- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
L|zsidoboz
őstag
Sokan olvassák a PH-t ahhoz, hogy a bal oldala is látszódjon.
De a 100$-as limitből és a ROI-ból ki tudod számolni a profitot.Sima SnG felidegesített, abból leginkább 55+5$-okat játszottam PS-n.
Annyi hülye volt, hogy az már fájt, mégis -2k$ minuszban voltam, DoN-on meg folyamatosan nyertem, így inkább maradtam ott. -
-
én is vmi ilyesmire gondoltam de akkor bizony csúnyán lemákolt..

mmmint elég fincsi turn rivert kapott![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod:az olyan fd ket ami nem ászos
namost az ilyenek szinte mindig azzal calloznak..de hogy ő tolta rám ez így számomra easyfold..
és te betoldad vna riveren ha elchekkeli??
szerk(sok) : kíváncsi vagyok mi a tipped..
egyébként nem tanulom a játékot illetve de, de saját tapasztalatból..
mondtam h pozícióból minden húzót agressszívan játszok mert így fizetik ki..
meg a FE is nagyon jó pozícióból más húzók ellende konkrétan tényleg nem láttam ilyet nagyon h végig 3/4 pot a húzókkal..
mmint írásosan nem láttam -
azért nem fogadtam el mert jött az A.. ha király van akkor azért is dobna...
mellesleg nem tudom mire tenni az ellent.. vkinek vmi 5lete magyarázattal?el nem tudom képzelni hogy mit lehet így megjátszani...esetleg egy ászos flöshúzót amit félblöfföl riveren??
esetleg vmi két pár.. AK-t kizártnak tartom
vagy egy trükkös KK eseteleg AA

volt SD value-ja csak nem 10 euroért..
kb annyi value-ja volt h nem dobom be magamtól ingyen.. -
L|zsidoboz
őstag
Egy normális játékos az AK-t is instafoldolná 3bet után ebben a szakaszban.
Nem kerestem rá az ellenfélre a hand előtt sharkscopen, csak utólag láttam, hogy mi a helyzet.
TT+ AQ+ call? Te calloznál ezekkel?
Nem hinném...Én amúgy úgy kombináltam, hogy cbet után committed lesz bármilyen lappal, ami nekem jó, nem kell kiűzni a potból, ahhoz jó a pozícióm és a stackméretem is.
-
L|zsidoboz
őstag
Ez nem 10 $-os SnG, ahol a 3betemet JT-zel is lecallozzák oop...
Nálam is általában standard játék a 3bet, de ez pont egy olyan helyzet, ahol lehet slowplayezni a magas párt. Ha csak 150-ig emelt volna, akkor valóban 3betelnem kellett volna, hogy biztosan kizárjam a vakokat a játékból, de itt 200-ig történt az emelés.
Ha pf visszaemelek, rengeteg olyan lapot dobatok (egy normális ellenfél ellen), aminél erősebb vagyok: 88-JJ,AJ-AQ, KQs.
Így viszont nem árulom el a lapom erősséget, ezáltal sokkal könnyebben lestackelhetek postflop bárkit. Benne van a kockázat, de ezt szerintem simán fel lehet vállalni.És mielőtt azt gondolnád, ez csak nálam van így, több nyerő SnG játékosoknál is benne van a fegyvertárban.

-
laci06
senior tag
-
viharhozo
addikt
A ketto nem ugyanazt meri. Az allinluck csak az allinhelyzeteket nezi, es azokat is csak az allin pillanatatol. A Sklansky-dollarokat a szoftver minden utcan kulon szamolja, az adott akcio fuggvenyeben. Ezeket latod az oszlopokon alul a PokerEV-ben. Ezert a ketto nem egyezik meg, sot rovid tavon jelentos kulonbsegek lehetnek.
A 'melyiket kell nezni'-re. Elvileg az allinluck a mervado, mivel ott mar nincs szerepe az akcioknak, hiszen a love bekerult, tisztan a random dont. Gyakorlatilag azert erdemes megnezni az SB-t is, mivel van egy csomo hand, ami nem jut el allinig, megis csunyan bemakolnak/bemakolsz.
-
viharhozo
addikt
-
sss
őstag
Akkor jó.

Más: toltam némi fr bss-t, de annyira unalmas volt. Remélem ez épp csak egy kivételes eset volt, de kisletéteshez képest hiába kellene több lapot megjátszani, semmi akció, meg viszonylag laza asztalokon is ha hívtam akkor körfold, meg nem vagyok én ilyesmihez szokva, hogy ak-kat dobáljak el preflop.
Mondjuk lehet, hogy kevés volt a 6 asztal is, de nem nagyon akarok többet nyitni mert azért néha csak kell banki esélyt számolni, nem úgy mint kisletétessel. Lehet sh jobban bejönne. -
Pá
addikt
"A magassal végig calloljátok az emelést 3 utcán keresztül, csak tessék. én tuti szarrá röhögtem volna magam ha ott ülök."
Igen, de amikor a blöffödet fogja meg A magassal, akkor gondolom nem röhögnéd szarrá magad. Jó játékosok ellen messze nem elég csak a lapodat játszani, mert úgy lehúznak, hogy csak lesel. Ha tudod az ellenfeledről, hogy képes 3 utcán végigblöffölni és valamiért okod van azt hinni, hogy épp ez a helyzet, akkor fel kell venni a kesztyűt. Nagyon vékony a határvonal a zseniális és a fish playek között. Egy bizonyos szint felett már óhatatlanul becsúsznak ilyenek.
Ettől függetlenül így kívülről az A magas megadást én is felelőtlenségnek tartom, de biztos vagyok benne, hogy oka volt rá és meg tudná magyarázni az illető, miért tette. Szóval amíg nem ismerünk minden körülményt, addig inkább érdeklődni illene, mintsem ítélkezni. Biztos vagyok benne, hogy ez nem egy olyan NL10-es, hozzáragadt az A high a kezemhez megadás volt.
-
adalbert1
veterán
Oké, 3 way pot volt, de ha csak 2-en néztünk volna flopot ilyen dry boardon nagyon sokszor elég az AAxx.
Az meg hogy ki akart blöffölni... Hát volt még előttem kb. 22$, amit meg kellett adnom egy 75$-os potra. Ilyen boardon ez egyértelmű call szvsz, főleg hogy ezen a boardon nagyon kevés hand lett volna ami ver úgy hogy megadta preflop a reraisemet. -
adalbert1
veterán
Mondjuk ilyen szituációban nekem ez mindenképpen bet ha checkeltek és ennyire dry board jött le... Már csak az a kérdés, hogy mennyit. De ugye pot alatt sokkal nem igazán érdemes betelni, mert akkor mindketten jöttek volna minden sz*rral...
Mondjuk az ellen gondolatmenetét is megértem a TPTK-rel ha jobban belegondolok, simán érezhette azt hogy ő a jobb és én csak a pozíciómat játszom... Mindenestre omahában a TPTK nagyon gyenge lap, viszont itt over csak az AA volt és a board is olyan volt hogy ha én 3betelem őt preflop nem biztos hogy nagyon eltalált a flop.Amúgy boss média, de gondolkozom hogy máshova kellene átnyergelni. 50-en meg még viszonylag ritkán játszom, csak ha nincs 10-es és 30-as asztal.
-
adalbert1
veterán
Hát nem így alakult a konkrét hand...
Itt a végével együtt:
***** Hand 1298275504 *****
0.25/0.50 Omaha (PL) - 2008. október 30. 3:03:33
Table OH 34 (Real/Cash Game)
Seat 3: Mr_sushi (49.45)
Seat 5: adalbert23 (46.00)
Seat 1: LUCCA2 (31.80)
Seat 2: Fart13 (54.20)
Seat 4: BdBeatFish (132.78)
Fart13 post SB 0.25
Mr_sushi post BB 0.50
** Deal **
Mr_sushi [N/A, N/A, N/A, N/A]
adalbert23 [Qd, Ac, 4c, As]
LUCCA2 [N/A, N/A, N/A, N/A]
Fart13 [N/A, N/A, N/A, N/A]
BdBeatFish [N/A, N/A, N/A, N/A]
*** Bet Round 1 ***
BdBeatFish Raise to 1.75
adalbert23 Raise to 6.00
LUCCA2 Fold
Fart13 Fold
Mr_sushi Call 6.00
BdBeatFish Call 6.00
*** Flop(Board): *** : [Kh, 2c, 5s]
*** Bet Round 2 ***
Mr_sushi Check
BdBeatFish Check
adalbert23 Bet 18.25
Mr_sushi Fold
BdBeatFish Raise to 73.00
adalbert23 All-in 40.00
*** Turn(Board): *** : [Kh, 2c, 5s, 3d]
*** River(Board): *** : [Kh, 2c, 5s, 3d, 5d]
*** Showdown *** : Rake: 3.00 Total Pot: 95.25
Mr_sushi Fold Win: 0.00
adalbert23 [Qd, Ac, 4c, As] Straight to the five 5,4,3,2,A Win: 95.25
LUCCA2 Fold Win: 0.00
Fart13 Fold Win: 0.00
BdBeatFish [Ks, 9s, Jh, Ad] Two pair kings and fives Win: 0.00 -
attiati
veterán
Jah csak parázok, mert indulóstratégiám nem a legerősebb, potodds-ot nem nagyon tudok még számolni hirtelen, legalábbis gyakorlatom nincs benne, nem voltam rákényszerítve értelmes játékra NL10-en 888 hálózatában.
Ráadásul a tőke harmada bónuszokból van.
Úgy érzem tőke megvan, de tudás nincs. Lejátszanak az asztalról NL25-ön.
Floatingról pl ma olvastam először. Trackert még nem használtam. 3betet nem nagyon nyomatom. Saját stratégiámat sem ismerem.
FR-en feszesen játszok, HU-ozni szoktam, ott sokszor nagyon lazán.
Viszont statjaimat még nem láttam sehol, úgyhogy van még mit tennem limitváltás előtt, úgy érzem. -
Pá
addikt
Én is inkább csak az üzleti oldalát látom benne.
Azon kívül nekem szúrja a szemem, hogy
1. igénytelen az oldal (itt főleg a nevetséges tükörfordításokra gondolok)
2. nem játszani/gondolkodni tanít, hanem különböző táblázatok meg tipusok alapján belőhető 1x1 robotpokerre ösztönöz, mindenféle kreativitás nélkül. Komolyan, Partyn már messziről ki lehet szúrni a PS-es tagokat...
3. Az előző ponthoz kapcsolódik az SSS eröltetése, amelyik oldallal szerződést kötnek azokat kezdik ellepni az SS-ek, amit én szimplán betiltanék.És amúgy igenis lehetne kezdőknek is igényes és használható pokert oktatni. Nézd meg pl a pokersulit. Sztem aki ma magyarországon tud pokerezni (értsd: értelmes limiten, stabil nyerő) azok nagyrésze ebből tanulta az alapokat. Ha már itt tartunk pl waki-t is az ophuról ismerem.

Nem azt mondom, hogy egy rakás szar. Nyilván vannak benne használható elemek, azokat ki is kell használni, de nem kell hasraesni az oldaltól, mert bőven lenne még hova fejlődnie. Azt hozzá kell még tennem, hogy sokat fejlődtek pl a 1,5-vel ezelőtti önmagukhoz képest. Ha így haladnak, pár év múlva lehet, hogy jókis oldal lesz.

-
concret_hp
addikt
te most nem azért, de fl 5/10 az azért nem olyan nagyon durva.
az egészbe valahogy akár hogy nézem én csak az üzleti részét látom a dolognak...

Uzsi: pontszámra lettem volna kíváncsi, hogy duplázós sng-ből mennyit kellene tolnom
ill. hogy az akadémiás race-n hányadik vagy
ennyit biztos nem játszanék, de sztem azért elég sok raket lehetne termelni. -
Pá
addikt
Most a Poker 'Megadóállomás' Strategy oldalról beszélünk?

Eltekintve az ordítóan zavaró tükörfordításoktól, amire nem tudom mi szükség van, az oldal legnagyobb hibája, hogy nem az az érdeke, hogy a játékosai minél jobbak legyenek, hanem hogy minél tovább tovább tartson ki a pénzük, ezáltalán több handet tudjanak játszani és így több rake-t termeljenek.
Emiatt kezdőknek borzaztóan eröltetik az SSS-t, sztem a PS-nek nagyban köszönhető, hogy így elszaporodtak az SS-ek az általuk támogatott oldalon, amivel lényegében a pokert ölik meg és én személy szerint utálom őket.
Magasabb szinteken van szó BS játékról is, de ott is alapvetően egy minimális kilengéssel járó weaktight játékot eröltetnek, ami nem rossz ugyan, de vannak sokkal jobbak is.Én azt mondom, hogy használd ki a bónuszait, de pokerezni tanulj meg másol.
-
concret_hp
addikt
akkor mibe tegyem a megtakarításaimat...
párszáz hsz volta napokban... 
nah megnéztem a ps-t. arany fokozatért úgynézem olyan havi 200 dolcsi raket kéne termelnem. ezért cserébe lenne 17 viedo amire kíváncsi lennék ill. a maradék 5 nl cg-ből, meg modnjuk az sng részben egy 10. ez 27 video. edzésből ami magyar az max waki edzése lenne, ami érdekelne.
fórumban értelmes témák közt nem tudtam körülnézni.fórum van máshol is ráadásul nincs lekorlátozva, videót nemtom mennyi mondjuk egy cardrunners előfizetés, de asszem 150 dolcsi/év talán, ha videókat akarok nézni, megér annyit és ott kicsit több van

most sem estem hanyatt. nem modnom, hoyg rakás sz@r az oldal, de nem tetszik
mondjuk nem sok emberről hallottam, aki az ottani anyagokból lett legalább midstakes shark
bár biztos van ilyen, de nem érzem úgy, hogy nagy hátrányban lennék, mert nem vagyok ott aktív tag 
-
concret_hp
addikt
van tőzsdés topic. pénteken egyébként zárva lesz a bét

mindjárt ránézek a ps-re hogy mekkora király oldal lett belőle az utóbbi 1 évben, csak gondolom az anyagok nagyrészéhez nem fogok hozzáférni, merthogy nem nagyon termeltem még enkik sok réket, bár a partyra asszem tőlük szedtem az ingyen 50 dodit anno

-
Pá
addikt
Igen és kb ez minden, amit elértem mostanában... Durva 3 hét volt ez, ennyit még nem szoptam egyhuzamban, viszont lesz itt még 7 bő esztendő, ha végre kijön a hosszútáv.
De legalább Ők jól megélnek belőlem.
Amúgy ezt hol látod?
szerk: nyugi, én sztem még előtted regeltem, bő másfél éve, csak eddig nem voltam túl aktív
#8580: zsíír, ez ilyen könnyű? Akkor kicsit rágyúrok még. Persze csak ha jár érte valami jutalom.

-
attiati
veterán
FR-n mindig van egy hülye, aki bármilyen preflop betet megad.
Csak ma két BI-t bukam el KK és AK-al. 15 és 8BB-ig emeltem. Asztalon először QQ4 volt, 2/3 pot-ig betelek, rámtolja mindet. Éreztem, hogy verve vagyok, de adtam KK-al. Másiknál meg hátulról valami Q2 szerű lapokkal adta. Flop Q2K.
Én továbbra is tartom, hogy mikrolimiten vesztő kéz a monster. Vagy belefutok, vagy nem fizetik ki. Pókerakadémián most volt éppen egy cikk, hogy AA-ra mennyien panaszkodnak. Igaz, ott cikk végére bizonyítva lett, hogy jó kéz

-
Üdv, köszi a reakciókat, ("Pá"-nak is!)
A válasz 1xű, mert szeretek pokerezni, de hobbi szinten, sose fordulna meg a fejemben, h befizessek, viszon 6-os asztalnál szeretek játszani, az meg magasabb vakokon megy, és még a 0,10/0,25-ön is sok számomra kamikaze-hülye játékos van, így amikor kb negyedévente kapok 10 dolcsis bonuszt, és azt sikerül feltornázni NL10- NL 25-ön olyan 40-60 dollár köré, akkor elngondolkodom azon, hogy vagy elkezdek nl 5-re beülni min beülővel és felidegesítem magam hosszú távon a sok mákoláson, vagy fogom, és úgy veszem, van 2 szűűűűkös beülőm NL50-re, ahol már tetszik a játék, és tanulni is tudok esetleg. Aztán néha lesz a 40-ből 100, de utána a vége mindig az h 1-2 hét (amennyi időm van játszani) után elfogy a lóvé, és kész. Most ott voltam, h volt 35 dolcsim, ebből beültem 25-el mert 10-et elígértem "sógoromnak" és 1 óra játék után is ingadoztam 35 és 22 között. Aztán jött a fent említett hand.
Tudom legalább 80 beülőnyi pénz kéne, és 100 BB-vel kéne beülni, de mivel én NL 25 alá nem mennék szívesen, 2000 dollárt pedig 1. se az életbe nem fogok befizetni, 2. se az életbe nem fogok összeszedni 10 dolcsis bonuszokból, se freerollokról, így marad ez, h néha odajutok, aztán vagy összejön v nem. Most pl megtanultam, hogy 8xBB call után K-10-X-es flopon nem nagyon all-in-ezek 50 BB-vel, mert vki úgyis megadja és a végén megesz vmivel...
Ennyi nekem bőven elég, jövök majd még kérdezek, ha így járok!
KÖSZI!
-
L|zsidoboz
őstag
Jó regulár játékos az ellenfél, és a játékában is van ráció, ha az ő szemszögéből nézed.
Gondoltam egy sima turn nyitás elrémíti, megpróbáltam trükközni, ez lett a vége.
Gyanítom drawra, 8-asra vagy total airre (esetleg kisebb pocketre) tett, a dupla check/raise nem egy szokványos line, nem is tudta igazán hogy mi lehet nálam.
Sajna a 2 out is out.
Ma és tegnap visszanyertem a többszörösét, szóval annyira nem vagyok ideges kivételesen.

-
attiati
veterán
ha valamit nem értesz, már megtanulhattál volna tőlem hülyéket kérdezni

Pedig még direkt vissza is kérdeztem, hogy arra gondolsz e, ahogy én értelmezem a kérdésed. Mert először a "mennyi az esélye, hogy a boardra 4s jön le?"-t, úgy éretettem, hogy lejön abból a színből a négyes.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egy AK-t KQ-t elvileg pont verek..