére
Nem feltétlen. Van hogy megoldják kávézaccból, csirkebélből is. :-) Az írott történelem előtti módszereket meg nem is ismerjük! :-)
Amúgy én psdeals-t nézem, de psprice sem rossz. Jobban kereshető rajtuk az akciós játék, mint a hivatalos oldalakon. Ellentábor LIVE oldala is egy xar ilyen téren.
/(^_^)____7=--- - - >|
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Rendőrségi feljelentés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest