- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Nézd meg webes felületen is a könyvtáradat, ott kell, hogy legyen, mellette pedig a gomb a letöltéshez.
Maga a játék nem került le a Store-ból, így ha még sincs már a könyvtáradban, akkor az csak úgy lehet, ha nem rendes vásárlás volt, hanem csak ideiglenes licenc.Amúgy a konzolon a könyvtáradban el lehet rejteni a játékokat, így ilyesmire tudok még gondolni, hogy miért nem találod.
-
Tasunkó
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezeregy százalék. Alin már régesrég mennek ezek, talán a színvilágból meg lehet mondani hogy nem eredetiek. Az eredeti ára olyan 40-55 euró alatt szerintem nemigen van, és persze semmi garancia hogy egy 5 eurós utángyártottat nem árulnak 45-ért. Az alin 15 -20 között találni jót, de van aki vett 5 dollárért is, szóval ha ezen az áron behozzák, lehet ugyanaz lesz. Minőségre leginkább megbízható valami Gamesir változat lesz, amit PS4-re lőttek be, az alin lehet olyan 18-25 euró.
-
Vladi
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Szebb.
Érdemes tárazni igen.
De még nem biztos, hoyg nem a paranoiám mondatja velem. Nekem már 4 ps3-am van. de akarok még tartalék 4-est is.Általában úgy van, hoyg a slimek kevesebbet fogyasztanak, halkabbak, de az anyag is ki van spórolva belőlük. Ez szinte minden generációban így van.
-
Wlac
Ármester
válasz
AxBattler
üzenetére
Amelyik PS4-es játékban alapból nincs lockolva az FPS, vagy utólag egy patchben unlockolták, azok simán mennek 60 FPS-sel még akkor is, ha nem készült hozzájuk külön PS5-ös változat.
Itt egy régebbi videó erről, nem tudom, hogy van-e valahol egy nagy lista, amiben minden benne van. -
-
haromegesz14
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
A gyári PS4 Slim HDD-k SATAII interfésszel rendelkeznek (3Gb/s), amike bemásoltál pedig SATAIII (6Gb/s). A PS4 Slim-nek csak SATAII támogatása van. Beletudod tenni a SATAIII-as interfésszel rendelkező háttértárakat, de nem fogják tudni kihasználni azok teljes sebességét!
Ha mindenképpen cserélni kell, cache miatt az SSHD-ra szavaznék (bár ez úgy látom 9mm vastag, nem a megszokott 7mm, nem tudom belefér-e a beépítőkeretbe).
-
Tasunkó
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Arra próbáltam utalni, hogy PS5 lesz a PS6 olcsóbb modellje, és a PS6 ideje alatt is árulni fogják. Egyébként túl hamar adják ki. Nehéz lesz alkalmazkodni ahhoz hogy már nem tud javulni a grafika olyan meghatározó mértékben, ahogy a PS4-ig javultak az új modellekkel, emiatt nem adja el magát az új PS verzió automatikusan.
-
Vladi
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Ha ez az a topik lenne, most elmeséltem, hogy az asszonnyal még frissen voltunk együtt akkor még ps3 volt az aktuális koznol. azon lego indiana-t játszottunk. aztán elkezdett matatni, mondom valami előjáté? hát dehát volt lego!
Demivel ez nem AZ atopik ezért nem mesélem el.
-
vargalex
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Van otthon MX-6, de konzolban még nem próbáltam (éppen a beszerzés előtt pasztáztam újra - sajna csak Thermalright hűtőhüz járó gyári paszta volt otthon, ami szintén sűrű). Valóban jóval sűrűbb, mint az MX-4 és én is elgondolkodtam, hogy legközelebb megpróbálom. Azért árban jóval kedvezőbb a Kryonautnál. Igaz, gyakran nem kell megismételni a műveletet...
-
Dinomano
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
A Beyong G and Evil kb. beelőzte a Duke Nukem Forevert a soha el nem készülő folytatás címével. (Oké, a DN Forever megjelent, mint végül összehegezgetett, közepes cím.)
Ubira amúgy is rájár a rúd, újabban x*r játékokat tudtak csak (sajnos) felmutatni. (Meg a woke-f.xságot is jó lenne elengedni picit...) -
Guitar14
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Mindig MX-5 öt vásárolok, múltkor elfogyott laptop pasztázás közben. Gyors elugrottam boltba és csak MX-6 maradt. Utánaolvastam és írták, hogy sokan az MX-5 öt preferálják mert hígabb, IHS-re kimondottan azt ajánlott kenni és csak 1 C° -al rosszabb az értéke mint az MX-6-é.
Viszont az MX-6 sűrűsége viszont chipre (die) kenésre kimondottan ajánlott, vagyis konzolok esetében. A hőingadozások kevésbé nyomják ki a pasztát a die mellé.
De ezt csak olvastam, nem tudom mennyire igaz. MX-6 jelentősen nehezebben kenhető de már 2 laptopot és egy konzolt is újrapasztáztam vele - eddig nyilván semmi gond velük, össze kéne hasonlítani két hasonló gépet hosszútávon, hogy 2 év után hogy néz ki a paszta. -
vargalex
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
A 100.x.x.x egy privát tartomány (Carrier-Grade NAT), azaz a szolgáltató is NAT-ol. Ha a saját routeren nincsenek tiltva kifelé az említett portok, akkor a szolgáltató tilthatja (a NAT miatt ott is van mindenképpen egy tűzfal). Ez esetben próbáld meg, hogy felhívod őket és kéred a publikus IP címet, bár kifelé irányban - ahogy korábban is írtam - ez nem kellene, hogy gondot okozzon.
-
vargalex
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
A store elérhető kell legyen akár többszörös NAT mögött is, szóval ez elvileg nem lehet gond. Saját routert használsz, vagy szolgáltatóit? A routeren nincs valami blokkolás (esetleg szigorúra konfigurált egyedi DNS, pl. OpenDNS)?
Egyébként általad írt IP címet mutatja a router? Vagy ott 100.x.x.x-et látsz?Szerk.:
#281641 I02S3F: ha böngésző kiegészítőre, vagy mobilon futó alkalmazásra gondolsz, azt az zárja ki, hogy az mindkét hálózaton jelen lenne... -
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Okké, most már biztosan az internet szolgáltatómmal (Digi) van a gond, ugyanis csináltam egy egyszerű tesztet:
- 4G kapcsolatot kizárólagosan használva, a mobilom böngészőjében elnavigáltam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban megjelent a kék "SIGN IN" gomb.
- az otthoni wifi hálózatot használva, a mobilom böngészőjében újra ellátogattam a PS store honlapjára, és a jobb felső sarokban nem volt látható semmi.Kendek tanácsát követve ellenőriztem az IPv4 címem, és hát nagyon nem azt írta ki, ami a router setupjában látható (furcsa is, ilyennek írja: 92.24x.xxx.xx).
Más támpontom nincs, publikus IP cím kérése segíthet szerintetek? -
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Kijelentkezni sem enged...

A kapcsolat a kiszolgálóval időtúllépés miatt megszakadt.
My Sony-n keresztül be tudtam lépni, ott a Playstation menüpont továbbdob a PS Store-ra, de ott megint nincs semmi. Ha ránézek egy játékra, amit digitálisan már megvettem, ott ugyanúgy írja az árat, nem írja, hogy az meglenne nekem.
-
válasz
AxBattler
üzenetére
Account Settings > Transaction History. Itt ugyan átirányít a Store felületére, de ott elég jól átlátható.
A Wallet az a Payment Method, a kódbeváltás pedig Redeem Codes. De ezeket a Store oldalán közvetlen is eléred, jobb felül az avatarodra kattintva. -
zojjektum
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Így van, onex-en nagyon sok játéknál volt, ahol percekben lehetett mérni a javulást.
Más:
a múlt hétvégén újrapasztáztam/padoztam az első generációs pro-mat. Ha tudtam volna, hogy ennyite egyszerű soha nem adom “szakember” (pl. a leszorító lemez fordítva volt feltéve, a padokról meg nem volt levéve a felső fólia) kezébe.
Amikor szétszedtem a gépet a biztonság kedvéért néztem videót a yt-on. Ott láttam, hogy egy fazon carbonaut hővezető lapot használt paszta helyett, azon az egy videón kívül nem találtam semmit néhány reddit posztot leszámítva. Valaki próbálta már közületek? Esetleg vélemény? -
DeFranco
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Melegedett olvasással is, nem volt extrém, de konzisztensen mindig meleg volt és ez már középtávon is befűtött mindennek (40-45 fok körül mentek a HDD-k mellette, ami amúgy 35-40 volt a régi SSD-vel).
Ha nyüstöltem simán belenyalt a 60 fokba is és húzta magával a többi komponenst is.
Nekem nem vált be, amúgy is olvasni panaszokat a melegedésre ennél a típusnál, de azt nem tudom mennyire általános, mindenesetre én mást választanék a fentiek miatt.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Nah akkor várok egy kicsit mielőtt megrendelném, h mi sül ki belőle.

Nekem amúgy Slim van, annak még olyan sem a hűtése mint a rendesnek. Bár most kapott MX4 pasztát meg grizzly thermal padokat úgyh nem hiszem, h gond volna a hűtéssel.
De ha az az SSD elfüstöltet nekem itt mindent. xD V az oldalára állitom és leveszem a disk fedelét és mehet is ki a meleg.
Vagy esetleg WD green?
-
-
törölt tag
-
Tasunkó
őstag
válasz
AxBattler
üzenetére
Márminthogy megspórolod hogy beszúrod a kábelt, helyette felnyársalod ebbe a hogyishívjákba. Mágneses kábel ehhez képest blutusz, és még csak nem is lett ennyi fölösleges anyag elhasználva. Rébi barbi lefúrva egy darab deszkába, keze felhajt és megtart egy kontrollert.
-
F-ECT$
titán
válasz
AxBattler
üzenetére
According to a report from Bloomberg News in January 2022, Sony had been poised to discontinue the PlayStation 4 at the end of 2021 in favor of the PlayStation 5, but due to the ongoing semiconductor shortage that made it difficult for Sony to keep up with PlayStation 5 demand, the company instead planned to continue PlayStation 4 production.
-
vargalex
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Arra kell még figyelni, hogy a linkelt leírásban látható felső lemezt a későbbi modelleken nem csak csavarok, hanem műanyag patentok (nem szétszedhető) is fogják (a linkelt képen a sárgával bekarikázott csavarok a ventit fogják), így az alaplapot ki kell venni és a másik irányból lehet hozzáférni a meghajtóhoz.
-
Lenry
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
most hogy beletoltam 60 órát a Horizon Forbidden Westbe, azt mondhatom, hogy igazad volt

a Last of Us volt a legelső játék, amit kipróbáltam a PS-en, és hát elég frusztráló volt, hogy béna voltam kontrollerrel, meg a játék is ismeretlen volt.
aztán kipróbáltam az Unchartedet, aminek a negyedik részével játszottam már PC-n, de az is még fura volt, de aztán végre megjött a HFW, aminek az első részét imádtam PC-n, ismerős volt a játékmenet és játékmechanika, így tényleg csak a kontrollert kellett megszoknom. mostmár úgy érzem, hogy más játékokkal is jobban boldogulnék.meg sokat segített, hogy rájöttem, hogy nekem az invertált Y tengely áll kézre. utána sokkal természetesebb volt a mozgatás
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Nézegetve a táblát talán mégsem volt akkora, viszont 1995. áprilisában kb. 120 HUF/USD volt a középárfolyam, a PSX indulóára pedig $299.
Jó matekozást mindenkinek, én itt abbahagyom.
Mindenesetre a következtetésem fenntartom (magamnak): nextgen konzol nem drága, viszont nekem még nem éri meg, majd talán egy slim modell.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Azèrt ez nem ennyire "fekete-fehèr"...
Nyilván egy hardcore gamer-nek bőven megèri,hiszen ennyi pènzből nem tudsz összedobni mèg egy gyengèbb gèmer gèpet sem. Viszont nem mindenki ül napi rendszeressèggel hosszú órákat a konzol fölött. Szerintem aki alkalmankènt tud csak játszani,annak nem feltètlenül èr ennyit. A hobbi is más tèszta,èn szvsz nem tartom annak(az èn hobbim az autohifi,de jelenleg az is parkolópályán van). Szóval ha több időm lenne rá,valószínűleg èn is beruháznèk rá,de így semmi esetre sem váltanèk. -
RangerFox
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Ismerem pedozs-t régóta így szinte megnéznem sem kellett volna a gépet, de természetesen minden klappolt és fain állapotban van.
Még a dobozfétisem is (mindig elteszem a tévék, konzolok dobozait is) rendben van, szinte kibontás utáni állapotba lehetett be és kicsimagolni a gépet amikor átvettem tőle.
-
AxBattler
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Senki?
Természetesen ott az xtremeskins, de náluk nincs tematikus matrica.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdemes tárazni igen.

Kendek