Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz attiati #6294 üzenetére
10 beülő ment el egy nap alatt, ebből 8 volt kb a nyeremény. Most már visszahoztam magam majdnem nullába, de a bankrollom elég megviseli ez.
NL10-en játszom, és mivel gyakorlatilag nulla befizetéssel toltam az eleje óta, messze nincs meg a 40-50 ajánlott BI még az NL10-hez sem.less qq more pewpew!
-
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6295 üzenetére
néha ladbrokin olyan van, hogy az összes FR NL10-es asztalnál még 5-6 várakozó játékos van. De igazad van, szoktam sitoutra is csúszni. Valószínű csak felesleges kapkodást eredményez, utána meg lesegethetem, hogy melyik asztalnál lehetek vajon sit outon
Amúgy előző hsz-hez még irogattam neked közben
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Polacheck #6288 üzenetére
ez az ehavi plusz milyen nagyságrendű, és milyen limiten játszol?
Azért íyg rémísztőnek tűnik, hogy 18 napi munka 2 nap alatt odaveszik.
Engem az elmúlt két nap is idegesített már, hogy semmi plusz lóvét nem sikerült gyártani, nemhogy visszanullázniConcret_hp: aham, többnyire NL10 (bár 8db NL10 mellé be szokott férni 2 db NL20-as FR asztal is).
A vesztésekben volt lemákolás is, de a végére meg mindig fáradni szoktam, és hiba is belecsúszott. És olyankor jön, hogy 2-3 óra feszes figyelés munkája 2 perc alatt elúszik. Tegnap nem akartam neki elhinni az emeléseit:
Preflop emelt 55-el. Ketten maradtunk. Sajnos kézben AQ asztalon Q52 flopra elkezdtem keménykedni. Vagy 10$ ment rá, és 555-el nyert persze.Érdekes, mert mikor a nagy vesztés utáni napokban nemtörődően már kezdem feladni az egészet, és minden ilyen fenntihez hasonló szituban emelgetek, és megadnak, akkor szépen egy Q toppárral feltornászom tőkémet. Magabiztos leszek, hogy óó hát kérem, ilyen lapokkal is lehet nyerni?
Utána meg odafigyelős játékkal visszavesztem, vagy 0-n maradok.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #6283 üzenetére
hát 9 fullringes asztalnál is elég normálisan játszani. Igaz én vakbetolást se szoktam autómatára tenni, meg lehet, hogy 10ből már csak 8 játékos ül egy-két asztalnál, és azért tűnik olyankor már 9 asztal is kapkodósnak.
-
L|zsidoboz
őstag
Szerintem az lesz.
Még elkövetem azt a hibát, hogy azt hiszem, az ellenfél tud pokerezni.
Pl. a 4 6 6 flopon egy csekk/minireraise az valóban hatost jelent, nem úgy, mint feljebb.
Meg hiába nem adok nekik oddsot hozzá, ha lejön a 3. szín, akkor flöshe van az esetek 80 százalékában, ha hív.concret_hp:pörög, de sokkal jobb, mint a full ring szerintem.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
gabranek
senior tag
válasz attiati #6279 üzenetére
tudom hogy balszerencse, de azért picit idegesített. mondjuk 10-ből 1x fog neki bejönni a szett, úgyhogy 9x én nyerem...hát most pont a tizedik volt.
az egyik asztalon összefutottam Polacheck-el, SSS-t játszott, ahogy én is és pont előttem ült egyszer még a vakomat is elcsórta
田中れいな
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6284 üzenetére
everest az egy szar oldal. rossz ránézni
-
SLYM
veterán
és emellett még a játékod is pluszos?
-
concret_hp
addikt
9 asztal azért elég húzós ott, eléggé pörög a játék.
asszem holnap azaz már ma veszek még1 monitort, mert az everesten 7 asztal mellett is elalszok
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
Tudom kutyát sem érdekel, de azért leírom.
Tegnap több órát (kb.7-8) játszottam 9 asztalon sh NL50-t.
Aznap termeltem 250 dollár raket.
Namost ha átlagban csak 5 órát játszok 9 asztalon így az i4-en a promóció alatt, akkor az kb. napi 150 rake*30= 4500/hó (GMR) ~ 10000 VIP. Ha ezt tudom tartani két hónapon keresztül, akkor az 9000 EU, ami 2250 bonuszt jelentene. Plusz a RB is 40% lenne.
Ha valóban van együtt RB és bonusz, akkor az így egész jó lenne.Good to be good, but better to be lucky.
-
Tomics
addikt
Hali pókerarok! Itt az érettségi vége, ideje pókerezni.
Sportingbeten van most egy olyan akció, hogy minimum 5 eurot befizetsz és kapsz hozzá 100at.
Na most úgy van, hogy ezt a 100at fokozatosan kapod meg 100 poker pontonként 5euro, erre 90 nap van(mármint az egészre), hogy teljesítsem, különben levonják. Ehhez mondjuk napi 2 órás viszonylag sikeres játék elég (legkisebb limiten 2 esetleg 3 asztalon)?
Ha 1 hónap múlva gondolok egyet és ki akarom venni a zsét, akkor amit befizettem összeget és amit abból profitáltam ki lehet venni ugye? Csak a bónuszt nem.
KösziEsetleg tudtok olyan teremről, ahol van még hasonló bónusz? Az a baj egy csomó helyre kikértem már az ingyenes 50 dodót és elment mindenhol
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
attiati
veterán
válasz gabranek #6276 üzenetére
ez balszerencse, de nincs benne akkora váratlan, mintha full beülővel végigbetelnéd, és a végén mutatná
Ma már második napja, hogy 3 óra játékkal felmegyek 25-30$ pluszba, a végén minusz 3-4$ az eredmény. Pedig mindig kezdem azt hinni, hogy tudok pókerral 7-800 ft-os óradíjat termelni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
gabranek
senior tag
fene a mákos formájába: [link]
multkor egy hasonló csóka pre-flop AK all-inemet tartotta A5o-val...naná, hogy lejött neki az 5-ös田中れいな
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz L|zsidoboz #6271 üzenetére
Osztogat ez, csak elég sok helyre kell linkelni.
Szerintetek átjavítsam concret_hp kolléga hsz-eiben a linket a sajátomra?
less qq more pewpew!
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6273 üzenetére
tényleg úgy jött ám le hsz-edből
akkor ez hasonló affil oldal, mint a többi -
R
senior tag
válasz concret_hp #6266 üzenetére
ez a party érdekes, lehet h én is újrareggelek, tegnap előtt még beengedett, reinstall, tegnap már nem engedett be, kikértem a jelszóemlékeztetőt, ami meg nem érkezik ...
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6267 üzenetére
ezt nem értem. ha itt beregelem a full tiltes accomat, akkor ők csak úgy adnak x$-t ha elérek valami 500 pontot? oszt mé?
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #6266 üzenetére
ha regeltek használjátok a linket
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #6265 üzenetére
még vagy 2 éve én is szereztem ingyen 50$-t a partyra, de itt is regelve vagyok.
másik ímélcím azt' jóvanvagy fullba vagy sehogy :D
-
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6257 üzenetére
mi ez? ha nekem poker strategys accom van akkor ide már nem regelhetek?
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #6259 üzenetére
bármennyi szerintem. starsra február valahányadikán regeltem pár anpja lett emg az 500 pont, kitöltöttem a nickem, másnapra csekkolták, jóváírták a pontokat kértem is egyből 90$-t mb-re, de még enm jött meg, bár tegnap este kértem és azt írták, hogy max 72 óra, de aki ajánlotta nekem az oldalt mondta, hogy fizetnek korrektül, ugyhogy nem aggódok
mondjuk ezek se postáznak mindent ipodot pl. csak pár országba
de nekem az mb-re utalt píz és tökéletes[ Szerkesztve ]
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6257 üzenetére
Nem rossz ez az oldal, 3 pókerteremmel össze lehet szedni egy ipodot is. Mennyi idő van kiszedni a pontokat?
less qq more pewpew!
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6256 üzenetére
Nemsokkal később nekem is leesett, csak akkor már nem lehetett szerkeszteni.
Reméltem más nem veszi észre.Good to be good, but better to be lucky.
-
concret_hp
addikt
ha már multkor szóba került a pso, akkor linkelek egy konkurens oldalt pokersavvy
összegyűjtött 450 pontonként ki lehet kérni 45$-t mb-re (minimum 500 pont / terem, de általában több), meg van rendes shop is. elég sok terem van, szóval ha valaki egy kis extra bónuszra vágyik annak pont jó
ha regeltek légyszi erről a linkről tegyétek és az nekem is jó lesz[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz attiati #6253 üzenetére
Én a hétvégi 175k garantált versenyre mentem szateliten keresztül.
Úgy voltam vele, hátha spórolok egy kicsit, rebuyra meg add-onra úgyis elmegy a pénzem.
Végül rebuyolnom nem kellett, de az óra végére annyira rosszul álltam, hogy végül az add-ont is elhagytam.
A köv. óra végére meg megtízszereztem a zsetonjaim számát, és sikerült simán ITM-be lenni, ahol egy kis szerencsével elől is végezhettem volna.Amúgy te nem NL10-en játszottál eddig? Akkor hogy kerültél egy 100+9 dolláros versenyre?
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6253 üzenetére
én a ps-en régebben (értsd pár hete) toltam a szándi 100K-ra a keméyn 2$-os szatokat (10$-os ticketért), nemrég pedig a napi 50K-ra találtam egy jó szatelitet 5+ribáj turbo. 9 seat added. olyan 3-400an szoktak lenni és 90-120 körüli ticket szokott összejönni a végére 55$-ért, egész bejön nekem az a verseny. tegnap mondjuk A9o vs 52s-el estem ki (52-vel callolták az allinemet!!! és nem azért mert rengeteg zsetonja volt az illetőnek, hanem kevesebb mitn nekem) így kiestem 10 hellyel a jegyek előtt, de ha nem tolom be 4 hand alatt elevett volna a vak.
-
attiati
veterán
szoktatok indulni sateliteken?
Tegnap volt ladbrokin egy free, amin 1-20. helyezett 14k-s wsop csomagot nyert, 21-218. pedig wsop napi selejtező döntőjére egy helyet (valami 109$-os nevezési díj lenne amúgy).
10 perccel indulás előtt néztem meg e-mailemet, amiben volt a meghívó. 3600 játékos volt kb. Sikerült kiesnem 231. helyen JJ-val QQ ellen. Pedig meseszép lett volna rögtön első ilyen versenyen valamit elérni. -
SLYM
veterán
válasz concret_hp #6240 üzenetére
engem is. ezért számolok %-ban
-
L|zsidoboz
őstag
válasz viharhozo #6250 üzenetére
Ne is mondd, velem is hasonló van SH NL50-en.
Az egyik fajta idióta azt hiszi mindig csak c-betelek, és bottom pairrel végigjön.
Mondjuk már az is érdekes, hogy kerül játékba oop Q7o, 4Js és 48s lapokkal, miután nyitottam. Persze ilyenkor a fölépáromat húzzák túl.
A másik fajta idióta meg beszarik tőlem, és KK-val ill. QQ-val csak végig callozik.Egyik rosszabb, mint a másik.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #6239 üzenetére
A 3betelt potokban teljesen godmode-ban jonnek ellenem az elmult nehany napban.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
attiati
veterán
gondolkodtam rajta, meg is néztem utána.
9 a 36 hoz az esélye, vagyis 9/47-ed, de még százalékkal is kiiírák, hogy 0,24% ami 9/36-od
(lehet, hogy csak baki, a végén már összekeverték) de ha a szerző írta így maga, és nem a szerkesztő, akkor azért gáz.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Polacheck #6245 üzenetére
Na linkeld.
Érdekes viharhozo és concrete_hp grafikonja is, eléggé ingadozó a dolog.
Pokerspace-en megcsináltam újra a Poker IQ tesztet, ezúttal 7/10 lett az eredményem...
De bazz ilyen kérdések, hogy a wsop main eventjén vagy, 750-en vannak még, 700-tól fizetnek, valaki emel, másik erre all in, erre Phil Ivey benyomja azt hogy let's gamble, és ő is all in... Mondjuk voltak stack méretek is írva, meg az is, hogy KK-nk van, és hogy dobunk-e ebben a helyzetben (a stackünk elég alacsony volt)...Ja, amúgy regeltem pokerakademiara is, láttam páratoknak van ott blogja... Ha valami értelmes poker related történik velem, akkor lehet hogy én is leírom...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz concret_hp #6242 üzenetére
Ha belinkelném a full NL10 pályafutásomat, együtt sírnátok velem...
Durva az ingadozásod egyébként...
less qq more pewpew!
-
adalbert1
veterán
Mondjuk pont itt van a számításában is a legnagyobb hiba, 24% nem egyenlő ~20%-kal, így az általad említett angol terminológiát használva mondjuk 1:3 vs. 1:4, ami nagyon megtévesztő lehet.
-
concret_hp
addikt
eddigi nl100as pályafutásom
azért ez sem rossz sztem
igaz végülis +-3 bájinen belül mozog az egész, de nem kis intenzitássalvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6236 üzenetére
mondjuk az angol terminológiában ha valami mondjuk 50% akkor arra azt mondják hogy 1:1 (1szer bejön egyszer nem) nálunk meg 1:2 (1szer jön be 2ből), csak mint oly sokszor, gondolom erről foglama nem volt az illetőnek. (az oddsszámításnál nálunk is az angol terminológia terjedt el, de engem ez pl. mindig megzavar)
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
A poker legszebb resze az, amikor ilyen grafikonokat termel ki az ember gyereke.
-
attiati
veterán
válasz adalbert1 #6222 üzenetére
teljesen profinak tűnik a könyv, oddstáblázattal, +táblázat, hogy melyik lappal melyik poziból "szabad" indulni
és ezek után ilyen fatális hiba?
Már kezdtem magam hülyének érezni, pedig valszámképlettel tényleg:kedvező esetek száma
esély = ---------------------------------
összes eset száma.És ezek után képes beleírni egy pókerkönyvbe??, hogy:
kedvező esetek száma
esély = -------------------------------------
kedvezőtlen esetek száma -
attiati
veterán
válasz concret_hp #6225 üzenetére
tegnap olvastam abban a könyvben, de valamelyikhez 2-t hozzá kell adni. Úgy emlékszem a flop-nál. out*4+2
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #6231 üzenetére
Most hogy egy kicsit többet játszottam cake-en már látom az allinek között a különbséget. Ha flop-törnön tol valaki allint, az 99% sor/flösshúzó, esetleg 1-2 magas lappal, ha ugyanez riveren történik akkor 90% nut, maradék 10% blöff.
ùgyhogy az ott játszók szerint megéri már 8 outtal is tolni, és akkor már nem cifrázzák, mindjárt legyen allin.
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Pá
addikt
Partyn át lehet állítani, hogy $ helyett € alapon legyen az accountom?
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
L|zsidoboz
őstag
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6228 üzenetére
12 out az pl. flushdraw+lyuksor, azzal meg nem biztos, hogy minden esetben megéri tolni.
-
concret_hp
addikt
én mondjuk nem számolom
8 out kicsit kevesebb mint 1/3 9 meg kicsit több. turnon ~1/6 (kalkulálva hogy nem mindig nyer pl. turnon szinte mindig van lent 2 szín, így nem mindig minden outunk él) ill 1/5.
ennél több out az általában 12, azzal meg toljuk neki akár mi van[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
pont ezt akartam írni. nem is tudtam, hogy valaki másképp számolja
de a pontosabb az az, hogy mondjuk 8 outod van egy nyitott sorra flopon, az riverre 32%, hogy bejön, kicsit több, turnon meg, hogy riverre lejön 16%. tehát x4 és x2, plusz egy kicsi
-
adalbert1
veterán
Kösz, én eddig a gyors számítási módot nem vágtam, inkább nagyjából tisztában voltam a valószínűségekkel.
Na ja, pot odds miatt nem árt legalább egy közelítő értéket tudni fejből. -
concret_hp
addikt
a gyors számítási mód ha valaki esetleg nem vágná: flopon outok száma *4% turnon outok száma *2% ezek persze nem pontos eredméynt adnak de kb.ra jók.
mondjuk azért ha az ember nincs tisztában ilyen alapokkal, mint pl. nagyjából mennyi esélye van turnon flösshúzóval, hogy behúzza a flösst, az asszem jobb ha nem pókerezik
-
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #6223 üzenetére
Szerk .: ugyanez flopon, ha azt nézed hogy mennyi az esélye, hogy turnre behúzd a flusht:
M = 9, k = 1, N = 47, n = 1, így
[(9/1) * (38/0)]/(47/1) = 9/47 = 0.1914Flopon, hogy riverig behúzd a flusht (célszerűbb azt kiszámolni, hogy mi az esélye, hogy nem jön a színünk, és ezt kivonni 1-ből, így megkapjuk annak az esélyét, hogy jön 1 v. 2 a színünkből)
M = 9, k = 0, N = 47, n = 2, így
[(9 alatt 0) * ( 47-9 alatt a 2-0)] / ( 47 alatt a 2) = [1 * (38*37)/2] / (47*46/2) = 703/1081 ---> hogy a kereset valószínűség 1 - ( 703/1081) = 378/1081 = 0.3496
Tehát flopon megközelítőleg 35% esélyünk van arra, hogy lejöjjön a flushünk riverig. -
adalbert1
veterán
válasz adalbert1 #6222 üzenetére
Itt a képlet:
[(M alatt k) * (N-M alatt n-k)] / (N alatt n)M = összes kitüntetett tulajdonságú darab szám
k = kihúzandó kitüntetett tulajdonságú darabok száma
N = összes darab száma
n = kihúzandó darabok számaJelen példában M = 9 , k = 1 , N = 46, n = 1, így
[(9 alatt 1) * (46-9 alatt 1-1)] / (46 alatt 1)ami egyenlő [(9/1) * (37/0)]/ (46/1) = 9/46 = 0,1956
Tehát 19,56 % esélyed van turnon, hogy riverre behúzd a flusht. -
attiati
veterán
ma olvasgattam át újra egy pókerkönyvet
úgy számolja pl egy flush esélyét turn-on (4 egyszínű lap van kézben), hogy outok számát osztja az ismeretlen lapok minusz jó lapok számával.
9/(46-7)=24%
Meglepődtem, mert annó valószínűségszámításból másképp tanultuk, és nekem másképp is logikus. Szerintetek?
-
adalbert1
veterán
A pokerspace-en lévő iq tesztet töltötte már ki valaki? Csak mert nekem nagyon gyászosan sikerült, kíváncsi vagyok, hogy egyedi-e az esetem...
Amit biztosan tudok, hogy nem rontottam el, az az outszámolós kérdések, de ez csak 2 db a tízből. -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6217 üzenetére
Hát az SH játékomon bőven több csiszolni való van érzésem szerint, mint a FR-en, lehet hogy csak boss lesz ebből legközelebb... (ott legalább fix a 30% rakeback, 5k vip pont esélytelen lenne havonta max. nl25-ön játszva).
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6207 üzenetére
általában először kérdezek okosabbtól, aztán rájövök, hogy magam is ki tudom okoskodni
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6215 üzenetére
Tényleg (fejcsapkodós smiley miért nincs?)!
Leszedtem gyorsan a szoftvert, hát nagyon kevés FR asztal van, döntő többségben szinte csak SH.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6213 üzenetére
Nem hangzik rosszul...
Én is azt néztem, hogy hetente írják jóvá, viszont figyelni kell, hogy mikor kezd bele az ember, hiszen a rakeback-re kalkulált rake hónap végén zárul, így nem biztos hogy megvan az 5k pont és a 30% naptári hónap végéig, ha mondjuk a felénél kezdesz bele.B2b-n amúgy még mindig csak párezren játszanak, vagy már nőtt ez a szám? (kb. 1 éve nem játszottam ott)
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #6211 üzenetére
Mondjuk reálisan 4000 raket simán össze lehet hozni két hónap alatt, az már 1000 EU bonusz lenne, az mondjuk 5000-5000 VIP pont havonta, onnan meg 30% a rb.
Így akkor lenne havi 2000 Eu MGR-> 2000*0.3=600 Rb *2(két hónap van)=1200Eu
+1000 Eu maga a bonusz, így az 2200 Eu összesen csak bonuszból.Hmmm....
Jövő héten kezdődik egy rake race a betonbet-en, ott most top5-ben szeretnék lenni, utána ott a poker host 2000 dolláros bonusz, meg ez is. Jó kis bonuszk*rv*s nyár lesz.
Viharhozó: remélem nem ilyen bontásban van a dolog.
Ahogy olvastam, hetente jóváírják a számlához az előző héten termelt bonuszt.[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz L|zsidoboz #6210 üzenetére
Nem ertek en ehhez, de elso blikkre ugy tunik, h 1000-et depozol, szerzel 10000 Vip pontot (4000 penz rake), es megkapod az 1000 penzt + a kovetkezo honap elejen a 4000 penz 40%-at cashbackkent.
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6210 üzenetére
Szerintem is így van, ha abból indulunk ki, hogy 1 VIP pontot 0.4 € rake után kapsz, 10 VIP után kapsz meg 1 €-t, a 10 VIP meg 4€ rake alapján jön létre, tehát 4* annyi raket kell termelni, mint amennyit megkapsz, így helyes a 2500 - 10000 is.
Magában nem egy jó ajánlat, viszont rakebackkel kombinálva már az.
-
L|zsidoboz
őstag
Akkor ha befizetek 1000 Eurót i4-re, az 2500 bonusz, és ehhez 25 000 pont kell, vagyis 10 000 Euro raket kéne termelni? Vagy valamit félreértettem?
-
concret_hp
addikt
válasz Polacheck #6183 üzenetére
hm nem rossz ez, bár nemtom milyen sűrűn frissíthetik az odlalt, mer pl. az ub-n jóideje új pontrendszer van és ebben a rendszerben 375 pontért 225$ az nagyon durván +ev
ja meg a store-ba őgy nézem jópár cuccot csak júeszbe meg kanadába postáznak
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6207 üzenetére
Én is azt írtam, hogy emlékeim szerint a b2b-n ment az fd meg a rakeback egyszerre , bosson nem tudom... Viszont bosson már új regisztrálóknak nincs rb, régieknek meg ha jól tudom megmaradt...
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6201 üzenetére
Régebben a b2b-n ment az fd meg a rakeback egyszerre...
Mondjuk elég ködösen fogalmaznak a feltételekben, mert annyit írnak, hogy ha éppen más bonust is nyomsz, akkor nem jár...
Rá kell majd kérdeznem a supporttól, de ha nem jár, akkor egy 25%-os rakeback-kel semmire sem megyek, főleg hogy a bossos részen alapból 30% járt. Amúgy meg a bossos részen is ha jól tudom eltörölték a rakebacket az új regisztrálóknak, viszont ha jól emlékszem a régieknek megmaradt. -
attiati
veterán
I4poker support engedélyezte az accom törlését, és újraregisztrálását egy affiliate keretén keresztül. (igaz még fizettem se ki, se be, csak nodepot használtam fel)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz attiati #6202 üzenetére
Pl ladbrokin legkisebb FD bónuszhoz (1500 pont, 1 pont=5cent) --> 75$ raket kell csinálni, és 50$ jár érte.
i4-on pedig ezek szerint ugyanennyi FD bónuszért (kb 33 eur) 132 eur raket kell termelni.
azaz 50$ bónuszhoz 200$ rake.Enyhén rosszabb.
Ladbrokin másfélszeres rake kell, i4-on 4szeres.
concret: ha nem termelem ki az 500 pontot, akkor mi a jobb ajánlat? (amúgy szerintem azt még ki lehet). Bár jó tudni, hogy nincs fullring. Nekem az fekszik.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6202 üzenetére
hát attól függ milyen szinten
mondjuk a b2b networkben főként csak sh asztalok szoktak menni, elvétve van fullring, ezt azért nem árt tudniha a rékbekkhez szükséges 500 pontot nem termeled ki akkor ennél simán van jobb ajánlat szerintem (egyébként bónusz + rékbekk is van és nem vonódik egymásból meg ilyenek)
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz adalbert1 #6200 üzenetére
És az benne van a feltételkben, hogy egyszerre mindkettőt adják?
Mert sok helyen a FD és reload bonusz összegét levonják a termelt rakeből, vagy kisebb szorzót adnak neki (PL. pokerhoston is csak a felét kapod a rakebacknek, amíg a bonuszt csinálod).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- DJI Mini 4 pro RC2 drón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest