Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko6
senior tag
Sziasztok.
Gondoltam leírom,hogyha a Paypal fiókhoz van hozzárendelve bankkártya akkor nem kell szórakozni a Paypal számlára való utalással.Mert Kb 3 hónapja vettem észre,hogy a Paypal számlámon nem volt pénz de a hozzárendelt kártya számláján igen,és igy a vásárlásnál amikor paypallal fizettem aminek egyenlege 0ft-volt akkor rögtön a kártyáról vonták le a pénzt.Tehát átfolyt a pénz a Paypalon és igy nem vontak le kb 250ft utalásí költséget + nem kellet várni 2 napot a pénz megérkeztéig.
Biztos sokan tapasztalták már de aki nem az próbálja ki idő és pénz spórolás.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
válasz cadgers #5837 üzenetére
Szerintem a Dispute végén kellet volna visszautalni a pénzt.Elvileg úgy működik hogy a dispute megkezdésekor zárolják az eladó számlájáról a pénzt.Tehát ha a paypal dönt a végén több mint valószínű visszautalják a pénzt.De ugy veszem ki az írásodból,hogy rávettek hogy te zárt le a disputet közös megegyezéssel.Tehát már csak rájuk számíthatsz.
A másik kérdésre a válasz ha a Paypal egyenlegedről vásároltál oda utalják vissza a pénzt ha a kártyádról a paypal átvezetésével akkor oda. -
lacko6
senior tag
Valaki betudna linkelni egy képet,hogy hol tudom átállítani hogy vásárlás esetén a bankom váltsa át a pénzt ne a paypal.
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
válasz Winner_hun #5996 üzenetére
Megtaláltam a kép is köszi mindenkinek.
-
lacko6
senior tag
válasz Olyasmi #6035 üzenetére
Paypal fiókodban jobbra fent Profil/add,edit credit card/add a card és onnan írja mit kell tenni.
A vásárlás kártyás vásárlásnak számít,tehát ha van limit akkor változtasd meg ahogy akarod.Érdemes egy internet kártyát igényelni és annyi pénzt utalsz rá amennyiért vásárolsz.[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Pozitívan csalódtam a Paypal-ban.Vettem 1 fülhallgatót 30%-kal a bolti ár alatt 17000ft ért(rajtam kívül kb 100 ember vásárolhatott tölle fejenként kb20000ft értékben).4hét után inditottam dispute-ot.10 napig nem reagált,majd a Paypal visszautalta a pénzt.Közben az ebay-es profilját törölték de elötte néztem vagy 20 negatívot kapott.Senkinek nem küldött semmit.Azt hittem buktam a pénzt mert 100 embernél elég sok pénzt csalt el de visszakaptam.Hát remélem továbbra is vevő barát marad a paypal.
-
lacko6
senior tag
válasz Grande Ale #6103 üzenetére
1-2 nap múlva szokott a számlatörténetben lenni a pontos összeg.Ha a bank vált.
-
lacko6
senior tag
Általában 90% hogy a kisméretű csomag (levél) kb fél cipős doboz méretű átmegy a vámon.
De pl rálehet íratni hogy a tartalma ajándék,valamikor kevesebb összeget irnak rá stb...
Nem szabad azzal számolni hogy nem lesz + költség mert bármi lehet.
Saját tapasztalat hogy a cipős doboz méretű csomagok átmennek(valószínű ezek még x méret x kg alatt vannak és levélnek számítanak) és az ázsiai országok tudnak csomagot küldeni,USA az már más kérdés.[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Nekem amikor vámoltak kb 5kg-os csomag volt és nagy méretű.És ugyan úgy kihozta a posta csak a vámteher kifizetése után adták át(de volt a csomagon számla).A fedex más ott valamikor emaillben küldtek egy levelet a számlával és egy nyomtatvánnyal hogy töltsem ki és küldjem vissza,de ez már régebben volt.Majd egy idő után kitapasztalod.
-
lacko6
senior tag
válasz Stalker-2572 #6143 üzenetére
PARA Kb 2 munkanap.Ünnep volt lehet csuszás.Ha szerdára sem érkezik meg akkor
NAGY PARA VANUI: szerdán biztos rajta lesz
-
lacko6
senior tag
Heló.
Nem tudja valaki,hogy lehet ebay fiokot törölni. -
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Hogy van ez? Ha vitát indítok akkor 90 napig blokkolhatják a fiókomat.
-
lacko6
senior tag
válasz z123456789 #7883 üzenetére
Igen.Amikor fizetsz a Paypal felületén megjelenik egy választható Opció a (végefelé“Other Conversion Options” ) és ott lehet állítani hogy a bank vagy a paypal váltsa.Véglegesnek veszi tehát vagy vásárlásnál állítod át vagy a paypal fiókban is beállítható.“Other Conversion Options”
[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
válasz z123456789 #7888 üzenetére
Igen.
-
lacko6
senior tag
Üdvözlet.
Olyan kérdésem lenne,ha kártyával vásárolok ami a Paypalhoz van kötve,akkor a refundnál a kártyára kerül vissza a pénz(a kártyához tartózó számlára)? vagy ki kell töltenem a bank account informáciokat és úgy kerül vissza a pénz?
-
lacko6
senior tag
Heló.
Ha a pénz küldő opcióval küldök az eladónak pénzt,akkor van védelmem.Ha igen menny idő?
-
lacko6
senior tag
Hi.
Valakinek van tapasztalata refundot kaptam de a kartyam lejart.Uj kartya regisztralva de a refundnal a regi kartya szerepel.Mit kell tenni?Vagy az uj kartyara fog menni vagy irni kellene valahova?
-
lacko6
senior tag
Helo.
Vitat nyitottam nem irtam be osszeget,full refundot akarok irjam be a levelezesbe vagy lehet modositani? -
lacko6
senior tag
Hi.
Valakinek mukodott a visszakuldes aranak visszateritese?
Ami a leirasban van paypal link az nem megy.Amit irnak hogy a tranzakcio megyitasanal ott az opcio a reszleteknel.Az nem talalhato.Tudna valaki irni egy linket? -
lacko6
senior tag
Hi.
Rendelt termek nem erkezett meg (kina).
Van remeny 70 nap utan vissza kerni a penzt.
Vagy korainak veszi a paypal? -
lacko6
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- PlayStation 3
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- XFX AMD RADEON RX 6700XT 12GB
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ASUS ROG STRIX B760-F / i5-14600K CPU / FURY Renegade RGB 32GB 6400MHz / SSD
- Nikon Z50mm f1.8
- Silicon Power Zenith RGB 2x16GB DDR4 3200MHz
- VGA Nélkül / ASUS ROG STRIX B760-F / i5-14600K CPU / FURY Renegade RGB 32GB 6400MHz / SSD
- ÚJSZERŰ! Xiaomi Wanbo T2 Max / LED okos Projektor / full HD (1080p) / 200 ANSI Lumen
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest