- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regent
aktív tag
Mintha a full tilt-en magasabb lenne a rake a micro-s asztalokon, vagy rosszul tudom?
Amúgy vigyázz ezekkel a bónuszokkal, ha csak egy összegben írják jóvá, akkor mikrolimiten szinte esélytelen kivenni 500$-t kezdööként.
Cake-például szintén ad 500$ (100%) first depo bónuszt, és 10$-onként írják jóvá. Ilyen szempontból pl. jó a site. Meg gyengék az ellenfelek állítólag.
Ha oda regelnél regelj be alám refer a friend-el.
-
attiati
veterán
Igazából korábbi napok tapasztalatai alapján (akkora fishek voltak), hogy egy A párral simán megadták, pláne egy 444-el. Kb 4-5 ilyet szituációmat adták meg. Ezért toltam allin-t.
Igazából akkor vettem fel ezt a szokást, mikor egy ophu-s fórumbeírás (és support tájékoztatás!) szerint abban a tudatban voltam, hogy meg nem adott betre is ját a bónuszpont.
A fennti handben az allin több dolog miatt tűnik nekem ilyenkor jónak (NL10en)
1. Azt hiszi blöffölök egy 444-re.
2. Azt hiszi fish vagyok, és egy A párra megyek.
3. Ő a fish, és egy 444-el megadja a full-omat.
4. Potbetre valószínű visszaemel, amire én úgyis allin megyek.Polachek: Te mit gondolsz ezen:
kívül? 
-
adalbert1
veterán
Nyilván ez abból fakad, hogy a legtöbb könyvet azért mégis csak élőben játszók írták, élő játékosoknak. Persze hogy online más sok dolog.
Viszont amit te is írsz, azok alapvetőek kellenek hogy legyenek mindenkinek. Tehát anélkül senki nem üljön le játszani (hacsak nem akar nagyon sok tanulópénzt kifizetni), hogy pl. fejből ne tudja hogy mire hány outja lehet + odds számítás.Az a szőke gyerek tényleg idegesítő tud lenni. Amikor elkezdi magyarázni, hogy bármekkora pénzben leülne játszani Phil Helmuth-al. Hogy eladná a házát, a lovát, stb.
Oké hogy cash gameben sokkal gyengébb Phil mint tornákon, sőt sokszor gyakran ő a fish az asztalnál (márha lehet ilyet mondani 6-10 pro közül valakire), de azért ennyire lenézni csak nem kellene. Majd ha nyer ő is 11 karkötőt, akkor leállhat magyarázni.
Doyle sajnos tényleg rossz bőrben van ránézésre... Viszont a kalapján a reklám ötletes.

Még azt néztem, hogy Brian Townsend mennyire kiégett arcot vág végig... Mondjuk valami olyat olvastam, hogy a korábbi online nyerőjének nagy része elég szépen elkopott, szóval nem is csodálom.
szerk : Polacheck : Durrr stílusa nagyon bejött, mondjuk a csávó annyira meleg, hogy fagyizni szerintem nem tudna, mert elolvad a kezében.
Ezen most fetrengtem a röhögéstől.
Wsop-ből engem most inkább az omaha érdekel, még csak pot limit hold em-et láttam a szokásos helyeken. -
adalbert1
veterán
Jogos, akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a játék alapja a matematika, és nagyon fontos bizonyos ismereteket elsajátítani már a kezdetekkor.
Az biztos hogy ennél sokkal többről szól az egész, de ha bizonyos alap a játék matematikáját összefüggésekkel nincs valaki tisztában nem lehet stabilan nyerő játékos.Elkezdtem nézni az új poker after darkot, sajnos ez már megint nem cash game. Viszont ha SNG-znek, akkor miért van cash az asztalon? Látvány miatt?
Az alapkoncepciója amúgy az eheti match-nek nagyon jó ötlet: 3 netes és 3 élő játékot játszó player (az mondjuk ront a dolgon hogy az egyik élő játékot játszó player full tiltes pulcsiban van) . Viszont egy deep SH cash gamet szívesebben néznék tőlük, ott azért nagyobb súlya van a döntéseknek. -
concret_hp
addikt
mi a fixlimit, potlimit, nolimit?
fixlimit: mindig csak előre meghatározott mértékű emelést lehet végrehajtani, pl 1/2$os asztalon az első licitkötrökben 1$ a későbbiekben 2$
potlimit: maximum a pot aktuális mértékével lehet emelni. pl 5/10 centes asztalon ha még a 2 vakon kívül nincs bent pénz akkor 35ig lehet emelni (mi berakjuk a vakot az 10c így 25c lesz a potban és 25-el emelünk így szumma 35c-t tehetünk be maximum) a következő emelés, ha valaki erre ráemelne, 120ig történhet: berakja a 35öt, ezzel 5+10+35+35 lesz a potban ami 85, azaz 85-el emelhet tehát 35+85öt rakhat a potba.
nolimit: bármikor bármennyit betehetünk
a minimum emelés a nagyvak értéke pot és nolimit játékoknál. visszaemeléskor legalább kétszer annyit kell betennünk, mint az emelő. pl ah valaki emelt 2$-t akkor minimum 4$-ig kell visszaemelnünk (kivéve, ha kevesebb pénzünk van mint 4, ekkor összes pénzünket betéve is visszaemelhetünk)
szoftverek: különféle statisztikákat készítenek lejátszott ahndjeink alapján, pokertracker és holdem manager a legisemrtebbek, van ingyenesen kipróbálható verziójuk is.
bónuszok: minden terem ad kisebb-nagyobb bónuszt a játékosainak, ezügyben viszont inkább kérdezzetek a fórumban, hogy menynir nehéz vag ykönnyű kiszedni őket.
könyvekről írjon valkai más, mert én kezdőknek szóló könyvet nem olvastam

Gambit: találkoztál olyan kezdővel mostanában aki nem holdemet jtászott egyből, ahnem valami mást?
de persze lehetne írni másokról is de sztem full felesleges. aki már addig eljut hogy enm csak holdem van az elboldogul 
-
Pá
addikt
Sztem meg nem kéne túlbonyolítani, ha idejön egy kezdő és meglát egy 3 képernyőnyi első hszt, már fodul is ki. De el tuti nem olvassa.
Sztem kéne egy link a pokersulira, egy szlengszótárra, pár könyv ajánlott irodalomnak, meg esetleg pár szó a bónuszokról azt szevasz.
mod: ja, HH feltöltőt kihagytam
-
Cassidey
senior tag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Gyengének itt vagyok egyébként én is, bár az elmúlt egy hétben úgy érzem megtaláltam a helyemet.
Az nl10fr asztalokat uralom, 4 sessiont játszottam, 16 beülő plusszt termeltem. Volt egy minuszos sessionom is, de én voltam a hülye, mert a 6 asztal mellé megnyitottam egy NL50-et starson és erre koncentráltam inkább. Ilyet azóta nem csinálok, szépen odafigyelve grindelgetem a kesst nl25-re.
Slymet meg ne csesztessétek, főleg ne menjen át személyeskedésbe a topik. Néha érdekes gondolatai vannak adott handekről, de legalább látunk egy nem megszokott felfogást is.

-
attiati
veterán
kikérem magamnak, én vagyok itt a leggyengébb

van is két kérdésem:
1. a muck handeket semmivel nem lehet megnézni utólag ugye?
2. Poker Tracker program olyat is tud, hogy az illető 22, 44, JK... handekkel mikor mit csinált, milyen pozícióban, a játék melyik fázisában? úgy értem valami gyorsan átlátható formában ezt közli velem játék közben az adott játékosról? -
Sanya
nagyúr
2 MB számla esetén asszem mindkettőt felfüggesztik, ha bebizonyítod, hogy a tied, kb 1 hónap múlva a kisebbikről a pénzt átutalják a nagyobbra, és marad 1. ha még1x visszaesel, azt hiszem a procedúra után csak 1 bankszámlaszámot adhatsz meg ahova elrepítik onnan a pénzed, és vhp leszel. legalábbis hasonló történt egy ismerősömmel.
-
L|zsidoboz
őstag
Épp emaitt nem értek sok embert, mikor lebukik a blöffjével, "sértődötten" feláll az asztaltól. Mintha ez valami szörnyű dolog lenne...
SLYM: épp az ilyen kis SC-kel lehet nagyokat kaszálni a gyengébb játékosok ellen, akik nem képesek elengedni egy esetleges overpairt.
Én mondjuk személy szerint nem szeretek ilyen lapokkal játszani, de mindenkinek más a stílusa. -
concret_hp
addikt
-
SLYM
veterán
nyilván a turnre gondoltam, nem a riverre. ezt ki leheett volna következtetni a gondolatmenetből
magasabb limiteken sokkal könnyebb eltalálni kinél mi van. most néztem a full tilt-en ezt a ftops versenysorozatot, Erick Lindgren játékát figyeltem többek között, neki próbáltam eltalálni mikor milyen keze van. egyszer slowplayelt, simán levágtam, mondjuk ezen kívül még 3x volt all-inbe, 2-nél nagyjából meg tudtam saccolni a range-ét, 1 meg olyan volt, hogy ott már akkora volt a range, hogy ugyan beletaláltam, de ez nem egy nagy dicsőség. viszont ez NL10-en lehetetlen. ott csak a húzók megjáccása ugyanolyan. csak callolnak rá. SnG-n sokszor jó játék megy, tolják agresszíven a húzóikkal
-
[Anduriel]
aktív tag
Szerintem valami olyasmi van a dologban, mint ami velem történt tegnap. BB-ben vagyok 73o- val épp rá akarok kattintani a checkre mikor SB előttem emel 7BB-t, természetesen instacall volt
utánam még 3an adták. Flopra vmi 568 jött asszem. Emeltem 2/3ad potot mindenki dobta. Kár, hogy nem lett showdown, mert szépen írtak volna a noteszembe, hogy 73o preflop call 7BB 
-
gabranek
senior tag
köszi, igy már világos. most próbálom magam szoktatni az outok és oddsok számolásához, mert eddig inkább megérzések alapján játszottam, ami nem túl kifizetődő
viszont pár napja egy 1$+0,1$ rebuyos versenyen sikerült beverekednem magam a FT-re ahonnan ötödik helyről estem ki 115$ nyereménnyel. igy már a 200$-os banrollommal el lehet indulni. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, ezt még gyakorolni kell

Tegnap egy esti sessionben kifizettem két pókert egy-egy beülővel, és egy színsort egy A magas flössel. Még azt kell elérnem, hogy annyira agresszívan ne akarjam kiblöffölni az ellent. Viszont, az semmihez sem hasonlítható érzés, amikor a buták allin képesek jönni a setjeim ellen egy magas párral, mert nem hiszik el az imagem miatt.

-
L|zsidoboz
őstag
Aztán mégegyszer lent.
-
-
concret_hp
addikt
rng sztem 1 dolog az olyan amilyen.
de hogy tűnnek el számlákról pénzek, meg számlazárolások sorozata meg nem akarnak fizetni... hááát
arra is kíváncsi lennék, hogy hány stakelt playa van ezen a 250K-son. meg úgy valahogy az egész dolog sántít nekem, mer hogy ebből nem minuszba jön ki mr tonidzsí abban eléggé biztos vagyok

-
concret_hp
addikt
csak nem a t6on?

azért itm voltál?

t6 egyébként sokak véleménye szerint nagyon durva csalás és amiket olvasok róla az alapján kb. szerintem is

(gondolom ingyenjeggyel toltad nem ? (már ha a t6ról van szó))
én meg ma itm-be értem a szándi 100K-n a ps-en
igaz ott elég gyorsna kizúgtam 3018. lettem, 22Kból 
meg közben egy 2$6max versenyen 1800ból még 24en vagyunk szóval ma meglesz életem 2 legnagyobb tour eredménye
-
regent
aktív tag
-
regent
aktív tag
Ja, talán annak tüünik. Tapasztalatom szerint nem az. Rengeteg tight játékos játszik elölrööl alacsony kézbepárral így. Limpelnek, aztán ha bejön a set megpróbálják kifizettetni, ha nem akkor dobják. Viszont ha limpel egy tight, mindenki dobja, nálad AQ button-on, akkor szvsz nyugodtan dobható. Az allined ugyanis lopásnak fogja tekinteni, megadja majd, és máris hátrányban vagy. ès itt nincs további licitkör, ahol lejátszhatod, nincs elöönyös pozíció. Az AQ egy ilyen vacak lap tud lenni. Ami pedig elöszörre tényleg hülyeségnek tüünt, az a KQ dobása minden helyzetben. Kb 20-ból egyszer jött volna nyerö board neki, mikor eldobtam, és végigment a parti.
Az elején még játszottam vele, mint egy erös lappal, de a veszteségem nagy részét öö okozta. -
csellosi
tag
Gyere Paradise-ra Gambit, gyere te is concret_hp. 10 euro gondolom nektek nem penz. Jatszunk egyutt egy partit, ha el tudtok verni, akkor elismerem, hogy a szovegeleseitek mogott van tudas is.
(persze csakis NL jatek johet szoba) Addig sajnos kenytelen vagyok csak ures dumat latni 
-
csellosi
tag
De szivesen jatszanek veled online...
Csak gondolom nem egy kategoria vagyunk, marmint ami a beugrot illeti a jatekoknal.
Egodnal csak az arcod nagyobb
Mar irtam elobb, de leirom meg1x es lassan, hogy tudd ertelmezni.
A k a r h i s z e d a k a r n e m, o t t a z, t u d o m, n e h e z e l h i n n i. (~33%ban bejon, tehat minden 3. osztasnal)
Az utolso mondatodra csak az elso sort ajanlom

-
-
SLYM
veterán
pedig járok angol tanárhoz is bazz. reményeim szerint nyár végére már talán az ilyen cikkeket le fogom majd tudni fordítani. legalábbis nagyon remélem. egyébként kösz a fordítást. ma eddig 57 pont van. de nincs nagyon kedvem az SSS-hez. kicsit jobban megnéztem ezt a promóciót és rájöttem, hogy nem egy nagy szám. és a year end bónuszról már lemaradtam, mert asszem ahoz az egész évben végig hozni kell legalább egy bronz szintet (L|zsidoboz ugye jól olvastam?)
-
SLYM
veterán
én meg most látom csak, hogy az oldal ahonnan regeltem (angol oldal) telefonon fog megkeresni, hogy én vagyok e én. dejó. valószínű, hogy érteni fogom mit mond. hát itt se fogom kivenni a 100$-t. na ez van. marad a full tilt. amúgy a tegnapi bukást SSS-en sikerült még tovább hízlalni, ezért inkább abbahagytam. holnap pedig betartok minden szabályt amit kell, mert persze ma se a KKT szerint nyomtam. nade este beültem egy 3.3$ knockoutra, ahol 90-ből 7. lettem. ez az 5. verseny zsinórba amin helyezést érek el. mondjuk itt lemákoltam egy KK-t AQ-val. aztán a sima 5$-os sng-n is 2. lettem az előtt, szóval ma mégis pluszos a nap

-
csellosi
tag
Abszolut semmi feltetel sincs (0 fo van regizve es Waiting van kiirva).
De lehet, hogy az ora atallitasahoz van koze.
De akkor meg az furcsa, hogy azt irja ki, fel ora mulva indul a verseny
Szerk: Jovan vak vagyok, fel ora mulva indul a reg, es masfel ora mulva a tournament
, es az ido allitas miatt van ez a kis zavar. -
L|zsidoboz
őstag
Én is pont ott vagyok a legagresszívabb.
Ilyenkor a kieséstől félő ellenfelek tartanak a CL-rel való találkozástól (kis nevezésű díjú tornákról beszélünk, mielőtt valaki ebbe kötne bele).
Vakokat pl. sokkal könnyebb lopkodni, ha pedig valódi ellenállásba ütközünk, egyszerűen kihátrálunk.
Persze ez attól is függ, milyen torna.
Egy 200+20$-oson, ahova szateliten jutnék be, lehet én is kempelnék, hogy minél előrébb végezzek.
-
Genji
őstag
Hadd segítsek: cinizmusnak hívják. Én nem állítottam soha h mekkora nagy szakértő vagyok. Amúgy totál nevetséges amit csinálsz - dobálódzól, vagdalkozott anélkül h ismernél. Ez nagyfokú intelligenciáról ad tanúbizonyságot.
"Ja, és ha nem mondták még volna, attól nem tűnsz ám okosabbnak, ha tájszólásban írsz." - nemtudsz már mibe bekötni?! LOL

Befejeztem, bocs mindenkitől a flame és az off miatt.
-
Genji
őstag
Már mér ne stimmelne? Amikor megvolt a 300dolcsi benéztem 0.50/1-es asztalokhoz 40es beülővel...
Amúgy tipikus pédája vagy az átlag írigy magyarnak. Én az örömömet akartam megosztani a hasonló érdeklődésűekkel egy erre létrehozott topicban, amire te durván leoltasz. Miért is? Itt is lemákoltam mindenkit úgy lettem 2. Ilyen szerencsés flótás vagyok. Az általad választott téten bármikor lejátszhatjuk egy heads up-ba, ha nem csinálod össze magad.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Yettel topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kívül?

nade turnon allin menni... az kicsit talán necc