Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
válasz [Anduriel] #7599 üzenetére
? mi van a CO-nál? amúgy bet fold szerintem. ha miniraisel rád akkor talán jó a call. meg attól függ, hogy milyen színű az AK
-
[Anduriel]
aktív tag
Ki, hogy játszana egy hasonló leosztást
Limit: NL20 stackek azonosak, nem deepek.
fold MP2-ig. Nála AhKs raise 4BB, MP3 fold, CO call(róla 10hand van eddig, tehát ismeretlen). D SB BB fold
Flop: JcQs8ca, MP2 check CO raise fél pot.
b, MP2 cbet CO call
c, MP2 cbet CO miniraise
d, MP2 cbet CO raiseElsősorban a, és b, érdekelne,de akár c is, bár ott inkább az hogy megvan-e az odds egy callra(mert szerintem ez ilyen limiten min AQ, KQ, JQ ami ellen nincs 10 outunk),
d, sima dobás.''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7587 üzenetére
ez most komoly? mondjuk mennyi az átlagpot meg a flopnézés a jó asztalokon? vannak ott is ilyen 100/67-es arcok, vagy ilyen 100/0?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #7590 üzenetére
Ráadásul durván emelkedik. Tegnap előtt rendeltem az e-bayről komolyabb értékben és szerencsére még 151-2 körül sikerült fizetnem.
less qq more pewpew!
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #7590 üzenetére
Akkor ha adózna valaki, akkor az árfolyamnyereség után is kellene adóznia, ha alacsonyabb árfolyamon fizetett be?
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #7589 üzenetére
Jaja... Tegnap láttam egy 10 BI-es potot is, az azért szép volt.
Amúgy meg azt vettem észre, hogy FR-en sokkal nagyobb a potátlag mint SH-n.
Meg inkább levezetésnek is jó volt a FR, SH-n már untam hogy mindig valami olyan játékos mákol le, akinek elég egy osztott pár bármi féle egyéb esély nélkül (se connector, se suited, de még csak egymáshoz közeli lapja sincs) a preflop emelés megadásához.
Meg azt is meguntam, hogy valaki gutshot-ra adja, és végül bacdoor flush-e lesz, stb... -
concret_hp
addikt
160 felett a $ , 240hez közelít az € azért ez nekünk nem nagy baj
azon meg inkább nem kezdek el anyázni, hogy mennyivel több ft lett volna ha július elején lett volna ennyi...
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #7587 üzenetére
Általában inkább SH-n, viszont ha van full table, akkor beülök oda is. Mondjuk értelme tényleg nem sok van a FR omahának a játékosok száma miatt...
-
adalbert1
veterán
Az utóbbi napok hullámvasútja után ma végre egy szebb pot (már a limithez képest).
-
L|zsidoboz
őstag
válasz gabranek #7584 üzenetére
Ha all int tol vissza, akkor szerintem megadhatod, mert AA és KK tuti nem tol vissza all int egy 1-1.5$ közötti emelésre.
Ha csak szimplán visszaemel mondjuk 3-5$-ig, akkor dobhatsz, mert nagy valószínűséggel magas pár van nála.Több oka van, hogy emelj:
-infoszerzés az ellenfél lapjáról
-inkább agresszor legyél, így egy semleges flopon c.betelhetsz
-legtöbbször számodra rossz flop jön, és utána herozhatsz az A magasoddal
-elég sok FE is van a 3betben, ha normális ellenfeled van
...[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
gabranek
senior tag
válasz L|zsidoboz #7583 üzenetére
tiszta sor, de mit csinálok akkor ha az eredeti emelő visszatol allint a 3betemre? mert én nem szívesen mennék pf allin AK-val...kivéve ha van noteom a srácról és tudom, hogy elég széles a range. Egyébként régebben 3betelni szoktam vele, de megnéztem a statjaimat és az AKs még nem, de az AKo veszteséges számomra.
田中れいな
-
gabranek
senior tag
válasz [Anduriel] #7566 üzenetére
pf azért nem 3beteltem mert a BB nagyon tight és passziv volt, lényegében JJ-AA, AK lapokkal játszott csak. ezek nélkül a vakokat is simán tudtam tőle lopkodni minden második körben ezért nem láttam sok esélyét hogy bejöjjön.
田中れいな
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7562 üzenetére
LŐL. ez meg mi a faszom! azanemsemmi
-
L|zsidoboz
őstag
válasz [Anduriel] #7575 üzenetére
Hát ez tényleg nem semmi ellenfél lehetett.
attiati: törekedni kell, hogy mindkettőtök pénze minél hamarabb középre kerüljön.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz attiati #7572 üzenetére
Én az ilyenre 100bb-t simán kifizetek, mert 89 az egyetlen ami ver(84-el csak nem játszik, ha igen akkor se dobó, legközelebb nálad lesz a 89, nála meg a 34), viszont versz bármilyen overpárt(volt már h. 93o-val nagyvakként AA-t stackkeltem le, mert belimpelt, aztán meg azt hitte milyen trükkös fiú), szettet. Tehát szerintem hiba lenne a dobás.
Előzőhöz még annyit, hogy nem azért mentem ellene, mert felidegesített, hanem, mert hatalmas fish volt és reménykedtem, hogy sikerül nekem elkapnom
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
[Anduriel]
aktív tag
Na nekem is megvan az új rekordom, ami a nyert pot méretét illetti [link] Mekkora rivercall volt
Annyit még hozzátennék, hogy előtte 25dollárral lehúzott, mert kétszer lemákolt, riverrel persze :S, majd rajta dupláztam. Minden értelmesebb lappal próbáltam menni ellene, és úgy voltam, ha ezzel jön a 2 pár vagy flöss akkor tolom neki.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
attiati
veterán
Ha 34-el flopoltok egy 567 sort, mit tesztek ha valaki elkezd keménykedni, visszaemelgetni?
Talán dobni kéne?
Sajnos mindkétszer ő is sort flopolt, csak felülről. (89-el) -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #7569 üzenetére
Lejárt a mod idő.
Szóval az tény, hogy egyelőre még rengeteg -EV call van a játékomban, ezen igyekszek változtatni.
Viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik is igazán a jobb, a prefop megfelelő agresszíó, vagy inkább a postflop agresszíó...
Ezeken a limiteken az ellenfelek is nagyon tág range-dzel játszanak preflop, így ott nem igazán szeretek agresszorkodni. -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #7568 üzenetére
Igaz, ott már kár volt megadni...
Viszont a turn játék jobban érdekelne, ha már belekerülünk egy ilyen szituációba, akkor mi lenne a legjobb lépés (tehát tegyük fel, hogy ugyanaz a szituáció, de flopon check-elt mindenki. -
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #7565 üzenetére
Nálam ez flopon fold.
Gyak. 6 jó turn jöhet, mivel a pikk Q és 7 nem jó.
A kőr szintén csak félig lesz jó, ugyanis dupla FD alakul ki.
Simán lehet másnál is 8J ill. JK csak épp flushdrawval.Sorra játszani omahában két ellenfél ellen ilyen szituban szerintem tuti minuszos játék.
-
adalbert1
veterán
válasz [Anduriel] #7566 üzenetére
Persze hogy nincs értelme általában slowplayezni, de ennyire drawheavy boardot én ritkán látok... Veszélyt jelenthet mindkét flush draw, bármelyik lapduplázódás, a flus drawkon kívűl még a maradék 1 db 8-as, 1db J, 1db K. Tehát 29! olyan river lehetséges, amivel túlhúzhatnak (ill. kevesebb, mert valamelyik drawnak ugye legalább a kezében kell lennie).
szerk.: Itt pl. megérte flopon becheckelni a nut sort... Persze itt max. lapduplázódás lett volna ami aggaszthatott volna (ill. még pár egyéb lap is), előző szituációhoz képest jóval egyszerűbb board volt.
[ Szerkesztve ]
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz gabranek #7563 üzenetére
Prefflop miért nem 3beteltél? A többivel, szerintem nem volt gond, előfordul. Én tegnap 10 all-in helyzetből 3at nyertem, pedig 9 esetben jóval esélyesebb voltam, ez van, sajnos. Thats Poker Baby
adalbert1: szerintem semmi értelme slowplayelni a sort, főleg omahán, mert könnyen túlhúzhat egy set ami befullosodik riverre, vagy a flöss, ráadásul 4en vagytok még bent, teljesen jó volt ez az emelés, ennyi ember ellen ilyen asztalon én tutira nem trükköznék.
A rivercall meg a pot mérete miatt már szinte kötelező. Szerintem jó volt ez így, de majd okosabbak is megmondják.''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #7562 üzenetére
Ismét egy érdekes omaha hand, amivel kapcsolatban felmerült pár kérdésem.
Itt leginkább a turn játék lenne az érdekes. Turnon ugye nut lapunk van, de elég draw heavy a board, gyakorlatilag szinte több olyan river jöhet amivel olyan lap alakul ki ami ver, mint ami semleges...
Itt mi lenne a helyes játék? Inkább csak check-call, és jó river esetén emberkedni, vagy raise (esetleges reraise esetén call), vagy inkább próbáljunk meg minél több pénzt belapátolni a potba addig amíg biztos nekünk van a legjobb handünk?
-
gabranek
senior tag
tököm a riverre leeső flössökre: [link]
most komolyan, normális dolog 3betre visszaemelni flössdraw-al? néha én is szoktam használni flopon a húzóra reraiset, hogy növeljem a potot ha leesik a szin, de azért méretesebb visszaemelésre már dobni szoktam...vagy én csinálom rosszul?田中れいな
-
L|zsidoboz
őstag
Nem tudom, ezek az emberek gazdagok, és így szórakoznak?
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #7558 üzenetére
Most olvastam valamelyik HVG-ben (lehet, hogy kéthetes, nem emlékszem), hogy majdnem összeomlott két nagy cég az USA-ban, és csak szövetségi mentööakcióval sikerült ööket megmenteni. Még nem múlt el az ingatlanpiaci hitelválság. Ha lesznek még ilyan dolgok, az szerintem nem tesz jót majd a dollárnak. De én nem értek hozzá.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #7558 üzenetére
ez nekem is szimpatikus
-
L|zsidoboz
őstag
Most megnéztem a dollár árfolyamot és majd leesett az állam: egy hónap alatt tíz Forintot erősödött.
Van remény további javulásra, ki mit tud erről?Good to be good, but better to be lucky.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #7555 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy előny az oop. De ha a nagyvak nem jön (amire azért elég nagy esély volt), akkor sztem nagy valószínűséggel dob UTG. Most arra hol számíthattam, hogy lecalloz ő is?
Egy ilyen statú ellenfelet nem 3betelni pp-vel sztem rossz játék.
Egy konzervatívabb játékos ellen tényleg rossz lenne a 3bet.K7. Lol, wp nh.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #7554 üzenetére
Tulajdonképpen hasonló mint egy rendes tűzfal...
Kifelé a szolgáltató által adott IP-d látszik, ami a befelé jövő csomagok szűrésével együtt már egy alap szintű védelemnek megfelel.
A kifelé látszódó IP-dre kapod az összes bejövő csomagot így. -
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #7543 üzenetére
Azt azert ne kezdjuk el bizonyitani, h tulkepp meg jo is nekunk az oop. Nekem nagyon nem tetszik a marginalis lapokkal valo oop 3beteles, egyszeruen nem eri meg. A Deucescrackeden van errol egy komplett sorozat, sztem piszok jo, erdemes megnezni.
Ma vegre volt egy kis sikerelmenyem is.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #7552 üzenetére
Mondjuk ha már bejutott valami kártevő a gépedre, akkor nem árt egy rendes tűzfal, ami kifelé is megfogja a dolgokat.
Szerintem a routered gyártójának oldalán biztos fent van a feature-ök között.
szerk.: még jó, hogy a freemail-emre már évek óta csak junkmail megy.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #7550 üzenetére
egy darabig freemailes mailja volt a srácnak, könnyen lehet hogy azt törték meg vagy dns támadás a másik ami még sanszosnak látszik (ill vagy ugye a gépét). valószínűleg vietnámiak.
Nat az mi? és hol tom megnézni, hoyg enyém tud-e olyat?
[ Szerkesztve ]
-
Bonyi96
csendes tag
Mai 5 card draw: 1528 induló, 4. helyen végeztem, leosztott flössel estem ki cserélt full ellen, 3 fős all-in, 3. srácnak leosztott sora volt...lapütközés?
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #7536 üzenetére
Kiderült már valami részlet? Akadémián + ophu-n néztem a mb topicokat, de semmi részletesebb infót nem találtam...
Mindenesetre megnyugtató a tudat, hogy a router NAT-ol is, de azért szerintem lefuttatok pár spyware és vírus keresőt...
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #7533 üzenetére
Ezért remélem hogy meg is jegyezték azokat a leosztásokat, vagy hogy note került a nevem mellé.
Omahának még minidig a legnagyobb hátránya, hogy viszonylag kevesen játsszák, így a boss szívás ebből a szempontból.Viszont azt észrevettem, hogy az alacsonyabb limitekkel ellentétben (PL10 és 30) azért PL50-en már teljesen más játék folyik. Preflop sokkal agresszívabbak, viszont postflop sokkal tightabbak.
PL10-en meg kb. preflop alig van emelés, postflop viszont valóságos háború alakul ki néha a 1 és 2 párok között (gondolom ők hold 'em játékosok akik csak odatévedtek).Na szóval az a lényeg, hogy általában fentebb omaha-ban már sokkal keményebb mezőny várható, hold 'em-et meg csak többen játszanak, tehát fejlesztenem kell a játékom abba az irányba is.
-
adalbert1
veterán
válasz Bonyi96 #7547 üzenetére
Five Card draw tényleg jó játék, ami még jobb, az a 7-A-ig... Sokkal több lapütközés van benne, mint az 52 lapos változatban.
Élőben meg rohadt jó feelingje van, főleg hogy általában 4 v. 5-en játszuk (ha 5-en, akkor nem 7-es a legkisebb lap, hanem 6-os) és van 2 nagyon lazán játszó haverunk is, az egyik 2 cserével általában sorra megy, a másik pedig flushre.
Persze azért drill is van náluk néha, a legdurvább csere ami saját szememmel láttam, az a 2 cserére pikk royal flush. -
Bonyi96
csendes tag
Egyébként mostanában kezdek újra visszaszokni 5 card draw-ra, inkább a no limitre. Nagyon szeretem konzervatívan játszani, sokszor előfurdul, hogy 10-15 leosztásból is kimaradok, pozíciótól függően min. KK a kezdőkéz (négyflös is jó, csak a szerencsefaktor miatt ). Ennél gyengébb párral nem adok meg hívást csere után. Legalább bubis két párral viszont már akcióba lendülök, ennél erősebb lapokat erősen megjátszok. Nagyon élvezem, néha sokat kell egyből a foldra pipálni, de olyan sok béna játszik minden szennyel neten , hogy hihetetlenül kifizetnek minden kezet! Akinek van türelme a Harrington stílushoz, és csípőből el tud dobni QQ-t előtted emelésre, még ha tudod is, hogy talán csak ász magasa van, hülyére keresheti magát, és szuper szórakozás!
EEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
Bonyi96
csendes tag
hú mai parti!
Heads-up, zsetonarány kb 3:1 oda, kezemben AK. Emeltem egy jókorát flop előtt, megadta. Előtte sokszor csinálta ezt használhatatlan lapokkal, na most gondoltam elkaplak. A flop mindegy volt, úgyis all-in kellett mennem. Flop: JJQ, na mondom szia van, de amikor kivárt, belöktem a zsetonokat. Aztán azt hittem hátraesek, amikor bemutatta a JQ kezét. Persze kiestem, de azért érdekes parti volt. Konzervatív lévén mindig akkor kapom el az agresszívek blöffjeit, amikor pont jó lapjuk van/lemakkolnak. Majd legközelebbEEE-> Erő, Erkölcs, Egyetértés. Since 1899...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #7542 üzenetére
A nagyvak a calljával tényleg megadta a jó oddsot UTg-nek, igazából a bb callját nem is tudom hova tenni. Ott van még mögötte az emelő, és nem is egy hülye ellenfél, szóval azt se tudom mondani. Nincs olyan lap (számomra), amivel indokolt lenne a megadás.
Na mindegy, Ipokeren talán jobban megy majd a játék.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #7542 üzenetére
A pozíció itt gyak. semmit sem ér két ellenfél ellen, mert bármilyen boardon úgyis elé fognak nyitni, amivel pc lesz a nyitó, ez sztem teljesen egyértelmű.
Az ellenfél (UTG) pedig 23/18-as, szóval az UTG zónájában gyak. bármi lehet (mint a példa is mutatja), ezért szerintem egyértelműen 3betelni kell.
Kevés olyan board jön, ami nekem jó, így túl sűrűn emelne ki épp a pozíciója miatt, pf dobni meg azért csak nem fogom.Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #7541 üzenetére
Az osszejatszashoz nem tudok hozzaszolni, de az utg pf callja teljesen legitim. A lapja spekis, de nem rossz, van meg ket full stack, a pozi pedig az ove. Egyebirant a pf akciod sztem nagyon gaz, kizartnak tartom, h akarmilyen tavon pluszos legyen az utg emeleseket 66-tal 3betelni oop.
Itt egy masik edes megadas.
-
L|zsidoboz
őstag
Ez után a hand után végleg eldöntöttem, hogy termet váltok.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit dobnak 3 bet után, ha ezt sem.
Hiába olvasok szakirodalmat, nézek oktatóvideókat, ott nem ilyen ellenfelek vannak.Ez még hagyján, de hogy a másik svéd díszf*sz mivel callozott nagyvakból, amivel nem emel, mikor még mögötte ott az eredeti emelő svéd is.
Egyszerűen nem tudok úgy játszani, hogy az asztalnál mindenki más skandináv, nem tudom elhinni, hogy nem játszanak össze.[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #7539 üzenetére
Vagy keyloggerrel lenyúlták a jelszavát miközben megváltoztatta
less qq more pewpew!
-
Vandit.
addikt
válasz concret_hp #7536 üzenetére
Ja, de hogy szerzik meg a jelszavát? Legközelebb már a bankszámlát is felnyomják.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #7533 üzenetére
SH-en egy harmadik uúgy bele tud köpni a levesedbe, sőt...
-
Vandit.
addikt
válasz concret_hp #7534 üzenetére
Azt, hogy? Bazze már semmi sincs biztonságban.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
concret_hp
addikt
mb-n változtasson jelszót akinek aránylag több pénz van rajta, egy arctól elloptak egy elég jelentős összeget!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #7530 üzenetére
Az elsőnél a postflop játékod egyáltalán nem rossz, top pair + FD az szinte bármi ellen favorit.
A pf call viszont katasztrófális sztem.A másik kettő tényleg fish játék a javából.
Amúgy hidd el, FR-n nagyon nem éri meg egyvalakire játszani, mert hamarabb fog a másik 7-8 ember így megkopasztani, mint hogy te a kiszemeltet.
-
-=Jam=-
őstag
-
adalbert1
veterán
Hmmm, ma miután omahán rommá mákoltak pár beülőre, gondoltam beülök hold-emezni...
Az a furcsa, hogy legitim handekkel vesztettem csak, idiótábbnál-idiótább lejátszásokkal meg nyertem.
Vesztő handből ez volt a leggázabb. Gondolkoztam hogy turnon all in menjek-e, de nohair valszeg azt is adta volna...
Idióta lejátszás 1 : Éljen a bluff + a 9 out, ami megmentett...
Idióta lejátszás 2 : itt egyértelműen nohair-re akartam utazni, flopon nem hittem el, hogy bármi értelmes lapjuk lenne, turnon meg már csak callolok, be is jött.
Idióta lejátszás 3 : egyrészt játszottam a 8 outra is, másrészt arra, hogyha az nem jön le, akkor ha kör jön kiblöffölöm. Szerencsétlenségére nem igazán tudta elhinni, hogy nem elég a boardot játszani.
Remélem páran elkönyveltek most valamilyennek, így kipihentebben, frissebben, egy teljesen más játékkal ismét nyerhetek tőlük...
Végül nohairt más húzta le, de ezentúl keresni fogom.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
Bibby
addikt
Ezt most láttam, szép kis board, hátha még nem volt.
Ελευθερια η θανατος
-
Gyuri16
senior tag
válasz L|zsidoboz #7525 üzenetére
rossz a link, de ha a selindek altal irt nolimit strategiaban irott cikk, akkor azt olvastam mar.
eleg rossz napom volt eddig, kb masfel beulo minusz, aztan vegre lett valami (az ellenfelemrol tudni kell hogy maniakusan jatszik, akarmilyen magas lappal bemegy, es vegigcalloz potnyi beteket ha nincs semmilye se, bar ez most nem teljesen ez az eset):
[link]. ez az eddig elvitt legnagyobb potomNem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
L|zsidoboz
őstag
-
regent
aktív tag
válasz Gyuri16 #7523 üzenetére
Ne néha c-betelj, hanem akkor mikor úgy érzed jó esélyed van vinni a potot harc nélkül, vagy pedig valóban eröös lapod lett a floppal. De akkor mindig. A maradékban engedd el szívfájdalom nélkül a lapod, akkor is, ha AKs.
Ha megadja, akkor sem csekk-fold. Akkor is emelni kell néha a turnön, ha semmid nics, de jó esélyed van dobatni, ha visszaemel ilyenkor, akkor easy fold, ha nem emel és pozíciód van, akkor olcsón mutathatsz, ami jól jöhet az image-hez, esetleg viheted a potot A magassal besült draw ellen.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Gyuri16
senior tag
C-bet tippeket szeretnek kerni. milyen helyzetekben hasznaljatok, illetve mekkorat nyittok?
nekem kb:
[link]
mostani taktikam az hogy preflop emeles utan neha c-betelek, ha megadja es turnre nem jon lap akkor check/fold (mondjuk ha nyit akkor fugg attol hogy mekkorat).Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
-=Jam=-
őstag
válasz concret_hp #7520 üzenetére
Muszáj voltam tologatni, mert az első hely volt a célom, és 6-7 BB-vel még volt fold equitym. De egyébként pont jó lapokat kaptam, pont amit calloztak az volt egy gyenge Q9s, de azt meg bemákoltam Utána egyből KK dupla... majd jött a végzetes 99 vs 44 és jött a 4es... Igazából még most is filózok rajta, hogy jó döntés volt-e megadni az all-int, de annyiszor tolta be, hogy úgy éreztem jobb vagyok a range ellen... Jobb is voltam bőven egészen a flop első lapjáig...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
concret_hp
addikt
válasz -=Jam=- #7517 üzenetére
ezekszerint te ültél a jobbomon egy darabig
elég bátran tologattad az ollékatPolacheck: annyira sokat azért nem nyertem
(de egye fene itt és most megígérem, hogy ha egyszer megnyerem a szándi milliont akkor meghívlak 1 sörre )[ Szerkesztve ]
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz concret_hp #7505 üzenetére
Mondd, hogy nem Te voltál a kopi44??
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
GZ!
Szerintem ünnepeljük meg azzal, hogy meghívsz mindenkit valamire. Vagy simán átutalsz párszáz dodót
less qq more pewpew!
-
viharhozo
addikt
Grat.
Nezem ezt a Pokerakademiat, az megszokott dolog, h a forumban magazdonak?
-
R
senior tag
válasz concret_hp #7509 üzenetére
jaja, ez a pikantériája..
-
R
senior tag
grat hungarian special
-
L|zsidoboz
őstag
Gratula!
Én meg megint második lettem a rake racen.
Részletek majd a blogomban.Good to be good, but better to be lucky.
-
adalbert1
veterán
Grat!
A mákolást meg egy tornán sose kell szégyellni szerintem...Omahából pár kérdéses hand, ki hogy játszotta volna?
1. Itt az all in a végén szerintem hiba volt, checkelni meg nem akartam, mert máskor is hasonló boardon egy fd-val adott végig mindent, talán egy kisebb emelés még jó lett volna?
2. Potátlag 18 € volt, check raisre akartam eleve játszani, viszont tovább nem akartam engedni a játékot. Vajon ki lehetett volna többet is hozni belőle? Mivel nagyon laza asztal volt, így riveren viszonylag könnyen dobathattak volna velem.
3. Ez igazából semmi extra... Pf nem emeltem vissza, mert szeretem titkolni az AAxx-et, enemy meg úgy tűnik nem igazán hitte el, hogy draw-val és overpairrel check-raise-elek.
4. Ti itt elhittétek volna neki a 88-at? Gondoltam hogy erősebb lehet, viszont a 77-et elvetettem, a 88-ra meg kis esély volt, hogy nála van.
-
concret_hp
addikt
pokerstars hungarian special 10+1 tour , 2500 added , 1/446
részletek majd a blogomban
nem kevés mákolással...[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #7499 üzenetére
nem a klasszikus értelembe vett calling stationokra gondolok. mondjuk ilyen 40 per 5-ös arcokra
-
gabranek
senior tag
calling stationt játszottam: [link]
de ha flopon ráemelek azt is adta volna szerintem...legalább kifizetett, mert nem SSS-t játszott
tényleg nincs olyan terem ahol nem lehet SSS-t nyomni? vagy vannak deep asztalok, mint FTPn? Valahol mintha olvastam volna, hogy pokerstrarson NL10-en 4-5$ a minimum beülö...igaz lehet ez? Mert mikor beülök egy asztalhoz, az elsö 10-15 perc azzal megy el, hogy figyelem ki játszik ezt és megjelölgetem őket. Meg hiába nem SSS-t játszik, akkor is csak a minimumot lehet elnyerni tőle Vagy találok egy jó kis limpelgetős asztalt, tele deepekkel, de az tuti, hogy ahogy cserélődnek az emberek csak SS-ek ülnek be és tönkrevágják a játékot
megnéztem a mansionban lévő statjaimat a PT-ben és 5 fölött van a bb/hour. igaz csak 3k hand alapján, szóval nem reprezentatív minta...sajnos田中れいな
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest