Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz hevizms #35748 üzenetére
Ersténél belépsz a Netbankba, Kártyaügyintézés, a kártyát kiválasztod és ott mellette hogy Aktiválás.
Persze most nem fog menni, mert annyira sikeres volt a 26-i átállásuk, hogy lerohadt a rendszer. Megint tesztelés nélkül izélgették a banki rendszerüket.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #35742 üzenetére
A bankodnál aktiváltad a kártyát? Mert csak azután használható. Az új lejárati idő és az új cvc az bank technológia szempontjából új kártya.
A régi és az új nem használható egyidejűleg, amikor az újat aktiválod a régi lezáródik.
Nem kell megvárnod a lejáratot, ha meg van az új akkor aktiváld. És azután a PayPal, de legyen rajta legalább 1000 Ft.
A megerősítés a confirm, a magyar nyelvű felülten meg megerősítés, ha jól emlékszem. Az amikor levonnak 400 Ft-ot és pár nap múlva a bankod könyvelése után az ott látható 4 jegyű kódot beírod a PayPal felülten. Az Összefoglalóban lévő 3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz leírásban láthatod.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #35740 üzenetére
Nem kellett volna vele foglalkozni. 31-éig használható. De ezt amit csináltál az nem egészen jó volt.
Ha megvan az új kártyád és aktiváltad a bankodban és van rajta némi pénz és nem változott a száma, akkor a kártya adat módosításnál beírod az új dátumot, az új csc kódot és elmented.
Ha a száma nem változik akkor újként nem kell hozzá adni.
Ezután célszerű a 400 Ft-os megerősítést megcsinálni és ehhez a kártyához is beállítani azt hogy bankod váltson.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #35607 üzenetére
Neked már azon kívül hogy vársz semmit mást nem kell tenned. Ez egyértelmű: Esetét vizsgáljuk, és hamarosan érdemi visszajelzést küldünk. A január 31 a PayPal döntésének végére vonatkozó határidő.
Gondolom volt valami nem tudom minek nevezik magyarul de Escalate this dispute to PayPal claim nevű dolog?
Hiába használod a magyar nyelű beállítást, angol a kapcsolattartás nyelve itt is. nem kell magyarul üzenni, az ékezetes karakterek bekavarhatnak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #27645 üzenetére
Összefoglaló Kártyahozzáadás leírás segít.
Ha megerősítés gombra kattintottál, abban a mp-ben leszedték a kártyáról a 400 Ft-ot, mint amikor vásárolsz a kártyával, ott sem napokig van függőben. Ez is vásárlás volt.
Igen a netbankban, mivel csak az egyenlegről a bankszámládra történő pénz kiküldési havi, éves limit eltörlése miatt van rá szükség, nem a vásárlás miatt, azt az 1-3 napot nyugodtan megvárhatod.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #27025 üzenetére
Az Összefoglalóban a kártya hozzáadás leírásban minden benne van. Célszerű elolvasni.
Nem véletlenül írtam legalább 1000 Ft-ot
De még egyszer leírom, az a terhelés (vásárlás) 100-ad mp volt és minden kártyás vásárlás annyi idő. Nem órákról beszélünk.
Beírtad a számot megnyomtad a Save gombot, nem telt el 1 mp az 1$-os ellenőrzés -levonás- és visszaírás megvolt.
Ha ezután küldési limitet akarsz eltüntetni, konfirmálod, megerősíted a kártyát akkor 400 Ft levonás -vásárlás-.
A netbankban a zárolt tételek közt ott van, amíg ténylegesen levonják.
Ebbe nem megyek már bele netbank ismertető a bankodnál.
Ez az egész 2-3 perc alatt lejátszódik, bőven benne vagy a 48 órában.Ezt nem egészen értem: a fizetés előtt elég 5 perccel emelnem a limitet a Netbankon keresztül?Vagy inkább előbb?
Mivel ezt írtam az előbb: Mivel 5 perc kell a netbankban a megadott értékek -pénz és vásárlási darabszám- érvényességére elég akkor kezdeményezni. Ugyanaz, más szórendben.
Nem verseny a vásárlás, most megemeled akármennyire és vásárolsz +5perc múlva és 48 órán keresztül az általad megadott napi limiteken belül. Netbank használati utasítás[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #27023 üzenetére
Nekem is az van évek óta hozzárendelve.
Amikor fizetsz azonnal vonják a pénzt. Mivel 5 perc kell a netbankban a megadott értékek -pénz és vásárlási darabszám- érvényességére elég akkor kezdeményezni.
Amíg ez érvényes az utolsó percig tudsz vásárolni a 48 óra de 24-re is leveheted alatt.Ez valóban nincs benne, csak annyi hogy ezek a képen látható kártyák adhatóak hozzá, de gondolom neked is Visa van, mint nekem, mert csak ez számít, az hogy fizikailag létező, virtuális, dombornyomású vagy nem mind lényegtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz hevizms #21159 üzenetére
Igen, ezt csak az adott webshoppal lehet megdumálni és bízni abban hogy belemennek. Van a szerződési feltételek -amelyet a vásárlással elfogadtál- közt az elállásról szóló szabály.
Megjegyzés: Ha vásárolsz egy magyar üzletben, ott sem a banknál kezdeményezed a vásárlás törlését, itt sem működik máshogy.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Iomega
addikt
válasz hevizms #6281 üzenetére
Korábban én is azt hittem, hogy nem megy vissza a számlára, és azon spekuláltam, hogy hogyan kell a PP-n belül a számlára visszautalni, de végül is ráhagytam, mivel pár ezerről volt szó. Mondván, majd annyival kevesebbet kell fizetni a következő vásárláskor.
Ettől függetlenül, egyszer csak megérkezett az összeg. Kellemesen csalódtam, rájöttem, hogy nem is kell semmit tenni, visszamegy a számlára az összeg és ok.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz hevizms #6275 üzenetére
Megnyugodhatsz, minden rendben. A pénzedet visszafizették.
Hamarosan rá fog kerülni a számládra is a pénz csak némi idő, mire megérkezik.
Nekem is volt már többször pénzvisszaigénylésem, visszaküldés után, ezt írja ki.
Egy -két héten belül visszakerül a számládra a pénz, legalábbis nekem mindig visszajött.[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
dbius
veterán
válasz hevizms #6260 üzenetére
Szóval ami érdekelne a visszafizetéssel.
Most ilyenkor a paypal a bankon keresztül visszateszi a kártyához tartozó bankszámlára a pénzt?Igen
Ilyenkor a bank visszaváltja forintra?
Igen
Ilyen esetben engem kár ér a váltások miatt vagy nyerek rajt,vagy ugyanannyiban veszi vissza mint előzőleg amennyi forint volt?
A könyvelés napján érvényes árfolyamon váltja vissza a bank, ebből adódóan biztos, hogy lesz eltérés az általad történt fizetés és a visszafizetett összeg között. Azt viszont nem tudom, hogy vételi vagy középárfolyamon váltja-e a bank visszautaláskor.
Ja és kb mennyi nap szokott lenni mig megjelenik a pénz?
2-3 munkanap
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz hevizms #6199 üzenetére
hol van email címük?
én nem találtam csak a supportál ezeket:[link]
én ide küldtem 1hete valami szöveget,amit az ismerősöm írt meg és már nem is tudok többet írni,mert nem enged.
annyira nem is izgulok,de már rendeltem tőlük párszor,soha nem volt gond.2hét alatt itt volt minden.
attól jobban izgulok,ha írkálni kell nekika rendelésnél ez van a status alatt:
Order Received[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz hevizms #6190 üzenetére
Most ne szálljunk alá a banki tranzakciókba, mert éveket lehetni itt gépelgetni. Ami neked lényeg: a vásárlásoknak van egy folyamata. Első körben csak zárolják/foglalják az összeget, majd utána vonják le. Ez a rövid átmeneti időszak mondjuk úgy biztosíték a banknak, hogy beérkezzen a bizonylat, hogy tényleg te indítottad/indíttattad a terhelést. Ha nem, akkor még tudják törölni, majd adott idő után feloldják.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dbius
veterán
válasz hevizms #6186 üzenetére
Melyik banknál vagy? Ugyanis pl. OTP-nél kb. 3 nap, mire látszik a netbankos felületen a terhelés. Csak azt követően látszik, hogy ténylegesen lekönyvelték. Addig pedig csak telefonos ügyfélszolgálat, vagy sms értesítő alapján lehet megtudni a 4 jegyű kódot.
A paypal képek alapján pedig megterhelték a számládat. Ha törlöd és ismét hozzáadod, akkor megint megterhelik 400 Ft.-tal.
-
dbius
veterán
válasz hevizms #6177 üzenetére
MIért kellene dombornyomott kártya? Nekem sem az van.
pl. OTP Visa Electron, ami nem dombornyomott, de paypal elfogadta.
De biztonságosabb, ha webkártyát/virtuális kártyát igényelsz a bankodtól és azt adod hozzá - azt dombornyomottnak érzékeli -. Azért jobb, mert csak akkor van rajta pénz, ha te raksz rá - tehát ha feltörnék az accountodat akkor nem tudják a számládat lemeríteni, csak annyit, ami a webkártyához tartozó számlán volt -.
pl. szintén az Otp-nél nekem azt hiszem mastercardnak felel meg a webkártyám.
Szerk: Korábban azt írtad, hogy sikerült a kártyádat hozzáadnod. Ha nem kapsz a banktól sms-t terhelésről, akkor pl. telefonos ügyfélszolgálat, vagy online banki felületen tudod megnézni azt, hogy megtörtént-e a 400 Ft. levonása és esetedben mi az a négyjegyű kód, amivel meg tudod erősíteni a kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz hevizms #6156 üzenetére
A pénz levétele sem egészen így van. Amit te hozzárendeltél, az arra szolgál, hogy oda küldje vissza a pénzed.
Ahhoz, hogy vásárolni tudj, ahhoz a bankkártyád kell - tessék szépen felvenni, és a cca 400 HUF os próbaterhelést várni. Utána már jó is lesz
Az átváltást nem tudom, nekem eddig mindig korrekt volt a váltás.Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
dbius
veterán
válasz hevizms #6152 üzenetére
Nem írtad, de ha csak számlát rendeltél hozzá, bankkártyát nem, akkor nem fogod tudni használni, vagyis nem fogsz tudni paypallal fizetni egészen addig, amíg 0 az egyenleged.
Ebben az esetben a számládról kell utalni a paypalra pénzt - top up -, majd annak megérkezése után tudsz paypallal fizetni. (rövidebben, érthetőbben: számlaszámot nem tud megterhelni a paypal, csak a hozzá kapcsolt bankkártyát, ezért is kell bankkártyát hozzáadni a paypalhoz.)
Ha rendeltél hozzá bankkártyát is, akkor a fenti dolog tárgytalan, ugyanis a kártyádat fogja megterhelni vásárláskor.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Parfüm topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Háztartási gépek
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest