Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Hosszú idő óta ma belepillantottam a PT-be. Ma 36x volt a flop AF-em, ez azért elég rideg....
És még így is dobáltak a cbetjeimre, máskor meg 3-4x AFnél is állandóan visszaszólnak. Ki érti ezt. -
gabranek
senior tag
ilyenkor de utálom a pokert:
[ezt] még megértem top párja van jó kísérővel. na de [ez?] még ha SS lett volna akkor ok. de CL volt az asztalon. ráadásul nem is A jött le neki, hanem 2 tetves 7-es.
és ez a két hand rögtön egymás után esett le, 5-5 dolláros sng-ken.
bár panaszra azért tényleg nem lehet okom, mivel szépen nyeregettem ma...10-ből asszem ez a két asztal volt ahol nem voltam ITM. -
Vandit.
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
Megvolt a napi good beat.

-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Beleolvastam. Már értem a dolgot. Pont ma esett meg velem is pár érdekes dolog chilin. Mindenesetre a bónuszt kiszedem aztán meglátom mi lesz. Lehet party v. ps lesz belőle.
-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ez akár igaz is lehet, de akkor is kifejthetnéd miért nem vágysz oda.

-
adalbert1
veterán
válasz
Vandit.
üzenetére
Én legutóbb beírtam valamelyik franciának aki túl sokat tépte a száját, hogy egy gyáva kis féreg + ezt igazolandó azt is, hogy az összes francia katonát csak hátba lőtték a háborúkban mert csak menekültek az ellenségek elől.
Tudom, tele vagyok előítéletekkel és általánosításokkal + bunkó is vagyok, de ez hatásos volt. -
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
De miért nem bírják? Szerintem semmi gond nincs vele (még). Az SNG-k elég jók.
-
Genji
őstag
Este kezdek Cake-en 2Kval CG-zni, meg pár százat befizetek PS-re EPT satellitek miatt. Kösz mindenkinek a tippeket.
-
-=Jam=-
addikt
-
Genji
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ott pontgyűjtős cashback van 2500$ig, de lehet kihagyom és mást keresek. tipp?
-
Genji
őstag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Cake meg Chili lesz. Főként CG FR, de MTT-zni is szeretnék néha-néha.
-
-=Jam=-
addikt
Esetleg itt nézz szét ha rakeback érdekel, itt rengeteg plsu bonus is van.
http://www.raketherake.com/?refer=RTR32439
Ha ezen a linken keresztül regelsz valamelyik terembe, akkor én leszek a toborzób, ebből nekem annyi előnyöm lenne, hogy az általad termelt rakebacknek a 2%-át megkapom én is. (Nem a tiedből vonják le.)
Persze nem kötelező alám regisztrálni, de ha megteszed azt megköszönöm. -
Genji
őstag
2x1000$ szeretnék betolni 2 különböző terembe. Persze minél jobb bónusz, de a lényeg támogassa a terem a rakebacket! Tippeiteket szívesen fogadnám.

-
-=Jam=-
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Sokat lopott az arc, azért néztem floppot...
Visszaemeléshez azért gyengének éreztem.
Egyébként AK volt nála, mert a szöveges HH-ban benne van, szerencsém, hogy nem jól játszotta, floppon simán rá kellett volna tolnia, akkor esetleg eldobom. De hát így jár, aki sokat akar nyerni
-
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ja, asszem igazad van, valamiért ugy néztem a handet, hogy NL10-en folyik, és láttam, van nála 11$, SS nem lehet.
-
-=Jam=-
addikt
Mi a véleményetek az alábbi hand megjátszásáról?
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
van egy fajta hangod neked is bazz

-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
nem néztem utána csak láttam az egyik fórumban egy postot, hogy valami eksön van a bossnál. a srác meg mondta a másiknak, hogy nézzen utána. ennyi. amúgy, hogy lehet valeminek félig utána nézni?

-
L|zsidoboz
őstag
Full stacknél még ez a megállapítás helytálló, de mikor 26bb-vel kezdünk, 4-t emelünk, flopon meg az ellenfél nyit 5-t (a pot itt 4+4+1,5+5=14,5bb), akkor mégis mit csinálunk. Emelünk 15-ig, és utána meg berakjuk a maradék 7-t? Ez számomra érthetetlen játék.
Azt ne mondd nekem, hogy egy sima reraisenek itt nagyobb FE-je van számodra, mint egy ai-nek.
Normális játékosnál egy overpair vagy egy TPTK ugyanígy all-in (sőt, még az alacsonyabb pp is). Így, meg hogy van 12-15 outunk, akkor annyira nem is bánjuk a callt.
Nálam kb. ez lenne a range, amit az ellenfélnél gondolnék egy ai után (ismeretlen ellenfél):equity win tie pots won pots tied
H0: 38.797% 34.32% 04.48% 21063 2750.50 { JdTh }
H1: 61.203% 56.72% 04.48% 34816 2750.50 { 88+, AcKc, AcQc, AdJd, AhJh, AsJs, AcTc, Ac9c, KcQc, KdJd, KhJh, KsJs, QdJd, QhJh, QsJs, AJo, QJo, JTo }26 bb pedig ss kategória nálam.
Te hova sorolnád, ha nem oda? -
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Flop után több mint 11$-ja vanaz AQ-nak, egyáltalán nem SS, a flop, a jól számolom 3.5$ körüli, erre jött OOP egy 2.6$ os emelés. Szerinted blöff lehet? Esetleg talált valami faszát (mondjuk TPTK-t) a flopon, és nem akarja, hogy túlhúzzuk? Mert ha ez lehetséges, akkor máris csak a Q a magas az outunk, illetve az egyetlen színes A. Amennyire eddig tapasztaltam, a nagy emelés (all in) ilyenkor inkább gyengébb lapot jelent (flöshúzót, sorhúzót, TP gyenge kíséröt..) Ezek ellen nem dobok egy TPTK-t. Más kérdés, hogy höösünknél pont nem ez volt, hanem csak egy TP gyenge kiséröövel.
èn visszaemelnék, de nem allinig, aztán ha visszatolja, akkor könnyüüü call.
-
JoeYi
őstag
lesz vmikor PHóker? Mennék
-
L|zsidoboz
őstag
Mivel SS, ezért szeretné flopon eldönteni a dolgot.
Most szerinted jobb játék 7$-ig visszahívni, és további 4 dolláral ülni? Na ne már.
Az all in bárki ellen jó, ugyanis van 9 outunk a nut flushre, további min. 3, de ideális esetben 6 a két overcard miatt (ha az ellenfélnél nincs set).
Ha beleszámoljuk az FE-t, egész biztos +EV az all-in, ez számomra nem is kérdéses, ha ismerjük az ellenfelet, ha nem.Amúgy miért kéne dobatnia?
Csak a set ellen nincs meg az oddsunk.De kíváncsi lennék, te hogy játszottál volna az AQ helyében, ha nem ai.
-
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Hát igen, két fölélappal + nutflösshúzóval+folding eq-val, nem csoda az allin. Bár nekem egy kicsit túl nagy. Egy méretes visszaemelésnek számomra nagyobb elrettentöö ereje van mint egy ilyen 5-6 potnyi allinnek. Sööt az A-t nem is számolnám teljes outnak, könnyen lehet kint AJ az elenfélnél, aki TPTK-val izmoz. Szerintem túlzás az allin.
Ne mondanám, hogy nem játszott rosszul az AQ. Ha nem ismerte az ellenfelet, akkor szvsz mindenképpen rosszul játszott. Ha ismerte, és tudta, ogy nagy eséllyel dobni fog, vagy van esély a blöffre, akkor OK. -
Genji
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Megnéztem a vidóeót elég akciószegény volt a session. Mama a végén mit kérdezett?

Grat a 10K Gar 6. helyhez! Mennyit fizetett? -
literkóla
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez pont nekem készült, nézem is. Kösz :- ))
-
regent
aktív tag
Cake-konverter: Nekem is gondom van vele, én azt húztam le (van egyáltalán másik?) ami a 2+2 egyik fórumában van linkelve. Régebben már dolgoztam vele, nem is volt semmi baj, egypár handet nem importált be, de majdnem teljesen jól dolgozott, de most kipróbáltam Vista-n, és PT3-al, hát katasztrófa. Teljesen el vannak rontva a kezek, használhatatlan.
Más: PAHUD nem megy PT3-al? Tegnap próbáltam összecsiszolni ööket, de ott elakadtam, hogy szerettem volna rákötni a PT3 adatbázisomra. Erre nem találom. Csináltam egy másik PT3 adatbázist, gondolván hogy rákeresek annak a nevére. Baszki az egész gépemen nincs ilyen nevüü file? Hol tárolja a PT3 az adatbázisát?
Gondoltam, nem fog ki rajtam, kiexportálom. Haha... Csinált két könyvtárat (két teremben játszottam eddig) bennük egy-egy .txt file-al.Vagy esetleg, mivel a PAHUD már része (úgy-ahogy) a PT3-nak ezért nem is lehet külön rácsatlakoztatni? Esetleg ezért adnak egy PT2+PAHUD licencet ha veszel egy PT3-at???
Ongame-en kellene a HUD, ott még pont nem megy a beépített PT3 HUD. -
concret_hp
addikt
ha valakit érdekel, csináltam egy videót (nl50 fullring 6 asztal)
http://titcar.extra.hu/titcar.zip (180mb, kicsomagolva 300)
akadémián van neki topic.caken 10K garon egy 6/332 befigyelt, ezzel estem ki:
[link] -
adalbert1
veterán
válasz
literkóla
üzenetére
Na annyira már nem bánkódom, lehúztam még 90 €-t omahában pár arcról..
Ha ennyire szívat a 10, akkor miért nem játszol állandóan fentebb?
Ez a telefon hívás nagyon lolnak hangzik... Legalább megmondtad neki, hogy az a gondod, hogy állandóan rommá mákolnak alacsony limiteken?

-
literkóla
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
NL10-20-50 szoktam felváltva játszani, mikor mihez van kedvem :- )) De idáig komoly bukószériás az NL10 Titanon(egyszerűen mindennel tartják az emelést és mindig van egy aki makkol), NL20-50 hozom vissza a kontót.
Nekem semmi, a gépnek annál több. Mindig valami errort dob ki amikor telepíteni akarom, pedig több helyről is lehúztam a klienst,de nem. Majd egy win rr.Ráadásul a Titannal az a baj, hogy zaklat. Egyfolytában írogat a support, hogy van ez meg az és ha problémám van akkor segít, ráadásul még telefonon is felhívtak.("Hello, Tom vagyok. Te vagy Kispista?Mondom igen.Hogy vagy?....")
-
literkóla
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Tudod mi a nem mindegy ?
NL10, Titan. -30dollar
AK vs AQ buko -11d
AA vs 78o buko -20d (preflop all in, ráadásul nem én voltam! flop: 3 5 K turn:7 river: 8 Azt hittem megüt a buta)
TT vs 66 buko -13d (hát persze hogy a turn-on kell lejönni egy hatosnak)de legalább valamit vissza is adott.
52 vs AA +14d (FLOP 5 5 3 srác all int tol, tartom :- )) turn: 5 river: K) Ment is az anyázás

De számomra ez a nap köre. Sok sz*p*s után egy kis erős makk.
Így végül is egálra hoztuk a mai napot.
Amúgy gépelem a "taktikot", mert csak lapocskára van leírva. Mára szerintem kész lesz és lehet rajta derülni :- ))Van valami egyszerű pókerprogram PT és HM kívül, amihez nem kell pSQL ?
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Itt a kieső hand, utólag megnézve rohadt sz*rul játszottam én is
, de az ő gondolatmenetét preflop főleg nem értem...A helyezésnek és a cashnek így is örülök (főleg hogy szinte csak cash game-et játszok jó az a 113/2795), inkább az bánt, hogy lehetett volna ennél sokkal jobb is...
Holt időben azt hiszem megkeresem azt a harrington pdf-et valamelyik hdd-n, legalább 1-szer el kellene már olvasni.
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Ki is estem 77-tel QJ off ellen, mondjuk az ITM alján... De hogy az ilyen balf*sz idióta mire ad meg 4 vakot QJ offra... Utána rendesen tiltre is kerültem, megjegyeztem, hogy remélem gyógyszerre költi majd a nyereményt a kis b**i...
Persze csak a saját nyelvén karatyol a chatben is... beírtam hogy beszéljen angolul a nevetséges sz*r nyelve helyett, erre kapom a fuckokat az observerektől, biztos az I wanna be Gus Hansen nation tagja volt ő is.Sorry, big tilt... Idegesít hogy bármikor közel kerülnék valamilyen nagyobb pénzhez kimákol valami hasonló barom....

-
Vandit.
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Everest, Full tilt, IPoker, Ongame, Partygaming, Pokerstars. Ezekkel kompatibilis.
-
attiati
veterán
Megjött PT3 regisztrációs kód, de lusta vagyok most este utánaolvasni, hátha valaki tudja.
Ez jó lesz PT2 regeléséhez is? Vagy egyáltalán nem érdemes PT2-vel foglalkozni, és inkább használjam PT3at?
-
Vandit.
addikt
Mai nap sikeres volt. Nyertem 100 dolcsit 3 óra alatt ráadásul fix limiten.
Bárcsak minden nap így menne. -
Brent
aktív tag
válasz
attiati
üzenetére
igen, bár most szerzett nálam egy + ez a casinet...
Ma nyomtam egy 500$-as freerollt. Első 20 nyer. 110-en indultunk, szépen hullottak el az emberek, amikor már csak 21-en voltunk akkor elkezdett megint szarakodni az asztal vagy percenként megállt a játék "hand-of-hand várakozás a többi asztalra" címszóval. Eltelt vagy 20 perc az a 21.ik emberke az istenért se akart eltávozni közülünk (500-100 zseton között mozgott szegény gyerek
) de aztán a 25. percben megtörtént a csoda, kiesett!Ittmár örült a búrám, -van 9 dollárom öcsém, tegnap kezdtem és ne legyek kemény ?
Innen már agresszív lettem és nyomtam mindent hamár egy kicsit is erős lap volt a kezemben ! Végül a 16. helyen repültem ki a vonatból és 11 dolcsit nyertem amit megis kaptam a számlára szal végülis jól végződött a móka a sok szaggatás ellenére is...Bár a tegnapit nehéz elfelejteni, ottis szinte 100% hogy benne lettem volna az első 10-ben (7,5k-m volt) de mind1 kár rágódni rajta...
-
-=Jam=-
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Igen azt próbáltam, de szarul konvertálja át

-
adalbert1
veterán
Ahhh, persze hogy elnéztem, és nem fél 9-kor, hanem 8-kor kezdődött a bosson a 25k garantált loyality freeroll.
Legalább nem vágott ki és még versenyben vagyok (már délután beregeltem). -
-=Jam=-
addikt
Cake Poker handeket nem lehet valamiféle trackerbe beolvastatni, mert kiváncsi lennék, hogy az AA és KK mennyire minuszos...

-
gabranek
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
mondasz valamit
még nem tudom kipróbálom-e...az 1 óra pókerre ugye nem lenne elég (meg elég vicces is lenne leülni NL10-re 1500$-al
), viszont ruletten kipróbálnám a duplázásos szisztémát.az előbb életemben először megnyertem egy sng partit
az esetek több mint a felében ITM vagyok, de nyerni eddig egyszer sem sikerült...az hozzátartozik, hogy egy rohadt nagy river mákolás is kellett hozzá, hogy heads upnál ne SS legyek. Így viszont hogy mindkettőnknek nagyjából azonos zsetonja volt, marha élvezetesnek találtam 
-
regent
aktív tag
válasz
gabranek
üzenetére
Egész végig arról beszélnek, hogy adnak neked 1.500 Fontot/Euót/Dollárt (mondjuk ilyen pénznem ugye nincs) a sajátjukból, és te azzal játszhatsz, 60 percig, vagy mi a fene??
Az utolsó mondatban pedig:reméljük élvezni fogja az 1500 pénzének eljátszását.
Itt mar a tiéd a pénz amivel játszol.
-
gabranek
senior tag
ma postán kaptam egy boritékot amiben volt egy cd meg ez a levél: [link]
ki voltak töltve a pontos adataim (azokat azért kivágtam)...hogy honnan szerezték meg az rejtély
eddig nem is hallottam erről a casinórol.valaki találkozott már ezzel? esetleg ki is próbálta? megmondom őszintén elég szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban. lehet ez valami új fajta virusterjesztő módszer?
vagy valami apróbetűs jogi halandzsa bele van szőve a felhasználási feltételekbe, hogy kezességet vállalok ezért a pénzért még ha elbukom is 
-
attiati
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
most mé' lenne az baj, ha valaki UFÓ?!

(csak poén
) -
-=Jam=-
addikt
De olyan lapok ellen vesztek, hogy hihetetlen...
47o
T7o
92o
KTo
23sKK vs AA is ma volt 3szor...
FR vagy SH-t játszol??
-
-=Jam=-
addikt
Aki Cake Pokeren játszik az, hogy bírja ezt a mocsok termet???
Csak ma 200$-t buktam NL20 QQ,KK,AA lapokkal...
Képtelenség itt ezekkel a lapokkal nyerni, eleve gyanúsan sokszor jön nagy pár... -
SLYM
veterán
mi ez a boss-os sztory? mivan a boss szervereivel? hallotatok erről valamit?
-
literkóla
csendes tag
uzsi, SLYM, concret!
Ha feldobom az induló stratégiámat, akkor azt véleményeznétek ?(természetesen linkelt .doc)
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
mert amikor elkezdtem ide írni mégcsak NL50-en jáccottál. mostmeg van NL400-as handed

-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
de te UFÓ vagy

-
SLYM
veterán
válasz
attiati
üzenetére
mi az, hogy tilten vagy? ez kb a 2. legnagyobb hiba amit az ember elkövethet, hogyha játszik. 3 dolog van amit egy kezdőnek mindenképpen be kell tartania, hogy mikro limiten pluszba legyen. az első a bankroll management, a másik a tilt kezelése. a harmadik egy preflop induló skála. ezek alap dolgok. az elsőhöz csak annyi kell, hogy ne legyél full idióta, a másikhoz már kell némi rutin, meg fegyelem, de ha figylesz minimalizálhatod a tiltet. a legnagyobbakkal is megesik, hogy tilten vannak, 1 évbe 2x 2 leosztásban. bírom amikor leírkálják, hogy ááá lemákoltak és akkor tilten voltam. persze ilyen post minden 2. napban ottvan. azt csodálkoznak mi a faszér nem nyernek. lol. a 3.-hoz pedig 1 hét kell mire tökéletesen betanulod, hogy álmodból felkeltve is menjen. mit vársz a PT-től, hogyha ilyenekkel nem bírsz el nap mint nap, hogy tilt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És még így is dobáltak a cbetjeimre, máskor meg 3-4x AFnél is állandóan visszaszólnak. Ki érti ezt.

A franciák tényleg idegesítenek. Főleg, amikor beszólógatnak. Tegnap is volt erre példa. De a finnek se semmik. Én pont az sng-k miatt regeltem oda, mert alacsonyabb szinten elég jól nyerhetők.

Utánnannézek.

Bárcsak minden nap így menne.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)