- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A kártyával csak azt a pénzt tudod elkölteni ami azon a bankszámlán van amihez a kártya hozzá van rendelve. Mivel a bankod utalja a pénzt a számláról a kereskedő bankszámlájára ezért visszafelé az utalás mehet a bankszámlára, függetlenül attól hogy az a bankkártya mivel kezdeményezve lett a fizetés még élő-e.
Mivel csak új kártyát kaptál ahhoz a számlához nem lesz gond.
De azért ha megváltozna bankszámlaszám, esetleg bankot váltasz akkor is a bank segítségével hozzájutsz a pénzedhez, az némileg nem igaz hogy ilyen esetekben azonnal visszautalják a kereskedőknek. Az azonnal az 30 nap. -
-
A szerződési feltételek alapján, de ne rájuk legyél dühös, lásd alább.
Úgy kell belemenni, hogy a költséget a küldő fizeti, ha úgy küldi hogy te, akkor bizony a Payapl felszámolja a költséget, ez nem az ő saruk, hanem azé aki küldi.
Ha nekem 100 $-t kell vissza küldenem így valakinek, akkor mivel tisztességes vagyok és én voltam a hibás, mert rossz terméket küldtem, akkor 103,3 $-al kezdeményezem a pénzküldést, be állítom hogy én fizetem és a címzett kerek 100 $-t fog kapni általa fizetendő költségek nélkül.
Nekem ez persze3,3 $-ba kerül, de ez van.Ha viszont az eBay-s fizetést kell visszaadnom, akkor hülye nem vagyok, megkeresem a vásárlást, annál a refund résznél beírom azt, amit a vevő fizetett és elküldöm.
A vevő megkapja a teljes kifizetett összeget, én visszakapom a vásárlásért felszámított jutalékot az eBay-től és a Paypal-től és nem került semmibe, mivel ez a vásárlói és eladói védelem keretei közt történt.
Semmikép nem sima pénzküldéssel juttatom vissza a pénzt. Főleg nem úgy, hogy a vevő szívja meg. -
mzso
veterán
Ehh túrni kellett a netet egy fél hónapot: Az utolsó 16 számjegy kellett, egyben. (Nem írják sehol!)
Az IBAN-t meg magának kitalálni vagy legeneráltatni az embernek a számlaszámból, mert még véletlenül sem jó az a számlaszám amit használ az ember.
A retkek még véletlenül sem adnának valami infót, hogy ne kelljen szopni. -
lacko6
senior tag
Nekem amikor vámoltak kb 5kg-os csomag volt és nagy méretű.És ugyan úgy kihozta a posta csak a vámteher kifizetése után adták át(de volt a csomagon számla).A fedex más ott valamikor emaillben küldtek egy levelet a számlával és egy nyomtatvánnyal hogy töltsem ki és küldjem vissza,de ez már régebben volt.Majd egy idő után kitapasztalod.
-
lacko6
senior tag
Általában 90% hogy a kisméretű csomag (levél) kb fél cipős doboz méretű átmegy a vámon.
De pl rálehet íratni hogy a tartalma ajándék,valamikor kevesebb összeget irnak rá stb...
Nem szabad azzal számolni hogy nem lesz + költség mert bármi lehet.
Saját tapasztalat hogy a cipős doboz méretű csomagok átmennek(valószínű ezek még x méret x kg alatt vannak és levélnek számítanak) és az ázsiai országok tudnak csomagot küldeni,USA az már más kérdés. -
Hintalow
senior tag
Nagyon sokszor ajánlottam már, folyamatossan frissítik:
Online használható bankkártyák
roberto211
Szerintem itt a bankod sms szolgáltatásával lesz probléma, hívd fel az ügyfélszolgálatot
babicsbalu:
Igen át kell váltanod, magától a paypal nem váltogat az egyenlegeden, "currency convertert" keress.
-
Hintalow
senior tag
Máshogy nem.
Amíg nem vagy "verified" tehát "megerősített" felhasználó, addig csak bizonyos összegig tudsz vásárolni, pénzt fogadni, pénzt lehívni bankszámlára.
Megerősített felhasználó pedig csak bankkártya hozzárendelésével lehetsz.
Nem kell, hogy mastercard legyen, sem az hogy dombornyomott kártya, de más mód nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa Rally
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple MacBook
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/