Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:14

LOGOUT.hu

PlayerUnknown's Battlegrounds

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1701) tepenzed válasza pethYeti (#1699) üzenetére


tepenzed
őstag

hát igen, már olyan hackeket találnak ki egyesek, hogy csak ámulok, de hát valamivel nyugtatni kell magukat, ezt utálom a pc communityben, csak a csalót látják mindenkiben és nem ismerik el a másikat :(((

Gyorsabb ejtőernyőzés, golyó elkerülése, levegőben lövöldözés, hirtelen megjelenés a semmiből, erősebb sebzés :D
A wallhack és aimbot legalább tényleg létezik, de annyira elenyésző a számuk, hogy ennyi ember között szinte semmi esélyed beléjük futni

[ Szerkesztve ]

(#1702) PeL válasza pethYeti (#1699) üzenetére


PeL
addikt

Pedig sajnos ezt a játékot is megtalálták a csalók, nem is kis létszámban, az elmúlt három hónapban több mint 25.000 játékost banoltak és sorra jönnek az újak mint a pestis. Amíg nem vezetnek be killcamet vagy valamilyen módszert arra hogy visszanézhesd hogy és honnan öltek meg, sosem fogod tudni egyértelműen hogy mikor ölt meg csaló, csak nagyon ritka esetekben. Volt már nekem is jó pár furcsa halálom, de azon kívül hogy az ember mérgelődik rajta egyet meg beírja ide fórumba az esetet hogy kiadja magából az általa okozott frusztrációt nem nagyon tud mit csinálni jelenleg.

Remélem hogy itt is keményen fellépnek a csalók ellen és lesznek megoldások ezekre folyamatosan. Én hasonló rendszert várok mint ami CS:GO-ban is van pl. hogy vissza lehessen nézni a meccseket bárki szemszögéből és ehhez egy report system se ártana hogy a gyanús eseteket lehessen jelentgetni.

(#1703) tepenzed válasza PeL (#1702) üzenetére


tepenzed
őstag

4 millió példánynál többet adtak el eddig, 25 ezer ember abból szerinted mennyi? Lófasz, messze nincs annyi csaló, mint amit itt naponta a topicban kitalálnak.

(#1704) Winne válasza pethYeti (#1699) üzenetére


Winne
nagyúr

Nekem pontosan ez jut eszembe mindig attól függetlenül, hogy éppen milyen multi játékkal játszom. Minden topicban minden játékban megvan hamar, hogy na ez is tuti csalt, meg az is tuti csalt, nem létezik, hogy meglátott, meg különben is, ne lőjjön már le senki.

NO OFFENSE!

A legtöbb játékban engem is csalóznak, amiben van chat és sosem csaltam semmiben gyerekkorom óta az iddqd idkfa óta. :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#1705) adise válasza lafaty80 (#1698) üzenetére


adise
őstag

Szoval amig kempelgettel, de falonkeresztul lott le, akkor hogy engedtel bele 2 shoti lovest? :U
De igazabol meg is magyaraztad, hogy balfaszkodtal mert nem birtad ket shoti lovesbol eltalalni.

(#1706) tepenzed válasza adise (#1705) üzenetére


tepenzed
őstag

szerintem ő is csal, de az enemy drágább csalást vásárolt ;]

(#1707) PeL válasza tepenzed (#1703) üzenetére


PeL
addikt

Az hogy 25000 embert elkaptak nem jelenti azt hogy nincs is több csaló. Akik kimondottan csalás programok írásával foglalkoznak ugyanúgy csinálják ehhez is folyamatosan a premium undetected csalásokat, és ehhez jönnek a csalást okosan-ügyesen használni próbáló játékosok. Meg ne a 4 millió eladott példányt nézd hanem a napi játékos átlagot és ha hozzáveszed a 25000 csalót (biztos hogy ennél sokkal nagyobb a létszámuk) akkor már ki is jön hogy van esély arra hogy lesz az elkezdett játékban legalább egy csaló.

[ Szerkesztve ]

(#1708) olle


olle
senior tag

Nekem már volt "szerencsém" találkozni ilyen p@nisz kompenzálókkal. Sosnovka alatt van egy ház annak az északi erkélyén keletre egy szoba. Squadba mentünk loot loot loot. Szűkül a kör ok. Én bebújtam oda lefeküdtem. Társaimat kilőtték egyszer csak kintről falon keresztül túrnak 3-an a negyedik jött és kitunkolt az ajtón át...szomorú eset de az biztos nem volt tiszta. :( De bízok a BattleEye ban. :D Mert látom hogy újra fut.

ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC

(#1709) lafaty80 válasza adise (#1705) üzenetére


lafaty80
őstag

Olvasni tudni kell, értelmezni más kérdés. nem szeretném megmagyarázni amit írtam, nem szeretnélek ebben támogatni, de megmondtad a frankót.... csak így tovább.... :R

tepenzed: elismerem én a jobbat, azokról nem is tettem említést, de te is leszűrted a lényeget látom. Nem csodálom hogy utálod a pc-s community-ben ezt, de lehet hogy ez kölcsön? :DDD

Amikor balfasz vagyok, akkor az vagyok, amikor szerencsétlen akkor az. De nem írok be minden ilyet, ahogy más sem. Csak azt ami furcsa vagy cheat gyanús. Azt hogy tényleg csaltak-e? Nem tudom valóban. De nem is írtam, csak hogy találkoztam ezekkel a dolgokkal.

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#1710) adise válasza PeL (#1707) üzenetére


adise
őstag

Ez nagyon hulye pelda gondomom a sajat igazad akarod bizonyitani? A 4 millio nem szamit de a napi atlag igen? Szoval szerinted az osszes csalo egyszerre jatszik mindig. Meg ez az "ugyesen" csal dolog LOL. Ez nem a csgo hogy visszanezed a jatekot. Detectalt a cheat vagy nem ennyi. Lehet valaki egybol repult.
De ha ennyire paranoias vagy add el az accod es vard meg amig konzolra kijon

(#1711) saen válasza PeL (#1707) üzenetére


saen
Topikgazda

Ez nem így működik... Aki csal, az pillanatok alatt felmegy rendkívül magas MMR-ra, mert 20 elimet tol egy meccsen. Az átlag játékos ezért alig találkozik velük, mert sokkal magasabb MMR-on játszanak jellemzően.

Rengeteg streamet nézek, top játékosokat akik jellemzően top50 az adott régiójukban. Az mutatja, hogy mennyi csaló van, hogy ők mennyivel találkoznak. Előfordul igen, de ritka és egyeltalán nincs sok belőlük. Alacsonyabb MMR-on pedig még sokkal kevesebb van az említett okok miatt.

Előfordulhat, hogy valaki találkozott csalóval? Igen, viszont az nagyon-nagyon valószínűtlen, hogy állandóan csaló lő le valakit. Ha valaki ezt gondolja, jobban jár ha tart egy kis önvizsgálatot, mert valszeg szimplán csak rosszul játszik vagy nem vesz észre valamit.

(#1712) gbela válasza twi452 (#1700) üzenetére


gbela
senior tag

Ha max speeddel mész lefelé (tehát teljesen függőlegesen, 230-as tempó fölött), akkor a kijelzett automatikus nyitás alá megy vagy 20-30 méterrel, ezt láthattad.
Én általában próbálok így esni, az elején menni valamilyen irányba, aztán a végén full lefelé fordulni, hogy aláessek.

(#1713) PeL válasza adise (#1710) üzenetére


PeL
addikt

Olvasd el amit leírtam #1702-ben. Épp azt írtam hogy amíg nincs visszanézésre lehetőség sosem fogod tudni mikor ölt meg csaló.

(#1714) atee válasza Winne (#1704) üzenetére


atee
őstag

Igazad van! Egyrészt mindig több csalót kiálltanak mint amennyi valójában van! Illetve ez alól egy multis játék se kivétel. Sajnos kivédhetetlen a csalás, de a pub még messze nem olyan fertőzött mint ahogy azt sokan vélik!

D-day 2002-01-04 01:54

(#1715) lafaty80 válasza PeL (#1713) üzenetére


lafaty80
őstag

Hagyd write-only...

adise: neked semmit sem akarok bizonyítani...

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#1716) #32256704


#32256704
törölt tag

175 óra után a csalós témához én annyit szólnék hozzá, hogy 1 olyan esetem se volt, amire azt mondanám, hogy lecsaltak.

Továbbá ez szerencsére az a játék, ahol ha össze-össze futnék 1-1 csalóval, akkor sem idegesítene fel, mint pl CSGO-ban tette. Lecsaltak? Kezdek egy újat és kész. CSGO-ban pedig elvett az életemből 30-45-60 percet 1-1 ilyen meccs.

(#1717) lafaty80 válasza #32256704 (#1716) üzenetére


lafaty80
őstag

Eret én sem vágok miatta, csak leírtam amit tapasztaltam. Egyesek pörögnek rá 1-1 ilyenre :D Mondjuk ezeken is úgy röhögök csak, mint egy meccs végén ennyi :DDD

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#1718) Hauptmann válasza tepenzed (#1701) üzenetére


Hauptmann
addikt

Igen, nyilván teljesen reális, hogy fekszek egy szobában mozdulatlanul a sarokban, ráadásul a sötétben, a célkereszt az ajtóra irányítva, és amint belép az ember, máris halott vagyok úgy, hogy esélyem sem volt megnyomni a bal egérgombot. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1719) CarajoEsp válasza Hauptmann (#1718) üzenetére


CarajoEsp
senior tag

Vegyetek fel a meccseket magatoknak Youtubera. Aztan amikor megnyugodtatok nezzetek vissza es latjatok, hogy hol hibaztatok. Vagy nem, de akkor legalabb meg tudod mutatni, hogy mas is lathassa, hogy csaltak.

-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd

(#1720) tepenzed válasza CarajoEsp (#1719) üzenetére


tepenzed
őstag

így van, mert ezeknek a posztoknak így az égvilágon semmi értelme. Honnan tudjuk például, hogy a csávókám kintről az ablakból nem vette észre, onnan aztán meg nem nagy mutatvány a mozdulatlan testet rögtön agyonlőni berontáskor :D

+ mindig az van előnyben, aki kintről jön, mivel az ő szemszögéből fal mögül is látja az előtte fekvő embert

[ Szerkesztve ]

(#1721) 5150head


5150head
senior tag

Én solo módban örülnék egy killcamnek. Esetleg a többiben is lehetne ha már mindenki halott a csapatból.

(#1722) saen válasza 5150head (#1721) üzenetére


saen
Topikgazda

Solo-ban lesz killcam vagy valami hasonló, rajta van a listán.

(#1723) gbela válasza Hauptmann (#1718) üzenetére


gbela
senior tag

Tényleg kiváncsi lennék egy ilyen videora. Attól hogy te azt hiszed nem látszol, mivel 3rd person, simán belehet nézni egy szobába teljesen anélkül, hogy belépnél, azaz a bentlévőnek látszanál.
Nem akarom most azt mondani, hogy nálad biztos ez volt, de pont ilyen sarokban fekvő ajtóra célzó emberkéket nem egyszer megnéztem kintröl, akkor gyak már a célzást is be lehet állítani, egy lépés jobbra és lövés, esélye sincs.

(#1724) Hauptmann válasza gbela (#1723) üzenetére


Hauptmann
addikt

Akkor viszont ez egy rohadt nagy bug, ezt javítani kéne.

(#1725) zo-lee válasza Hauptmann (#1724) üzenetére


zo-lee
aktív tag

Ez minden, csak nem bug. A kamerát úgy forgatod, ahogy akarod, ha közben kibököd az ellent, ügyes vagy, ő meg nem ... Volt már nálam is, hogy az emeleten a lépcső mögött állva vártam, hogy a mókus feljöjjön, de tudom, hogy forog a kamera, nagyjából mit lát, így szépen lehet helyezkedni.
Ettől nehéz és élvezetes a játék, hogy figyelni kell. Ha ezt is lebutítanák a manapság divatos szintre, tucattermék lenne. Tanuld meg használni a nézetet, úgy benézni egy ajtón, hogy az nyitva van, te nem mész be, de a küszöbön állva forgatod a kamerát!

(#1726) gbela válasza Hauptmann (#1724) üzenetére


gbela
senior tag

Bug? Miféle bug? 3rd personnak ez a lényeg (szépsége és undoritosaga egyben). Ismerni kell, és ki kell használni, illetve tudni, hogy az ellen is használja, ennyi.
Persze főleg emiatt sipítoznak a streamerek, és követelik végre a first person szervereket.

(#1727) ingalls


ingalls
senior tag

Én is egyébként egy elég ideges játékos vagyok, főleg olyan versenyfps-ekben, mint CS vagy Battlefied. Utóbbiban mindig dühős voltam, ha lelőttek, mert ügyesebb volt, elbénáztam vagy szerencsétlen voltam. De Az ilyen fps-eknek csak 10-20%-a múlik a szerencsén. PUBG-ben viszont annyi szerencse faktor van, hogy megszámolni se tudom. Landolás, kör alakulása, loot, épp milyen napod van, bombázás, jármű, hogy a másik hová esik, hol jut eszébe a másiknak bevackolni, épp nem pislog-e, mikor átfutsz a látómezején, hitbox, lag stb stb stb. Persze van, mikor fair viszonyok között találkozom valakivel és elbénázom, akkor pipa vagyok, de az esetek 80%-ban nem egyéni skillen múlik a győzelem.

(#1728) saen válasza ingalls (#1727) üzenetére


saen
Topikgazda

A százalékokat azért gondold át. Akik jók folyamatosan ott tudnak lenni az élmezőnyben minden meccsen és nem ülnek a mellékhelységben shotgunnal a kezükben. Persze van olyan, hogy megtréfál a játék, de nem ez a jellemző.

(#1729) gbela válasza ingalls (#1727) üzenetére


gbela
senior tag

Hja, ez a 80% szerencse elég meleg, mert akkor Viss-nek meg hasonlóknak akik többszáz meccset nyertek igazából lottózni kéne 24/7ben:D

(#1730) #32256704 válasza ingalls (#1727) üzenetére


#32256704
törölt tag

"Landolas" - mindenki ugyanabbol a repulobol ugrik ki, tehat ez csakis rajtad mulik, hogy hova mesz. Nem szerencsefaktor.

"Kor alakulasa" - ez a vegjatekban tenyleg jelen van

"Loot" - ismerni kell a mapot es akkor jo lootot talalsz, nem szerencse (mindig megtalalom a megfelelo lootot, amivel lehet nyerni)

"Milyen napod van" - itt kellene abbahagyni az olvasast, mert ez minden jatekban jelen van ... nehogymar csak a PUBG-nel emlitsd meg

"Bombazas" - semmit nem szamit, 175 ora alatt egyszer talalt el, soha nem szoktam bujkalni miatta

"Jármű" - tomerdek jarmu van a jatekban, az nem talal csak, aki nem akar

"a másik hová esik, hol jut eszébe a másiknak bevackolni, épp nem pislog-e, mikor átfutsz a látómezején," - ez CSGO-ban nincs meg? Eppen tartja e hosszut? Eppen akkor nezel el egy masok pontra, amikor o megjelenik ott ahova eddig tartottal? 10 seccel vege elott T kezdon fog e meg kempelni...stb

Hitbox, lag - detto megvan minden jatekban

Egyaltalan nem 80% a szerencse, hanem itt is 10-20% maximum

(#1731) zo-lee


zo-lee
aktív tag

Remélem nem az ilyesfajta vélemények és visszajelzések alapján fogják tovább csiszolni a fejlesztők a játékot, mert akkor egy ígéretes gém lenne rettentő módon elbarmolva. (ingalls kolléga írására reflektálva)

Teljesen jó ez a játék így ahogy van. Dobjanak rá még jópár pályát, kicsit még optimalizálják és egy büdös rossz szót nem szólok továbbra sem a játékról.

[ Szerkesztve ]

(#1732) gyurkikrisz válasza zo-lee (#1725) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Inkább ettől könnyű a játék. Egy fa mögé bebújva tulajdonképpen 100%-os látótered van, anélkül, hogy bárhova is ki kéne dugnod a fejed.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#1733) Winne


Winne
nagyúr

Ha valakinek van kedve játszani, akkor jöjjön fel discordra. :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#1734) vvega30


vvega30
senior tag

Pár naponta, mikor felbosszantom magam a hülye "csalók" miatt (mielőtt kikezdtek ezalatt nyílván a bénázásomat értem...), vicc köröket szoktam menni. Ez megnyugtat kicsit.
Valamelyik nap top 10 volt a cél, bugyiban fegyver nélkül autóval:) Egy piialantra sem álltam meg csak autót cserélni, 13. lettem, de lett egy killem:)

[ Szerkesztve ]

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#1735) #32256704 válasza vvega30 (#1734) üzenetére


#32256704
törölt tag

(#1736) forras2 válasza #32256704 (#1730) üzenetére


forras2
őstag

"Loot" - ismerni kell a mapot es akkor jo lootot talalsz, nem szerencse (mindig megtalalom a megfelelo lootot, amivel lehet nyerni)
Ezek szerint akkor nem random a loot spawnolás? :U

(#1737) zo-lee válasza gyurkikrisz (#1732) üzenetére


zo-lee
aktív tag

Ezt mondtam én is egyel korábbi hsz-ben. Annak nehéz, aki nem használja, vagy nem tudja kihasználni a kamera adta lehetőségeket.

(#1738) #32256704 válasza forras2 (#1736) üzenetére


#32256704
törölt tag

de, de vannak jo loot helyek, amik mindig jo loot helyek
Georgopol, a korhaz alatta, Severny, pochinki, yasnaya, novorepnoye...stb

Ha ide kiugrasz, akkor biztos hogy osszeszedsz egy tokeletes kezdolootot.

(#1739) vvega30 válasza #32256704 (#1735) üzenetére


vvega30
senior tag

Ez gagyi.. felvett egy 2-es westet ;]

NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!

(#1740) saen válasza forras2 (#1736) üzenetére


saen
Topikgazda

Random, de minden épületben más az esély. Szóval nem elég ha leugrasz mondjuk Georgopol-ba, ott se mindegy hová mész.

(#1741) ingalls válasza #32256704 (#1730) üzenetére


ingalls
senior tag

Amit mondtam, nem csak erre vonatkozik, hanem itt is meg van.

Landolás: Nem rajtam múlik, mert ha emberfelhő érkezik a kiszemelt célra, akkor abort mission.

Kör alakulása: Nehogy már mindegy legyen, hogy ti 4-en vagytok beállva a hídon SKS-sel fedezék mögött, vagy a daciaban full pőrén.

Loot: Pont erről volt szó ezelőtt egy 50hsz-es oldalon keresztül, hogy nem így van. Tegnap az utolsó körömben 4 puzzle házat néztem végig az elején gyorsan és nem volt AR sehol, se smg, csak pisztoly és shoti, bukósisak.

Bombázás: Azért én bátortalanabbul közlekedem olyankor+nem hallod, ha a körnéyken szaladgál valaki, könnyebben meglepnek (igaz te is őt, de általában én a rossz végén vagyok a szerszámnak, mert loot hiányában nekem muszáj haladnom előre, míg más már supressoros KAR-ral vagy AR-rel kempel a házban)

Jármű: Egymilliószor volt már, hogy végig a kör után kellett rohannom és soha egy büdös motort nem találtam. Igen, azért, mert nem volt loot.

"a másik hová esik, hol jut eszébe a másiknak bevackolni, épp nem pislog-e, mikor átfutsz a látómezején,": Én komolyan BF-eztem elég sok részével, és kevés ember tudott meglepni, mert ismertem a taktikailag fontos helyeket. Itt minden full esetleges ebből a szempontból. Épp mázlija van, mert jó helyre esett és semmi dolga, csak figyelni. Persze más játékokban is előfordul, hogy valakit épp ott esz a fene, vagy épp kifordul a hátad mögé, benne van ez is.

Kiegyezhetünk abban, hogy a játék 60%-a mázli :) Konyítok valamennyit a shooterekhez, létezhetetlen, hogy 80 óra alatt 1 win-em legyen csak (az is full betli), mikor BF3-4-1-ben 10-ből 9-szer első voltam. Igen, valamikor figyelmetlen vagyok, elbénázom, belátom. De ha skill-alapú lenne a játék, akkor nem értem, hogy veszítek az 1v1 találkozók esetében szinte minden alkalommal. Esküszöm fogok feltölteni videot, hogy milyen nonszensz halálaim vannak :)

(#1742) saen válasza ingalls (#1741) üzenetére


saen
Topikgazda

"Kiegyezhetünk abban, hogy a játék 60%-a mázli :) Konyítok valamennyit a shooterekhez, létezhetetlen, hogy 80 óra alatt 1 win-em legyen csak (az is full betli)."

Ezen jót röhögtem. A jobb játékosok amikor try hardolnak, 3-4 meccsből garantáltan nyernek egyet, többiben is élmezőnyben vannak. Az a ritka ha valaki meglepi őket... Squadban meg tudok 17 meccses győzelmi szériáról is streamereknél, ezt is csak azért írom, hogy érzékeltetve legyen, hogy mennyire szerencsén múlik a játék...

(#1743) zo-lee válasza ingalls (#1741) üzenetére


zo-lee
aktív tag

Hát ez az ... A BF az fix. Meg volt adva 3-4 pont amiket el kellett foglalni, és ennyi. Kitapasztaltad a helyeket, módszereket és nem lehetett meglepni, ahogy írod is.

A helyeket itt is ki tudod tapasztalni, de ha egy hely adottságaira rá is jössz, nem biztos, hogy a kör úgy szűkül, hogy azokat ki is tudd használni. De ugyanez igaz a többi játékosra is. Jól kempel valaki ? B@szhatja, ha rászűkül a kör, és futnia kell a kék után. Ezért tetszik ez a játék, mert minden meccs más, mindig más taktikát kell alkalmazni.

Tegnap pl ismerőssel a fő sziget egyik partján ugrottunk ki, és elkezdtük kifosztani a házakat. Nem sok mindent találtunk, de azért gyűjtögettünk. Egyszer csak feleszméltünk, hogy a kör bizony a sziget másik végén van, nosza, futás (mivel mindketten kezdők vagyunk még, nem tudjuk, hol vannak a járművek). Futunk, futunk, a kék már épp a sarkunkra lép, amikor észreveszünk egy buggy-t. Gyorsan becsüccs, és irány a kör közepe. Improvizálni kell, ás alkalmazkodni ... Nekem is 900+ órám van a BF3-ben, de ég és föld a két játék. Attól, hogy Canal TDM-en folyamatosan benne voltam a top 5-ben, itt simán leszedhetnek, mert ez más képességeket igényel.

(#1744) Jinxb1rd


Jinxb1rd
addikt

Én a cheaterezőket a szánalmas, béna playerekkel vonom párhuzamba.

Múltkor azt mondta egy srác, hogy leúszta őt valaki a vízben. Most valaki azt mondta, hogy lejjebb ugrott egy player mint ő. Persze csakis cheater lehet, természetesen...
És ha én azt mnodom, hogy annyira analfabéták vagytok, hogy 2017-ben felcsapjatok egy google-t és utánanézzetek a dolgoknak? Talán rájönnétek, hogy a vízben lemerülve gyorsabb az úszás, főleg ha shiftet használsz és a levegőt is jobban osztod be. Vagy arra, hogy függőlegesen zuhanva, maximumra gyorsulva kinyitva az ernyőt, alacsonyabb szintre érkezve sokkal közelebb fogsz érkezni a földhöz.

Nem baze, ide kell feljönni és csapatni ezerrel a sírást. Akkor is, ha fekszel a földön egy szobába fedezék nélkül és a fejedet kábé tálcán kínálod az ellenségnek. Nem, a delikvensnek illene berontania a szobába és megkerülni téged, hogy a seggedbe lőjjön, nem igaz?

'Két fejest lőtt egymás után' mert a szerencséről még hírből se hallottál soha igaz? Mákja volt, nehéz elfogadni, úgyhogy gyere fel sírni ide gyors...

Falon keresztül lőttek ki. Hát persze, mert a környék dombjain véletlenül se látni be a házba. 'De hát ott szaladgáltak' És csak egyszerre két squad lehet jelen 500m-en belül igaz?

Bénák voltatok, fogadjátok el. Csak a lányok sírnak.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

(#1745) pethYeti


pethYeti
addikt

Aki akar kis pénzt keresni, még most gyors adja el a twitches cuccokat. Már mennek lejjebb az árak.

(#1746) saen válasza pethYeti (#1745) üzenetére


saen
Topikgazda

Néhány hónap és mennek azok majd felfelé is szerintem.

(#1747) ingalls válasza zo-lee (#1743) üzenetére


ingalls
senior tag

Nah én azt mondom, hogy nem vagyok olyan, akinek zseniális taktikai ösztöne van. A BF-ben megtanulható taktikák vannak, ezért ott könnyebb dolgom van, mert viszont lőni viszonylag jól tudok. Itt meg nem lehet ezt a képességet kihasználni, mert katasztrofális a játék futása, hiába préseli ki a játékból a rendszer akár a 80-100 fps-t is, olyan mint más normális játékoknál a 30. Töltsd be újra a cs-t vagy bf-et, nézd meg, mennyivel simább a futása azonos fps-en is.

(#1748) Jinxb1rd válasza pethYeti (#1745) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

Ezek később lehet többet fognak inkább érni, nem?

We are only Stardust...

(#1749) pethYeti válasza Jinxb1rd (#1748) üzenetére


pethYeti
addikt

Lehet, én eladtam őket gyors. Mivel fél napja lehet eladni, ezért még így is alig pár ember rakta ki, de már pár óra alatt zuhant. A pólón kívül a többi elég bénán néz ki, csodálkoznék ha valaki 1 hét múlva nem adna megint túl rajta :)

(#1750) Jinxb1rd válasza pethYeti (#1749) üzenetére


Jinxb1rd
addikt

A ritkaság számít, más nem. A preorder ruha terepre túl feltűnő, aztán mégis mennyit kérnek érte. Ergo ha még több lesz a player a játékban, akiknek már nem lesznek elérhetőek ezek a twitches cuccok, ezek is sokat fognak érni.

[ Szerkesztve ]

We are only Stardust...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.