Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #5592 üzenetére
Ahogy nézem 2 ilyennel 2/3-ad annyiból ki lehet jönni kb., mivel ez alapján működnek úgy, hogy a 2 kártya hajtja meg a 4 monitort. Mondjuk az előzőleg linkelt kártyából kettővel már 8 monitort is meg lehet hajtani, az már 32 db 800*600-as asztal bármiféle kicsinyítés nélkül.
Utánnaszámolva elég nagy pénzeket el lehet verni erre, az utolsó megoldásban csak a 2 kártya és a 8 monitor már 1 milla, ehez még kell pár brutál monitortató falikar vagy valamilyen csináltatott szekrény és még fogyasztása is lesz a rendszernek rendesen...Az első megoldáshoz linkelt kártyák meg abban jobbak, hogy tudnak 1900*1200-at is, tehát két olyan kártya olyan 110k+ 4 legolcsóbb 24-es olyan 280-300k, viszont átméretezhető asztalokkal már itt is rohadt sok mindent be lehet látni...
Szerk.: ahogy viharhozo elrendezte az asztalokat úgy ezen 36 asztal férne ki...szerk2.: mondjuk lehet hogy ennél vannak olcsóbb és jobb megoldások is, ha valaki tud még valamit, akkor megoszthatná (nem mintha valaha is ennyi asztalon akarnék játszani, de kíváncsi vagyok)
[ Szerkesztve ]
-
Gambit
őstag
válasz attiati #5593 üzenetére
Ilyenkor nekem a szünet szokott segíteni. Egy ideig egyáltalán nem játszom, legfeljebb pókerkönyveket olvasgatok. Sőt, akár termet is váltok. Szerintem a lényeg az, hogy nyerőnek érezd magad. Magabiztosság nélkül nem megy.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nekem is hasonló problémám van a cashgame terén. Amikor lapot kapok, csesznek kifizetni, egyébként túlhúznak. Legalábbis én így érzem, de a gond az, hogy -EV-s a játékom a HM szerint. Azt hiszem csinálok egy videót egy sessionről, aztán kielemeztetem pár okossal a játékom.
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
-
attiati
veterán
mi a fenét csinálok rosszul?
10$-t kétszer feltornásztam két külön teremben (poker4ever, és ladbrokes) 130$-ra, 2-3 nap alatt, különösebb visszaesés nélkül. Onnantól meg 30-40 órákat ülök monitor mellett, föl-le föl-le 130-90 dollárra és vissza, teljesen idegbeteggé tesz. Nem tudom feltornászni, akármilyen stratégiát próbálok, akármilyen időszakban játszok. Mikor megy, akkor érzem, hogy megvan, ezt fogom játszani, aztán letör egy ugyanolyan bukószéria.
Nem találok nyerő stratégiát, már csak azt, ha monster kerül a kezembe, akkor allin, és lesz ami lesz. ami egyszer működik, azt ugyanúgy el is bukom. Tényleg vagy 10szer megszerzem, 10szer elveszítem. pedig tudatosan játszom meg a lapokat. tiszta szerencsejáték ez így
kérjem ki a fenébe, és költsem el azt a 20e ft-ot és felejtsem el a fenébe az egészet?
csak mák volt és kész?[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #5590 üzenetére
Megkérdeztem, ők ilyennel nyomják , mondjuk a max felbontás csak 1600*1200, ezért van 4 db 4:3 arányú 20-as monitorjuk.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #5583 üzenetére
Nekem is van ilyen porcelánkutyám!
Amúgy a képet nézve nem is ütnek el annyira egymástól, mint gondoltam volna.viharhozo: 2-nél több monitorhoz kell szerintem valamilyen matrox kártya is már, ma jön egyik haverom hozzám, meg is kérdezem, ők melóhelyen 4db 20"-ast használnak gépenként.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Sose ertettem hozza, ehhez milyen videokartya/szoftver kell?
En most egy 24-esen hajtom a vadat, igy kilenc asztal kenyelmesen elfer.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5568 üzenetére
na gondoltam, hogy valami nem kóser. a legnagyobb video 1000/2000 fix limit. rengeteg jó video van minden limiten. én csak arany beosztású vagyok de már rengeteget meg tudok nézni. sok a magyar video is. van NL200 SSS, fix limit 3/6$, van 109$-os SnG, meg NL50 is magyarul. angolul meg van minden. session review is van. cikkekből pedig van vagy 200. és van ingyenes élő edzés, NL50-en meg FL3/6-on, és SSS is NL200-ig. szerintem egy nagy baja van az oldalnak, hogy inkább FL-es mint NL-es. dehát épp most keresnek high stakes edzőket FL5/10-re, meg NL600-ra, illetve high stakes SnG-re, szóval nem csak FL végülis. szóval azért nem csak kis limiten van edzés, meg videok. csak mivel eléggé új a magyar része az oldalnak (szerintem kb 1.5 éves lehet) még nem nagyon van tele jó játékosokkal. de azért már van olyan aki FL30/60-on is nyomta egy keveset
ha át akarsz menni egy másik terembe az se gond, azután is kapsz pontot. az üzleti modelljük meg mire másra épülne, minthogy egyre magasabb limiteken egyre több rake-et termelj?
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
és felette meg ott a TV. LOL
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #5578 üzenetére
Én se szoktam.
Ennél a partynál mondtam, hogy egyáltalán nem értem az AK játékát.
Showdownig azt hittem FD-ja van, de szerencsére annál gyengébb volt.Polacheck: grat, csak így tovább.
Ha valakit érdekel, így fest egy 17 és egy 22 colos moncsi egymás mellett, egész jó méretben elfér a 10 asztal.
Nagy moncsin megy általában 6 NL50, kicsin 4 NL100 asztal.[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Eddigi legnagyobb MTT győzelmem: Behúztam egy 3,3-as Knockoutot a Fulltilten. 72$+6$ a knockoutokból.
less qq more pewpew!
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #5579 üzenetére
Ezt még úgy is megadnám, ha biztosra tudnám, hogy veszíteni fogok.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #5575 üzenetére
Nekem se nagyon hisznek, pedig sose bloffolok.
-
[Anduriel]
aktív tag
-
Gambit
őstag
válasz [Anduriel] #5574 üzenetére
A nagyvak egy kapitális balf@sz volt. Fogalmam sincs, milyen lapja lehetett, hogy azt a 20-at már nem tudta megadni a 200-as potért. De az is lehet, hogy ki volt neki pipálva a check/fold. Na mindegy, balf@sz volt, az tuti.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
L|zsidoboz
őstag
válasz [Anduriel] #5574 üzenetére
Biztos skót játékos volt.
De ilyet még én sem nagyon láttam, igaz ritkán játszok tornán.Ma nekem valaki NL100-on toltá át a beülőjét.
Még most sem jöttem rá abban a partyban mit gondolt, de különösebben nem bántam, főleg hogy csatlakozott hozzá egy másik játékos is (igaz neki lapja is volt).Polacheck: nem olyan sok ez. Sztem nincs egy éve, mikor még csak max. 2 asztalon játszottam, ahhoz képest te előnyben vagy.
Mikor néhány "őrült" 20+ SH asztalon játszik egy monitoron, akkor én is csak pislogok.[ Szerkesztve ]
-
[Anduriel]
aktív tag
Nyertem ma egy 3eurós Sit&Go-t úgy, hogy 50-100as vakoknál 120 zsetonom maradt amiből 50 bent volt, mert kisvak voltam. És ez a gyöngyszem született:
***** Hand 1067826077 *****
50.00/100.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2008. május 5. 14:45:26
Pays 4 Places (Real/Tournament)
Seat 1: furbyto (5321.00)
Seat 2: inom16 (3260.00)
Seat 5: jeff7070 (1225.00)
Seat 7: Anduriel (120.00)
Seat 8: CamposM (5074.00)
Anduriel post SB 50.00
CamposM post BB 100.00
** Deal **
furbyto [N/A, N/A]
inom16 [N/A, N/A]
jeff7070 [N/A, N/A]
Anduriel [7h, 8s]
CamposM [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
furbyto Fold
inom16 Fold
jeff7070 Fold
Anduriel All-in 120.00
CamposM Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 200.00
furbyto Fold Win: 0.00
inom16 Fold Win: 0.00
jeff7070 Fold Win: 0.00
Anduriel By default Win: 200.00
CamposM Fold Win: 0.00[ Szerkesztve ]
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
Gambit
őstag
válasz concret_hp #5569 üzenetére
Hát igen, azt még én sem tudom, hogy hogyan fogom tudni kivenni a lóvét. De valszeg be kell majd fizetnem a minimumot moneybookersen keresztül, mert magától a rendszer csak a bank wire-t ajánlja fel. Annak meg 25000 euró a minimum limitje. LOL.
Szerk: Amúgy biztosan sok szponzorált játékos van. Ez abból is látszott, hogy szinte senki sem rebuyolt. És az én asztalomnál addon sem volt.
Polacheck: Az eggyel! (Nehogy azt mondják, hogy csak az újoncokat szopatjuk a helyesírással. )
[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #5570 üzenetére
"Hétvégén megvettem a 2. monitoromat, így már simán tudok játszani 8-10 asztalon."
Durva...
A 4 már simán megy, megpróbáltam tegnap a 6-ot SSS-el, de néha még sitoutra kerültem, normál beülővel tuti még keményebb lenne. Még 1-2 hónapig én maradok a 4 asztalnál, aztán meglátjuk, hogy hozzá tudok-e szokni egy 5.hez és az eggyel kisebb asztalmérethez.
[ Szerkesztve ]
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5569 üzenetére
Jót még én sem nagyon olvastam róluk (T6).
Rosszat viszont annál többet...Rakebacket kap az, aki PS-en keresztül kapott pénzt?
Hétvégén megvettem a 2. monitoromat, így már simán tudok játszani 8-10 asztalon.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
rng sztem 1 dolog az olyan amilyen.
de hogy tűnnek el számlákról pénzek, meg számlazárolások sorozata meg nem akarnak fizetni... hááátarra is kíváncsi lennék, hogy hány stakelt playa van ezen a 250K-son. meg úgy valahogy az egész dolog sántít nekem, mer hogy ebből nem minuszba jön ki mr tonidzsí abban eléggé biztos vagyok
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz -=Jam=- #5567 üzenetére
8 db video
lehet hogy azért mert nem termeltem nekik több$ raket és ezért látok csak 8at.elég gáznak tartom, hogy úgy olvashatsz egyre több cikket, ahoyg egyre több réket termeltél nekik. ha esetleg termet szeretnél váltani akkor mi van pl?
még tökkezdőként is, amint elfogy a bónusz jobbna járna, ha átmenne máshova, de persze akkor nem is olvashat több cikket ki van ez találvaegyébként régebben beleolvastam 1-2 cikkbe és hát miután már máshol is olvasgattam, úgy döntöttem, jobb az enkem, ha feléjük se nézek
nem mondom, hogy minden hülyeség amit ott írnak, de az "üzleti modelljük" lényege nem az hogy a pléjör minél jobban járjon
-
-=Jam=-
őstag
válasz concret_hp #5565 üzenetére
Ehh, sztem Te valami más oldalt néztél... Rengeteg nagyobb limites videó is van. Egyébként sztem a PS egy elég jó oldal, nem tudom mi bajotok van vele.
-
Gambit
őstag
165 euró volt a nevezés, de stackeltek. Úgyhogy a 425 eurós nyereményemnek le kell adnom a felét. Ha ezt nem bukom el, simán bent vagyok a 20 között, de akár FT is meglett volna.
A külön nehézséget az jelentette itt, hogy R&A verseny volt, de persze nekem csak egy buyin-em volt.
concret: Bocsi, a te hsz-edet észre sem vettem. Szóval igen, a T6-on. És valóban furcsa kicsit az rng.
Amúgy végül 105. lettem a 991-ből.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5563 üzenetére
de tényleg nem értem, hogy miért nem teccik senkinek. szarok a cikkek, vagy mi a baj vele?
-
concret_hp
addikt
thx, nem volt valószínű, nyílván nem erősködnek 10:10:1 zsetonállásnál egymás ellen (mint ahogy nem is tették). ha dobom tényleg alig marad zsetonom és max 10 hand alatt elfogyok. amikor betoltam, ha duplázok még lett volna esélyem talán.
azért így sem rossz, több mitn 10* annyi mint az eddig legnagyobb mtt nyereményem
szerk:
nl50en tartósan (40K hand alapján) 5-6ptbb-t tudok hozni everesten, ongamán meg még egy kis minuszom is van , de akkor ritka nagy szopó járt rám, máshol emg még nem játszottam nl50-en.
b2b nl20€ majdnem 14K hand után 12.9 ptbb/100 ebben talán van egy kis upswing is, de 8-9 sztem simán reális ott most nekem.ilyen 2-3K handes mintákban volt már +15ptbb meg -10 is, szóval az nem releváns (sőt nl20€-n asszem 2K-s mintán valami 30ptbb/100 is volt vmelyik nap, de ennyit hosszútávon nyílván enm lehet hozni)
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5558 üzenetére
asszem innentől rendszeres olvasója leszek a naplódnak. és én még aszittem, hogy a poker strategyn vannak az igazi nyerő játékosok. asszem elkezdek ismerkedni ezzel az onlinepoker.hu-val. kezd szimpi lenni
egyébként neked minden teremben ilyen durvák az NL50-es mutatóid, vagy csak azon a b2b-n, illetve az everesten? melyik teremben érted el a legnagyobb BB/100-at?
-
SLYM
veterán
-
concret_hp
addikt
még bent vagyok 4/12
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5556 üzenetére
nem gondoltam volna, hogy ilyen magas nevezésű versenyeken indultok. ami a full tilten 500.000 $-os annak olyan 200-500$ a nevezése. azért ott már kicsit emelkedett pulzussal ülnék végig
ja és persze grat a jó szerepléshez, majd mindenképpen írd meg mi lett a vége
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
mér a szándi million az hogy?
-
concret_hp
addikt
csak nem a t6on?
azért itm voltál?
t6 egyébként sokak véleménye szerint nagyon durva csalás és amiket olvasok róla az alapján kb. szerintem is
(gondolom ingyenjeggyel toltad nem ? (már ha a t6ról van szó))
én meg ma itm-be értem a szándi 100K-n a ps-en igaz ott elég gyorsna kizúgtam 3018. lettem, 22Kból
meg közben egy 2$6max versenyen 1800ból még 24en vagyunk szóval ma meglesz életem 2 legnagyobb tour eredményevagy fullba vagy sehogy :D
-
Gambit
őstag
Ezzel a leosztással estem ki egy 250 000 euró összdíjazású versenyről. Vigasztaljatok meg...
-
Lipton
őstag
válasz L|zsidoboz #5550 üzenetére
Igazad van, csak véletlen írtam A-t mert "elvileg" ő az első,
de nem játszik...Ha nincs all in, akkor elvileg ez mehet egy darabig...
Tehát akkor aki csak megadott az első körben, (és utána
emeltek), az visszaemelhet utána, ha úgy alakul a játék...Köszönöm a segítséget!
-
L|zsidoboz
őstag
"A" nem jön ismét, mert ő kisvak volt, nem cselekedett a példában semmit, csak dobott.
De pl. mehet így tovább a példa szerint:
C visszaemel 20-ig, E ismét emel 50-ig, C all-in.
Ezután E értelemszerűen csak megadhat.[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
válasz L|zsidoboz #5548 üzenetére
Az rendben van, hogy F-ig lemegy az első kör.
Jön ismét A.... akkor ebben a körben nem csak dobás vagy all in lehet
hanem "ismét" reraise? Ez meddig mehet?Én valahogy abban a hitben voltam, hogy a "második" körben nincs már
ismét reraise. Amelyik programmokkal játszottam a gépen, ott nem volt, meg
amikor (egyszer) játszottam az egyik teremben élőben, ott sem tűnt ez nekem fel
(=nem volt ilyen), pedig majd 4 órát tartott, na meg a S1-en sem...Zoli
-
L|zsidoboz
őstag
Természetesen lehet az emelés után még emelni, ezt hívják "reraise"-nek (visszahívásnak).
Pl. van 6 játékos, A-F betűvel jelölve, mindenkinek 100 zsetonja van
A kisvak (1 zseton)
B, nagyvak (2 zseton)
C az első beszélő, csak megad (2 zseton)
D dob
E emel 8 zsetonig
F dob
A dob
B dob
Ilyenkor újra C következik: most dobhat, megadhat, visszaemelhet (minimum 14 zsetonig kell emelnie, mert az emelésnek minimum akkorának kell lenni, mint az előző emelésnek), ez az emelés akár all in is lehet.Remélem érthető így.
[ Szerkesztve ]
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne a No Limit Hold'em játékmenetben.
Kiosztják a kézbe a 2-2 lapot. Elindul a kör, a lehetőségek: dob/megad/emel.
Valaki középen ráemel. Vége az első körnek. Ilyenkor az emelő előttiek jönnek
a "második körben".Ekkor csak megadni/all in lehet, vagy sima ráemelés is lehet ismét, és "megy tovább"
a flop előtti emelgetés?üdv.:
Zoli -
[Anduriel]
aktív tag
válasz concret_hp #5544 üzenetére
Itt elsősorban nem a lapomat akartam játszani, hanem az ellenfelemet. És igen valóban kicsit hihetetlen h. A van nálam Na majd legközelebb....
-
SLYM
veterán
válasz [Anduriel] #5543 üzenetére
olvastam a te 2 postot meg a kommenteket is. még a preflop fold az egyetlen jó döntés szvsz. de pl a betpot flopon? mer? mivel check volt flop előtt akármi betalálhatta a csókát. nem tudsz szűkíteni a kezéből, csak a nagy lapokat, azok meg ugye nincsenek a flopon. illetve tök egyértelmű, hogy flop előtt itt csak emeléssel lehet indítani. ez alap. callolsz 78o-val pozíción kívül 1 ellenfél ellen? aztán a turnon a bet jó volt, csak A-ra senki se hív ha flop előtt nem hívott. ha Q jött volna turnre nyilván nyertél volna. szóval ez szerintem nem a legjobb megjáccás volt. illetve ha turnon hívsz ezt megelőzően kicsit gondolkodni kell a flopon, hogy ezzel előkészítsd a hívást a turnon. de ezt is csak pozícióból érdemes. megha jön egy magasabb lap, mint amik eddig lentvoltak. (de ugye ilyen helyzetben az A-ra nem hívhacc, amiatt amit már korábban leírt Pá
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz [Anduriel] #5543 üzenetére
akkor kivárod a tuti szitut nem?
vagy emelj preflop, de flopon legkésőbb.
78-al mire játszol?vagy fullba vagy sehogy :D
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz concret_hp #5541 üzenetére
Szinte mindíg dobtam kisvakból, ha megadtam rámemelt és már nagyon untam, hogy akció nélkül megkapja a vakomat.
-
Pá
addikt
válasz [Anduriel] #5539 üzenetére
Flopon emelni kellett volna, hogy megtudd hányadán állsz, annyira nem erős a 3. pár, hogy trükküzzél vele. Viszont ha már checkeltél, turnon teljesen felesleges emelni. Ellenfél szemszögéből nagyon könnyű parti, mivel valószínűsítheti, hogy ász nincs nálad (mivel akkor preflop rámozdultál volna a vakjára) így simán rá tud blöffölni.
-
concret_hp
addikt
-
Gambit
őstag
válasz [Anduriel] #5539 üzenetére
Szerintem flopon betpot kellett volna.
-
[Anduriel]
aktív tag
Érdekelne, hogy ti mit csináltatok volna a helyemben ebben a leosztásban:
1eurós verseny utolsó asztala(353 induló). VNA agresszív játékos, nagyon jól használja, ki hogy neki van a legtöbb zsetonja. Mindíg rámemelt, ha kiegészítettem a vakot.***** Hand 1062826873 *****
5000.00/10000.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2008. május 1. 20:15:19
Texas Holdem (Real/Tournament)
Seat 5: Anduriel (148326.00)
Seat 6: VNA (206709.00)
Seat 9: moogie7 (171465.00)
Anduriel post SB 5000.00
VNA post BB 10000.00
** Deal **
Anduriel [8h, 7c]
VNA [N/A, N/A]
moogie7 [N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
moogie7 Fold
Anduriel Call 10000.00
VNA Raise to 25500.00
Anduriel Call 25500.00
*** Flop(Board): *** : [10h, Jd, 8c]
*** Bet Round 2 ***
Anduriel Check (Azt hittem megint emel, és akkor visszatolom rá, de nem így történt)
VNA Check
*** Turn(Board): *** : [10h, Jd, 8c, Ah]
*** Bet Round 3 ***
Anduriel Bet 30000.00
VNA Raise to 65500.00
Anduriel Fold
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 114000.00
Anduriel Fold Win: 0.00
VNA By default Win: 114000.00
moogie7 Fold Win: 0.00Miután dobtam K5o-t mutatott, és elég mérges voltam, mert szeirntem itt ment el a versenyem
-
viharhozo
addikt
A 3-nak voltak elozmenyei, az urge eleg sokat 3betelt, szoval egyertelmu volt, h a range szeles. Ilyenkor muszaj a sarkadra allni elobb-utobb, es remenykedni, h eppen akkor nincs nala nagyon eros lap.
A regularok oriasi tobbsege weak-tight, azaz baromi sokszor fognak dobni. Ebben oriasi penz van, viszont kockaztatni kell.
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5532 üzenetére
ha a sklansky bucks a másik alatt van akkor kis peched volt, ha felette akkor mákod
inkább fordítva nem?
a sklansky bucks a realitást mutatja. ha a csíkod alatta van akkor vagy pech-es, nem ha felette
-
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5530 üzenetére
én is arról beszélek. mit mutat az a 3 csík? az zöldet vágom, de a többi az mi?
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #5528 üzenetére
a poker EV-t én is nemrég elkezdtem használom a luck graps miatt. ebben a hónapban 10 beülő mínusz jött össze a pech miatt. az a baj, hogy sehogy se tudom beállítani, hogy a SnG-kat is nézze.
egyébként a luck graps az ugye azt mutatja, hogy az all-in helyzetekben mennyi lett volna a várható nyereség. viszont ezt nem értem pontosan. vegyünk mondjuk egy 10$-os potot. mondjuk nekem AK van az ellennek meg AQ az ugye 75/25-üös party. akkor itt a várható nyerés 7.5$. így számolja vagy más alapján?
meg van benne olyan, hogy game analysis graps. ezt nem értem. mi ez a kék meg piros vonal?
-
SLYM
veterán
milyen progikat használtok még a PT meg a PAHUD-on kívül?
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5525 üzenetére
Úgy akarom, csak cselesen.
Mikor kiutaltatom a pénzem, mindig adnak 100-200 dollár bonuszt.
Majd akkor írok, hogy kösz nem, inkább rakeback kéne.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #5524 üzenetére
sztem inkább írj a supportnak, hogy adjanak de sürgősen különbnen pápá
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5523 üzenetére
Volt már rá példa, OPHU-n valaki írta.
Ha meg ez nem történik, maradok Betonon.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #5522 üzenetére
felajánlják?
arra sztem várhatsznost nézem 500 meg 2K pont közt nincs pontért verseny...
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5521 üzenetére
Én is májusban még megcsinálom a silver szintet, utána pénz ki, és megvárom, hogy felajánlják a rakebacket. Ha ez nem jön össze, végleg otthagyom őket.
-
concret_hp
addikt
én egyébként sapit akartam rendelni, de még azelőtt otthagytam a fulltiltet, mielőtt összejött volna a 2K pont
de most eszembe jutott valami selejtezőre beülök a pontjaimból
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
Harom honap kinlodas utan, aprilisban vegre kivegeztem az NL100-at.
Par erdekes non-sd pot:
1. Szinte biztos voltam benne, h ez vmi cooler hand lesz. Nice fold.
2. Itt vajon mi lehetett nala, amit vertem?
3. Itt valszeg AK-t dobott, de annyira jol esnek ezek a partik.
4. A-magas flopon KK/QQ-val evidens, h osszeszarjuk magunkat.
5. Az rng csal! Nem jon az a nyomorult flos!
6. A kedvencem. Na, itt mi volt nala?!
7. A donkbeteloket megbuntetem!
8. 39-es potra kettot kell emelni, az felelmet kelt.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #5515 üzenetére
Ha van kölcsön 5 970 000 pontod, akkor semmi akadálya.
-
concret_hp
addikt
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5512 üzenetére
én is megnézném a képeket ha lehetne
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #5509 üzenetére
persze, hogy tudok várni, 2k pontom van csak
Ha megjön, dobsz föl képeket?less qq more pewpew!
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5509 üzenetére
végülis ha nagyon bejönne én is megvenném. csak eddig olyan igazi jó pólót nem nagyon láttam a full tilt pólói között. a csajos pólóknál van egy zsír de abból nem tom milyen méret lenne jó. meg nemtom milyen színbe vannak, de amiket én láttam egyik se teccik
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz Polacheck #5508 üzenetére
Ha tudsz várni a kapucnis pulcsival, akkor várjál egy kicsit, tegnap rendeltem, és majd mondhatok róla véleményt és rakhatok róla élő képeket.
Slym: nekem meg többet ér, mint 100 dollár.
Nagyon jó minőségűek a ruhák, a dollár ára meg úgyis a béka segge alatt van.Good to be good, but better to be lucky.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #5506 üzenetére
Azon a pólón én is gondolkozom, szerintem azt rendelem meg elsőnek (vagy egy sapkát).
Viszont van egy jó kapucnis pulcsi is, és a napokban bekerült még kát másik, ami szintén tetszik.less qq more pewpew!
-
SLYM
veterán
válasz L|zsidoboz #5506 üzenetére
hát én szeretem megnézni magamon a cuccokat mielőtt megveszem, szóval én innen ruhát tuti nem vennék. akkor már inkább a pénz
-
L|zsidoboz
őstag
-
Pá
addikt
válasz concret_hp #5496 üzenetére
Szerintem meg tipikusan így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok