Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1901) KaraDani válasza KisTücsök (#1897) üzenetére


KaraDani
addikt

Azt nem mondom, hogy nem kell nagyon sok dolgot tanulni, de egyszerűen az nem jó, hogy egy torony tetején campelve engem nem lehet látni, én meg belátok egy négyzetkilómétert. Vagy, hogy egy kő mögött gugolva én látok mindent a kör belseje felé, én meg láthatatlan vagyok. Ha forceolnák a tps nézetet pronenál a földre az lenne egy lépés mondjuk. De ehhez akkor is jobb lenne az fps. Amúgy ez nem csak én gondolom így, bármelyik streamer akit nézni szoktam ezt vallja nem véletlenül. Egy gyorsabb ugra-bugrálósabb játékban ahol nincs sok értelme campelni, ott oké, de itt annyira nem frankó. Azt nem gondolom, hogy soha többet nem játszanék tps-el, ha lenne fps, de jó lenne már ha lenne végre :)

(#1902) saen válasza KaraDani (#1901) üzenetére


saen
Topikgazda

A TPS is tud jó lenni ha bizonyos pozíciókban limitálják a kamera mozgását és nem látsz te sem mindent. Nekem bármelyik megoldás tetszik, akár FPS, akár a kamera mozgás limitálása.

(#1903) KaraDani válasza saen (#1902) üzenetére


KaraDani
addikt

Csiszolhatnának rajta bőven limitálássokkal az biztos, ezért is írtam a prone földre forceolását például. De amúgy annyira nem látom, hogy mi előnye van ebben a játékban a tps-nek, szóval én úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön minnél előbb az fps aztán csiszolgassák még a tps-t.

xtro: Tök jó, hogy 1 percen belül két ilyen konstruktív hozzászólást bírtál írni, mint egy smiley és egy ok. Legalább szerkesztetted volna egy hsz-be, tök felesleges így farmolni tartalom nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#1904) xtro válasza saen (#1902) üzenetére


xtro
aktív tag

Egyetértek :)

(#1905) xtro válasza KaraDani (#1903) üzenetére


xtro
aktív tag

Köszönöm az észrevételt :R

(#1906) gyurkikrisz válasza KaraDani (#1901) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Egyszer nyersz, egyszer meg vesztesz rajta, nincs ezzel baj. Ilyen a játék stílusa, fogadd el.

Ha meg nagyon ki vagy akadva a campereken, akkor nézz be te is az ajtókon, lépcsőkön a kamerával mielőtt eszetlenül befutnál, és nem halsz meg. Aki meg nagyon hardcoreban campel, az FPS-ben is megölne :R

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1907) KaraDani válasza gyurkikrisz (#1906) üzenetére


KaraDani
addikt

A campelés természetes része a játéknak, nem az zavar, csak tök felesleges ekkora előnyt adni a campelésnek, ráadásul semmit nem ad a tps az fps-el szemben. Ha fps nézetben vagy neked is ki kell nézned, ha infót akarsz így az infóért cserébe téged is észre lehet venni. Na mindegy én ebben a témában inkább nem szólok hozzá többet, nem megyek el odáig mint múltkor summit, amikor beleállt ebbe a vitába pár emberrel a chatjén és a végén már full ragelt, aki nem érti az nem érti :D

[ Szerkesztve ]

(#1908) olle válasza KaraDani (#1907) üzenetére


olle
senior tag

Felesleges ezen rágódni. Ez nem egyirányú te is campelhetsz. Ne játssz Soloban és kész.

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

(#1909) gyurkikrisz válasza olle (#1908) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Ennyike. Meg te is be-be tudsz nézegetni az ajtón kintről, és akkor ha a célkereszted mondjuk a szoba egyetlen vakfoltjára irányítod, akkor talán még meg is tudod ölni.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1910) olle válasza gyurkikrisz (#1909) üzenetére


olle
senior tag

Aki fps-t akar játszani az játsszon fps-t. :) Ez nem az a játék ahol elférne. Szerintem az a mod ki is fog halni rövid időn belül.

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

(#1911) DrTechnoid válasza olle (#1910) üzenetére


DrTechnoid
őstag

Kivève ha bajnoksàgok ùgy zajlanak majd.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#1912) olle válasza DrTechnoid (#1911) üzenetére


olle
senior tag

Túl sok a ha. :D :C

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

(#1913) Tibko8 válasza Tibko8 (#1896) üzenetére


Tibko8
senior tag

Azt kell mondjam hogy... Mázlim volt szerintem. Igaz végig futnom kellet mert jött a kör.
Valahonna mesziről lőhetet le mert nem jött rá senki a cuccomra :U 1 lövés volt az egész.
Az 1 kill pedig szerintem meg mázli volt mert épp a térképet néztem amikor rám nyitott és pont arra nem nézett ahol álltam. Pedig sok idő eltelt mire célba vettem és lőttem :)

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

(#1914) lemusz válasza Tibko8 (#1913) üzenetére


lemusz
addikt

Tibi a villanyt kapcsold fel, hát mi ez a brightness?!
https://www.youtube.com/watch?v=054Kw2X6_d4

(#1915) Tibko8 válasza lemusz (#1914) üzenetére


Tibko8
senior tag

Félek hogy meg ráz az áram :DD :)) ;]

Köszi egyébként a tippet. :R
A grafikát már lejjebb vettem gép miatt (nagyon kevés így is low-on az fps meg néha beszaggat ajtó nyitáskor) meg az esélyek növelése érdekében ;)

Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro

(#1916) PeL


PeL
addikt

Egyébként jó lenne ha bevezetnék hogy soloban tiltsa le a játék a kommunikáció lehetőségét, ott amúgy is tök felesleges. Így el lehetne kerülni a szövetkezés lehetőségét. Erősen pofátlanság és semmi értelme, mert úgyis egy maradhat a végén. Ma is láttam mikor egy motoron ketten megérkeztek az egyik épülethez majd eltűntek benne miután megsoroztam őket, meg hidat lekempelnek párban meg trioban stb. És ez már a sokadik hasonló eset, engem is kértek már hogy fogjak össze valakivel mikor épp szorongattam valakit egy háznál, persze ki tudja lehet le is lőtt volna amint belépek hozzá baráti szándékkal, úgy tettem mintha meg sem hallottam volna, miután lelőttem még hallottam hogy anyázott a mikrofonba. Ha lehet ötletelni valahol a fejlesztőknek fel kellene dobni nekik.

[ Szerkesztve ]

(#1917) syIex


syIex
veterán

HalI! Eléggé felkapott játék lett mostanában ez a PUBG. Olyan kérdésem lenne, megéri az árát? Vagy 1-2 hónap múlva ez is "csődöt" mond és nem nagyon lesz játékosa, mint pl a For Honornak. Valamint gépigény terén nagy elvárások vannak? :U

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1918) GeGexx


GeGexx
aktív tag

Sziasztok,
tegnap megvettem a játékot. Telepítés és indítást követően nem tölt be a menü a játékban, hiába nyomkodom a frissítés gombot. A szomorú az, hogy a battlegrounds.com-os fórumot is alig tudtam elérni. Találkozott valaki más ilyen problémával?

(#1919) DrTechnoid válasza syIex (#1917) üzenetére


DrTechnoid
őstag

A For Honor maximum 2 hétig volt felkapott, steam-en egyik ismerős megvette, és panaszkodott nekem hogy több száz steames ismerőséből senkinek sincs meg. A PUBG viszont hónapok óta erősödik, és több update jött hozzá mint a retek 3 éves h1z1-hez összesen akik most a pubg sikere láttán szintén gyakrabban frissítenek . Azt senki nem tudja neked megmondani hogy mi lesz vele 2 hónap múlva, gondolom tíz róka nem egy olyan összeg havi lebontásba, ami zavart okoz a mátrixban. Még azért annyit hozzá teszek hogy a játék alá nem árt egy combosabb verda , ami miatt megint a zsebbe kell nyúlni ha kell egy kis plusz fps vagy grafikai élmény.

http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/

(#1920) nepszter1 válasza DrTechnoid (#1919) üzenetére


nepszter1
addikt

Amúgy a h1z1 miben különbözik a pubgtol?

Vagy mert lett ekkora sikere és a h1z1 meg azért nem akkora

[ Szerkesztve ]

(#1921) atee válasza syIex (#1917) üzenetére


atee
őstag

Folyamatosan jönnek a frissítések (heti és havi). Rákattant a nép. Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra ez negatívba fordulna. Sokkal inkább tűnik egy sikersztorinak!
Simán megéri az árát jelen formában is. Ez sok már kiadott játékról sem mondható el! Volt olyan mint megvettem és egy óra múlva a "polcon" volt
A gépigénye egyelőre katasztrófa is lehetne, de ezt is folyamatosan javítják. Egy jó közepes konfigon azért játszható rendesen.
Viszont a stabil 144Hz-t még közel top konfiggal se lehet belőle kihozni! Bár ez eleve szűk réteget érdekel csak.

D-day 2002-01-04 01:54

(#1922) Carlytoo válasza atee (#1921) üzenetére


Carlytoo
aktív tag

Kipróbáltam egy GTX 1080Ti-vel. I7 6700K-m volt mellé 4.7 Ghz-en. Volt, hogy 120 FPS-em volt, illetve elég sokszor bezuhant 80-ra. Szóval a 144Hz-es játékélmény itt egyenlőre felejtős.

"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

(#1923) syIex válasza atee (#1921) üzenetére


syIex
veterán

Én csak FHD-ban gondolkozom egyenlőre, nem akarok még feljebb váltani. Akkor megéri az árát az a lényeg. :)

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1924) syIex válasza DrTechnoid (#1919) üzenetére


syIex
veterán

Pedig béta alapján a FH is nagyon jónak tűnt, de sajnos túl hamar lecsengett így azt kizártnak tartom megvenni. Szerintem ebbe viszont akkor megéri "befektetni". :P

The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.

(#1925) sagem válasza syIex (#1917) üzenetére


sagem
addikt

Szerintem mostanra ki lehet jelenteni, hogy ez a játék nem fog becsődölni, masszív siker lett. Jön a konzolos verzió is, ami minket nem érint ugyan, de a népszerűségét jól jelzi. Ráadásul a fejlesztők tisztában vannak vele, hogy aranytojást tojó tyúkot találtak, s nem hagyják kifújni a dolgot. Lesznek új térképek és játékmódok, valamint egyéb játékbeli változások, szóval ezek mozgásban tartják még jó darabig a játékot :)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#1926) Hauptmann válasza nepszter1 (#1920) üzenetére


Hauptmann
addikt

Ahogy néztem a gameplay videókat, más helyszín, más fegyverek. Nagyon más különbséget nem láttam, de majd kijavít az, aki mindkettővel játszott.

(#1927) adise válasza Hauptmann (#1926) üzenetére


adise
őstag

én már komolyan azthiszem, hogy ez egy troll account az előzőek meg ez a komment után. Nem lehet igazi :F

(#1928) atee válasza syIex (#1923) üzenetére


atee
őstag

2560*1080 és teljesen mindegy neki, hogy low vagy high 40-120 között van az fps 6700k/1080
Gyengebb konfigon is i53570/rx480 nagyjából ezt tudja. 1920*1080 felbontáson!

D-day 2002-01-04 01:54

(#1929) HdRew


HdRew
őstag

Sziasztok!

Eléggé megtetszett a játék, már eddig is gondolkodtam rajta, hogy a laptopomat le kéne cserélni PC-re, mert úgysem mozgatom, de ez a játék teljesen meggyőzött.

Gépigényt már láttam a játékra, az én kérdésem az lenne, hogy esetleg találok itt a fórumon egy konfigot? Az a helyzet, hogy eddig csak "kész" gépet vettem, de azt hiszem, hogy ha én magam szerzem be a komponenseket, jobban járok. :)

Előre is köszi!

(#1930) xtro válasza HdRew (#1929) üzenetére


xtro
aktív tag

Rossz topik :)

(#1931) Hauptmann válasza adise (#1927) üzenetére


Hauptmann
addikt

Na, akkor mesélj, mi a lényeges különbség a két játék között?

Látom, itt mindenki olyan nagyon okosnak képzeli magát. :DD

(#1932) #32256704 válasza Hauptmann (#1931) üzenetére


#32256704
törölt tag

Parancsolj:
[WarOwl - BATTLEGROUNDS vs King of the Kill]

Ha lusta vagy megnezni, akkor itt van 3 nagy kulonbseg:

A h1z1 egy run&gun jatek, ott futsz es lovoldozol.
A PUBG egy sokkal lassabb jatekmenettel biro jatek.

A h1z1-ben random elkezdesz esni egy terulet folott. Tehat ahova kidob a jatek, ott kezdesz.
PUBG-ben mindenki ugyanabbol a repulobol indul es donti el, hogy mikor ugrik ki.

PUBG-ben ha kiugrasz egy kocsibol ami 70-el megy, akkor meghalsz.
H1Z1-ben viszont ez a jatek alapja. Max sebesseggel kozlekedo kocsibol kiugrasz es meg kb le sem ertel, de mar shotgunnal lovod az enemyt.

[ Szerkesztve ]

(#1933) lemusz válasza Hauptmann (#1931) üzenetére


lemusz
addikt

Én se játszottam vele, de ha megnézek egy videót róla nem az jut eszembe, hogy más a helyszín meg más a fegyverek, hanem hogy sokkalta rajzfilmesebb az egész, kontúrosabb, már-már mesébe illő, ezáltal kevésbé realisztikus, mondhatnánk gyerekesebb...

(#1934) spank0309 válasza Hauptmann (#1931) üzenetére


spank0309
tag

Szerintem ezt most fejezd be, és ne is írj még erre se amit én írok....

Z170-A - i7 6700 - 2x8GB 2400Mhz DDR4 - GTX 1080 Strix - EVGA GS550W - 2x525GB SSD - NZXT S340 Elite - Samsung C32H711

(#1935) Årpi válasza lemusz (#1933) üzenetére


Årpi
őstag

Jaja, dettó nekem is ez jut eszembe..ahogy kb. Kuli mondaná "Disney PUBG" :D

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#1936) sagem válasza #32256704 (#1932) üzenetére


sagem
addikt

Ezeken kívül a fegyverek is "élethűbben" viselkednek

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#1937) lemusz válasza Årpi (#1935) üzenetére


lemusz
addikt

Már nézed az ő streamjét (is)? :D Jó hasonlat btw...

(#1938) #32256704 válasza sagem (#1936) üzenetére


#32256704
törölt tag

Kismillio kulonbseget lehetne meg felsorolni, csak gondoltam rovidre zarom a hulyeseget es 3 nagy kulonbseget megemlitek neki.

(#1939) KisTücsök


KisTücsök
addikt

Ég és föld a kettő...

(#1940) Årpi válasza lemusz (#1937) üzenetére


Årpi
őstag

Kulit a kezdetek óta nézem :P

Szerintem is nagyon jó hasonlat amúgy, ránéztem múltkor egy H1Z1-re, és olyan érzésem volt, mintha egy jó kis dokumentumfilm után átkapcsoltam volna a "Dóra a felfedező"-re :DDD

 iPhone 15 Pro |  MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC | 

(#1941) vorosmarti válasza lemusz (#1933) üzenetére


vorosmarti
senior tag

"sokkalta rajzfilmesebb az egész, kontúrosabb, már-már mesébe illő, ezáltal kevésbé realisztikus, mondhatnánk gyerekesebb..."

Mondhatnánk hogy gyerekesebb, de nem mondjuk ;] No offense, de sztem kicsit eltúloztad :)
Én is csak videókról ismerem a King of the kill-t, de azért ez a rajzfilmestől nagyon messze van. Ráadásul a cellshaded grafika standard-jeként ismert Borderlands sorozatra sem mondjuk h gyerekes, pedig az aztán tényleg rajzfilmes hatású.

Nekem összességében tetszik a KotK grafikája, és sztem sokban hasonlít is a PUBG-re, ami nem csoda, hiszen közös ősöktől erednek, ráadásul tudomásom szerint a PUBG megálmodója is dolgozott ezen a játékon. Biztosan sokaknak jobban tetszik a realisztikusabb megjelenés, de a fő különbség a játékmenetben és az összetettségben keresendő, hiszen nagyságrendekkel nagyobb játékosbázisa lett pár hónap alatt, mint a king-nek volt valaha. És persze az is lehet, hogy az igazi siker oka az, h a PUBG tervezésekor a fejlesztők elmondásuk szerint nagyon komolyan vették a DayZ mod és a H1Z1 játékosainak a visszajelzéseit.

(#1942) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Azt hiszem részemről ennyi volt ez a topic, itt normális hangnemben nem lehet értekezni. Ennél töb gyökér már csak a Honda topicban van. :DDD

(#1943) lemusz válasza Hauptmann (#1942) üzenetére


lemusz
addikt

Oké, szevasz.

vorosmarti: Sejtettem hogy egy boldog H1Z1 tulaj majd besértődik a gyerekes jelzőn, de nah, nekem ez a véleményem 1-1 videó megnézése után.

[ Szerkesztve ]

(#1944) vorosmarti válasza lemusz (#1943) üzenetére


vorosmarti
senior tag

Nem sértődtem meg, csak a gyerekes nekem teljesen mást jelent :) Írtam h videót néztem csak, sosem toltam egyik h1z1-et sem.

Számomra is látszik h a PUBG-vel valamit nagyon eltaláltak, azt játszom én is, de csak találgatni tudok h mitől ilyen sikeres.

(#1945) Mr.White válasza Hauptmann (#1942) üzenetére


Mr.White
senior tag

Mit vársz?Idejött a CSGO topik alakulata okoskodni.Ott is felteszel egy kérdést, ugyanazok az arcok oltanak le hogy: "há má ezt te miért nem tudod te tudatlan sz@r".Az elején míg nem voltak itt normális kis topik volt.A legegyszerűbb ha ignorálod őket.

(#1946) #32256704 válasza Mr.White (#1945) üzenetére


#32256704
törölt tag

ez mondjuk teljesen igy van :) mar csak a snow kellene ide :D

(#1947) lemusz válasza Mr.White (#1945) üzenetére


lemusz
addikt

De legalább összhangba került a jing meg a jang és nem csak nullórás játéktapasztalattal rendelkező hétvégi kocaplayerek nyomják a sódert.

(#1948) #32256704 válasza lemusz (#1947) üzenetére


#32256704
törölt tag

Hanem olyanok is akik masik jatekban szereztek tobb orat? :D

(#1949) gtamate2 válasza #32256704 (#1946) üzenetére


gtamate2
veterán

ha jönni kell, jövök! ;]

*Sn0w

(#1950) gyurkikrisz válasza Mr.White (#1945) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Persze, a világ összeesküdött ellenetek, mint Soros Magyarország ellen. lemusz (aki egyébként nagy komám) idetrombitálta a CS:GO-s topikot, hogy olvassunk már be nektek. valós.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.