Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Polacheck #18089 üzenetére

Mondjuk én is már lassan 5 éve játszom és sose játszottam huzamosabb ideig 25 felett, de legalább tudom hogy mik az okai:

a, eleinte mikor még sokkal jobban érdekelt a játék (2006 vége-2007 eleje) sokkal kevesebb oktatóanyag volt elérhető, igaz ezt ellensúlyozta hogy általánosságban mindenki lámább volt (most se vagyok túl jó, de az akkori önmagam szerintem oda-vissza tönkreverném), de ilyen szintű cikk és videódömpingről álmodni se lehetett

b, rengeteg hiba a hozzáállásomban, eleinte túl nagy egó, nem megfelelő br menedzsment, könnyű tilt, stb

c, nem megfelelő célkitűzések, össze-vissza játék

d, túl könnyen feladás, ha megszűnt a motivációm akkor általában a könnyebb utat választottam és levettem a pénzt, ilyenkor pár hónap szünet, majd pár hónap után újból ugyanazon a téten újrakezdés, tehát gyakorlatilag nulla kitartás

e, lustaság, egyszerűen nem volt kedvem cikkeket olvasni, elemezgetni, új dolgokat tanulni, stb.

Na már most ha így simán pluszos voltam/vagyok akkor el nem tudom képzelni hogy aki belerakja a megfelelő mennyiségű munkát, megvan a megfelelő hozzáállása és lejátssza a kellő számú handet hogy nem tud nyerő lenni ilyen hosszú távon micro limiten. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés