Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bghistvan #162200 üzenetére
4$-os megoldás. Ha 5.1-kell találsz olyat is.
Itthon is vehetsz ugyanilyet, de 4-5k boltban.[ Szerkesztve ]
-
A`rpi
addikt
válasz bghistvan #162223 üzenetére
Hangkártya, plusz Jack - RCA kábel.
-
Peace
nagyúr
válasz bghistvan #162223 üzenetére
Én ezt rendeltem. Szintén csak analóg bemenetes Genius 5.1-es rendszerem van. Sajnos még nem érkezett meg, de remélem, hogy jó lesz!
-
s7evcsenko
addikt
válasz bghistvan #162233 üzenetére
"ha youtube fogyasztás a tv-ről,na akkor pedig Vcr In az erősítőben,és akkor szól szépen."
Azért próbáld meg, hogy hdmi-vel összekötöd a tv-vel, azon küldöd a hangot, és ugyan itt hagyod az erősítőt (VCR IN).
Ha a tv-n van hangod, akkor szerintem az erősítőn is lesz...
Az erősítő nem tudja, hogy nem youtube szól, csak hogy jön valami."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
s7evcsenko
addikt
válasz bghistvan #162240 üzenetére
Most már csak azt nem értem, hogy a set top box hogy kerül a képbe.
Az nem külön bemeneten van az erősítőn a tv-től?
Én úgy gondoltam, hogy PS4->TV hdmi-n->erősítő rca VCR-IN.
Ha még közbe van egy set top box is, akkor az mondjuk bekavarhat valóban."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
-
bghistvan
senior tag
válasz bghistvan #162259 üzenetére
Kendek és RangerFox
,rendben.
Mivel korábban PS1-em volt csak,azt követően csak X-ek..és a 360 Slim Kinect-nél álltam meg,így azért annyira nem vagyok otthon a témában
Olvasgatom a topikot,próbálom összeszedni az infókat,hogy ne érjen meglepetés.
Ugye az X kompatibilis a régebbi játékokkal is,PS4 szintén viszi a régebbi konzoltípusokra kiadottakat is?
A D Chassis verzió mit jelent pontosan?[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz bghistvan #162263 üzenetére
Nem visszafelé kompatibilis a Ps4. A legtöbb nagyobb 7. generációs játékot kiadták remastered kiadásban Ps4-re is. Store-ból letölthető számos Ps1/2 játék. Van egy bizonyos Ps Now szolgáltatás, amivel főleg Ps3-as (van benne Ps4-es is) játékokat tudsz streamelni a konzolodra, előfizetéses modellben. Ez magyar store-ról nem elérhető.
-
-
mcwolf79
veterán
válasz bghistvan #163636 üzenetére
Milyen gépen akarod tolni a GT6-ot? PS Now-on vagy min? Mert PS4-re csak GTS van. Amúgy kontrollerrel én mindenképp a GTS-ot javaslom. PC 2 csak kormánnyal élvezhető szerintem. GTS viszont kontrollerrel is elég jól irányítható. Single tartalom a PC2-ben több van, abban van kampány is, GTS-ban csak ilyen kupák vannak, ahol különböző pályákon különböző autó kategóriákkal kék versenyezni elég buta AI ellen.
Egy szó mint száz: amíg nincs kormány akkor egyértelműen GTS, Ha meglesz a kormány tehetsz Egy Próbát a PC2-vel. GTS -ben irány nyugodtan a multi, mert köridő alapján hasonló tudású emberekkel rak össze a játék.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
KaitouP
nagyúr
válasz bghistvan #163636 üzenetére
GRAN TURISMO. Nem GranD. Nincs DÉ. 1997 óta elég sok idő telt el ahhoz hogy megtanuljuk a játék nevét.
Egyébiránt ahogy mondták, GT6 az PS3 -mas cím, az aktuális Gran Turismo Sport pedig PS4 -en érhető el, és ha csak kontrollered van, akkor ez a cím az ami játszható lesz számodra, persze csak ha megelégszel azzal, hogy nagyjából a középkategóriát fogod tudni csak elérni kontrollerrel. [Project Cars az komolyabb szimulátor, ott csak kormánnyal van esélyed, GT Sport az arkád és a szimulátor között helyezkedik el, avagy amolyan "simcade".] Ez egy masszívan online multiplayer-re kihegyezett cím, bár vannak offline versenyek, de a versenyzés igazi ízét csak emberek ellen kóstolhatod meg, és hidd el nekem, ha rákapsz, ott sem akarod majd hagyni a játékot. Persze ha nem gőzölsz majd be kezdetben a lökdösődésektől, ellenfelek szabálytalanságaitól. Makacsold meg magad, ha fel tudod majd küzeni magad S SR rankig, ott már javarészt kultúrált versenyzésben lehet majd részed.
Ha meg majd úgy akarsz versenyezni mint azok akik a Top 10 legjobb köridőt futják meg, akkor kormányra lesz szükséged, majd utána némi időre és türelemre a tanuláshoz.
Hajrá, vágj bele, a Gran Turismo topikban pedig várunk szeretettel: [link]
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz bghistvan #163704 üzenetére
Nincs azért ekkora gond. Csak nagyon sokakban rosszul van meg a játék címe, nem árt ezért helyretenni a dolgot.
Gyere csak, vagyunk ott egy páran, valószínűleg minden egyéb kérdésre tudunk választ adni a játékkal kapcsolatban.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Tegla80
addikt
válasz bghistvan #164907 üzenetére
Itt tudod beallitani az automatikus letoltesek-et.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
MrDrake
tag
válasz bghistvan #169944 üzenetére
https://www.gran-turismo.com/gb/gtsport/manual/#!/controller/content02
Azt nem tudom, máshol hogy működik.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
MODERÁTOR
válasz bghistvan #178977 üzenetére
Kicsit fura a kérdés, merthogy a szuper-mintavételezési módnak csakis ott van értelme. Viszont ugyanaz igaz rá mint a teljesítményfokozó módra, ha anomáliát észlelsz, akkor érdemesebb kikapcsolni az adott játéknál. Egyes esetekben a bekapcsolása teljesítményvesztéssel jár, ugyanúgy mint UHD TV-n. Ugyanis van olyan játék ahol választani lehet a magasabb felbontás és a magasabb fps között.
-
RangerFox
veterán
válasz bghistvan #204338 üzenetére
Nem, a ps profilodból jelentkezz ki meg vissza. Nem, a tv felbontása nem befolyásolja ezt. Azért nem ajánlanám a Ps-t hbo go nézésre, mert relatív hangos és nincs jól optimalizálva az app rá. A menüben való böngészés során mindig érezni fogod, hogy nem folyamatos, sokszor újra kell indítani az appot is, mert hibaüzenettel kidob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest