Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Ez szerintem hülyeség. Miért kéne hátradőlni a buborékban? A versenyek nagy többsége olyan, hogy leginkább csak a FT fizet eleget, de legjobb az első 3-ban lenni. Szóval soha nem szabad leengedni. CL-ként szerintem ilyenkor az a jó játék, ha a short stackeket támadja az ember. Az ő zsetonjuk többet ér, mint a tiéd. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkit neked kell kiejteni, de azért aggresszívnak kell maradni.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
SLYM
veterán
válasz Polacheck #5092 üzenetére
attól függ mikor vagy chip leader. ha mondjuk bubble-ben akkor nyilván hátra kell dőlni és csak a prémium lapokat jáccani, ha korábban akkor meg ki kell használni és nyomás alá kell helyezni a tőled balra ülőket
a heads up-ban én úgy tapasztaltam, hogy mindenki ellen máshogy kell nyomni. én ott figyelni szoktam az ellent, hogy mikor mit csinál. persze ha nagyon magasak a vakok akkor erre nincs idő. akkor nem tom mi a helyes jéték
gyakran miniraiselek flop előtt, szinte minden értelmes lapra. ami nem ultra szar lap arra mindig megadom a kisvakot. flopon csak akkor cbetelek ha van valamim, vagy mondjuk 2 fölé lapom van. meg általában azzal jáccogatok, hogy kicsit kivárok néha, ezzel előkészítek egy turnon hívást. hu-ban gyakran szoktam slowplayelni is[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
partypokeren 25$ nodepo bonuszt adnak, ha bonuszvadasz.com-os kóddal regelnék be.
szerintetek érdemes erre ellőni a regisztráció lehetőségét?
igazából nagyon nem értek a bónoszvadászathoz, a refer friend-es regisztrációkhoz, stb....
márc. 27-ig tart, fontos lenneköszi előre is
-
attiati
veterán
erről szól a póker?
[link] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz adalbert1 #5091 üzenetére
csak 60 körül, a pókerakadémia privát freerollja volt.
Viszont rájöttem, hogy gőzöm nincs arról, hogy kell játszani chipleaderként, illetve nem értek a hedsuphoz sem. Chipleaderként eléggé feszesen toltam (a verseny felétől kezdve végig vezettem), azután rájöttem, hogy ha néhány normálisabb lapot megjátszok, általában eldobálják az ellenfelek a sajátjukat, így a végjáték felé már elég sokat cbeteltem, ami hozta is az eredményt általában.
Headsupban nagy vakoknál hogy érdemes játszani? (40k zsetonom volt mire headsup lett, ellenfélnek 20k, a vakok pedig 1k körül jártak)
less qq more pewpew!
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #5087 üzenetére
Grat, nekem ma volt olyan, hogy egyszerre két asztalnál is ahol ültem 40-50 bb között ingadozott az átlagpot jó darabig. Így rövid idő alatt ~2.5 beülő plusz, utána elfogytak a fishek sajnos.
Polacheck : neked is grat. Hány induló volt?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap sikerült megnyernem a pókerakadémia freerollját. Indult még valaki innen?
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
ha valakit érdekelne az alábbi 2 könyv közül valamelyik, dobjon egy privátot
Tom McEvoy & Brad Daugherty:
win your way into big money hold' em tournamentTom McEvoy & T.J. Cloutier:
Championship hold'em ( a jobb alsó sarka gyűrődött az utolsó 80-100 oldalon pár mm-t, de szerintem nem vészes (elsőre észre se vettem))vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #5080 üzenetére
nah ma minden eddigi rekordomat megdöntöttem ami a napi nyereséget illeti
húsvéti playák rulz
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Sleed
aktív tag
válasz L|zsidoboz #5085 üzenetére
mostmár értem,köszönöm szépen
-
L|zsidoboz
őstag
Két gyors példa:
Első:
A játékos: A4
B játékos: A5Board: A A 7 8 9 (flush esély nincs)
Itt mindkét játékos az asztalon lévő két ász mellé a 8-ast és a 9-est használja fel, tehát a hét lapból a legerősebb ötös kombináció mindkettőjüknél AAA89, vagyis osztoznak.
Második:
Y játékos: AK
X játékos: ATBoard: A A 7 9 Q
Itt Y játékosnak AAAQK, míg X-nek AAATQ állítható elő, így Ynak erősebb keze van, így viszi az egész kasszát.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Sleed
aktív tag
sziasztok
kezdő pókeres vagyok,és megfigyeltem hogy néha például egy közös drillnél,a két bentmaradt játékos osztozik a poton,néha pedig a másik(kicker) lap dönt...
ez mitől függ?
előre is köszi :SleeD -
Bibby
addikt
Lenne egy kérdésem. Hogy viszonyuljak a vaknyi hívásokhoz/emelésekhez? Mert egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele, mikor belépek egy játékba, és a 10centes vakra ráhív még 10 centet... Vagy flop után, teljesen mindegy mekora pot, akár 1 dolláros potba is belehív 10 centet. És ha én csekkoltam volna, akkor ekkora emelésre legtöbbször nem dobom el, legtöbb esetben nem is jelent semmit, mert kb ezzel az volt a célja hogy eldobassa.
Ελευθερια η θανατος
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5081 üzenetére
na szép, pedig pont most tartok egy kis szünetet. nem sikerült olyan nagyon jól a feljebb lépés a limiten. 25$+t szedtem össze 1 hét alatt ami hát nem sok. ennyi a 2$-oson is ment és ott nem izgultam annyit. bár mostmár talán megszoktam az 5$-ost szóval már nagyjából nyugodtan tolom. na holnap este akkor megint lenyomok egy párat, délután meg átismétlem a cikkeket, meg keresek valamit a HU-ról is. remélem holnapra nem tűnnek el a fishek
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz L|zsidoboz #5079 üzenetére
Csak annyit mondok, hogy PL50en jelenleg 56$ az avg. pot.
Épp előbb sikerült buknom egy 300 dollár körüli potot riveren.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #5079 üzenetére
játszottam olyan nl50 asztalon ma ahol 3 playának volt 60 feletti vpip-je, egy másikon meg 2nek 80 feletti szóval eltom képzelni
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5078 üzenetére
Látnád mi megy ladbrokers omaha asztalon...
-
concret_hp
addikt
asszem tényleg vna abban valami, hogy ünnepekkor nagyon sok fiss van
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5076 üzenetére
az igaz. bár én figyelem azt is mikor mákolok le valakit. de mivel általába csak akkor megyek all-in ha jobb vagyok ezért inkább engem mákolnak le. általába mikor kiesek éppen vakotlopok amikor magasak a vakok és ilyenmkor fordul elő, hogy beleszaladok egy jobb lapba. ilyenkor én is néha mákolok, de elég ritkán, szóval ezeket megjegyzem általába
egyébként én is csak TV-be néztem, de öcsémmel a végén már röhögtünk, hogy mekkora mákok vannak. az öreg csajnak max annyiba volt szerencséje, hogy jobbak voltak a lapjai
-
L|zsidoboz
őstag
Megnézném szívesen mégegyszer, de neten nem találom sehol.
Linked van hozzá, vagy te is csak a TV-ben nézted?Azt elismerem, hogy az idősebb hölgy jobban játszott, de sztem a szőke nő sem játszott annyira rosszul, ahogy leírtad.
Azt meg persze hogy nem nyilatkozta, hogy ő is szerencsés volt sokszor.
Arra szinte mindenki emlékszik, mikor lemákolták, de a fordítottjáról valahogy könnyebben megfeletkezik az ember.Good to be good, but better to be lucky.
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5071 üzenetére
pontosan... egyébként a végén az öreg csaj is nyilatkozta, hogy 10x lemákolták, szóval lehet benne valami. szerintem nézd meg mégegyszer.
ki mondta, hogy azért fish mert szerencsés a HU-ban? a játéka miatt fish
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5067 üzenetére
ha csodákra nem is, de mindenképp nagy segítség...
elfelejtettem hozzátanni, hogy magyar cikk kéne
-
viharhozo
addikt
Az elmult nehany nap egesz sikeres volt, az rng neha atallt az en oldalamra.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
válasz viharhozo #5070 üzenetére
Direkt nem írtam HH-t. Elég fish move volt tőlem, nem vagyok rá büszke. Azt sejtettem, hogy - EV csak kíváncsi voltam mennyire.
Az első és második board egyébként lefedi, amit kérdeztem. Még azt is eltaláltad, hogy 9-es setje volt, nálam meg AT. Turnre lejött a flushöm, riverre meg a fullja.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
Csak tudom, hogy mit láttam.
Egy szép szőke nő játszott (aki nyert) egy idősebb nővel.
Órákig heads upoztak, egyszer az egyik állt a kiesés szélén, egyszer a másik.Eleve neked mi számít mákolásnak?
Meg azért miért fish valaki, mert szerencsés heads upban?Good to be good, but better to be lucky.
-
viharhozo
addikt
Komplett HH-t kerunk az ellenseg adataival egyutt.
1. Board: Ah 9h 8h
Dead:equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 32.525% 32.53% 00.00% 966 0.00 { AcTh }
Hand 1: 67.475% 67.47% 00.00% 2004 0.00 { 99 }2. Board: Ah 9h 8h
Hand 0: 60.404% 60.40% 00.00% 598 0.00 { AcTh }
Hand 1: 39.596% 39.60% 00.00% 392 0.00 { KdKh }3. Board: Ah 9h 8h
Hand 0: 47.677% 46.77% 00.91% 463 9.00 { AcTh }
Hand 1: 52.323% 51.41% 00.91% 509 9.00 { JhTs }4. Board: Ah 9h 8h
Hand 0: 13.333% 12.73% 00.61% 126 6.00 { AcTh }
Hand 1: 86.667% 86.06% 00.61% 852 6.00 { AsKh }Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Pá
addikt
Egyszínű flop, nálam top pár + 10 magas flush húzó, stackem 20%-a van bent.
Ellen emel, előzmények alapján biztos vagyok benne, hogy vagy alacsony set vagy flushúzó van nála. Megadni nyilván nincs értelme, itt be kell vállalni a pusht, vagy inkább dobó?Set ellen jó vagyok ha lejön a flushöm és nem pározódik a board, mivel alacsonyabbak a lapja, ha meg flushre húz, akkor elvileg jó a top párom ellene. Fold equity-t elég kicsire saccolom, igazából az EV-re lennék kíváncsi, csak nekem nincs erre progim, hogy kiszámoljam. Full stackel játszom.
Mondjuk, hogy 45% set, 45% flushúzó és 10% blöffre teszem.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
Az elozo 25k handben egyszer volt a setem ellen overset, ma 2500 hand alatt haromszor, h az anyjuk erre-arra.
Karpotlasul bemakoltam AK-val egy harmas preflop allint AA es JJ ellen.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
concret_hp
addikt
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5064 üzenetére
mertem remélni, hogy poén. benne volt a video nevében is, csakhát sosem leet tudni...
akkor nem azt láttad. csak az egyik mákolt. különben nem jegyeztem volna meg
egyébként a Heads Up-ról jut eszembe, hogy hol lehet kicsit többet olvasgatni erről? nem találok erről semmi anyagot. lécci ne könyvet ajánlj
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Nem esett le tényleg, hogy ez egy poén?
A végén húzza vissza mindenki a zsetonjait...Láttam én is azt a HU-t.
1, Az ellenfél legalább annyiszor volt szerencsés.
2, Nem 72 szintű lapokkal tolta rá, hanem normális lapokkal. Neki is volt, hogy az AA-ja elfáradt.Az meg hogy hogy játszanak, ha Demetriouval vagy Vasvanival leülnél HU-zni, szerintem nem sokan fogadnának rád.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5062 üzenetére
na most ez így lol. megmondom miért. először is láttam asszem 2-t az elődöntőkből. aki balról a 2. csaj asszem 7x, hangsúlyozom 7x mákolta le az ellenfelét az elődöntő haeds upjában. az a meccs volt eddig a legszörnyűbb pech, illetve szerencsesorozat amit életembe láttam. szóval ez a balról a 2. csaj, a szőke ő fish. de nem az a fish-escse, hogy ilyen AJ-val mondjuk ilyen flopon, hogy A84 rainbow megadja az all-int, és nem is olyan, aki ugyanezen a flopon mondjuk 8K-val callolna, hanem az az igazi ősfish. az eredeti. az igazi. szerintem a szabályokkal sincs tisztába. szóval ennek fényébe aszittem, hogy ezen a videon én nem fogok meglepődni. nem a faszt nem . fergeteges. mint egy tét nélküli freeroll elején kb. aki 83-al callolt azt inkább nem kommentálnám. nem lehetne szavakkal kommentelni. meg a többi fish is mit akart. nem. egyátalán mit keresett itt??????
nade most ez így egyébként tényleg egy 100.000$-os verseny volt? hogy volt a díjelosztás? ezek itt ilyen milliárdosok feleségei, vagy kik ők? vagy ez ez egész csak ilyen poén?(de azt nem hiszem, mert frankón a sport egyen láttam ezeknek az elődöntőit). esetleg azt tudom még elképzelni, hogy valaki direktbe szervezett egy ilyet színészekkel, hogy akik most kezdenek pókerezni ők is így nyomják. nem értem
-
csellosi
tag
- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.
-
adalbert1
veterán
Az előbb elkaptam Havast és Tóth Ricsit heads up közben a Story Tv-n. Havasnak látszott hogy nem volt sok köze az egészhez, de Ricsi jól magyarázott (legalábbis amatőröknek is közérthető módon). 2-3 percig néztem csak, így a műsor koncepciójából annyit szűrtem le, hogy osztanak, preflop akció lemegy, flopon is lemegy a betting round, utána mutatnak hogy kinek milye van és megbeszélik hogy mi lett volna a helyes lépés, miért kellett volna azt csinálni. T.R persze próbálta levetíteni a mondandóját a több fős játékra is, gondolom azért mert sokkal gyakoribb mint a heads up.
-
viharhozo
addikt
válasz concret_hp #5053 üzenetére
Kizarolag PS, most mar feluton a Supernova fele. Van meg 50 dollarom a Titanon, abbol ket dollaros sng-ket szoktam jatszani.
A ma reggeli session kulonosen vicces volt, par erdekes hand:
Preflop valueshove
Turn valueshove
Ugyanaz kicsiben
Egy igazi herocall
Csapda!
Balszerencse
Hogyan jatsszunk egyszinu flop eseten avagy valuecall profik modjara
Es itt derul ki, h csalas van![ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
ti szoktatok használni datamine-olós (faszom tudja, hogy írják ezt a szót ) programot? olyasmit mint a spadeeye
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5053 üzenetére
Nekem volt, hogy egyszerre 4 teremben volt több, mint 500 dollárom.
Igazából most csak kettőre koncentrálok, a többiből ki is vettem a pénzemet.
Sok értelmét nem látom a szétszórt pénznek, két terem közül az egyik a rakebackes (ladbrokers), másik az iron man és hasonló bonuszok miatt van fenntartva (full tilt).
Emelett még van pénzem a paradiseon is, de ott csak studozni szoktam néha.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
elsősorban azokhoz szól akik kicsit régebb óta tolják: hány teremben játszotok egyszerre ill. hány helyen van pénzetek (az ilyen szétszórt pár dollárokon felül)?
ha már felhoztam kezdem is: 2 helynél többön nem szoktam egyszerre játszani (értsd mondjuk 1-2 hetes perióduson belül) és ebből következően jelenleg 2 teremben (everest + ongame) van 2nél több bájinnyi pénzem (+mb-n)van aki csak 1 helyen játszik? és olyan aki mondjuk 4-5 networkben is játszik?
-
concret_hp
addikt
az ilyenek miatt szeretem az everestet:
preflop stat: 70/9meg az ilyenek miatt:
vajon mit gondolt amikor flopon visszaemeltem a visszaemelésére, mim lehet?[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Ja, a szokasos ubernit, aki csak akkor emel vissza, ha tutira ver teged. Nagyon franko penzeket lehet toluk lenyulni, van olyan csoka, aki ellen mindig cbetelek, es mindig bedobja. Megesett, h egymast koveto negy handben emeltem, o tartott majd a cbetre dobott, a vegen en ereztem magam rosszul.
Handnezegeto orat is tartottam. Tok vicces, h teljes stackkel eddig negyszer mentem preflop olle KK-val AK ellen, es egeszen pontosan negyszer vesztettem. AK-val haromszor futottam KK-ba, egeszen pontosan haromszor vesztettem.
-
Bibby
addikt
válasz L|zsidoboz #5036 üzenetére
Én sem hiszem hogy hibáztam, menjek allin flop után? Az is egy vicc lenne...
Alapesetben én sem húzom fel magam, szép is lenne, már rég a pszichiátrián ülnék. Tegnap este elszakadt a cérna.Ελευθερια η θανατος
-
viharhozo
addikt
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #5041 üzenetére
Itt a link:
http://www.pokersourceonline.com/?rc=Polacheck
(benne a referallom, vedd ki nyugodtan, ha ez zavar)
A free gifts részlegen belül vannak a kikérhető cuccok.
A legjobb ajándékokat úgy lehet lehúzni róluk, ha PSO pontokat kérsz, nem pedig konkrét ajándékokat, majd a pontokból vásárolsz ajándékot. Például egy poker trackert kiszedni ugyanannyi, mintha kikérnél 12000-15000 PSO pontot és a PT csak 5000 PSO pont.[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5040 üzenetére
Örülhetsz, hogy az AA-t ilyen szarul játszotta meg az illető.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #5041 üzenetére
Átdobom, melóhelyen van a link.
Már eldöntöttem közben, everestről fogom első körben kiszedni a 200-as bónuszt, utána nekiugrok ennek a 100$+PT-s akciónak.
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #5031 üzenetére
küld majd plz
amugy a sun pókert nézted? ha jól vágom bónusz + rébekk van és nem esel el nagy FD bónusztól sem, mert olyan nincs (a havi bónuszt lehet kivenni mindig)
netwörkről, játékosállományról viszont nem sok mindent tudok mondani, mer tén is most tervezem, hoyg regelek odavagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
Pá
addikt
válasz L|zsidoboz #5036 üzenetére
Azzal semmit, ilyen is van.
Nem azt írtam, hogy mindig a mi hibánk, csak hogy sokszor.Egyébként engem is inkább az zavar, ha én szúrom el. Ha vétlen vagyok már csak mosolygok.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
-
concret_hp
addikt
engem sokkal jobbna zavar ha a saját hülyeségem miatt bukok el potot, mintha valami idióta lemákol. utóbbinál úgyis kijön a hosszú táv
-
Pá
addikt
Sztem csak idő kérdése, mindent meg lehet szokni egyszer. Ha téged még felhúz 1-1 lemákolás, az azt jelenti, hogy nem mákoltak le még elégszer.
Az, meg hogy kinek mennyi idő kell ehhez, alkatfüggő.Egyébként az ilyen lemákolások többsége a saját szar játékunk eredménye, kevés az olyan, amiről tényleg nem tehetünk. Ezt most már nem neked mondtam, hanem csak úgy általánosságban. Bár ha gondolod linkeld be a két HH-t és megmondom, hol rontottad el...
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Bibby
addikt
Ti mit szoktatok tenni tilt ellen? Mert most kábé szét tudnám verni ezt az egész szart és kicseszni az ablakon ahogy van. Az a tetü germán köcsög két beülőt vett el egymás után tőlem úgy hogy feljött a fostos lapjaihoz a lyukas sorába a hiányzó elem. És mindent adott. A két leosztás között eltelt 4 perc akkor sokat mondok.
2 hétig ne lássak kártyát.Ελευθερια η θανατος
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #5029 üzenetére
holnap átdobom a linket, ha fontos. Van egy oldal, ahol a pontokat kapsz bónuszként, és a pokerroomért járó bónuszpontokból kijön a tracker meg 100 dollár a partyra vagy az absolute pokerre.
less qq more pewpew!
-
regent
aktív tag
válasz viharhozo #5022 üzenetére
Én a múltkor meg eldobtam egy nutsort, veszélytelen boardon. Ráadásul flopon emeltem a sorhúzóra, törnön lejött a nut, az ellenfél beleemelt előlről, én meg teljes nyugalommal eldobtam. Aztán csak néztem. Mondjuk az a session ennek ellenére plusszos lett, de kaptam azt hiszem két AA-t, és egy KK-t, és mindet kifizették. De csak ezért.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
viharhozo
addikt
válasz Polacheck #5024 üzenetére
En hanyagolnam a contributed rake-es cuccokat. Olyat erdemes keresni, amelyiknek egyebkent is szar az fd bonusa.
A celra nagyon jo pl. a PS a Pokersavvyn keresztul. NL10-en ~10k hand kell hozza, 50-et ad a PS, 90-et a Pokersavvy, megfontolando.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Találtam egy egész jó ajánlatot kezdésnek, azt hiszem ezt fogom kivenni elsőnek.
Pokerrom (ongame, legalább ezt már megszoktam valamennyire)
40% depo bonusz
400 helyi pont után pedig ingyen poker tracker és +100 dollár bónusz (ezt két hónap van kivenni)A pontokat contributed rake alapján osztják, 1 dollár 1 pont (részpontok persze vannak).
less qq more pewpew!
-
viharhozo
addikt
Mindig azt hiszem, van egy pont, ahonnan mar nincs lejjebb, a vegen meg kiderul, h nincs ilyen. Az iment vadul emelgettem abban a hitben, h flosom van, pedig mas szinu volt a ket lapom, csak ezt nem valamiert vettem eszre.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #5017 üzenetére
Kezdtek meggyőzni, de egy dolgot értetek el vele. Még bizonytalanabb vagyok azzal kapcsolatban, hogy merre induljak. Tényleg nem kellene a fulltilt és a cake 500 és 600 dolcsis bónuszát elhasználni legelső körben, amikor bankrollt építek.
less qq more pewpew!
-
concret_hp
addikt
sütin télleg nincs sok ss , letoltam ott jópár handet, elég ritkán volt asztalonként 1nél több.
elég jó eséllyel azért, mert 800*600-ban elég nehéz 8+ asztalon nyomni... (akinek meg annyi képernyő felülete van, hogy mégis elfér, az meg valszeg nem ss-t nyom )
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz Polacheck #5016 üzenetére
Én is így játszottam ongame-en, 8 asztalon könnyű volt full ringen feszesnek/agresszívnek lenni, de cake-en 4 asztalon valahogy nem megy. Rendszeresen van, hogy kiülök időlejárás miatt egyik asztaltól, mert takarják egymást, és nem szoktm hozzá, hogy rendszeresen körbenézzem az asztalokat. Másrészről meg baromira untat néha a négy asztal, ha már 10 perce mindegyiken csak szemetet kapok, nagyon csábító tud lenni középről egy KJo.
amin viszont csodálkoztam, hogy nem nagyon láttam NL50-100-on SSS-eket tömegesen. Pedig elvileg a dealt bónusz számukra kánaán. Persze lehet, hogy csak nem jókor néztem.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
L|zsidoboz
őstag
-
regent
aktív tag
válasz Polacheck #5009 üzenetére
A FullTilt first depo bónusza sávos? Mert a cake-é az. 10$-onként írják jóvá, és 90 nap van rá. Nálam ez fontos szempont, mert viszonylag keveset játszom. NL10-en nem nagyon jön a rake, csak >1$-os potból vonnak, ha jól vettem észre. Általában NL10-en főidőben 6-10 full asztal van, és kb 10-16 short.. A legkisebb tét a 0.2/0.4, úgyhogy itt vannak a teljesen fogalmatlanok, NL10-en amennyire észre vettem (nem sokat játszottam itt, még csak szokom a termet, mint látható, nem nagy sikerrel) már jobbak az ellenfelek. Vagy legalábbis agresszívabbak. Ongame-hez mérten mindenképpen.
Azt a nagy lazaságot sem vettem észre, a dealt bónusz éppenhogy ellene dolgozik. Ha viszont valaki bejött veled, akkor annál bármi lehet, és nem habozik betolni mindenét két magas lapra flopon. Nyitott sor, vagy flösshúzóval minden esetben allin kell menni, láthatóan ez a filozófia.
Amennyire észrevettem két fajta nyerő ember ült az asztaloknál. Az egyik az aki minden potban benne volt, és jötek neki a lapok, a másik meg, aki várt a lapjára, aztán hagyta, hogy az első tönkretegye magát a monstere ellen. Ha a második csoportba tartozol, akkor jó lehet neked a terem. Sajnos én türelmetlenebb vagyok.
Ja, meg nem vagyok képes 4 asztalnál többön játszani, és nincs miniview. Zavaró, ahogy feljönnek az ablakok (legalábbis engem zavar).
Meg az is zavar, hogy ott vannak az avatarok. Ül melletted egy kalapos fickó, szép TAG-ot nyom, dupla beülővel. Másik asztalon szintén ül melletted ugyanaz a fickó, csak a neve más, és maniac, de szintén dupla beülővel. Néha össze lehet keverni, hogy akkor az AJ-most raise vagy fold.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #5012 üzenetére
nl10-en szerinted mennyi rékbekket kapnál? (a bónuszokat is nézd, ne csak a rékbekket)
egyébkétn az everesten még a későbbi bónuszból is sikerült már 91% rékbekket csinálnom 1*party 20%os fd bónusza meg sztem kihagyhatatlan csak kicsit baszogatni kell őket
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #5011 üzenetére
Egyiken sincs rakeback tudtommal, én pedig csak cashgamet tolok, szóval nem jönne rosszul.
Partyn egyébként gondolkodtam.
less qq more pewpew!
-
R
senior tag
válasz L|zsidoboz #5008 üzenetére
persze h érdekel ,
vigyázat, pro gamereknek 100% rb[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #5008 üzenetére
Megtaláltam az akciót. Érdekel a véleményed, te úgyis elég sokat játszol ott.
Jelenleg kb így néz ki a két terem prokontra nálam:
Cake:
+ 33% rakeback
+ gyenge játékosállomány
+ laza játékosok
- szoftverek nem használhatóakFull Tilt
+ 27% rakeback
+ sokkal több játékos, több futó asztal
- erősebb játékosállományAz én szintemen (egy jó ideig még nl10-en fogok játszani) nem tudom melyik lenne a jobb. A kezdő bónuszt egyik helyen sem használnám ki, mert 200$-t fogok beutalni.
Erősen agyalok még...
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Polacheck #5007 üzenetére
Írd be gugliba, hogy Full tilt+rakeback, és akkor ki fog dobni több ajánlatot.
FT-re elvileg 27% szokott lenni, ha jól rémlik.
Ha simán töltöd le, akkor nincs RB.Ha érdekel, összeszedhetem az érveket és ellenérveket a teremmel kapcsolatban.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Veszekedést abbahagyni
Kérdés: A full tilt mindenkinek ad rakebacket meg first depo bonuszt vagy valami speckó regisztrációs kód kell hozzá?
Egyre inkább a Full tilt felé hajlok a Cake ellenére. Főleg az billenti a témát ebbe az irányba, hogy itt lehet használni programokat is.
less qq more pewpew!
-
Genji
őstag
Hadd segítsek: cinizmusnak hívják. Én nem állítottam soha h mekkora nagy szakértő vagyok. Amúgy totál nevetséges amit csinálsz - dobálódzól, vagdalkozott anélkül h ismernél. Ez nagyfokú intelligenciáról ad tanúbizonyságot.
"Ja, és ha nem mondták még volna, attól nem tűnsz ám okosabbnak, ha tájszólásban írsz." - nemtudsz már mibe bekötni?! LOL
Befejeztem, bocs mindenkitől a flame és az off miatt.
[ Szerkesztve ]
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Gambit
őstag
Nana fiam, azért ezt te mondtad: "Miért is? Itt is lemákoltam mindenkit úgy lettem 2. Ilyen szerencsés flótás vagyok." És az "itt" pont erre a freeroll eredményre mutatott. Akkor itt mégiscsak arra próbáltál utalni, hogy tudással lettél 2., nem?
Ja, és ha nem mondták még volna, attól nem tűnsz ám okosabbnak, ha tájszólásban írsz.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
concret_hp
addikt
na jóvan nem kell itt is elkezdeni flémelni
-
Genji
őstag
Egy az egybe egy baromság amit írtak. Egyszerűen short stackként kezdtem a final tablet és fel kellett erősödnöm így az elején betoltam párszor. Amikor 4-5en maradtunk már jó bőrbe voltam és rá rá toltam a feszes vakokra. Azt persze sehol nem írták (nem is tudhatták) h voltak lapjaim ilyenkor (párok, min. AQ). Semmi tilt nem volt, olyan ultrafeszes volt mindeki h egyszerűen ez volt a helyes játék.
A nevemet elírtál helyesen: Kakuk Benjamin.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- GTA V
- Crypto Trade
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest