- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun #6254 üzenetére
Visszaírt, és hiába kértem, nem küldi egy csomagban, pedig csak 2 zene albumról lenne szó, fizethetem a dupla postát, szemétláda
-
Valdez
őstag
Olyankor mi van ha request total-t kértem egy eladótól (2 terméket vennék tőle) és ő nem reagál rá semmit? Igaz, még egy nap sem telt el, csak kicsit furcsa.
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun #6131 üzenetére
A C nyelvben használják
-
Valdez
őstag
válasz
Winner_hun #6129 üzenetére
!= az azt jelenti, hogy nem egyenlő
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
Pár hete csináltam egy számlát, amihez maestro kártya jár. Mivel célom lenne a netes vásárlás és a paypal is, ezért utánanéztem előtte a dolognak (mint utóbb kiderült, nem elég alaposan) és azt olvastam, hogy pár éve már a maestro kártyával is lehet neten vásárolni, de számlanyitás előtt rá is kérdeztem a bankban, hogy tényleg 4x4-es a bankkártya szám, cvc2 kód is van-e rajta és lehet-e neten vásárolni és a paypal is menni fog-e. Mivel minden kérdésemre az igen választ kaptam megnyugodtam, de persze mikor megkaptam a kártyát és próbáltam volna regisztrálni a paypalba, hát bizony nem lehet. Sokat kerestem a netet ezzel a témával, de nagyon nincs információ. Valami olyasmi kép állt össze bennem, hogy a maestro-t csak angliában lehet a paypallal használni, máshol nem. Persze a paypal supportot nem tudtam megkérdezni, mert hiába írom be neki a kártyám utolsó 4 számjegyét (amit kér a kérdés elküldéséhez) azt írja ki hogy invalid, és emiatt nem is küldi be a kérdést.
Persze ott van még az alternatív megoldás, hogy a bankszámla számom regisztrálom...
Esetleg az bezavarhat, hogy nem aktiváltam még a kártyát? (2 napja kaptam meg)
(de persze a legördülő listában a paypalban, nincs ott a maestro, szóval nem hiszem h ez a gond...)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest