Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi all!
Nincs időm végig nyálazni az összes h.sz-t, de lenne egy kérdésem...
Játszik itt valaki a full tilt-en?Azt hallottam az első pénz váltásnál az összeget, amennyiért váltasz, ugyanannyi bonuszt kapsz, létezik ez?
pl: 500dolcsira, ugyan ennyit utalnak, persze nem egyszerre, hanem részletekben...
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hogy lehet 1000$+ rake-et termelni NL100-on bazz. ha nem titok mennyi pluszba zártad a múlt hónapot rakebck nélkül?
-
adalbert1
veterán
Megjött a rakebackem, de egyből azzal kezdeném, hogy k@pja be a boss... Ugyan csak unaloműzésnek nyomtam a micro garantált rebuyos tornát, de azért jól jött volna a 40 €-s első díj, így meg valami 4-et kaptam a 8. helyért.
És ahogy nézem, ugyanaz az idióta gyerek azóta már chipleader, most nyert egy K4 vs. KQ partyt, persze ő volt a K4...
-
L|zsidoboz
őstag
Van valaki itt, aki játszott már a betonbet-en?
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
igen, erre voltam. kösz
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Hétköznap azért gáz, mert ahogy néztem 17:00 és 22:00 a selejtező. Az előbbire nem érek oda mert melózom, az utóbbink meg 2 körül lehet vége, az a másnapi meló miatt gáz.
-
SLYM
veterán
party pokeren akkor is termelek rake-et ha nem vagyok partyba, de kaptam lapot az asztalnál?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
[Anduriel]
üzenetére
Jó poén lenne, akár benne is lennék, ha péntek esti vagy szombati elődöntőre jelentkezünk.
Mod: Ha kell, akkor a páromat is el tudom hozni, ugyanis, ha jól látom, egy hölgyet hozni kell. A szabályokkal tisztában van, de csak hobbipókeres (bár, ed miller könyvét ő is lelkesen olvasta végig
), bár a haverokkal közös játékokban általában másodikként végez mögöttem 
-
[Anduriel]
aktív tag
Ez érdekel valakit? [link]
Esetleg indíthatnánk egy Prohardveres csapatot, ha összejön a megfelelő jelentkező
Ha már a versenyekről volt szó
-
SLYM
veterán
beültem mégegy 5$-osra, ugyanúgy pp kontra AQ, csak most riveren leesett a Q. örültem is neki. 15 db 5$-os sng. ROI 107.3% ITM 60%. ez nagyon jó ez a mai nap

-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
képzeld el, ahogy ott ülsz a 2. nap a bubble előtt.
gyakorlatilag szívifarktus közeli állapotba, leizzadva, remegő hangon pókereznék. tuti squeeze-elnének minden vaklopásomra, én meg dobnám az AA-t is 
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
WSOP beülő... el se mernék menni rá. messze van

-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hát lehet, hogy nincs is benne sok.
na mindegy legalább tudom, hogy AK all in ilyen szituban.ma 3x! hangsúlyozom 3x mákoltam le az ellenfeleim 3 sng alatt. igaz ebből 2 az akkor volt amikor nagyon shortstackként nyertem 2 all int, A8 kontra AQ ellen, a másikra nem emléxek. és volt egy olyan amin beszartam. ez már egy másik sng. flopon voltunk all inbe, szintén nem volt már sok pénzem, én hívtam A-os flopon A9-re all-int. (nem volt flop előtt visszaemelés a raisemre, csak call, ezért éreztem az erőt a flopon) adja AQ és lejött a runner-runner sorom. nem is értettem, miért jön felém a pénz
. így sikerült 2 db 5 $-os sng-t nyernem, és 3. nak lennem egy 2$-oson. 92.9% a ROI-m 14 db 5$-os sngn. király 
más: Absolute Poker, vagy Ultimate Bet? NL10-et nyomnék ott. van ilyen oldal ahova ha beregelek ingyen kapok 100$-t a 2 terem egyikébe. igazából gyakorolnám a CG-t. ilyenek érdekelnének, hogy melyik terembe több a fish, meg, hogy melyikben használható a PT és a PAHUD
-
L|zsidoboz
őstag
De utálok így kiesni tornáról.
QQ vs QK, chip leadernek term. leesik a K.
Első díj WSOP beülő volt, többi 10 hely meg szatelitra beülő.Na mindegy, legalább a játékommal elégedett voltam kivételesen.
-
concret_hp
addikt
akinek eesetleg megfordulna a fejében, hogy a pokerakciok.com oldalról regel valahova némi extra bónuszért az ne tegye. már 3 hete b@szik válaszolni az arc nekem is meg egyik frendemnek is

-
concret_hp
addikt
egyébként az ilyen nagy versenyeken mennyi idő mire ITM van? 3-4 óra? (20K körül lesz az indulók száéma és 3Któl fizet)
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Pedig abban van a nagy pénz.
adalbert: Jaja. Szerintem főleg olyankor jó, ha különböző stílusú emberek nyomják együtt, és akkor totál kiszámíthatatlanok lesznek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ez biztos is, hogy eredményes tud lenni. Én is régebben barátnőmmel játszottam, és sokkal hatékonyabbak voltunk. Ő kicsit visszafogott, amikor túl agresszív akartam lenni.

-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Hát pl. ha jól emlékszem, Viharhozó nyert is már meg mtt-t.
-
csellosi
tag
Abszolut semmi feltetel sincs (0 fo van regizve es Waiting van kiirva).
De lehet, hogy az ora atallitasahoz van koze.
De akkor meg az furcsa, hogy azt irja ki, fel ora mulva indul a verseny
Szerk: Jovan vak vagyok, fel ora mulva indul a reg, es masfel ora mulva a tournament
, es az ido allitas miatt van ez a kis zavar. -
concret_hp
addikt
1. szerintem itt turnon nem kéne emelni.
2. nem igazán hihető, hogy ver az ellen, ha setje lett volna, leglább turnon visszaemelt volna szerintem. (és 1 ellenfél ellen mehett volna a cbet flopon sztem)
3. törnön betpot az alap. majdnem 50% hogy valamelyik színből 3 lesz az asztalon riverre... bár igaz, fullra is van esélyed, de jobb a tuti. inkább addig emelj, amíg még nincs lent a veszélyes kártya
viharhozo: és hány% rékbekk mellett?
-
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ennyi a rakeback.
-
Gambit
őstag
Egyszer közösen el kéne indulnunk valami komolyabb versenyen. Azt hiszem, Ricsi meg Márk is sokszor játszik együtt nagy online versenyeken. Mármint hogy együtt ülnek a gép előtt, és közösen döntenek. Állítólag így sokkal jobban megy nekik. Összeállítanánk egy ph-s dream team-et, összedobnánk a beugrót, aztán osztanánk a nagy lét. Na?

csellosi: Nincs valami spéci feltétel megadva? Pl. csak bizonyos országból érkezetteknek, vagy csak x időn belül regisztráltaknak, stb?
-
csellosi
tag
Mermaid Poker-en nem tudjatok, miert nem lehet regizni a ma esti, 8kor kezedodo, freerollra?
-
Pá
addikt
Bakker most így végiggondolva lehet, hogy adni kellett volna a másodikat...
Bár fene se tudja. Remélem ott lapult a full.
-
L|zsidoboz
őstag
Első sztem az easy fold.
Másodiknál szerinted milye volt, amivel flopon csekkelt, turnön csak callozott és riveren vert?
Két pár (ami eleve elég extremen keveredhetett volna flopba) / set hívott volna flopon, mással meg nem tudott volna föléd javulni.Szerintem alacsonyabb sora volt, A3, A8, 33, kombinációból az egyik (amit szvsz rosszul játszott meg).
A harmadik meg turn csekk után tényleg lutri.
Én már a 810-en sem lepődnék meg.
-
Pá
addikt
Tegnap bukó napom volt. Átnéztem pár handet, itt van néhány, ahol nem tudom, hogy jól csináltam-e. Szerintetek?
Egyik Vélemény?
Ez már érdekesebb C-bet nálam alap, itt véletlenül hagytam ki, emlékszem a másik asztalra koncentráltam az elején. Lehet, hogy itt szúrtam el.
Gondolom itt is jobb lett volna turnon betelni, bár nem gondolom hogy ilyet megpróbál blöffként. Legalábbis ezen a limiten elég szokatlan lenne.
Sztetek volt ahol nyerő lapot dobtam el? Vagy kihozhattam volna kisebb veszteséggel?
-
regent
aktív tag
Az 55-nek kb 54-46%-os előnye van a AT+-os teljes range ellen. Naná, hogy szeret allin menni a megfelelő helyzetben. Mondjuk Allin megadó lapok legyenek AT+, és 66+(magam nem szeretek ennyire alacsony PP-kkel allinezni, csak ha betonread van az ellenfélről, de maradjunk a példádnál),.Ilyenkor 38-62%-ban van hátrányan az 55.
De PP ből csak 9*6=54 lap van kint, míg AT+-ből 5*16=80 lap. Ez éppen elég hogy plusszos legyen.Egyáltalán nem értek egyet a nagyvak range-ével. Emel a cutoff egy standard lopásnyit (ha jól emlékszem csak 4BB-t) a kisvak adja, van a potban 1.5+4+3.5=9 BB, amire neki 3BB-t kell megadnia. 1:3 oddsal nagyon sok lappal nézhet flopot, főleg, mert senki nem mutatott igazi erőt. Ilyenkor mit csinálsz egy A,K mentes flopon, első beszélőként? Írod, hogy csekk-fold. Ez OK. egy cashgame-nél, de versenyen szerintem luxus csak akkor tovább játszani, ha eltalált a flop.
Még mindig fenntartom, hogy ilyen zsetonmennyiségekkel, éll gondolkodás nélkül allin mennék preflop. Mert látni akarom az összes lapot egy PP ellen, vagy már eleve jobb vagyok egy Ax-ellen, és azt akarom, hogy nagyot hibázzon, vagy mert nincs kényelmesebb dolog, mint restealelni tényleg erős lappal. -
SLYM
veterán
ha a nagyvak is beszáll valszeg ő 99+al vagy AQ+ lapokkal jön be. ha rámemel és a másik all-in megy akkor dobok, ha csak callol, akkor én megyek all in. ha nem talál be a flop, ilyen esetbe(ha ugye csak callolt a nagyvak), akkor check-foldot tudok jáccani, mivel 2 ellenfelem van. ha betalál a flop akkor meg az is lehet, hogyha mondjuk AQ van mindkettőnél és jön az A a flopra, akkor talán mindkettő lecollol és akkor minden happy. az 55 ilyen flopon dobni fog. arra nem építhetek, hogy valaki hülye...
szóval nemtom. nem szeretem amikor az AK-m pp-vel találkozik. pedig sajnos ezen a limiten mindenki valami misztikus erőt kölcsönöz a pp-knek. vannak nem kevesen akik még all-int is callolnak mondjuk egy 77-el. szóval mostanában kicsit leértékeltem az AK-t. már nem callolok olyan könnyen vele all-int. utálom amikor egy köcsög 4-es pár veri el...
szokott valaki itt sng-ket jáccani? ha szokott akkor légyszi mond el, hogy milyen a ROI-d. amióta van PT-m azóta
132 db 2$-os sng-t nyomtam, míg fel nem mentem 5$-osra. ezeknek a statisztikáit egy tourney manager nevű progival nézegetem. 20%-os volt a ROI-m és 48.5% az ITM-em. nem nagy szám, de legalább pluszos. mennyire pontos a 132 db. lehet ebből kijelenteni valamit, vagy csak ilyen több 1000-es nagyságrend után lehet pontos adatot kapni?
aztán 5 $-osból 12-t nyomtam, 56.8%-os a ROI és 50%-os az ITM. mondjuk tudom, hogy ez nem számít még az a 12 db, de nem rosszak a statisztikák. kár, hogy folyton romlik
(egy elveszett, nemtom miért, azt buktam, szóval egy bukóval többet bele lehet számolni) -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Peldak havi 65k handdel szamolva a PS kalkulatora szerint:
NL100: ~1300 penz (13 beulo)
NL200: ~1800 penz (9 beulo)
NL400: ~2500 penz (6,25 beulo)
NL600: ~3000 penz (5 beulo) -
regent
aktív tag
Te kisvak, az emelő meg cutoffból elsőként emel? Akkor ebben erősen benne van egy lopásgyanú is. Így már bármi lehet nála, főleg, ha feszes az asztal. Ilyankor az a baj a megadással, hogyha nem jön A, vagy K, nagy gondban leszel. Menj allin a semmire? Mondjuk 3JQ flopon? Éppen két lap van benne, ami bőven lehet az emelőnél, és mi van, ha nem dobja el az 55-jét?
Ha több pénz lenne előttetek, akkor talán lehetne trükközni, de így gyakorlatilag flopon egyetlen döntés áll mindkettőtök előtt, allin, vagy fold.
Ha PP van nála, akkor jön a klaszikus coinflip, ezt ilyenkor szvsz be kell vállalni.
Ha tényleg lopni akart csak és eldobja, akkor lesz egy jó image-ed a következő pár leosztásra.
Ja, és ne feledkezzünk meg ilyenkor a nagyvakról sem. Mi van, ha ő is beszáll? Netalán ráemel, és hárman néztek flopot? -
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
kisvak voltam, cutoffból volt az emelés, előtte mindenki fold
-
SLYM
veterán
érdekes válaszokat kaptam erre a kérdésemre. én biztos vagyok benne, hogy szarul csináltam. ilyenkor szerintem a call a helyes, majd flopon all-in. hogy miért? mert minden fasz aki a 920-as stackjével nem all-in megy, hanem annyit hív (320-at), hogy ha visszatolom rá az all-int, már ne tudja eldobni a lapját, ugye mindenképp callol a re-raise all-inre. magyarul itt esélytelen, hogy a csóka dob flop előtt, lényegtelen, hogy JA+ KQ+ vagy 22+ van nála. ugye ilyenkor mi a helyzet. AJ+ és QK+ ellen mindenképp jobb vagyok, mert mégha flopon jön is az A, vagy a K akkor is jobb vagyok és enyém a stackje. de nem is ez a nagy előnye ennek, hanem, hogyha a csóka mondjuk 55-öt tartogat, azzal is ugye lecallozza a flop előtti re-raise all-inem, de ilyen flopon, hogy 3JQ már nem fogja adni. szóval legközelebb ezt így fogom megjáccani. mit gondoltok?
mondjuk ehez az kell, hogy te beszélj először flop után. azt el is felejtettem leírni a példába
-
regent
aktív tag
Igen, tornán ez allin. AK-al látni akarod az összes lapot, ellenfélnél lehet PP, vagy Ax, vagy KQ-szerűség, esetleg ennél gyengébb amivel éppen úgy gondolta emel.
Ha csak adod, akkor a potban lesz vagy 700, nálad marad kb 1000. Flopon szinte biztos a c-bet, kivéve, ha pont PP-je van, és jött az A, akkor viszont a félős eldobja, bár ha ennyit betett, ez sem valószinű. Szóval én inkább most tolnám be, minthogy flopon a fogamat szívva kelljen eldobnom, vagy betolnom mindent a semmire, esetleg látni, ahogy eldobja, mert mgijedt az A-tól. Szerintem jól csináltad. -
SLYM
veterán
5.5$ sng 9-ból 7-en vagyunk még bent
vakok 40/80villain stack 920
hero stack 1300villain raise 320
hero AK?(én all in mentem a csóka adta 99-el, nem jött nekem semmi. itt csak a call a helyes, vagy lehet itt all-in menni?)
-
concret_hp
addikt
1* valahol láttam egy írást arról, hogy hogyan csökkennek a bb-ben kifejezett potátlagok a tét növekedésével. nem tudja ennek a fellelhetőségét valaki?
most nézem everesten igaz már túl vagyunk a csúcsidőn így kicsit pontatlan lehet, de pl. potátlag szerint a lista 1/3ánál levő asztalokon nl10: 30-35bb nl25: 24-25bb nl50: 20bb nl100: 16bb
-
Pá
addikt
-
Pá
addikt
Végül is, lehetett volna rosszabb is...
-
adalbert1
veterán
Mondjuk a nagy pókeresek nagy része tiszta szerencsejátékos, sportfogadás meg egyebek. Pl.: a High stakes pokerben is Phil Helmuth a többiekkel fogad valamelyik részben, hogy ki nyeri az adott handet (persze már flopon all in, mutatják a lapokat és utána), stb.
Amúgy a rulett tipikusan az a móka, ahol a casinónak van 51,xx % nyerési esélye, neked meg 48,xx %. Viszont emiatt hosszú távon rohadt pluszos nekik.
A software-es rulett meg BJ no comment, úgy csal mind a kettő, hogy rossz nézni... Mikor osztott húsz ellen magának 5 lapból kirakja a 21-et... Mondjuk szerencsére a rulett bukóm csak 100$ körüli, le is írtam itt a topicban, meg írtam a pacificnek is anno, hogy egy k*rva cheater site ilyen téren. Röviden annyi volt, hogy 7-szer egymás után nem jött be a ~65% körüli esélyem, ha valóságban látom, még el is hiszem, de így... -
viharhozo
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
12 gyors asztalon legalabb 900 hand lemegy egy ora alatt (FR). Az 50 dollaros oraber NL400-on lopikula.
Itt mar a rakeback sem no olyan jelentosen, mint az alsobb szintlepeseknel (pl. NL1000-en ketszer akkora, mint NL100-on).
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Elolvastam a blogját a srácnak, az egyik postnál írta, hogy a havi nyerőjének a fele a rakebackből volt.
Mondjuk gondolom ha a te 50-en osztásoddal számolunk, akkor abból olyan 30-ban biztos megvan a max rake... Meg ez asszem a b2b-nál volt, ahol lehet 60%-os rakebacket is kapni.
Viszont írt még le durva dolgokat, pl. 4k$ minusz ruletten, stb...Nemsokára megjön a havi rakebackem, igaz hogy kivettem a lét, de így is lesz olyan 70 dolcsi... Szóval még pár osztást biztos maradok a bosson.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
hát ja. eddig csak stratégiai cikkeket olvasgattam, de most, hogy 1-2 nap múlva kijön az összes bónuszom kéne keresni valami másik könnyen kivehető bónuszt. a legjobb az lenne ha itt a full-tilten lenne még ilyesmi, de gondolom erre nem sok esély van
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én úgy kezdtem, hogy utánaolvastam sokmindennek és megpróbálom a legjobb ajánlatokat kivenni.
Everesten most tolom a 200$ folyamatosan kivehető bónuszt, elég király. Minden alkalommal, amikor felállok az asztaltól, automatikusan kifizeti az adott játékért járó bónuszt. 30 nap van rá, hogy kiszedjem, szóval nem lehetetlen. Kiszámoltam, kb 30 óra játékra lesz szükségem hozzá az én szintemen (nl10, 4 FR asztal), ebből az első két napon letoltam 3-at

Ha ezt kivettem, át kell majd mennem a Full Tiltre, hogy ne vesszen el a rakeback, de ott megpróbálom majd a kezdeti 500$-os bónuszt is kivenni. Szerintem nem lehetetlen. Ez kb nyár vége, onnan tovább egyelőre nem tervezek

-
concret_hp
addikt
-
SLYM
veterán
válasz
Polacheck
üzenetére
jól tolja a csóka. bár ha havi 16.000 eorut keres, talán túl nagy limit neki szerintem. elég hamar ki is ült
miért tiltották ki sok teremből az amcsikat?
olvasgatok a termekről. hihetetlen mennyi bónusz, meg mennyi minden van ha innen onnan regelünk. kezdve a poker strategytől, a pokerakadámián át a jourpokercashig. na búnuszokat jobbnál jobbak. viszont a játékosokról kevés helyen írnak valamit is. melyik terembe a leggyengébb a játékos állomány? azt írták, valahol, hogy a Cake Pokeren legendásan gyenge az állomány. van olyan terem ahol ennál is több a fish?
-
concret_hp
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
az se gyenge mondjuk

sőt az még durvább, ha belegondol az ember, hogy ha nl400 12 asztalon valaki tud tartani 1ptbb/100at, óránként és asztalonként lemegy mondjuk 50 hand akkor az 600 hand óránként, ami 48$ ami nagyságrendileg 8K ft / óra

meg a hónap végi rékbekk se lehet olyan kevés

-
adalbert1
veterán
Szerintem egyelőre még sehova 1-2 hónapig, lesz pár húzósabb vizsgám... Plusz a végére már úgy megcsappant a rollom, hogy csak nl10-en tudtam játszani, ezt nem akarom folytatni, a minimum nl25. Valszeg valami olyanba, ahol van 100% first deposit bónusz és elég játékos a limithez.
Szerk.:
Polacheck : azt nézd meg, hogy 12-13 asztalon nl400-at is játszik... Mondjuk követni nem igazán tudom nézőként...

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Láttátok Spirited ámokfutását a pókerakadémián? Ha valaki nem, itt a videó, érdemes megnézni: videó.
Durva látni, hogy valaki magyarországról ennyi pénzzel pókerezik.
-
L|zsidoboz
őstag
4 SH asztal, 3 hold'em 1 omaha vagy 4 hold'em.
Az idő változó, ebben a hónapban kb. 30k handnél tartok sztem, de ez csak becslés. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
concret_hp
üzenetére
Heti átlag 2,5k hand körül (van amikor 5k, van amikor csak 1k). FR és 2-4 asztalon.
-
SLYM
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
hetente olyan 30 óra talán. talán kicsit több. 1 asztalon nyomom, mert ha 2-n jáccok nem tudok annyira figyelni az ellenfeleimre. meg így mindig találgatok kinél mi lehet. meg figyelek. ki mennyit vár mielőtt emel, stb. szerintem több asztalon nem is élvezném annyira a játékot. de nemsokára be fogom gyakorolni a 2 asztalt rendesen, mert néha azért simán menne annyin is. több asztalon nem hinném. az úgy nem poén
-
SLYM
veterán
megvolt életem legnagyobb online nyereménye. és volt egy royalom is
. igaz nem fizették ki.
. és ez a 4. verseny ahol fizetős helyen végzek zsinórba. tényleg a royalért nem lejhet kapni valami pénzt? hallottam, hogy van ilyen asszemigazából nem is akartam beregelni a versenyre, csak mivel 7000-as garantált volt és csak 515-en regeltek és csak 5.5$ volt a beugró így beregeltem. nem gondoltam volna, hogy lesz 910 rebuy és 270 add-on. aszittem, hogy a full tilt bukik majd egy kicsit, mivel ugye garantált 7000$-os volt a verseny. hát nem bukott
. nade televolt fishel az egész. az elején JJ-val simán calloltam egy csóka all injét, mivel minden 5. körbe all-in ment. 66-ot mutatott. aztán semmi extra, jött az asztalhoz az akkor még csak nagy stack-ű később chip leader. na ő betelt flop előtt egy keveset, 1 adta, én AA-ra all-in és ő ki is fizette 44-el
. kb ilyen szintű emberkék ültek ott. aztán az uccsó party 99 nálam, all-in, mert kevés a stack, adja A10, floppon fullja van. jobb így kiesni, mintha csak a 10-ese jött volna le neki. na szóval 515-ből a 35. helyen estem ki. nyertem 38.98$-t 5.5$-ból. zsír 
-
concret_hp
addikt
újabb körkérdés

ki mennyit játszik hetente átlagban? (db hand vagy óra)
ki hány asztalon játszik egyszerre és FR/SH ?kezdem is: heti 5-10K hand és 4-6 asztalon.
-
SLYM
veterán
mostanában nem nyomtam sokat. viszont elkezdtem tournamenteket jáccani. csak ilyen kis limiten nyomom, de lehet, hogy beülök majd 1-2 5$-osra is. 3-ból 3x sikerült fizetős helyere érnem. és a végén az egyiknél nem sima 50-50-es partyban estem ki, hanem KK-mat verte egy AQ flush-el (flop előtt all in). szóval ott valszeg ha azt megnyerem sokkal előrébb végzek. na majd talán máskor
ja a freerollok csak funolás. szeretem ha flop előtt 5-en vagyunk all in

-
adalbert1
veterán
Sikeresen eljutottam arra a pontra, hogy boss soha többet... Le is utaltam a maradék lét, idegesítő, hogy mindig a legnagyobb fishek húznak le a legszarabb lapokkal.
(Persze tudom, hogy ez nincs máshol se máshogy, de a boss az boss marad amig világ a világ). -
Gambit
őstag
Ööö, ez hogy is jön ki?
Ha te voltál a CL, és az allin után átlagra estél vissza, akkor a másiknak is átlag körüli zsetonja volt, neked pedig 2x annyi. (Vagyis nem volt azért shortstack.)
Ha a vakrablás (ami ugye 3-4BB) már allint jelentett neki, akkor a nagyvak az átlag stack negyede volt mondjuk. Tehát ezek szerint te is csak 8BB-vel voltál CL. Szerintem ez sehogy sem stimmelhet.Vagy megint félreértettem valamit.

-
SLYM
veterán
akkor lehet én eddig ezt a részt rosszul jáccottam. csak múltkor egy elég jó chippel sikerült jól lefogynom, mert itt a vaklopás az = volt az all-innel a magas vakok miatt. és hát beleszaladtam AK-ba 45s-el és nem jött nekem semmi. így visszaestem átlag zsetonúra. mondjuk így is megtvolt a FT csak oda már short stackként érkeztem, de még ígyis volt 1 idióta aki ki tudott előttem esni

-
L|zsidoboz
őstag
Én is pont ott vagyok a legagresszívabb.
Ilyenkor a kieséstől félő ellenfelek tartanak a CL-rel való találkozástól (kis nevezésű díjú tornákról beszélünk, mielőtt valaki ebbe kötne bele).
Vakokat pl. sokkal könnyebb lopkodni, ha pedig valódi ellenállásba ütközünk, egyszerűen kihátrálunk.
Persze ez attól is függ, milyen torna.
Egy 200+20$-oson, ahova szateliten jutnék be, lehet én is kempelnék, hogy minél előrébb végezzek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gyakorlatilag szívifarktus közeli állapotba, leizzadva, remegő hangon pókereznék. tuti squeeze-elnének minden vaklopásomra, én meg dobnám az AA-t is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)