- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem mintha számítana, de 11 outja van. Gondolom nem számoltad a negyedik 9-est amivel pókere lenne.
Amúgy ez érdekes kérdés, ha setesedtünk, de sanszos, hogy az ellenfélnél meg kész flöss van, akkor vajon megéri-e allint tolni a setünkkel? Ugye ott van a 11 out, plusz az esetleges folding equity, ha nem A magas a flösse.
Szerintetek? -
-
adalbert1
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Hát aki AA-val limpel, az ne sírjon ha lemákolja a sb vagy a bb. mert nem tudja eldobni...
Én max. cash gameben szoktam limpelni, de ott is csak szinte utg-ből hogy check raisre játszak preflop.Polacheck : érdekes hogy külföldi játékosok egy részével normálisan el lehet beszélgetni 1-2 leosztásról. Persze nem azt mondom hogy a magyar játékosok között nincs normális, de valahogy sokkal nagyobb arányban van köztünk olyan akinek nem kellene megszólalni.
concret_hp : mondjuk ebben van valami... Én is csak a bónusz miatt játszok itt, amúgy vannak sokkal előnyösebb termek is (több playerrel és normálisabb szoftverrel).
-
-
concret_hp
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
remélem tudsz 1 kicsit angolul
zsetonkészlet: kb. google it

-
attiati
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Talán NL10-en a JK-al emelés hiba lehet, de mivel előtte eldobálták a lapokat, talán az se.
Backdoorflushel, backdoorsorral tényleg hülye emelés, tiszta bluff, de turn-re feljött flushhúzóval mákja volt. Ott kellett volna megfogni 2 potnyi emeléssel a dupla flushlehetőség miatt. Bár valszeg azt is adja.
Egyébként ti hasonló szituban ezen a szinten megadnátok flop-on egy ilyen bet-et második párral, azok után, hogy adta a preflop emelést? Mondjuk feltételezve az addigi játéka alapján, hogy A van nála.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Ezen a limiten a c/r 99%-ban erős kezet takar, így valószínűleg dobnék dobnék.
De mint felsoroltam, rengeteg kéz van, ami meg fog adni/dobni fog.
Flushdrawtól és sorhúzótól pl. máshogy nem tudsz pénzt kihúzni, mert riveren már dobni fognak, ha nem jön a lapjuk.A turn csekket akkor tartanám jó döntésnek, ha blöfföt akarnánk kicsalni az ellenféltől, és tudjuk, hogy nem csak a lapot, hanem az ellenfelet is játsza.
Azt viszont nem értem, hogy AK-val milyen boardot szeretnél, ha nem egy ilyet?
Mert ritkán fogják kifizeteni azokat a boardokat, ahol monstered van (legalábbis közepes limiten tuti). -
Pá
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Talán az összes Kx, Ahx, Qhx megad.
Másrészt dobathatunk pp-ket, lyuksorokat, amik csak callozták a cbetnek hitt nyitásunkat.
Igaz ez nem sok, inkább csekkeljünk, nem kell info az ellenfél lapjáról, majd riveren herocallozunk. Hátha addig nem javul fölénk az ingyenlappal.Ezt NL200-on se csekkelném el turnön (márha normálisat nyitottam volna preflop), innentől meg nem értem hogy jön ide, milyen a limit.
Ha arra gondolsz, hogy jöhet 6x-szel, ez sztem benne van a pakliban, de ennyit fel kell vállalni. -
-=Jam=-
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Egyébként ennél a handnél a turn check teljesen rendben van, nincs túl erős kezünk, alacsonyan kell tartani a potot, és olcsón showdownt kell nézni. Úgyhogy nem értem miért kéne itt turnnél nyitni, milyen laptól vártok értéket, ami megad és vezetünk ellene??
Jó persze ezen a limiten könnyen lehet, hogy jók vagyunk...
-
concret_hp
addikt
válasz
-=Jam=-
üzenetére
8 db video
lehet hogy azért mert nem termeltem nekik több$ raket és ezért látok csak 8at.
elég gáznak tartom, hogy úgy olvashatsz egyre több cikket, ahoyg egyre több réket termeltél nekik. ha esetleg termet szeretnél váltani akkor mi van pl?
még tökkezdőként is, amint elfogy a bónusz jobbna járna, ha átmenne máshova, de persze akkor nem is olvashat több cikket
ki van ez találva 
egyébként régebben beleolvastam 1-2 cikkbe és hát miután már máshol is olvasgattam, úgy döntöttem, jobb az enkem, ha feléjük se nézek

nem mondom, hogy minden hülyeség amit ott írnak, de az "üzleti modelljük" lényege nem az hogy a pléjör minél jobban járjon

-
SLYM
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
tudom. te vagy az aki 2x is benne volt már a PS freeroll uccsó asztalán. ezért sem értem, hogy miért emelnél ilyen sokat. de ha tényleg te vagy az a jamm, akkor hiszek neked. innentől többet fogok emelni a játéknak ebben a szakaszában. ilyen helyzetben a standard 410 lesz, ha nincs limper akkor 350. ha vakot lopsz akkor is annyit emelsz mint ha lapod van? mert én igen és a végefelé rengetegszer lopok vakot
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Szerintem AA-val épp nem a preflop dobatás a cél, hanem hogy egy ellenfélre szűkítsük a mezőnyt.
Én ebben az esetben kereken 500ig hívtam volna, lehet azt is lekólázza, és ugyanúgy meghalok turnön.300as hívással az a baj, ha hátulról valaki megadja, utána jön már a nagyvak és a limpelő is, ami tényleg maga az öngyilkosság.
-
SLYM
veterán
válasz
-=Jam=-
üzenetére
ez SnG. ha 5 BB-t emelnék mindig akkor semmit se adnának meg nekem. 5BB-t csak ilyen 20-40es 30-60-as vakoknál kell. később már a stackhez kell viszonyítani az emeléseket. és nem mondtam egy szóval se, hogy lemákoltak. pont inkább azt mondtam, hogy tudnom kellett volna, hogy jobb nálam a csóka
-
Gambit
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
A szabály márpedig nagyon egyszerű. A játékos a végző kéz kialakításához az 5 legjobb lapot használja fel. Nem négyet, nem hatot, hanem pontosan ötöt. Én már kaptam ki úgy, hogy lent volt egy dámapóker, de nekem csak király kickerem volt, a másiknak ásza. Na, ez nem ér jackpotot, mert tényleg csak az egyik lapomat használtam fel. Ő viszont mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ki van ez találva