Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
ratalaltam hogy vissza lehet nezni a fizetos jatekokokat, igy megneztem a multkori freerollt. leirom ide szamokat, hogy hanyszor leptem jatekba, stb. kivancsi vagyok hol a legnagyobb gond.
szoval az egesz szamomra 86 leosztas volt
ebbol 26 volt ahova tettem penzt
osszesen 7-szer nyertem, ebbol:
preflop 1
flop 1
es showdown 5
eleg sok megadas csak a minimum, es ha nem jott be flop akkor dobas
(ebbe persze hozzajon hogy fr, es a vegefele a vakok kb 2szerese volt nalam...)
szerintetek? -
Cassidey
senior tag
melyik banknal vagytok? mert az is lehet a lassu kifizetes oka, h keson teszik elerhetove a szamladon
full tilt cashout egy het sem volt soha

-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Akkor marad a Mb, miután ezt a kört lefutottam velük.

-
Cassidey
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
hű akkor jo lassuak
en megkaptam a verification lettert, btom nem szoval az enyem verified de teljesen mind1 mert igy se hasznalom a limitek miatt..
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Viszont akkor már megint az jön, hogy az Everesttől miért tart 1,5 hétig kártyára kitenni a lét, és a Mb-nek ez miért megy 1, legrosszabb esetben 2 nap alatt.

-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Akkor kb. ugyanott vagyok, mintha megvárom a mb-es levelet, vagy hogyha legközelebb hazamegyek és valami számlát bescannelek a mb-nek.
Everesten ha az Sng low leaderboardon jó helyezést érek el és úgy szerzek summit pointokat, azt vajon beleszámolják az fd bónusz kipörgetésébe?
Ill. a summit pointok jók valamire torna és sng nevezésen kívűl? (gondolom nem, mert más lehetőséget nem találtam, de hátha). -
concret_hp
addikt
-
adalbert1
veterán
válasz
Cassidey
üzenetére
Everest.
Emlékeim szerint megy a visa be-ki, sajnos melóból nem tudom megnézni.
Moneybookersre is simán ment kifele a pénz, viszont onnan már előjöttek a verification letterrel. Jó, ez az én hibám is, mert lusta voltam így másfél-két év alatt megcsinálni, de ha eddig nem volt probléma...
Arra is gondoltam hogy azon akadtak ki, hogy lakótársamnak küldtem át mb-en pénzt, úgy hogy ugyanazt az IP-t használjuk (persze ezt sehol nem említik).
Az meg hogy a személyit nem fogadják el, szerintem teljesen nonszensz... Főleg úgy, hogy azt is leírják ha nem kapom meg a verification mailt, akkor az nem az ő hibájuk, ergo le vagyok sajnálva.
-
Cassidey
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Remlik vmi arrol, h kell kuldeni sok szemelyes doksit, es akkor elbiralnak es magasabbra allitjak, de lehet ez is csak regen volt.
Pont az ilyen dolgok miatt nem hasznalunk mar MB-t (ja, baratom accjat meg letiltottak igazabol csak ugy, es doksikat kertek, szoval ilyen is lehet barkivel barmikor sztem, mert nem mozgatott ott nagy osszegeket, pont azert mert nem is engedtek a hulye limitek miatt.)Melyik teremrol is van szo? Most visszaporgettem gyorsan de nem lattam.

-
adalbert1
veterán
válasz
Cassidey
üzenetére
Hát Visa classical még csak befizettem, kikérni még nem kértem ki rá... Lehet hogy megpróbálom azt megjátszani, hogy visszautalom a terembe (márha arrafele mehet a pénzmozgás), hátha a support engedi hogy úgy kifizessem Visa-ra hogy nem arról fizettem be.
Még azt nem értem, hogy mb-en ha Visa-ra akarok kikérni pénzt, akkor miért random limiteket ad meg rá? Van amikor az egész összeget kitehetném rá, de van amikor csak 1000 HUF-ot.
Nem lehet valahogy egy állandó limitet beállítani? -
adalbert1
veterán
válasz
gabranek
üzenetére
Hmm, ezt nem is tudtam...
Mindenesetre a moneybookers elmehet a ......-ba a brit pénzmosási törvénnyel egyetemben
Hiába rinyálok nekik, hogy most akarok pénzt mozgatni az accountomon, személyit nem fogadnak el, mint ahogy semmilyen egyéb dokumentumot sem...
Ill. bescannelt számlát elfogadnának, ezzel megint az a probléma, hogy legalább egy hétig nem leszek még otthon. -
gabranek
senior tag
válasz
adalbert1
üzenetére
FTP-re a pokerstrategys 50$ után is jár az RB és ott a bónusz is nagyon könnyen kiszedhető már NL10-en is. bár kezdőnek lehet nem a legjobb terem, mert feszes a legtöbb asztal.
egyébként van egy csomó ilyen oldal ahonnan lehet igényelni kezdőtőkét, YPC-nél 3 terembe is ki lehet kérni egymás után. én most ilyen módon próbálok összehozni párszáz $-t olyan termekben, ahova nem tervezek saját pénzt befizetni ultimatebet, absolutepoker, stb. közben a játékomat is tudom fejleszteni és ha összejött egy normálisabb összeg akkor mehetek valami nagyobb terembe.
-
adalbert1
veterán
válasz
gyuri00
üzenetére
Olyanra nehéz is, általában a legtöbb versenyre kezdés előtt 1-2 órával lehet elkezdeni regelni.
Ilyen kis alapon lehet hogy az lenne a jó megoldás, hogy kiváltasz valamelyik terembe egy pokerstrategys, vagy hasonló ajánlatot, adnak 50$-t. Viszont arra figyelj, hogy ha valahova kiváltod ezt, akkor biztos hogy bukod azokat a jobb lehetőségeket, mintha máshonnan fizettél volna be (pl. rakeback).
-
adalbert1
veterán
válasz
gyuri00
üzenetére
Szerintem az absolute vagy az ultimatebet, ha van olyan accountod, amikkel kirobbant ott a botrány.
Erről jutott eszembe, hogy Phil Helmuthnak vajon milyen szerződése van velük, ill. hogyhogy nem mondta fel (legalábbis gondolom hogy nem, ha az új poker after darkban is az ub-es cuccában feszít).Viccet félretéve, el kellene dönteni, hogy milyen limiten akarsz játszani, melyik játékot, és úgy kérdezni...
Általánosságban szerintem az a jó terem: -ahol sokan játszanak, tehát mindig van elég asztal a limiteden
- könnyen kiszedhető és jó a first depo bónusza
- van rakeback -
gyuri00
aktív tag
szerintetek melyik oaldal a legjobb netes játékhoz??
bwin-en szoktatok játszani majd msot akarok feltötleni egy kisebb összeget megnézem milyen

bwin-en hgy tudok reggeleni a freerollokrta valaki elmondaná???
-
gabranek
senior tag
tegnap fél óra alatt kivégeztem az összes NL10 asztalt ultimatebeten, de még volt kedvem játszani (egy nyerő széria közepén naná hogy volt
), gondoltam beülök FTP-n 4 asztalhoz...kellett egy kis idő, hogy felfogjam, azért nem tudok normálisakat emelni mert pot limitre ültem be...ott nem épp a legjobb stratégia az SSS 
-
R
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
melyik terem?
-
concret_hp
addikt
[link] a 3betelő ellen 1.8 3bettel rendelkezik nagyon sok hand alapján szóval biztos voltam benne, hogy veri a TTmet. ami érdekes, hogy a QQ lett a leggyengébb lap a JJ a 2. és a TT lett volna a legjobb

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
http://www.pokerscout.com szerint van asztal /nem megy a direkt link valamiért/
Én is játszottam nl50-100 FR asztalon este, szóval tuti van néhány.
Igazából arra nem emlékszem, hogy reggel és d.u. milyen a forgalom, de mivel többnyire angol és skandináv játékosok vannak, sztem olyankor is van FR asztal. -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
mondjuk a készüléástől még elég messze állok

-
Cassidey
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
pf nem osztom az eszt, megorultem a topicnak es irtam amire irni tudtam. pokeres oldalakat nem nezegetek, mert kisbabank van (bar te ezt nem tudhattad, uh semmi baj
), szoval nem ilyesmiket olvasgatok, hanem inkabb vele foglalkozom. Miota megszuletett nem is jatszom csak szorakozasbol NL50-en, mert ha komolyan jatszol te is tudod h ahhoz ido kell ugye?lehet ezzel ugy gondolod igazoltalak, de ha akkora balfek vagyok ugord at a hozzaszolasaimat, remelem ugy nem zavarok majd itt nagyon

-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
thx
, azt jól vágom ugye, hoyg fr asztal nem nagyon van? -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Megnéztem rb calculatorral, aszerint 6 óra NL50 sh egy asztalon kb. 50 dodó rake.
Ezek szerint kb. 500 hand. -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
na jó nem szóltam

-
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
1000 pont az szinte semmi, ahhoz 50 dollár raket kell termelni.
Azt nem tudom mennyi idő, de négy sh asztalon játszva szerintem kevesebb, mint egy nap."ismersz olyat, aki képben van és nem tud róla, hogy hónapokkal ezelőtt megjelent a Harrington cg?
(van olyan pókeres oldal, ahol erről nem írtak?
)"Én se tudtam, pedig szerintem képben vagyok.
Vagy játszok, vagy olvasom magyar játékosok blogjait, hogy Arubába készülnek
(
), nincs időm híreket is nézni. 
-
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
meg tudnád mondani, hogy a ladbrokesen 1000p az nl50en hány hand alatt jöhet össze kb?
Grass: igen, mindig

-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
hát akkor az ilyen nitek ellen sima alap stratégia, rengetek C-bet. full beülővel. szerintem tök pluszos lehet akkor ez a terem NL FR BSS-re. csak az SSS-nek nem kedvez
-
Gyuri16
senior tag
kaptam meghivast ophu restricted freerollra szombatra.. valaki felhomalyositana hogy ezt hogyan kaphattam? latom hogy mindenki magyar, de rolam honnan tudjak? (szlovakiai vagyok)
nem mintha bannam, csak fura -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ismersz olyat, aki képben van és nem tud róla, hogy hónapokkal ezelőtt megjelent a Harrington cg?
(van olyan pókeres oldal, ahol erről nem írtak?
)
de no offense persze
-
viharhozo
addikt
Ritka idiota honapom van. Sorra bukom a 70-90%-os helyzeteket, es sorra nyerem a 10-30-asokat.

-
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Én meg pont úgy látom, hogy képben van.

-
attiati
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Ne ilyeszd már el. Hátha végre valakivel én is egy szinten tudok beszélgetni.
És ráadásul lány
-
adalbert1
veterán
Elkezdtem nézni az új poker after darkot...
PH-on még mindig hihetetlen jókat tudok borulni. Egyik pillanatban még teljesen nyájasan beszélget valakivel, utána beolt valakit, közben magát dicséri, végül káromkodik.
-
Grass
aktív tag
Végre a fasz jó oldalára kerültem volna, de neeeeeeeeeeeeeeeem
[link] -
Cassidey
senior tag
-
Gambit
őstag
válasz
Cassidey
üzenetére
Beleolvastam a naplójába. Vannak szép eredményei, csak kicsit túlságosan is hullámzó. (Erre ő is utal már a bemutatkozásában: "újrakezdő profi".) Szóval azért én még Action Dan-t nem szólnám le, mert ő picit többet tett már le, és én nem hiszem, hogy csak fogalmatlanoknak szólnának a könyvei.
-
Cassidey
senior tag
nem Harrington a pasim fuj

amugy Harrington tenyleg nem rossz fogalmatlanoknak vagy indulasnak mert az alapokat jol megtanitja, viszont a verseny kesoi szakaszaban olyan steal-resteal-rerestealek vannak, h halal, online prokra erdemesebb hallgatni ha megvan az alap
keressetek ra vasikara pocket fiveson, opr-en vagy ophun
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
gyuri00
üzenetére
HORSE az egy vegyes játékfajta, van benne holdem, omaha, stud és razz.
5k = 5 000 a nevezési díj
FR = full ringdealer choice = az osztó választja ki a játékot
ring game = cash game /készpénzes játék/ (nem torna)NL = no limit
HE = holdem
100-200 = 100 a kisvak, 200 a nagyvak
200-400 u.a, mint az előző -
Gambit
őstag
válasz
gyuri00
üzenetére
Szerintem kérdezés helyett próbáld magadtól megtalálni a választ. Itt, ahonnan én is linkeltem pár definíciót, a legtöbb kifejezés megtalálható. Amit nem találsz, azt nyugodtan nyomathatod.

Uzsi: Az FR-t benézted, szerintem együtt van az 5K-val, és akkor szinte tuti, hogy freeroll lesz az.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuri00
aktív tag
hali
Szolnokon vagy környékén nem tudtok valami jó póker klubbot páran haverokkal szertnék elmmeni egy tornára?
HORSE 5K FR & dealer choice ring game ezeket el mondaná valmaki mit jelntenek??

ring night NLHE 100-200, 200-400??
ezekehez még nem értek annyira

-
Vandit.
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Aha. Ezt jól megmondtad.
És bővebben? Hol találok tournament stratégiákat a neten az onlinepokeren és a profipokeren kívül? -
Vandit.
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Miért csak néha? Nekem sokkal jobban bejön.

-
Vandit.
addikt
Itt senki nem tournamentezik?
-
regent
aktív tag
Ajajajj, panaszkodnom kell. -1.5BI a mai termés NL20-on. Pedig gyakorlatilag mindegyik asztalnál másfál beülő plusszon álltam, csak aztán jött egy KK vs AA, egy 68 vs T4 648QT boardon, ahol végig potbeteltem, végig adta, riveren meg nem tudtam dobni a visszaemelésére. Ez tiltre is tett, és ugyanez az ellenfél ellen A6 vs AJ-val végighívtam A-os boardon. Persze adta.
Nem tudok már egy jóízűt nyerni. Ha lapom van dobják, vagy lejavulnak, ha nincs lapom kiemelnek (mondjuk ezen dolgoznom kell az látszik).
Ami érdekes, hogy a BB a legprofitábilisabb pozícióm.
De legalább élvezem ahogy pörög a játék, gyűlik a pénz. Csak aztán mindig jön valami nagy bukás, nagy nyerés meg nem. Gondolok itt egy végre kifizettetett flopolt setre. Merthogy olyanom mostanában nem volt.Máris könnyebb.

-
regent
aktív tag
válasz
Gyuri16
üzenetére
NL ez egyértelmű. Abban van fejlődési lehetőség, ott játszik a játékosok 90%-a, rengeteg könyv van róla (mondjuk fix imitre is), csak abban lehet versenyezni is a cash game-en kívül, stb...
Próbáld ki a Short handed játékot (6-max), ha megnézed a termeket szinte mindegyikben elfogynak NL100-200 környékén a full asztalok. Ha a hoszú távú fejlődést nézed akkor a SH-ra kell koncentrálnod. Nem mintha NL100 FR-en nem lehetne nagyon jól megélni. -
adalbert1
veterán
válasz
Gyuri16
üzenetére
Inkább a no limitet javaslom. Fix limit alacsony limiten szinte csak matematikai játék, viszont annyi gyengébb játékos van, hogy gyorsan lemákolnak. Magasabb limiteken meg szinte biztos hogy ha kezdő vagy csak sokkal jobb játékosokkal találkozol, nyerésre kicsi az esélyed.
No limiten eleve sokkal többen játszanak, alacsony limiten itt is sok gyenge játékos, de eleinte viszonylag nulla tudással feszes játékkal is lehet nyerni...
-
Gyuri16
senior tag
válasz
Vandit.
üzenetére
koszi, atnezem. eddig a onlinepokerhut neztem kicsit, de ha kitart a lelkesedesem tovabb akkor konyvet is beszerzek.
ugy hallottam hogy a Bevezetés a hold'em pókerbe Ed Millertol egy jo kezdokonyv, ti melyiket javasolnatok?
illetve limittel vagy no limittel erdemes eloszor foglalkozni? (mondjuk freerollok csak no limitesek, szoval ez adott, de megis..) -
Vandit.
addikt
-
Gyuri16
senior tag
kedvet kaptam kicsit pokerhez, be is mentem pacific pokeren az elso freeroll-ra. vegulis 145. lettem 2500bol es igy kaptam is 7 centet

nagyon erdekes volt, foleg a vege fele, csak sajnos nem tudtam magam az elejen jol megszedni, igy aztan a vegen mar leginkabb tulelo jatekot jatszottam.
befizetni egyelore nincs kedvem, viszont ez a freeroll dolog tetszik. mar csak jatszani kellene megtanulni.most nezem vannak ilyen alacsony buyines tournamentek, akkor gyujtok azokra, legalabb lesz izgalom

-
adalbert1
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Mondjuk ez annyiból jó lehet, hogy nagyon könnyen readelhető a többség játéka, hátránya a dolognak hogy nagy pot ritkán alakul ki.
Moneybookersnél verification letter nektek hány nap alatt érkezett meg? Mert eddig még nem csináltam meg, most meg így 2 év után rinyálnak hogy addig no pénzmozgás, amíg ez nincs meg... Szóval várom a levelüket.
-
regent
aktív tag
válasz
Polacheck
üzenetére
Minek is dobnánk. Open raise és visszük a potot, vagy most, vagy a cbet után. Esetleg coldcall preflop-flopon, aztán turnön potnyi emelés és viszük a potot. Ha meg lejön egy álomflop akkor toljuk neki, a sok magas kézbepár úgyis kifizet.
Nagyon is jó lap a suited connector. Ja azt még nem is néztem, hogy flopolhatunk flösst is, amit úgyse hisz el a magas kézbepár. -
regent
aktív tag
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Ugyanarról a Cake-rööl beszélünk? Vagy te nem arról beszélsz, csak elvesztettem a fonalat?
NL100 Full ringen játszol, ugye, ha jól emlékszem. èn még csak NL20 SH-n, de ott teljesen más a játék, szerintem nem csak az SH miatt. Itt AKs-el lazán preflop allin mennek, TT-el is. Emelés-visszaemelés-3bet van dögivel. Sokan floatolnak, de amennyire látom dobni is tudnak. Vannak fogalmatlan ellenfelek, de ez itt ugye már a harmadik szint (NL4-NL10-NL20) úgyhogy a ki csak próbálgat az játszik a NL4-en, ide fel (LOL) már csak az jön akinek van halvány fogalma a játékról. -
L|zsidoboz
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Játszottam én is már több amcsi siteon, de ilyet még sehol sem tapasztaltam.
Blöfföt kb. 0 darabot láttam egy hét alatt.
AKs- és QQ- pp legtöbb (tízből kilencnél) embernél nem nyitó/visszahívó kéz. -
concret_hp
addikt
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
ez a tipikus amcsi sztájl játék, fulltilten meg ub-n is tapasztaltam ilyet, de főleg a fulltilten.
-
Grass
aktív tag
Mi az a rakeback pontosan, és hogy működik? Gondolom a termelt rake-ből kapok vissza valamennyit; de azt ki fizeti, miért, hogyan és milyen feltételekkel?
-
attiati
veterán
ladbrokes újrareg tárgytalan
nem fog új acc-nak minősülni, így nem lehet igénybevenni semmit (refer, FD)
bár affil-t használhatok, amiatt még körbenézek
-
SLYM
veterán
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
oppá, most látom csak, hogy a cake-en is dealt a rakeszámítás. jó, hogy visszaolvastam a postokat
. hány asztal van NL50-en, meg NL100-on? jók SSS-re? -
concret_hp
addikt
válasz
attiati
üzenetére
regelj ott is újra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
rakeback szempontjából nem nagyon vna különbség, max annyi, hoyg a tipikus rékbekkes termekbe pár helyről nem adnak.
az alapnál kicsit jobb bónuszokért bonuswhores
extra pénzekért meg: pokersavvy (ha lehet a refer linkemről
), pso amiket érdemes megnézni sztem (ezek ilyen 50-100$ + pénzt ejlentenek átlagban).ha meg semmi extra nincsa kakor vmeliyk magyar oldalról regelek, hogy mégis legalább az országba jöjjön a kis extra pénz utánam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), gondoltam beülök FTP-n 4 asztalhoz...kellett egy kis idő, hogy felfogjam, azért nem tudok normálisakat emelni mert pot limitre ültem be...ott nem épp a legjobb stratégia az SSS
, azt jól vágom ugye, hoyg fr asztal nem nagyon van?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)